עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב בעיקר לתוכנות עריכה אינטרנט ומשחקים אין בכוונתי לבצע OC והמסך יהיה כנראה 22 אינץ של סמסונג התוכנות עריכה יהיו בעיקר פרימייר פינקל סטודיו וכדומה. המפרט: מעבד: Intel QuadCore 45nm Q8200 1333 MHZ 2.3 G 775 4 M לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Kingston CL5 2G DDR2 800MHZ X2 כרטיס מסך: Shpphire HD4850 ATI 256B 512M D3 דיסק קשיח: Western Digital 500G 7200 RPM SATA 16M צורב: Samsung SHS223F מארז: Master Cooler CM690 ספק כוח: Huntkey LW 6550-HG 550W Fan12 מאוור למארז: COOler Master 12CM25 וכנראה מסך: Samsung 2243EWX דעתכם מאוד מאוד חשובה לי!!! חשוב לי לדעת איך המחשב והאם יש מקום לשיפור או משהו שלא נראה לכם.... חשובה דעה מקצועית. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by shahars86,

לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחות לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Numi1989,

יצא לי קצת יקר אם אפשר להוריד קצת מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 835 1 835 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 1 510 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 275 1 275 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 1 915 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים‏ HEC Price Units Total Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 230 1 230 …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. לוח אם GIGABYTE k8nsc-939 מעבד AMD athkon 64 bit 3000+ s-939 כונן קשיח WD SATA 8MB 160 GB זיכרון 400 מגה הרץ 256 כפול 2 DDR samsung כרטיס קול SB LIVE 5.1 כרטיס מסך ATI RADEON 9250 מארז RAIDMAX SCORPIO 868 עם 4 מאווררים הודה לכם אחים שלי תתייחסו לכל רכיב

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אינטרנט, אופיס, משחקי אסטרטגיה + משחקים כמו FIFA07 וEnemy Territory כולל: מארז ספק מעבד לוח אם זכרונות HD צורב DVD של LG בבקשה להרכיב מחנויות בקריות או בחיפה (לא KSP) חשבתי על זה: (אני מודע שהזכרונות לא בDUAL) Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 311 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 411 ש"ח ASUS M2V-TVM VIA® K8T890 Socket AM2 354 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 318 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GB 276 ש"ח LG GSA-H42N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 170 ש"ח הורכב בwww.pandas.co.il

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by daido,

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט לפי הפרמטרים הבאים: * מדובר על מחשב נייח * מדובר על טווח של עד 1700 * מטרות המחשב: א. שיעמוד בדרישות windows 7 העתידי זו הדרישה הראשונה, שהמחשב ידע לנצל את כל תכונותיו ויפעל חלק ב. למטרת הורדות במיול ג. עבודה עם אינטרנט ד. עבודה עם אופן אופיס ה. צפיה בסרטים * לציוד היקפי אני לא זקוק בכלל * הכרטיס קול אני לא צריך שיהיה כלול, ואם אפשר לוותר על מאיץ גרפי אז אעדיף את זה שמובנה על הלוח אם, אבל תלוי בדרישות של windows 7 לכן אם זה מספיק כמובן שההעדפה הראשונית והברורה הינו הכרטיס המובנה כמו אלא שיש על הלוחות של גיג'בייט. * עדיף שהלוח אם יהיה של גיג'בייט בגלל הכרטיס גרפי המובנה וזו חברה מעולה. * חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור סטנדרטי * אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by The-Magician,

יש אופצייה להחליף אותו ביותר גדול?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by randominator,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2099 עם השידרוג שהם מציעים ל4 GB והמסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 סך הכל 3559 ש''ח המפרט סביר למשחקים כמו starcraft 2 שירוץ חלק על הגדרות גבוהות, לאו דווקא ULTRA אבל שיחזיק בלי בעיה? ומשחקים כמו call of duty crysis gta 4 ? ושמתי לב שפה תמיד אתם מרכיבים מהאתר הזה אז זה אומר שאתם קונים שם ושהמקום אמין? כי לא שמעתי עליהם אף פעם... כדי לקנות דווקא משם?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +תוכנות אנליזות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר בסיסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום רב. - ניתן להגדיל תקציב עד 1500 ש"ח ללא תוכנות בכלל וללא ציוד הקפי לא ארצה לחרוג מסכום זה. - המחשב לא מיועד לגיימינג אלא לשימושי אינטרנט בסיסיים, עבודה משרדית וסטרימינג של HD video לטלויזיה ברשת ביתית. - כרגע המסך איננו HD אך כנראה ישודרג ל HD בגודל ''22, הטלויזיה שאליה ארצה להסטרים וידאו היא בגודל ''42 ו-FullHD - הקנייה בשבוע הקרוב. להלן ההצעה: - Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 Tray - Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler - Asus H110MK LGA1151, Intel H110, DDR4, PCIE, VGA, DVI - HyperX FURY 4GB DDR4 2133MHz CL14 - Intel HD Graphics 530 - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - On Board 5.1 Channel Audio …

12. Started by JHONLEV,

מחשב שאני יתקין עליו לינוקס (ומן הסתם שהיו דרייברים תואמים ללינוקס). מארז יש לי, ספק כח יש לי, צורב יש לי כל השאר אין לי... המחשב יהיה בנוי להעלאת קבצים , מספיק לי כונן קשיח של 40 GB . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by hellfire03,

ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מארז - ATX 450W X6USB לוח אם - GIGABYTE INTEL 945GZME מעבד - INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 זיכרון -1024MB PC5300 DDRII 667MHZ כ.מסך - FX7300 512MB T.C/DVI ד.קשיח - 250GB SATAII 16M כונן - DVDRW X16 LG/NEC

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

17. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. הרכבתי את המפרט המצורף. האם כדאי להחליף בו משהו?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. היי , אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך בשבילו מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. המחשב הוא בעיקר למשחקים אז עדיף כרטיס מסך שיחזיק אותו טוב. זיכרונות, הרד דיסק, צורב, מסך , ומארז כבר יש לי אז אין ממש צורך. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by yotamgiu,

שלום רב לכולם. אני חושב לקנות את את הAlienware m11x . אני מתלבט בין המפרטים. יש את המפרט הראשוני שבעל מעבד intel core2duo ו8 ג'יגה ראם. את הI5 עם 4 ג'יגה ראם. ואת הi7 עם 8ג'יגה ראם. אני מעוניין במחשב שיוכל לערוך סרטים, מוזיקה, סרטי HD, משחקים, פוטושופ ושיהיה נייד ובגלל זה בחרתי במחשב הספציפי הזה... אבל לא רוצה לקנות מפרט חזק יותר סתם.... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ברשותי מחשב מספר שנים מעבר AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% ,30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות GT430 או 5450 כי הם תומכים בפורמטים אודיו החדשים של HD . 1. מעבד טוב מקורר ושקט מאוד(שימשוך מספר שנים) INTEL או AMD . 2. זכרון פנימי 4 GB טוב (חברה טובה) המילה האחרונה. 3. לוח אם טוב שיאפשר לי לשדרג אם אצטרך דברים בעתיד. 4. דיסק קשיח בגודל 1 טרה 5. כרטיס מסך מינימום GT 430 או 5450 . (שתהיה לו כמובן יצאת HDMI שתוכל להעביר גם סאונד ווידאו עיי כבל אחד לטלויזיה) 6. …

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by soundf,

יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. הי, 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12434 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11708 מבחינת התקציב אין בעיה, הדירושת שלי הוא מחשב נייד רק בשביל אופיס, אינטרנט וסרטים באיכות HD FULL, (שהכרטיס מסך יתאים לסרטים באיכות גבוהה). משחקים לא מעוניין אותי שום משחק, רק בהדברים שציינתי למעלה. אשמח אם תציעו לי מה יותר טוב, גם לטווח הרחוק, אבל מצד שני לא יהיה ביזבוז כסף ! תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by limer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.