עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Pika007,

שכן שלי החליט שהוא קונה מחשב חדש, התקציב רשום למעלה, והשימושים- משחקים בעיקר, קצת עריכת וידאו, קצת קידוד מוזיקה, ובקיצור- קצת מהכל, אבל בעיקר משחקים. בשיטוטיי בחנויות שמתי לב לזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2585 זו פעם ראשונה שאני רואה מפרט של חנות שגם נראה משתלם, וזה באמת חדש לי (חוץ מהצורב הזה שהייתי מחליף לאסוס או LG....) בבקשה תנו את דעתכם, ומפרט מפנדה/נעה/TMS (אנחנו מהצפון, 20 דקות נסיעה מכל אחת מהחנויות הנ"ל בערך, ככה שזה מאוד נוח) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום לכולם! הייתי שמח אם מישהו היה יכול להבהיר לי כמה נק': מה ההבדל בין מעבדי P לT? ראיתי שההספק ביניהם הוא שונה(35-25W) אבל במה זה בה לידיד ביטוי? יש הבדלים בביצועים? דבר נוסף. שמתי לב שAMD לא מומלץ פה במיוחד... המעבדים של AMD לניידים לא מבטיחים במיוחד? הרבה זמן לא רכשתי מחשב נייח אבל אני זוכר תקופה לא מבוטלת שהמעבדים של AMD כיכבו.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

1,161 לוח אם P5B DELUXE 1,809 מעבד Core2Duo 2.4 E6600 4M 775 1066 629 *2 זיכרון DDR2 667Mhz 1024MB PREMIER (THERMALTAKE COOLING)RETAIL 426 מדגם S-ATA-2 250gig 7200rpm 16MB 267 מארז למחשב A06 120mm Fan+Tooless+3G DUST FILTER+FSP300W 1,005 ספק כח למשב ENERMAX LIBERTY 620W 170 קירור מים THERMALTAKE AQUABAY M-6 KIT + LCD + ALARM המפרט לקוח Gocomputer מה דעתכם---אני לא מבין הרבה בזה -רק ממה ששהספקתי ללמוד מכאן, מאז שהמחשב הקודם שלי הלך לעולמו. ומאז אני מנסה להדביק את הפער. שתי נקודות: 1. המחשב מיועד בעיקר למשחקים 2. את כרטיס המסך(הבנתי שכדאי לחכות קצת) אני אקנה בהמשך.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by ro-man,

זה המפרט שהציעו לי בחנות מחשבים ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב... מעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX (אני לא בטוח אם זה BOX או TRAY) http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1589 כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ (לא רשם איזה חברה) דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב: DVD-RW LG ספק כוח: ThermalTake 500W הוא לא רשם איזה דגם ספציפי אבל אני חושב שזה הגרסא הזאת ThermalTake LitePower 500W מאר…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by ahinazar,

* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. היי חברים זה המחשב כפי שכתבתי, מה שקורה זה שהמסך פתאום כאילו נכבה אבל רואים עדיין תמונה רק בלי אור כלל, לא נראה כבעיית חשמל/מגעים/מסך לא תקין, לא ברור מדוע זה קורה, למשל שהפעלתי עליו GHOST הוא עבד ברצץ ולא הייתה שום תקלה, מכאן שאני חושב שיש בעייה בדריבר של המחשב, יש למישהו מושג? מישהו נתקל בתופעה התקלה לא מופיעה לאחר איזו פעולה ששמתי לב אלייה, באופן אקראי זה קורה..הפעלה מחדש פותרת את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש נייד עד 6000 שח בערך עם הדרישות הבאות: מיועד בעיקר לעבודה משרדית אולם גם לשמש מין תחנת מולטימדיה ביתית כלומר לצורך הצגת סרטים דרך חיבור לטלוויזיה או ישירות בנייד. כמו כן הנייד אמור לשמש לחיבור של מצלמת דיגטלית ביתית, טעינה ועריכה של קבצים על מנת לצרוב ל- DVD. מעונין גם לעבוד עם מקלדת רגילה, עכבר ומסך LCD נפרדים ולכן אני מבין יש צורך ב בלוטות' או שמא יש צורך בכניסות אחרות ? הדרישות הן: מינימום מעבד core 2 duo P8700 , מסך בגודל של לפחות 15.5 אינץ' ורצוי עם תאורת LED רזולוציה 1920X1080 יציאת HDMI, מצלמה ורמקולים מובנים כרטיס מסך כלשהוא עם לפחות 512M זכרון חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה רבה. נראה לי שכדאי עבור נייד שכזה 4G זכרון אשמח לשמוע המלצות …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by nbd,

שלום, אמא שלי מתכננת להפתיע את אחותי ולקנות לה מחשב נייד ליום הולדת. אחותי משתמשת במחשב בעיקר לצורכי "עבודה משרדית" כמו אינטרנט, word וצפייה בסרטים מדי פעם. אבקש המלצה למחשב בתקציב של עד 4000 שקל, לא נראה לי שיש כל כך מה להרחיב, פשוט הדבר הכי משתלם בתקציב של 4000 שקל, לא צריך פיצ'רים מיוחדים כמו משקל נוצה / קומפקטיות (רצוי עם מערכת הפעלה). לי אישית יש lenovo 3000 n100 ואני באמת חושב שזאת היתה בין הקניות היותר גרועות שעשיתי, יכול להיות שזה רק הדגם הספיציפי ויכול להיות שזאת החברה עצמה, אז אני מעדיף שלא lenovo.. אשמח אם אקבל עזרה בקרוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by emedic,

שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. ניסיתי לדחות את קניית המחשב בכמה חודשים, אולם המחשב שלי קרס לגמרי למרות כל נסיונות ההחייאה. אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט מחשב לצרכים בסיסים כגון אופיס ואינטרנט, פרט לזה הרצת מכונות ווירטואליות וכן צפיה בסרטים. 1. אני בספק אם אריץ משחק כלשהו, ולא כל כך מעניין אותי ה FPS ככה שכרטיס מסך פשוט בעל יציאת HDMI/DVI לחיבור למסך ולטלויזיה יספיק בהחלט. 2. חשוב לי הרבה זיכרון, יש טעם ב3 גיגה בייט? 3. שיהיה שקט, פרט זה חשוב מאד. עד עכשיו סבלתי ממאורר של TT רועש במיוחד. ודבר אחרון, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד יותר משנתיים, ולכן אין לי בעיה להוסיף יותר כסף. חשבתי פחות או יותר על כזה דבר: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤911 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤…

13. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. אתמול, לאחר שהמחשב עמד כמה דקות מבלי שאתעסק בו (קרה פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או Safe Mode ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) לא יודע אם יש קשר או לא, אבל בדיקת טמפ' העלתה ששתי הליבות עובדות סביב השישים מעלות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. עבודה משרדית בלבד! גלישה באינטרנט וכו' אין משחקים בכלל. תודה.

15. Started by Ashand,

מה המחיר שלו בארץ? http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=5319&head=0 מה דעתכם עליו?מחשב חזק?

16. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. המפרט שהוצע לי הוא כזה, אשמח לשמוע האם יש קונצנזוס חיובי סביבו: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם Abit IP35-E ¤476 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by sby333,

שלום לכולם, יש ברשותי IBM ThinkPad R50 רכשתי זיכרון KINGSTON DDR 1024Mb 333MHz פה - http://www.dmii.co.il/products/20187 לפי ההוראות באתר -> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-53370 כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע 3 צלצולים, והמחשב לא עובד. מזה אומר ? האם הזיכרון לא תקין ? האם הוא לא מתאים למחשב ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by A-L-o-n,

אני צריך המלצה למחשב שחבר שלי רוצה לקנות, מחיר כ3000 ש"ח עם אפשרות חריגה של כ-500 ש"ח מחשב למשחקים. כולל מקלדת ועכבר. תודה .

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by shimon-med,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב נייד דל latitude e4300 בעוד 2gb (כיום יש שניים), הזכרון הוא DDR3 במהירות 1066. קראתי את הסטיקי בנושא ועדיין נשארו לי מספר שאלות. 1. הסתכלתי באתרים של מספר חברות המוכרות זכרון בארץ (סמסונג, קינגסטון), שם ניתן לבדוק האם סטיק הזכרון תואם את דגם המחשב, אך לא מצאתי את הזכרונות שתואמים את הדל. האם באמת יש הבדל בין מספר סטיקים של זכרון, אשר כולם SODIMM DDR3 בגודל 2GB עם מהירות 1066? 2. לאור השאלה הנ"ל, האם מכירים מקום אשר מוכר זכרונות אשר מתאימים למחשב? זה המפרט מהאתר של דל: Tech Specs[table][tr][td][/td][td]General[/td][/tr][tr][td]Storage Capacity[/td][td]2 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]Upgrade Type[/td][td]System …

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום אנשים חבר שלי צריך מפרט עד 4000 ¤ למחשב בלבד, ללא ציוד הקיפי. המחשב מיועד למשחקים כמו Company of heroes, GTA. הוא רוצה תמיכה בויסטה, וכרטיס מסך עם 512MB, ושהמחשב יהיה שקט. יש הצעות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  23. חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה? ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף... ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב? תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  24. שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל

25. Started by Aviad6,

הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.