עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Gateway-NV75S25U-Notebook-PC-Quad-Core-A6-3420M-4GB-320GB-17-3-LED-WebCam-/230788364468#shId עכשיו השאלה אם טוב, על פניו נראה יחסית זול ואיכותי, השאלה גם אם יש מיסים על זה או לא, וגם משלוח שמה לא כתוב בכלל לארץ.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. אני לפני רכישת המחשב הבא לצרכים: PHOTOSHOP , תכנות, הורדות ווירטואליזציה (אין צורך במשחקים) אריץ לינוקס בנוסף לWINDOWS- WIRELESS צריך, אבל רק לאינטרנט (קצבים איטיים) המחשב ימוקם בחדר ללא מיזוג - עד כמה זה משנה? העדפה לאמינות ויציבות על ביצועים אשמח אם יהיה ערוץ לשדרוג בעתיד לעבודת וידאו וקול (הוספת כרטיס קול, זכרון, ...) כמו כן הייתי רוצה אפשרות לעבודה בעתיד עם 2 מסכים: יש כרטיס מסך שיותר מתאים לזה? בניתי את המפרט הבא על בסיס דברים שראיתי בפורום מקווה שלא עשיתי מעצמי צחוק. העדפה לTMS תודה חברים מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחי…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Classic notion,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by li1,

My hard disk in the HP laptop overheats. It takes 15-30 min for it to reach the prohibited temp of 57C (max is 65C) to shut down the computer. What should i do? Should i open the HD area and and maybe just clean the fan? someone told me that there is no separate fan and i need to replace the HD altogether since the cooling system is part of the HD. What would you say? My model: HP Pavilion dv9000t CTO NB thanks, BTW:sorry i dont have a hebrew key

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. שלום רצ"ב 2 הצעות מחברת ksp אין לי הבנה גדולה בתחום, המפרטים נבנו על בסיס מפרט שהופיע באתר ב2800 ש"ח לערך. מה דעתכם? איך ניתן לשפר? מערכת הפעלה: windows 7 [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 22:08:31 סליחה שכחתי את המפרטים עצמם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by PsyDream,

טוב לפני שאתם בונים לי את המפרט אתם יכולים להגיד לי מאיזה אתר מומלץ לקנות כי אני הבנתי שיש פה כמה אתרים שלוקחים ריבית.... זה אחד 2 בקשר למפרט....אני רוצה מעבד קונרו וזיכרון ג'יגה מספיק....דיסק של 160 ג'יגה....וכ.מסך ג'יפורס 7600 gt ....וזהו תודה...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. היום אני הולך לקנות מחשב ב-ksp ואני לא יודע אם לי אחריות לשנה לחלקים שיש במחשב? ואם החבילה מספיק טובה לי (זולה וטובה)? פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi/ExelStor 120 GB SATA כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 4210 תודה לכל מי שעזר

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Rom Iluz,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים של SAMSUNG, שהצורך הוא בעיקר ללימודים. קודם כל רציתי לדעת איך SAMSUNG נחשבים בתחום. הדגמים הם: - Q330 JA03IL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783983 R540 JT01IL - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by afifon,

שלום לכולם! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא http://www.gjet.co.il/shop/product.php?id_product=62 תודה

15. Started by ronmar,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עבודה בC# ואם זה משנה שמיעת שירים . * גודל המסך? כמה שיותר גדול אני חושב, בחירה שלכם . * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך שיספיק ליום לימודים (5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר אז שיהיה HDMI, אם לא לא נורא * בלוטות? לא אכפת לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB (אם יש עם זיכרון יותר קטן אבל המחשב עצמו יותר טוב אז סבבה ) * כונן CD/DVD? צורב ? כונן שקורא די וי די וסידי עדיף כמובן, צורב לא חשוב . * כונן Bluray? לא חשוב . * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה לי, אלא אם כן זה יקנה בחול . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אך אפשר ומומל…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. היי חבר'ה, אני צריך חוות דעת על המפרט הבא. מפרט מאוד פשוט לאמא שלי. היא צריכה סך הכל שימוש באינטרנט, אימייל וכאלו. אולי תכנת וורד. המפרט הוא מקייאספי, אפשר חוות דעת? AMD Sempron +3000 AM2 330NIS Gygabite M51GM-S2G AM2 490NIS DDR2-533 512MB Kingston 330NIS Seagate 80GB 7200 RPM, 8MB SataII- 275NIS NEC DVDRW ND-4570A 185NIS Vertigo-2 MIDI 400W Silver 165NIS סה"כ 1775 ש"ח. איך הוא? יש המלצות לשינוי בטווח מחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אהלן, שבוע הבא אני נוסע לקנות 2 מחשבים משרדיים, מסך לאחד המחשבים, שילוש+ספק. השימושים של המחשבים המשרדיים הם- פייסבוק, מיילים, אינטרנט(יפתחו הרבה טאבים ביחד), משחקי רשת, וכד' מה דעתכם על המפרט הבא למחשבים המשרדיים- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2034 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by tomer3434,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by direwolf,

שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by afik zach,

אני מחפש מחשב נייד לחבר באזור ה5K -6K למטרות לימודים אבל גם שיחזיק בתור סתם מחשב רצוי שיהיה כפול ליבה תודה

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. אנא עזרתכם האדיבה למפרט מחשב בתקציב 1.3K?$ לצרכים :מוסיקה- תוכנות למוסיקה והקלטה , משחקים , אינטרנט , אני מעוניין במחשב+מסך LCD 19 + מקלדת+עכבר אין צורך ברמקולים אני מעוניין לקבל הצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

24. Started by Itshak Kohen,

יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.