עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. *מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by avi03,

האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤469 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤503 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤314 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤237 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤344 מארז: FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE ¤226 שאלה שניה - האם ירידה בלוח האם לאסוס TVM וכתוצאה מכך ירידה בכרטיס המסך ל- "Integrated VIA DeltaChrome GPU, Support Microsoft® DX9 ", תפגע משמעותית ביכולת להריץ ויסטה? ושלישית - האם ירידה ל- AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB עבור חסכון של 80 ש"ח שווה את זה? משמעותית לויסטה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by SUBX2,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= מה דעתכם על הניד הזה(אמינות ,חיי הסוללה ופרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת)? האם יש יכולת לשדרג את המעבד אשר מגיע בניד ליותר מתקדם לדוגמה Core2 DouT5500 וגם הכרטיס מסך? מה החלופות שלי מלבד המחשב הזה שחשוב לציין שהעדפה שלי למסך 14.1 או 15.4ומפרט שזהה פחות או יותר למפרט של המחשב בלינק עד 5500 שח ? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by shlomi12,

מה דעתכם על המפרט הבא? התקציב הוא עד 5000 . לא מתוכנן OC שקט חשוב אבל לא קריטי, אין צורך בציוד היקפי ואני רוצה לשמור על אופק שידרוג לעתיד מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1089 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪708 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by neo690,

משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שהמחשב נייד שלי מתכבה למצב ירח (אחרי שעה שלא נוגעים בו) האינטרנט wireless מתנתק זה מצב טבעי או שיש בעיה בנייד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים והרצת סטרימים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון,כל המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by tibia,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory Computer Assembly Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1691 5000 שקל .. מה אתם אומרים ? עוד זיכרון אני יוסיף אחרי חודש . עדיף מ4200 של AMD? הכרטיס מסך שווה תכסף ? הספק יחזיק? הלוח אם מתאים ומשתלם ? אני לא עושה OC תודה רבה לכולם. אני מתכנן להזמין שבוע הבא!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by kutomer,

שלום, לפני איזה חודשים ביקשתי הצעות למחשב נייד ב3000 שקל, ואמרו שזה לא מספיק כסף בשביל מחשב שיתאים גם למשחקים. -המחשב בעקרון מיועד לאחי הקטן, שהשימוש העקרי שלו יהיה משחקים אומנם לא משחקים ברמות שדורשות הכי הרבה גרפיקה אבל משחקים. -אני גם מתכוון שנה הבאה לקחת את המחשב לבצפר (אני עושה י"ג). -אנחנו גם מטיילים די הרבה והמחשב גם צריך לבוא איתנו לטיולים, אז גם די חשוב שיהיה לו הרבה בטרייה והכול. אשמח לקבל הצעות למחירים משתלמים שמתאימים לי. תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=case-ezcoo

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by stojakovic,

קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מקסימאלי של התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי טליוויזית 22' lcd hd ready שתשמש כמסך מחשב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?- משחקים כבדים (לדוגמא fallout החדש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?- לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מ…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

15. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by lilach20,

הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש וחברה שקנתה אחד במבצע שיש כרגע בטרקלין חשמל אמרה שכדאי מאוד לקנות במחירים שיש שם אבל אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות? איזה חברה נחשבת טובה יותר? (אני לא רוצה מחשב שהוא רק יפה אלא אחד שאפשר לעבוד איתו). אגב, רוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by eran_assis,

אני מנסה כעת למצוא לעצמי את הפתרון המתאים לשדרוג הנייד. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולעזור לי. הצרכים שלי הם בדרך כלל תמלילים+אינטרנט, אבל אחת לכמה זמן אני נדרש לביצוע פעולות מורכבות ו'כבדות' של מסדי נתונים ותכנות. מבחינה כלכלית הצבתי לעצמי את המגבלה 5000 ש"ח פלוס מינוס (ועדיף מינוס). בתחילה התעניינתי ב DELL 110L, 1.6GHz, 256MB(DDR) 40GB - מבחן שעשו במעריב המליץ עליו כמספר אחת בטווח המחירים הזה. (מחירו כ-4600). בהמשך גיליתי שישנו יצור בשם NEC VERSA M340, המספק 1.7GHz ל 512MB. מאמרים שקראתי באינטרנט מלמדים שהוא אכן מספק עבודה ברמה סבירה (למעט הצד הגרפי שלא ממש מעניין אותי). הוא גם מפתיע עם יותר מ-5 שעות בטריה במבחן. (אולי תכל'ס זה קצת פחות אבל עדיין מרשים). השאלה היא אם מישהו…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. לפני מספר שבועות התחילה בעיה הזוייה לחלוטין במחשב. אני מנסה לכתוב ופתאום המקש \ כאילו נתקע למרות שבפועל המקש לא נתקע. אני מקבל ככה \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בלי הפסקה. עשיתי סריקה לוירוסים, ניקוי Spyware, אבל כלום לא עוזר. טוב, עשיתי שחזור להגדרות מפעל דרך Recovery, אבל עדיין הבעיה ממשיכה. למחרת יצרתי קשר עם אמטל לתאם איסוף למחשב וחוק מרפי פעל. הבעיה נפתרה. ביטלתי את האיסוף. המחשב עבד שבועיים בלי בעיות ועכשיו הבעיה חזרה רק באופן אחר. מקש כלשהו נתקע, אבל לא ה-\ אלא משהו אחר. מכירים את השורה בדפדפן אינטרנט איפה שכותבים את הכתובת של האתר? אז כאילו החץ הקטן שפתוח את ההיסטוריה נתקע. ככה כל הזמן קופץ. לא רק בדפדפן אלא בכל מסך במערכת הפעלה. משהו הזוי. השגת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Harbi,

שלום, יש לי כאן מפרט שהרכבתי מKSP השימוש של המחשב הוא לאחותי לעבודות לבית ספר וגלישה באינטרנט לא יותר מזה [table][tr][td] [/td][td]סוג [/td][td]תמונה [/td][td]שם המוצר [/td][/tr][/table]יצרן אתר זמינות איפוס [table][tr][td][/td][td][/td][td]כמות[/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למ…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין בעיה עם כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור) וגם עריכת וידאו (AVID, בעתיד עוד תוכנה) ושימוש ביתי של אינטרנט וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי (עם אפשרות לשדרוג ל-2 מסכים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכול מהתחלה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? קריטי, 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? גם וגם, WIN7 64BIT 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by jambo222,

שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by TripMan,

בסוף שבוע שעבר קיבלתי את הדגם הנ"ל, וראיתי שיהיה לנכון להוסיף לו עוד ג'יגה זכרון למען ביצועים טובים יותר. לפי האתרים השונים וכמו כן אתר היצרן - ניתן לשים עד 2 ג'יגה במחשב. המחשב עצמו מגיע עם 'גיגה אחד של זכרון ,אני ראיתי שבKSP ג'יגה זכרון למחשב נייד עם תדר כמו שיש לי עולה כולה 80 ש"ח..שזה כלום יחסית. השאלה שלי היא - נגיד ואני אקנה ג'יגה זכרון נוסף , לא תהיה בעיה להוסיף אותו למחשב? יש סלוט פנוי לכך? תודה מארש ^^

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  25. אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים