ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,436 דיונים בפורום זה
-
שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי פוטושופ ועריכות גרפיות (בלי מסך) אני קצת קצר בכסף, אז אני רוצה לקנות בסביבות ה3000 שח הנה מפרט מKSP, בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 940 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 610 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 375כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7300GS 256MB DDR2, DVI, HDTV, PCI-E 385 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 335 צורבים Sony Price Units Total DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 180 מארזים Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Blac…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד- intel 3770k לוח אם- asus z77 vextreme זיכרונות- 32gb g skill 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte sli gtx 680 2gb ספק כח- corssair ax1200i הארד דיסק-wd 2tb 7200rpm ssd- intel 330 120gb מארז- cooler master cosmos 2 קירור למעבד- [h=1]Noctua NH-D14[/h] מסך- dell u3014 עוד כמה זמן אני יכול להחזיק עם המחשב הזה על הגדרות גבוהות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אותכם אם המחשב שלי טוב למשחקים? לעבודה? וכו'? אני מצפה לתגובות ואם צריך שיפור תגידו לי מה אני יכולה לקנות:[b/] מפרט המחשב הוא: AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU+tray cpu- 0.13 micron ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse Genius SP-G06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Frontier AIR Midi Tower Front USB 2.0 300W Silver Case
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 2,077 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX - 670 LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic - 688 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original -247 סה"כ 3685 ש"ח באשראי. הערות: לדעתי אין טעם לקחת לוח אם ב-1000 ש"ח כי אני גם ככה לא הולך לנצל את האפשרויות המיוחדות. כרטיס מסך 7600GS יענה על צרכי. אין טעם לקנות כרטיס יקר יותר כי בקרוב יצא DX10. E6600 כי מעבד קונים פעם בדור, להבדיל מכרטיס מסך שמחליפים כל שנה - שנה וחצי וגלל זה אני מעדיף להשקיע במעבד חזק. וכי אני לא מתעסק עם OC אז אל תגידו לי לקנות E6300 ולעשות OC. 512MB זיכרון בגלל אילוצי תקציב. מה דעתכם? הערות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז זה המפרט ולדעתי קצת נסחפתיעם הלוח אם , אתם תגידו.. כאמור המחשב הוא בעיקר לגלישה הורדות כבדות, מספר אפליקציות פתוחות בו זמנית, מעט עריכה ויצירה פלאש ופוטושופ, ומשחקים ואני לא גיימר כבד ממש אבל חשובה לי מאוד חווית המחשק שתהיה איכותית וחלקה . זה המפרט: לוחות אם gigabyte DS4 965p מעבדי Intel core 2 dou E6300 1.86 2M זיכרונות Twinmoss ddr2 667 X2 דיסק קשיח western digital 160G 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW X16 dual layer כרטיס מסך Gigabyte G force 7600 GT 128 MB אתם חושבים שאולי לצרכים שלי יענה לוח אם של אסרוק ב500 ש"ח ואז לשדרג לרדאון 256MB X1900? המארז אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בסביבות ה300 עולה (אולי Super Atx) והספק גם לא זוכר בדיוק אבל משהו של 400W בסביבות ה300 גם…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
מחפש לשדרג מחשב קיים לשימוש כללי, תקציב כ-3000 שקל. אשמח לקבל חו"ד נוספת לפני רכישה של המפרט הבא: מעבד - Intel 6500 Tray SSD - Samsung EVO 850 250GB לוח אם - GA-Z170-D3H זכרון - Corsair 2400MHz 16GB תודה, אור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המחשב השבוע. התקנתי XP. אבל יש לי כמה דברים להגיד ולשאול. כך שאשמח לתגובות ותשובות. בואו נתחיל מזה שאני לא מבין למה הספקים של המחשבים מוצאים מוצרים שאמורים להגיע עם המחשב ולא נותנים את זה לצרכן? המחשב הזה אמרו לבוא עם שלט, אוזניות, וכל מיני אביזרים נלווים. אבל הצרכן (אני) לא מקבל את זה בתוך הערכה של המחשב..למה זה צריך להיות ככה? דבר שני, איך מפעילים את המדיה דיירקט במחשב? אני מבין שצריך תוכנה אך ניתן להשיג אותה בתשלום.. דבר שלישי, לפני התקנת הXP יש לשנות בביוס לSATA אם אני לא טועה, בכל מקרה דרוש עדכון ולאחר מכן אפשר להחזיר את זה למצב הרגיל. אך הוא לא נותן לי להחזיר את זה, טכנית זה קורה אבל הוא לא מעלה את הXP. מישהו יודע משהו? כרגע אני עובד איתו ככה. ב…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. התקציב: 2000-2200 במזומן (קצת חנוק בכסף, לכן חשוב לי שיעמוד במסגרת בלי חריגה) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, גרפיקה דו ממדית קלה, צפייה בסרטים HD, משחקים קלים 3. צפוי להיקנות בנפרד (כלומר - לא כלול במפרט) מסך Dell 2409 וכן ציוד הקפי נוסף ממחשב אחר. 4. ההעדפה היא לקנייה ישירות מ-KSP ולכן - לצערי, המחירון והרכיבים שלהם. 5. לא מתוכנן OC כי אינני מבין בזה. 6. רצוי שקט אך אין חובה לזה. בניתי מפרט קטן אחרי כל העיון בהודעות בפורומים, אשמח לחוות הדעת שלכם: מעבד: Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray לוח אם: Gigabyte P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זיכרון: 2x2GB Kingston HyperX CL5 1066 Mhz כרטיס מסך: HD 4850 512MB Zalman Fansink GD…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט בינתיים : https://www.yahavpc.co.il/build?id=OBEHHZCW0442Q9 אני לא מתכנן לעשות OC ואני יודע שהקירור הנוזלי כאן קצת מיותר, הוספתי אותו לצורכי אסתטיקה כמה שזה נשמע מוזר קצת, אשמח לחוות דעת *יש במפרט גם מסך *
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בעיקר למוזיקה חשוב שיהיה הארדיסק גדול + צורב דיוידי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT1002568 מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט הזה ואם המחיר שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט המיועד למוריד כבד!! (5-6) סרטים במקביל ושמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים הללו תוך כדי... לא מפרט של גיימרים, לא מתענין כלל במשחקים!!! על המפרט להיות עד 4000 ש"ח, ללא מסך וללא הארד דיסקים וללא מקלדת ועכבר אשמח לדעת במה צריך להשקיע ואיך תודה מראש נ.ב חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-