ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה שוטטויות בפורומים השונים השגתי את התקציב הנ"ל לרכישת מחשב חדש. צרכים ודרישות (לא עפ"י סדר חשיבות כלשהו). 1. משחקים. 2. יכולת OC מינמלית (מעוניין ללמוד את התחום אבל לא מתכוון לשבור שיאים או אפילו להתקרב אליהם). 3. שקט. 4. ביצועים (מערך RAID 0). 5. קניה מרוכזת בחנות אחת כולל התקנה. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה. מסך יירכש בחנות אחרת (DELL 2007WFT). 6. אין צורך בצורב DVD. המפרט שאליו הגעתי בעצמי תוך שימוש בהמלצות חברי הפורום: חנות זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 (965G) - ATX 942.81 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 3…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אופיס/אינטרנט, תכנות ולינוקס. תקציב: עד 2.4K לא כולל ציוד הקפי. צריך לכלול HD4670, 3G זכרון ב2 סטיקים ולהיות שקט. מעדיף לקנות מKSP. איך המפרט שבניתי?: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 P31-ES3G Gigabyte s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 380 1 380 2GB Kingston Value 130 2 260 MSI HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 385 1 385 320GB WD 7200RPM, 16MB, SATA II 225 1 225 DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA 110 1 110 Alpine 7 Pro (s775) 65 1 65 CM Centurion 534 Black (No PSU) 270 1 270C Tomahawk 405W Active PFC 12cm 240 1 240 Total price 2405 ¤
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ בנוגע לקניית מחשב חדש. אני צריך מחשב כאשר הדרישה העיקרת שלי היא להריץ את COD4 בצורה חלקה, לא הרבה יותר מזה. באופן כללי אני לא צריך לקנות מחשב חזק ביותר עכשיו, שיחזיק לשנים הבאות, אלה משהו יותר פשוט שיחזיק לשנה-שנתים הבאות. בכל מקרה הסתכלתי פה במפרטים באתר, וביססתי את המפרט הנ"ל על http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ כל הצעת שיפור תתקבל בברכה, כמו כן רציתי לדעת איך החנות TMS, שמממנה אני מתכנן לקנות את המחשב. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤322 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר:…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים יש לי 2900PRO וספק 520 של קרוסאר וארד דיסק 700 גיגה אני רוצה מערכת אוברקלוק שכוללת את ה720 משולש ליבה של amd כי הוא תכלס הכי סבבה בשבילי לא? הוא למשחקים ואוברקלוק לפי מה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה תודה... הרכבתי מפרט תגידו לי אם הוא סבבה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray 1 655 655 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a 1 710 710 זכרונות DDR III 1866Mhz כמות מחיר סה"כ 3x1GB OCZ Reaper HPC Triple Channel 1 390 390 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling כמות מחיר סה"כ Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי לא למשחקים כמו קרייסיס אבל מחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם קריטי אפשר ב100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אין אבל מתוכנן מסך 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בשוק * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבו…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ללא ציוד הקפי. לא מתכוון לבצע OC. דיסק 160GB. לא דרוש צורב.
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים עד 2000 ש"ח, עדיף פחות. ללא OC, ללא מסך ושקט. עקרונית זה בשביל משחק שיוצא עוד שנה, אז אם אפשר לוח-אם עם AGP בשביל הכרטיס הישן שלי, או עם כרטיס מובנה, בינתיים. תודה
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים, התקציב הוא 2200 וניתן לחרוג (אבל עדיף שלא) עד 2500. אין צורך בדיסק קשיח ובכונן DVD כי כבר יש לי חדשים. כמו כן אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון המשחקים שאני אשחק הם Starcraft 2 ו-Guild Wars 2, על מסך 20" ברזולוציה 1680X1050. אני לא צריך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, לכן אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן OC וגם לא שדרוג. אני גר בצפון, אז החנות ממנה אני אקנה תהיה KSP. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למשחקים ברזו' של 1280X1024 עד 2300 ללא צורב DVD אני צריך דגש על DDR2 בגלל שיש לי כרגע 2GB של RAM DDR2 ואני רוצה להשתמש בהם ולהוסיף עוד 2GB. הרכבתי את המפרט הבא ואני אשמח להצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪601 כ…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש למשחקים, בתקציב של 2500, כך שאני צריך רכיבים לא יקרים אבל עם ביצועים יחסית טובים. התקציב הוא ללא אביזרים חיצוניים, רק הקופסה עצמה עם כל מה שכלול בה. מערכת הפעלה כבר יש לי, אין לי העדפה לחברות/דגמים מסויימים, ומצדי שהמחשב יישמע כמו טרקטור, העיקר שיעבוד. אלו הרכיבים העיקריים שאני רוצה לדעת מה הם שווים, ואם אפשר במחיר שלהם להשיג משהו בעל ביצועים טובים יותר. מעבד: intel core2 quad q8200 לוח אם: 775 64 bit intel g31 ספק כוח: vp-550watt זיכרון: 4G ddr2 kingston כ. מסך: palit geforce 9600 smart 1G אם עוד חסר מידע לגבי משהו, תגידו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק אם כוללים מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ללא ציוד הקיפי, ללא הארד דיסק וצורב DVD (יש כבר כאלו) ללא מסך. המחשב ישמש בשביל סרטים אינטרנט ומשחקים. חשבתי על לשים יותר מ2 ג'יגה זכרון. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות. תקציב עד 2500, רצוי פחות קצת.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 2500-3000 למשחקים רצוי מעבד של אינטל ללא מסך וללא ציוד מלווה כגון רמקולים מקלדת עכבר תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב חדש .. בלי החלקים שמצויינים בנושא. בעיקרון זה מעבד, לוח אם, כ.מסך וספק+מארז. המחשב יעבור OC(לא שלי אישית , אלא של החנות שאני קונה ממנה) והצרכים העיקריים הם משחקים. עכשיו הכי חשוב שאני לא ייתקע איתו עוד איזה שנה ככה ולא יהיה לאן להמשיך איתו מבחינת שידרוגים .. אני רוצה שאני אוכל לשדרג מבלי להחליף חצי מחשב. P.S אפשר בבקשה מפרט מ TMS? משם אני מתכוון לקנות! בקשר למארז וספק .. אני מעדיף ת'דיל הזה של מארז+ספק(לא ג'נרי כמובן) ואם אין אופציה למשו טוב במחיר סביר , אז לא צריך .. יש לי מארז שאני אוכל להסתדר איתו אני מאמין.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך במעט, יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים,אינטרנט,אופיס ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD,GTA IV,FIFA,NFS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא DELL 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוהה 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, המסך שיש לי:"19. לא צריך מערכת הפעלה: יפעל על ויסטה. מעבד AMD אין צורך בציוד הקפי(גם צורב לא צריך). ללא OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-