ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש מדגם המחשב מצוייד בכרטיס מסך :NVIDIA GeForce 9300M GS graphics מעבד: Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 זכרון: 4gb מפרט לא רע אבל בכל זאת, משחקים לא כל כך חדשים כמו למשל Unreal 3 ממש לא עובדים עליו בצורה מספקת. כדי להתחיל להנות מהמשחק אני צריך להוריד הכל לרזולוציה הנמוכה ביותר והאייכות הנמוכה ביותר. הדבר שהכי כאב לי הוא שהורדתי סרט HD 1080p ובאופן מפתיע המחשב מקרטע בהמון קטעים. האם הבעיה היא במפרט וכמו שאומרים אכלתי אותה, או שיש פתרון לבעיה ?? אשמח אם תוכלו לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=8923 בעיקר לצרכי לימודים, אופיס, פייסבוק, ויוטיוב.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחשב של DELL בן חצי שנה עם אחריות לעוד שנתיים+זה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11567 ב-2500...
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני לפני קניית נייד חדש. האם נכונה השמועה לפיה עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים לניידים? חשבתי לרכוש את הדל שבקישור., ולהתקין עליו חלונות XP. במקרה כזה יספיקו לי ה - 512 GB זיכרון? ושאלה אחרונה: האם כדאי לשדרג ( בתוספת של 300 שח ) את הדיסק הקשיח למהירות 7200? האם ארגיש בהבדל? השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט , אופיס. בעיקרון שימושים משרדיים אך גם סרטים ומוסיקה מידי פעם. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שכתוב בכל מקום על כרטיסי geforce 8400m gs שהכטיס הוא עם X MB יעודיים (dedicated) והוא up to X MB. איך ואיפה אני משנה את ההגדרות כך שלכרטיס יוקצו לצורך העניין 256MB? האם זה פוגם בכרטיס? מסיר אחריות? האם צריך לשים משהו מיוחד? קירור או חבריו?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות מחשב נייד בארה"ב בתקציב של כ750$. המחשב מיועד לשימוש הבסיסי של אינטרנט וכדומה אך גם שיוכל להפעיל משחקים קלים (מנג'ר וכאלה) ומדי פעם לעריכת גרפיקה פשוטה או סרטים (פוטושופ בסיסי וסרטונים קצרים בMOVIE MAKER וכאלה). אלו שני מפרטים שהרכיבו לי בDELL ובHP אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. הDELL - Processors: Intel® Core 2 Duo T6500 (2.1GHz/800Mhz FSB/2MB cache) STUDIO 14z: Studio 14z Notebook Operating System: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit Hardware Support Services: 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Memory: 3GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Hard Drive: …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי! טוב אז ככה נשרף הלוח אם,מעבד, הזיכרון והכרטיס מסך.נשארתי עם דיסק SATA 200GB צורב+ מארז +ספק.מחפש תחליף לרכיבים הנ"ל עם אפשרות שידרוג עתידי(הכי חשוב).שימושים בעיקר לצפיה בסרטים(חשוב TVOUT ו SPDIF) קצת משחקים ועבודה נורמלית של סטודנט.תקציב 1000ש"ח או קצת יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב HP קצת ישן אך הוא מבצע את העבודה. הדגם שלו הוא HP PAVILLION DV1000 הזכרון הפנימי שלו הוא 512 MB רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב במחשב נייד את הזכרון, נניח ל1 GB, כדי שהוא יעבוד טיפה יותר מהר, ואם כן כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי והרכבתי שתי מערכות מחשב ואיני יודע במה לבחור אני צריך מארז+לוח+מעבד+זכרון מערכת 1 מבוססת A64: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price + system assemly 2230 ¤ for payments 12 X 203 ¤ מערכת 2 מבוססת p4 775: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AS8 (865PE),soket 775 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 25…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אתר אוקראיני שבר את האיסור על פרסום תוצאות הביצועים של מעבדי AMD החדשים עבור הניידים, כאשר בחן נייד ACER עם המעבד הנ"ל. התוצאות מחמיאוד מאוד ל - 4500 שמציג ביצועים הטובים בכ - 50 אחוזים לעומת מעבד I5 8265 של אינטל. בהתחשב בכך שגם הדור העשירי של מעבדי אינטל מציג שיפור של גג 15 אחוז יחסית לדור הקודם, יוצא שכדאי מאוד לשקול קניית נייד עם הדור החדש של מעבדי AMD. הבעיה העיקרית היא דווקא שיווקית - בארץ, נדיר למצוא ניידים עם מעבדי AMD חדשים....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש את המפרט המצויין שהציעו לי פה לפני כמעט שנתיים, והחלטתי להשתדרג קצת בגלל סיבות ספציפיות. אני מזמין כנראה את הSHARP WD1 היא LCD 32". היא תתחבר במקביל לPS3 ולמחשב, עכשיו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי ככל הניתן כי הוא רועש עכשיו, וליצור הרד דיסק משותף בין הPS3 למחשב, בנוסף המחשב הופך להיות מחשב מדיה לכל דבר אז אם כדאי להחליף דבר כזה או אחר מאוד יעזור לי, בוא נזכור רק שאני לא משחק במחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר השימוש העיקרי בו הוא עבודה (Visual Studio ותוכנות גרפיות נוספות), וחשוב לי שיהיה לו גם כרטיס מסך חזק כדי להריץ משחקים חדשים (לא שימוש עיקרי). המטרה שהמחשב יחזיק לי פרק זמן של 3 שנים בערך. מעוניין במחשב כמה שיותר דק וקל, כאשר גודל המסך הוא בין 13 ל15 (רוב הזמן הוא יחובר למסך רגיל). חשבתי ללכת על דיסק SSD, האם כדאי? איזה מחשבים ניידים כיום מגיעים איתו? מה הדעה שלכם על מחשבים ניידים של חברת Toshiba? והאם עד כדי כך שווה לחכות לגרסאות ניידים עם מעבדי i של אינטל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 אם זה משהו ממש חשוב ושישפר את ביצועי המחשב משמעותית אז 100-200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים , הכי כבדים בשוק , רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט מלא ללא מסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? תראו , אני בד"כ לא מבזבז הרבה על מארז , בתקציב של 400-500 שקל גג. 7. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות קל בשפת C ועם הרצת Virtual Machine שתריץ לינוקס בצורה מהירה וחלקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות מחשב עד הסכום המפורט לעיל המחשב יהיה מיועד לגיימינג וגם לקצת סטרימינג להלן המפרט אשמח לחוות דעת. (סליחה על הצילום הגרוע )
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לקבל המלצה לקניית מחשב אשר שימושו יהיה למשחקים אינטרנט ולימודים...עד סכום של 4000 +\- אגב,מה ההבדל בין מערכות AMD לאינטל וד כמה חשוב מהירות המעבד ולמה??? בתודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-