ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
ללא ציוד היקפים חוץ ממקלדת BT ועכבר BT לא חייב משהו איכותי בטירוף מטרת המחשב סרטים ומשחקים בקטנה ממש בקטנה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב ישן מלפני כמה שנים שכבר לא עובד. אני רוצה לשדרג אותו ולהפוך אותו למחשב משרדי. מאחר שהדרישות אינן גבוהות, העלות היא המרכיב המשמעותי ביותר. לשם השדרוג, בדקתי ומצאתי שני מפרטים שונים: הראשון מ-TMS מעבד - Sempron 64Bit AM2 3000 Box ASM230B לוח אם - Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 זכרון - Kingston Original 512MB DDR2-667Mhz K512667 652 ש"ח [/center ] והשני מKSP Sempron 3400+ (Socket AM2) K8M890M2MA-RS2H AM2, DDRII800, Chrome9, PCI-E 512MB Kingston 615 ש"ח לשני המפרטים הנ"ל, אני צריך להוסיף לפחות מאוורר אחד למארז (אין מאווררים במארז) שיהיה כנראה Zalman F1. בכל אופן, אם למישהו יש הצעות למפרטים עדיפים, או לקיצוץ נוסף בעלות השדרוג, אשמח אם תוכלו לעזור לי…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן לHTPC והחדש אמור לשמש לעבודה מתוך הבית ועריכת וידיאו ותמונות (אני צלם חובב). תקציב: עד 5 אלף ש"ח (עדיף בפחות) תוכנות: MATLAB (אני צריך לפחות 8ג"ב זיכרון), עריכת וידיאו - PINNACLE, עריכת תמונות - PHOTOSHOP DXO-OPTICS LIGHTROOM מערכת הפעלה: יש WIN7 64BIT המהרה: לא עושה OC שקט: חשוב מאוד 9 מתוך 10 (10 מבחינתי זה FANLESS, לכן סימנתי 9) ציוד היקפי: מקלדת נוחה (תכנות וכתיבה מרובה באנגלית), עכבר גדול נוח ומדויק (1000DPI אמור להספיק), אזניות טובות חומרה קיימת: כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 העדפות: חיבורים עיליים במארז (להבדיל מהקדמיים הנפוצים יותר), אבל לא מצאתי כזה שיהיה גם שקט. מפרט לדוגמה (KSP), אינו כולל עכבר ואזניות: מעבד אינטל I…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של אחותי הישן מתחיל לחרפן וכנראה הגיע הזמן להחליפו. בעיקרון לא קיבלתי מסגרת תקציב אבל אני מקציב לו עד 2100 ש"ח ללא חריגות מיותרות. אין צורך בציוד הקפי. ולא יהיה OC. ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיוטר שקט. זה המפרט שהרכבתי בעזרת מדור המפרטים המומלצים אשמח לחוות דעת ומקום לשיפורים דגש על המארז והספק. את המחשב אני ארכיב בבית כנראה אז אין צורך בהרכבה בחנות. בעיקרון אני צריך את המחשב ככל הנראה עד יום שישי AMD Athlon 64 +5400 X2 Dual Core AM2 BOX, יחידות 1 ¤365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=321 GlacialTech Igloo 7311 Light Silent fan, יחידות 1 ¤39 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=499 Gigabyte MA78GM-S2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ¤471 http://w…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט אחד מבין שלושת הדגמים הבאים של חברת - GIGAYTE צרכים ראשיים - אינטרנט, אופיס, סרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9409 זה הדגם שנראה לי משתלם יותר מהשלושה עם מסך LCD GLARE TYPE ומעבד 1.73 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9068 זהו דגם עם אותו מחיר, זיכרון איטי יותר, טיפה כבד יותר ומסך WXGA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9489 זהו דגם כמו הראשון, יקר יותר כי יש לו מעבד 1.86 השאלות שלי הם: א. האם מסך WXGA טוב יותר ממסך GLARE TYPE עד כדי כך ששווה לקחת מפרט פחות טוב ויותר יקר ? ב. האם מעבד 1.86 יותר טוב בצורה משמעותית ממעבד 1.73 מבחינת מהירות עבודה של WINDOWS וגלישה באינטרנט ? תודה רבה לכל המשיבים ! ליאור.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט מה לקחת .. זה או זה או זה, אז אל תביאו מפרטים אחרים כי סתם יבזבז לכם את הזמן .. וגם לי כי אני פשוט עובר ממקום וכל אחד אומר משהו אחר חחחח. אז ככה. יש את זה ( זה מאתר SIZ של האחסון תמונות אז תשימו SIZ ואם זה לא עובד תגידו לי ) http://www.*צונזר*/my/tzywaztzh4yw.png שזה לפי דעתי יותר טוב. אבל מישהו אמר לי שכדאי לי לקחת מעבד QUAD 9500 וזכרונות טובים יותר , הוא אמר שהמעבד הזה מעולה למשחקים ( המחשב שלי במיוחד לגיימינג ) וגם למשחקים עתידיים .. שזה מספיק למה שאני רוצה. הוא אמר שכדאי שאני אקח 2 כרטיסי מסך ( לא בהכרח HD6850 ) בקיצור : http://grab.by/7BkA משהו כזה. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי לבחוץ. אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) מחוץ לבית, לגלוש, לראות סרטים ולעיתים גם משחקים (ממש לא משהו כבד, אפילו על LOW ו30FPS מספיק לי בשביל משהו שהוא מחוץ לבית). התקציב שלי הוא גג 3000 ש"ח (עם חריגה הכי מקסימום שאפשר 100 ש"ח) לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777964 על פניו נשמע מתאים. core i3 זה יותר ממספיק בשביל תזוזה מהירה ואפילו יש לו יכולות גיימינג מסויימות לפי בנצ'מארקים (די חלשות, אבל עונה פחות או יותר על מה שאני צריך). השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר, מכל בחינה כלשהי. (או אפילו מהבחינה שפחות חלש לגיימינג- גם שיקול) תודה. עריכה- החלטתי להעלות טיפ-טיפה את התקציב ל…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד dell Inspiron 1525 , 2.0GHz (T5750), 2048mb(2X1024)/667, 250GB, , . מגיע עם כ.מסך intel gmax3100 מישהו יודע האם זה מחשב מתאים לעבודה עם photoshop ן- matlab בעיקר לגבי הכרטיס מסך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בשעה טובה... וקצת מעוכבת מדי, קיבלתי לידי את ה-LIFEBOOK T4215. תודות לממליצים. אז מספר שאלות כדי להתחיל את מירוץ החימוש: 1. האם יש גירסאת ויסטה מיוחדת למחשבי TABLET, או שיש לרכוש את הגרסא הרגילה ולהתקין עליה את הדרייברים המתאימים? ואיזו גרסא "רגילה" מומלץ לרכוש? 2. האם מודולות זיכרון בנפחים שונים פועלות ב-DUAL? המחשב הגיע עם 512K והוספתי מודולה של 2GB, ואני תוהה אם הן פועלות במקביל, וכיצד ניתן לבדוק. 3. האם ניתן (ובכלל מומלץ) לעשות אוברקלוק למחשב נייד? התוצאות של ה-OC של הנייח שלי רק הולכות ומשתפרות. אני שמח לדווח כי כרגע ה-E6400 שלי פועל על 3.75GHZ והזיכרון (800) על 930. אני לא מחפש לשרוף את הנייד ולגמור את הסוללה תוך דקות... אבל אולי איזה פוש קטן לא יזיק (בכל זאת, מדובר…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך חריטה מקצועית של אותיות עברית על מקלדת מוארת באזור הקריות או חיפה. באזור תל אביב יש כמה,אבל עדיף באזור שלי קריות או חיפה,יותר משתלם. מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, הלוח שלי מת (ASUS MAXIMUS HERO VII) ולצערי אני אצטרך לרכוש אחד משומש/חדש או סט מתקדם שכולל מעבד, לוח וזכרון. כיום יש לי את הלוח של אסוס ומעבד 4790K עם 16 גיגה של G.SKILL. השימושים של המחשב עד עכשיו היו גיימינג בעיקר. בהנחה שאני הולך לרכוש סט חדש (מעבד, לוח וזכרון), מה הכי מומלץ עד 3000 ש"ח (לא מעוניין לרדת לאילת). תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הרכיבו לי מפרט לפי השימושים שביקשתי שהם: מחשב חזק וטוב לעריכה גראפית/וידיאו וגם משתמש עם תוכנות תכנות/מוזיקה וכו'.. וגם שיהיה גיימינג בינוני, אבל עם דגש לתוכנות עריכה, בנוסף ביקשתי שמחשב שקט מאוד חשוב לי כי קשה לי מאוד להסתדר עם מחשבים שעושים הרבה רעש ושייפתח בהתחלה מהר. אז זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/t9j7mykw אשמח מאוד לשמוע ממכם מה אתם חושבים עליו, וחשוב לי לדעת אם יש איזה מישהו שאני יכול קצת לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לפטופ חדש. הצרכים הם: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD, אופיס, עבודות סטודנטיליות, קצת משחקים (COD\GTA\PES וכו'..). מחשב שיחליף את הנייח. אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3610_3578&products_id=33759 Intel Core i7 M2630 2.0 Ghz 8GB DDR3 1333Mhz 640GB5400RPM Nvidia GeForce GT525 1GB - איך הכרטיס מסך הזה? שווה משהו? יש לו יציאת HDMI? כי למחשב עצמו יש יציאת HDMI. מה דעתכם? איך המפרט שלו? שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט עד 2000 ש"ח למשחקים. בלי ציוד היקפי, שיהיה אינטל, שלא יהיה צוואר בקבוק. אני משחק משחקים המוניים אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ את AC2 ומשחקים דומים. בקיצור, שיהיה המחשב הכי טוב לסכום הזה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב בעיקרון למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלומות חברים , אני מעוניין ברכישה של מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח שיחזיק בין שנתיים ל 4 שנים. יש לי אופציה לקנות את המחשב דרך מקום העבודה הקודם שלי במחירים נמוכים . אני אציין את המיפרט שבניתי ואשמח אם יש משהו שאפשר לשנות כמובן. **מציין שאני מוגבל לפי אותו ספק שרק מימנו אני יכול להזמין את המחשב*** לוח אם - Gigabyte B450m GAMING X מעבד - AMD Ryzen5 3600X 3.8-4.4Ghz 32+3MB BOX כרטיס מסך - MSI NVIDIA RTX2060 SUPER GAMING 8G HDMI/DPX3 הארדיסק - SAMSUNG SSD 250G M.2 PCIe 3.0x4 NVMe 970 EVO PLUS מארז -CASE ZALMAN S5 RGB FAN & FRONT TEMPERED GLASS WHITE ספק - ZALMAN 750W ZM-750GVII 80PLUS BRONZE POWER SUPPLY זיכרונות -…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בדיקות רבות אני רוצה לקבל החלטה על מחשב לגרפיקה בסביבות 5000 אופציות : א. MSI GX600 ב. Acer Aspire 5930G ג. Gigabyte W566N 2.5GHz ביתרון באיסר זה הכרטיס מסך , ב גיגה ביית זה המעבד , מה אתם אומרים ? איזה משלושתם הכי משתלם והכי טוב ? בעדיפות לנייד איכותי ( איכות בנייה , סוללה , מסך ... )
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר שלי, תקציב רשום. על המחשב ירוץ ubantu עם mysql והרבה תוכנות עריכה (פוטושופ וכו'). מבחינת משחקים הוא צריך משהו שיריץ משחקים בצורה סבירה ולא יותר, לא צריך להוציא על זה יותר מ500 שקל, העיקר שירוצו. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן מה אתם אומרים על המפרט הבא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤900 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤463 מסך: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI ¤1257 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP Deluxe 650 ¤150 ספק כוח: FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC ¤188 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤116 מחיר ס…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים מסך עד 15.4 אפשר לחרוג קצת מהתקציב... (לא יכול לשלוח הודעות פרטיות)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-