ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש למשחקים, בתקציב של 2500, כך שאני צריך רכיבים לא יקרים אבל עם ביצועים יחסית טובים. התקציב הוא ללא אביזרים חיצוניים, רק הקופסה עצמה עם כל מה שכלול בה. מערכת הפעלה כבר יש לי, אין לי העדפה לחברות/דגמים מסויימים, ומצדי שהמחשב יישמע כמו טרקטור, העיקר שיעבוד. אלו הרכיבים העיקריים שאני רוצה לדעת מה הם שווים, ואם אפשר במחיר שלהם להשיג משהו בעל ביצועים טובים יותר. מעבד: intel core2 quad q8200 לוח אם: 775 64 bit intel g31 ספק כוח: vp-550watt זיכרון: 4G ddr2 kingston כ. מסך: palit geforce 9600 smart 1G אם עוד חסר מידע לגבי משהו, תגידו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק אם כוללים מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ללא ציוד הקיפי, ללא הארד דיסק וצורב DVD (יש כבר כאלו) ללא מסך. המחשב ישמש בשביל סרטים אינטרנט ומשחקים. חשבתי על לשים יותר מ2 ג'יגה זכרון. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות. תקציב עד 2500, רצוי פחות קצת.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 2500-3000 למשחקים רצוי מעבד של אינטל ללא מסך וללא ציוד מלווה כגון רמקולים מקלדת עכבר תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב חדש .. בלי החלקים שמצויינים בנושא. בעיקרון זה מעבד, לוח אם, כ.מסך וספק+מארז. המחשב יעבור OC(לא שלי אישית , אלא של החנות שאני קונה ממנה) והצרכים העיקריים הם משחקים. עכשיו הכי חשוב שאני לא ייתקע איתו עוד איזה שנה ככה ולא יהיה לאן להמשיך איתו מבחינת שידרוגים .. אני רוצה שאני אוכל לשדרג מבלי להחליף חצי מחשב. P.S אפשר בבקשה מפרט מ TMS? משם אני מתכוון לקנות! בקשר למארז וספק .. אני מעדיף ת'דיל הזה של מארז+ספק(לא ג'נרי כמובן) ואם אין אופציה למשו טוב במחיר סביר , אז לא צריך .. יש לי מארז שאני אוכל להסתדר איתו אני מאמין.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך במעט, יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים,אינטרנט,אופיס ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD,GTA IV,FIFA,NFS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא DELL 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוהה 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, המסך שיש לי:"19. לא צריך מערכת הפעלה: יפעל על ויסטה. מעבד AMD אין צורך בציוד הקפי(גם צורב לא צריך). ללא OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים, ראיתי את זה בפורום במקורי היה את ה PALIT לקחתי תSPARKLE כי יש לו 3 שנים אחריות מעוניין ב OC קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM ¤568 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤450 1 יצרן Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 יצרן FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤344 1 יצרן Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤139 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤877 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤3047
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מפרט למשחקים משחקי רשת וכו',דגש על כרטיס מסך תנצלו את המקסימום בבקשה אפשרי חריגות קטנות.. אם אפשר ככה כמה מפרטים מומלצים בין 3000-3500 שקל.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב , כמו שהכותרת אומרת . לחבר שלי יש LCD 32 והוא רוצה מחשב שיכול להריץ לו גם משחקים בצורה טובה וגם סרטי HD . הוא מוכן להשקיע עד 3000 שקל , אפשרות לחריגה קלה אם זה ישתלם. ממתין להמלצות שלכם
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , מפרט למשחקים עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי וללא OC. הבחור עובד על טלוויזיה 32 אינץ' כך שדרוש שזה יריץ גם סרטי HD. אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב וכמה שיהיה יותר חזק בתקציב עוד יותר טוב. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אני דיי אוהב את AMD אבל הם לא זזים ממש מתאים לי איזה מרובע ליבות חח אז ככה יש לי ארד דיסק וזכרונות אני יקנה בנפרד נראה לי ראיתי איפשהו קרוסאר ב400 ומשהו 2 ג'יגה וכרטיס מסך אני מחכה ל2900pro ספק יש לי של קרוסאר היה בילבול וקבלתי אותו בחינם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1071 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤735 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז Asus Vento ¤740 http://skypc.co.il/product.asp?pid=41470 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 http://skypc.co.il/product.asp?pid=9563 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חייב מפרט למשחקים עם גרפיקה טובה נכון לשנת 2008 בערך.. משהו בסגנון הcall of duty 4 שיריץ חלק צריך שיהיה במפרט מספיק מקום לאיחסון כי המחשב גם יאחסן סרטים שירים וכמות של משחקים.. 500gb יספיק.. ואם אפשר ללא חריגות במחיר. תודה רבה לעוזרים. עכשיו אני צריך את חוות הדעת שלכם על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪549 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש בעיקר למטרת משחקים (אבל לא יותר מידי...) עד 3000 ש"ח, רצוי כמה שפחות. קבלתי הצעה לשני מפרטים: AMD athlon 5200+ box Abit AN52 AM2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL5 special OPS Edition Twintech nvidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 WD 160GB SATA2 LG GSA-H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3100 ש"ח כולל הרכבה AMD athlon 3800+ box Abit AN52 OCZ DDR2 2048MB 667MHZ WD 160GB SATA2 Radeon 1950XT 512MB DDR3 LG H42N מארז + ספק לא ג'נארי 400W מחיר: 3050 ש"ח כולל הרכבה המפרטים הם מהחנות foxpc (foxpc.co.il) אבל אפשר להציע גם חנויות אחרות מאזור הצפון (בעיקר חיפה). כמה שאלות: 1. איזה מבין שני המפרטים יהיה הכי טוב? (באחר מעבד+זיכרונות יותר טובים ובשני כרטיס מסך יותר טוב) 2.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח, בלי חריגות כלל. אם אפשר לחסוך - מה טוב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים (ושימוש יום יומי רגיל). אני אשחק במשחקים כבדים כגון Assassin creed, GTA IV , Prototype. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות. רוזולוציית המסך שאני משתמש בה היא 1024*1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה...אני צריך את עזרתכם במפרט חלקי בלבד...מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות (4G) ספק כח (משהו עם כבלים נתיקים ככה שאפשר לחבר רק את מה שרוצים). כל השאר כבר קיים ומתאים לשדרוג. אני בעצם מוציא את כל החלקים הפנימיים הישנים ושם חדשים. הדבר שהכי קשה לי לבחור זה לוח אם......יש פשוט כל כך הרבה דגמים, עד היום היה לי ABIT IS7 והוא היה לוח נהדר. נראה לי שכדאי ללכת על תמיכה ב- DDR3 (אם כבר קונים אז משהו שגם מוכן לבאות)... וזהו לגבי שאר הפיצ'רים שיש היום בלוחות אני לא כל כך עדכני אז אני אשמח אם מישהו יגיד מה הדברים העיקריים שכדאי להתמקד בהם. זה המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו... מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 640MB אם יש משהו עדיף של ATI אשמח לדעת... זכרונות שני סטיקים…
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים ואולי OC בעתיד הרחוק מאוד, ללא מסך וציוד היקפי. אני חשבתי על משהו בכיוון הזה: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 759.90 ש"ח 1 WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 353.13 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 116.22 ש"ח 1 COMPUCASE LX-6CS3 300w ATX MIDI (White) TOWER CASE 214.56 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,945.73 ש"ח (לקוח מזיגזאג) אשמח לשמוע הצעות לשיפורים (שאני בטוח שיש) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-