עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by djass,

אני רוצה לכנות מחשב לא יותר מ3000 שקל לא כולל מסך מקלדת... אני צריך עזרה שתעזרו לי עם המפרט. המחשב הזה יהיה הרוב למשחקים!!! תודה לעוזרים! אני יכול לחרוג קצת עד 3500 גג!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. קודם כל, שלום לכם חברי פורום נכבדים, מזמן לא ביקרתי פה וטוב לחזור אני מחפש לקנות מחשב בכ 4000 ש"ח. אין צורך במסך וציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, צפייה סרטים ועבודה משרדית, וwindows vista כמובן. חשוב שהמחשב יוכל להריץ מכונות וירטואליות בצורה חלקה ( VMWare מי שמכיר ), ולכן דרוש 2GB זכרון עם אפשרות להרחבה בעתיד. לא מתוכנן OC, ולא מתוכננים משחקים פרט ל Сounter-Strike 1.6 מדי פעם - לכן נראה לי שאלך על לוח אם עם כרטיס מסך OB ועם אפשרות לשדרג במידה ויעלה הצורך. אשמח מאוד גם להמלצה על חנות טובה. קניתי בעבר מזיגזג ואני מאוד מבסוט מהם, אבל זכור לי שהם טיפה יקרים יחסית לשאר. תודה רבה. להלן מפרט מזיגזג שליקטתי לאחר מחקר של כשעה: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Co…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. בס"ד חבר שלי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 לוח אם: ASUS P5Q זיכרון: Corsair 2x2GB דיסק קשיח: Western Digital 640GB Sata ll 32MB כרטיס מסך: ASUS HD4870 1GB צורב: Samsung DVD מארז: NZXT Tempest ספק כח: Corsair 520W הוא קנה מ-KSP לדעתי המעבד לא טוב והלוח אם אני לא יודע עליו כל כך, מה דעתכם עליו? אני מזכיר זה מחשב לגיימינג.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by yaloner,

אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ugin,

שלום, אני צריך המלצה למחשב בעל הדרישות הבאות: intel core i3, 320GB 7200 rpm, 3/4 DD3, כרטיס מסך רצוי של nvidia. התקציב הוא עד כ 4,500 אלף שקל. אה כן, ומסך של 15.6

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by דובי770,

הייי בעקבות תקלה מצערת נפל הנטבוק (eeepc) של חבר שלי והלך ההארדיסק... יש לי שתי אפשרויות: כונן 250 gb ב50 דולר ssd של crucial m4 GB128 ב98 דולר השאלה שלי היא כזאת: אם אני ישים ssd יורגש שינוי משמעותי בביצועי המחשב ועליית המערכת? או שאין טעם? יש לציין שהתקציב הוא עד 100 דולר.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. שלום אבא של חברה שלי צריך מחשב חדש אני צריך מפרט מבוסס קונרו אבל ללא המעבד כלומר לוח תומך קונרו וכדומה... ללא ציוד היקפי צריך : צורב, גיגה זיכרון, מארז וספק, כונן דיסקטים. הייעוד של המחשב ממש ממש לא למשחקים או לOC. מחשב לאימיילים, לאינטרנט, וורד, קצת פוטושופ בסיסי ביותר לא יותר מזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by efee123,

שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: ‏Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV‎ תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני זקוק למפרט של מחשב בשביל אמא, שהשימושים שלה במחשב מסתכמים בעיקר בגלישה באינטרנט ואופיס. לדעתי המחשב המינימלי שקיים בשוק היום יסדר יופי את הדרישות שלה, אבל אני מאוד לא מעודכן ומעדיף להתייעץ פה.. התקציב הוא לא באמת פקטור, זרקתי 1500 ש"ח כהערכה גסה של כמה מחשב כזה אמור לעלות בעיני, אבל אם לצורך העניין מחשב כזה צריך לעלות 1000 או 2000 זה יהיה סוף העולם... אין שום צורך בציוד הקפי או במערכת הפעלה וסביר שהמחשב לא ישודרג במי יודע כמה שנים הקרובות/רחוקות... כתושב ראשל"צ אני מעדיף מפרט מskypc אבל אם זה מאוד קריטי בימינו אני פתוח גם לשמוע מפרטים ממקומות אחרים.. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. תשמעו נתנו לי היום מפרט אני רוצה שתאמרו לי מה לשפר ומה להוריד..תקציב אפשרי 3,500 לוח אם - INTEL DG35EC זיכרון - DDR2/800 2GB 2X1GB מעבד - INTEL E8400 3.0GHZ דיסק קשיח - S-ATA2 250GB כרטיס מסך - 8500GT 512MB אני רוצה לשפר דברים בעיקר לוח אם וכרטיס מסך...עד 3.500 שקל

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום לכולם, ניסיתי לבנות לעצמי מפרט למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בתכנון 3D ב SolidWorks ומעט משחקים. דגש עיקרי - דרוש לפרק זמן ארוך במיוחד. אני מחזיק מחשב 7-8 שנים, כך שבסוף התקופה שדרוג כנראה לא יהיה רלוונטי (למעט תוספת RAM במידת הצורך). בהמשך מצורף השאלון ואחריו המפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית 3D, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks …

15. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪289 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪123 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU ₪164 ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 380W ₪198 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪1135 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כל שאר הציוד יש לי. שאלות: 1. תהיה בעיה עם הזכרונות 1333? הלוח תומך אבל המעבד עד 1066. 2. כדאי להחליף את הcm 335 ב antec 200? האם האיכות הירודה של של 335 שווה השקעה של עוד 100 שקל לantec 200? 3. אני הולך להשתמש בכרטיס המסך המובנה, אבל האם במידת הצורך הספק יחזיק כרטיס מסך נוסף חלש? או שכדאי גם פה …

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by asaorgad,

אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2500 ש"ח בשביל אופיס ואינטרנט הוא לאישה זקנה אז רצוי מסך גדול... תודה.. ואם אפשר גם כתובת איפה לקנות הכי בזול באיזור תל אביב\רמת גן והסביבה...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Bon bon,

אני בדילמה ... יש לי מחשב כבן 4 שנים אבל טוב, אני משתמש בו כדי לשחק ב fortnite וגם לתכנות והוא סוחב טוב.. אבל ישלי בעיה כאשר אני משחק וגם פותח OBS ועושה RECORD אז ברזולוציות נורמאליות הGPU עולה ל 100 אחוז ו CPU בערך 90. והתוכנת הקלטה פשוט מקליטה זוועה. השאלה אם כדאי לי לשדרג נגיד רק את הכרטיס מסך או כבר ליקנות מחשב חדש ? ואם כן אז איזה ? העדיפות היא כמובן לא לבזבז עכשיו יותר מידי כסף ... אבל אם זה אומר שעוד שנה אצתרך בכל מיקרה להחליף את המחשב אז אין לי בעיה עכשיו להשקיע במחשב חדש. המחשב שלי כרגע : מעבד + מאוורר Intel I5 3470 3.2Ghz + Shagon ARC-118 SV Ball לוח אם Gigabte GA-B75M-D3V צו…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by ldmajor,

אוקיי יש לי פה כמה חלקים ספייר שנשארו לי מהשדרוג של המחשב הקודם חשבתי על להרכיב עוד מחשב לאבא שלי ברמה סבירה שיריץ דברים בסיסיים אבא שלי לא מסתכל סרטים לא כלום רק אינטרנט אופיס וכו' אוקיי אז מה שיש לי זה: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB מה שחשבתי להוסיף הצעת מחיר - skypc.co.il 29/08/2008 13:50:53 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 341 341 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H 38476 198 198 1 מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN RAIDO2 239 239 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAJS 250GB SATA2 8MB 2500AAJS 138 138 1 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD GSA-GH20L 4 פריטים 916 ¤ סכום כולל מע``מ עכש…

19. Started by אייזיק גולד,

שלום למשתמשי הפורום היקרים! אעריך מאוד את זמנכם והתייחסותכם האדיבה! אני משתמש בו זמנית: בכארבעים / חמישים קבצי אופיס פתוחים (וורד ואקסל), המון כרטיסיות אינטרנט פתוחות מהם כמה כרטיסיות של חשבונות גימייל, לפחות שני תוכנות גרפיות; אינדיזיין / פוטושופ, אמולטור (בלוסטאקס) שפתוח שוטף. כיום יש לי נייד של DELL, עם 8 גיגה רם, מעבד i5 ו 2.50 2.70 GHZ והוא בהחלט לא עומד בזה אני מעוניין לקנות נייח שיכיל את כל זה בקלות. אשמח לעזרתכם!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. 1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by roy_katz,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2rx16 pc2-4200s-444-12 של חברת nymix תוכלו להגיד לי מה סוג הזיכרון ואיזה סוג זיכרון אני אמור לחפש כדי להגדיל את הזיכרון? תודה רבה מאוד מראש!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. היי כותרת,אם יש אותם נתונים בחברה אחרת טובה יותר ,פתוח להצעות HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA או Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006GIV מפרט/אותו מפרט בשני הניידים מחשב נייד מבית Lenovo/HP OMEN בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה

24. Started by tsachi,

היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. ערב טוב וברוכים הנמצאים, אחותי הגדולה מתעניינת על מחשב חדש. פנתה אלי אחותי (אני אכן ידוע בתור שועל קרבות מפרטים ותיק) וביקשה את הדברים הבאים- 512 מגה זיכרון (אלא אם כן אני ממש לא באופנה וזה כבר לא הרבה) הארדיסק גדול אבל לא בהגזמה מעבד לא מיושן צורב דיוידי וכל השאר לא ממש מעניין, שלא נאמר אפילו על הזין. נכנסתי לאתרים שעוד הצלחתי למלמל את כתובתם וחשכו עיני! מה זה כל המילים המסובכות האלה? SATA או ATA רגיל? זה באמת שווה? מתי יצאו כל המעבדים האלה? תודה למגיבים. בין המגיבים נכונה יוגרל מגיב שלא הגיב נכונה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.