ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים קלים יחסית, לא צריך CALL OF DUTY 4 ודומיהם... המחשב צריך לכלול גם מערכת הפעלה, מארז נחמד, ספק לא ג'ינרי והרכבה. לא צריך: ציוד הקפי, כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD ונקנה אחד רציני יותר בעתיד, מסך. בקיצור רק מחשב ומערכת הפעלה. דיסק קשיח מעל 160 GB. מעבד חזק. לוח אם טוב ומחברה ידועה (ג'יגהבייט, אסוס, אינטל וכו'...) שיכלול כרטיס מסך. מארז מאוורר. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה חשוב שמשחקים יעלו שיהיה מהיר יחסית ושיתאים לאינטרנט... תודה .
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! אני צריך נייד לעבודה עם office ואינטרנט בעיקר. גודל מסך רצוי 14'' או 14.1'' ומשקל קל עד 2.7 (אני אצטרך להיסתובב איתו) זמן סוללה ארוך שלא יתרוקן אחרי שעת עבודה. מקלדת נוחה ולא שהכפתורים יהיו קטנים וצפופים. אנא מכם! הציעו ניידים עד הסכום 4K ולא יותר... מה לעשות אני מוגבל תקציבית
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה המפרט שלי. המחשב נקנה לפני שנתים וכרגע הוא כבר לא סוחב משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס ...אז החלטתי לשדרג. אני מעוניין לקנות ג'יגה זיכרון ,מעבד חדש ,וכרטיס מסך מתקדם יותר שיתמוך כמובן בDIRCTX 10 ושיחזיק לי לשנתיים הבאות לפחות.... אז זה המפרט שלי (שדרך אגב גם אותו הציעו לי פה אז לפני שנתיים וממש סיפק אותי): מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 397 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 923 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 533 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,084 ש"ח 2 Thermaltake Memory Heat Spreader - Copper 113 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 569 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח סה"כ 9,154 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1 LEADTEK WinFast PX7600GT 256MB 1,360 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 899 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 585 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 565 ש"ח 1 Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS 593 ש"ח 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 299 ש"ח 1 Compucase 6C29 Black 300W 295 ש"ח סה"כ 4,596 ש"ח * אני יודע ששכחתי מאוורר, לא נורא * המטרה העיקרית היא משחקים, כמובן שגם שימושים רגילים כמו סרטים, מוסיקה, אינטרנט וכד'. התבססתי על כרטיס מסך 7600GT, כל השאר איך שנכנס בתקציב. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לידידה שלי, הדברים שחשובים לי הם: זיכרון- 512 דיסק קשיח- 80 גיגה ומעלה צורב די וי די מעבד- אני ממליץ לה על amd אבל היא רוצה רק אינטל אז אם תתנו לי מפרט פעם עם האפשרות הראשונה ופעם השניה זה יהיה הכי טוב... מסך- lcd 17 אינץ... לא נראה לי שמשנה כמה מיליסקנד כי היא לא ממש גיימרית או משהו... ו... זהו, תודה על כל עזרה.. דרך אגב , כמה שיצא יותר זול זה יותר טוב כמובן אבל תביאו מפרט סביר... שיהיה משהו עד 4000 בערך... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2.2K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכונן דיסקטים P: 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצת מכונות וירטואליות לשם למידה התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח, מוכן לחרוג ממנו בעוד 500 שקל. אני יודע מראש שאני אתקין עליו מערכת הפעלה מגירסת סרבר 2008 R2 גירסת 64 ביט ככה שהמעבד צריך לתמוך בזה וכמו כן המכונה תריץ מכונות וירטואליות. מבחינת זיכרון פנימי, אני מתלבט בין 8 - 16 ג'יגה, אולי עדיף לי לקחת 8 ג'יגה ולוח שתומך בעד 16 וככה לחסוך כמה שקלים? (ובעתיד אולי להוסיף עוד סטיק זיכרון) דיסק קשיח - מעדיף ללכת רק על ווסטרן דיגיטל על פני חברות אחרות, ההתלבטות כרגע בין 500 ל 1 טרה, וכמובן איזה תת דגם לקנות. לוח אם - בעניין הלוח אני בהתלבטות... בעיקרון אני מעדיף לוח פשוט שהכל מובנה בבורד וכמו שכתבתי, חייב ב עד 16 גיגה אבל יש לי עוד כמה אלמנטים שאנ…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא נחשב טוב לסטודנטים שהמחיר שלו נורמלי???
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד : Intel Core i5 760 Tray קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם : Gigabyte PA-P55-USB3 זיכרונות : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 X2 דיסק קשיח : Samsung Spinpoint F3 500GB כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 מארז : Antec Nine Hundred Two ספק כוח : SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC סה"כ לתשלום : 4830 ש"ח בעיקרון איך המפרט ? האם הקירור יחזיק לי OC קל - בינוני ? תודה לכם !
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, בחרתי מפרט מעולה שכמה עזרו לי בבחירתו, ורגע לפני שאני קונה את המחשב, רציתי לשאול האם יש סכנות בבניית מחשב שאני הרכבתי ולא בא מחברה כמחשב מוכן? בהנחה שאני קונה אותו מחברה שמתמחה בבנייה,לא יהיו לי סכנות ולא עדיף לקנות אחד מוכן של חברות כמו HP ,DELL או Packard Bell שראיתי שחזרו לא מזמן? (דרך אגב, מה דעתכם על החברות האלו?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?). החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק). אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא. התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K. הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות: [table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחרי שהתייעצתי בכל הפורומים השונים, גיבשתי מפרט, אשמח לחוו"ד: חשוב לציין, שפרמטר מאוד חשוב מבחינתי הוא השקט. המחשב ישב בחדר שינה. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ₪1570 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 Chipset ₪565 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪400 Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling ₪359 THERMALTAKE BigTyp 120 VX ₪220 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK ₪159 NZXT HUSH + SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪550 המפרט יוצא כ-3800 ש"ח, ואני מתכנן להרכיב אותו בעצמי. אשמח להערות.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בגלל שלנטבוקים - אין כוננים אופטיים. נגיד ויש לי דיסק כלשהו - בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות ממנו אימאג' - כך שאני אוכל להעביר אותו בעזרת DOK למחשב הנייד - ושם להריץ אותו בעזרת DAEMON לדוגמא? שאלה נוספת - יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 - עכשיו בגלל העובדה שיש לי מחשב נייד , והבנתי שזה יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור. תודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בס"ד המעבד 8400p הוא טוב למשחקים? ואם אפשר הצעות למחשבים ניידים עם כ.מ 9600GT ומעבד נורמלי בארץ אם אפשר דרך חול גם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאד לקבל המלצה לרכישת מחשב נייד, לפי הצרכים הבאים: המחשב יהיה שייך לחברה ויהיה בשימוש עובדים. צריך להיות מותקן עליו Win 7 PRO. השימושים העיקריים - אופיס (הרבה), AutoCAD viewer, אינטרנט, גישה מרחוק למחשבים אחרים ברשת. חשוב שהמחשב יהיה יחסית "מוקשח", כי לעיתים סביבת השימוש כוללת אבק וחול (אם כי משתדלים שלא). כמו-כן, חשוב מאד שתהיה מקלדת מלאה עם מספרים גודל המסך הרצוי לפחות 15". משקל רצוי פחות מ 3 ק"ג. רצוי זמן סוללה של 6 שעות, אם יש דברים כאלה. בנוסף, שהוסללה לא תתבלה מהר בשימוש תכוף. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, העבודה נשמרת בשרת מרוחק. אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות' נחמד אבל לא הכרחי, כונן CD נחמד אבל לא הכרחי, blueray לא נדרש. אין צורך באחריות בינ…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-