עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liavm999,

שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז זה המפרט ולדעתי קצת נסחפתיעם הלוח אם , אתם תגידו.. כאמור המחשב הוא בעיקר לגלישה הורדות כבדות, מספר אפליקציות פתוחות בו זמנית, מעט עריכה ויצירה פלאש ופוטושופ, ומשחקים ואני לא גיימר כבד ממש אבל חשובה לי מאוד חווית המחשק שתהיה איכותית וחלקה . זה המפרט: לוחות אם gigabyte DS4 965p מעבדי Intel core 2 dou E6300 1.86 2M זיכרונות Twinmoss ddr2 667 X2 דיסק קשיח western digital 160G 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW X16 dual layer כרטיס מסך Gigabyte G force 7600 GT 128 MB אתם חושבים שאולי לצרכים שלי יענה לוח אם של אסרוק ב500 ש"ח ואז לשדרג לרדאון 256MB X1900? המארז אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בסביבות ה300 עולה (אולי Super Atx) והספק גם לא זוכר בדיוק אבל משהו של 400W בסביבות ה300 גם…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by ozwrx,

http://getit.co.il/Group/31944/

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אורח Or
    Started by אורח Or,

מחפש לשדרג מחשב קיים לשימוש כללי, תקציב כ-3000 שקל. אשמח לקבל חו"ד נוספת לפני רכישה של המפרט הבא: מעבד - Intel 6500 Tray SSD - Samsung EVO 850 250GB לוח אם - GA-Z170-D3H זכרון - Corsair 2400MHz 16GB תודה, אור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by benfree,

שלום לכולם, קניתי את המחשב השבוע. התקנתי XP. אבל יש לי כמה דברים להגיד ולשאול. כך שאשמח לתגובות ותשובות. בואו נתחיל מזה שאני לא מבין למה הספקים של המחשבים מוצאים מוצרים שאמורים להגיע עם המחשב ולא נותנים את זה לצרכן? המחשב הזה אמרו לבוא עם שלט, אוזניות, וכל מיני אביזרים נלווים. אבל הצרכן (אני) לא מקבל את זה בתוך הערכה של המחשב..למה זה צריך להיות ככה? דבר שני, איך מפעילים את המדיה דיירקט במחשב? אני מבין שצריך תוכנה אך ניתן להשיג אותה בתשלום.. דבר שלישי, לפני התקנת הXP יש לשנות בביוס לSATA אם אני לא טועה, בכל מקרה דרוש עדכון ולאחר מכן אפשר להחזיר את זה למצב הרגיל. אך הוא לא נותן לי להחזיר את זה, טכנית זה קורה אבל הוא לא מעלה את הXP. מישהו יודע משהו? כרגע אני עובד איתו ככה. ב…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. 1. התקציב: 2000-2200 במזומן (קצת חנוק בכסף, לכן חשוב לי שיעמוד במסגרת בלי חריגה) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, גרפיקה דו ממדית קלה, צפייה בסרטים HD, משחקים קלים 3. צפוי להיקנות בנפרד (כלומר - לא כלול במפרט) מסך Dell 2409 וכן ציוד הקפי נוסף ממחשב אחר. 4. ההעדפה היא לקנייה ישירות מ-KSP ולכן - לצערי, המחירון והרכיבים שלהם. 5. לא מתוכנן OC כי אינני מבין בזה. 6. רצוי שקט אך אין חובה לזה. בניתי מפרט קטן אחרי כל העיון בהודעות בפורומים, אשמח לחוות הדעת שלכם: מעבד: Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray לוח אם: Gigabyte P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זיכרון: 2x2GB Kingston HyperX CL5 1066 Mhz כרטיס מסך: HD 4850 512MB Zalman Fansink GD…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by tragsketetetetjnhfuf,

מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים

8. Started by dorshay,

שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Jatalocks,

הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. שלום לכולם, זה המפרט בינתיים : https://www.yahavpc.co.il/build?id=OBEHHZCW0442Q9 אני לא מתכנן לעשות OC ואני יודע שהקירור הנוזלי כאן קצת מיותר, הוספתי אותו לצורכי אסתטיקה כמה שזה נשמע מוזר קצת, אשמח לחוות דעת *יש במפרט גם מסך *

11. המחשב בעיקר למוזיקה חשוב שיהיה הארדיסק גדול + צורב דיוידי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by yoahe,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT1002568 מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט הזה ואם המחיר שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. אני רוצה להרכיב מפרט המיועד למוריד כבד!! (5-6) סרטים במקביל ושמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים הללו תוך כדי... לא מפרט של גיימרים, לא מתענין כלל במשחקים!!! על המפרט להיות עד 4000 ש"ח, ללא מסך וללא הארד דיסקים וללא מקלדת ועכבר אשמח לדעת במה צריך להשקיע ואיך תודה מראש נ.ב חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by ISRAEL3571,

אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg

15. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Bar1234,

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Sevixen,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by eyal00,

המחשב מיועד אך ורק לאינטנרט! לא יותר מזה. המפרט יכלול רק מעבד,לוח אם(כרטיס מובנה),זכרון(רצוי 1G),דיסק קשיח ומארז+ספק. תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. היי לכולם. טוב, הבעיות של אינטל בפי כל. עד שיצא המיקרוקוד המושיע בעדכון ביוס ללוחות האם, זה די רולטה רוסית לקחת I9 של אינטל. מנגד, AMD יצאה בהכרזות מפוצצות לגבי מעבד הדגל שלה - 7950X3D. הכצעקתה ? על מה ללכת ולמי מה יותר מתאים ? כל התשובות בסרטון הבא - https://www.youtube.com/watch?v=W0wYgImW7NA לידיעתכם .

22. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי משחקים כבדים (MW2 Prototype GTA IV) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22 אינץ FHD 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין לי צורך בצורב או כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, אבל שאני אוכל לישון בלילה חחחח 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by torrentspy,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני מבקש שתענו לי זה דחוף:\ זה זמן רב שאני מחפש מדריך טוב באמת,לדעת איך מרכיבים מחשב את החומרה לא את המפרט. מדריך עם תמונות אבל משהו באמת שמבינים לא איזה סתם חיבור.... לא איכפת לי להוציא כסף עליו. אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להגיד לי ספר לקנות... אם יש טכנאי שמוכן להדריך אותי בביתו לגבי הבנייה בתשלום גם לא איכפת לי. אני מאוד מודה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by redead,

יש לי אפשרות לקבל במחיר ממש ממש טוב DELL XMS M1330 עם מעבד T5XXX 2 גי'גה זיכרון והרדיסק של 160 ג'יגה.. על פניו הוא נראה נייד מאוד מאוד יפה... נחשב כמחשב טוב נכון?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by dagish,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב אשר מיועד בעיקר לתיכנות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט אשר נוסע הרבה כך שחשוב שהוא יהיה קל (מסך 12.1-13.1). חשבתי בעיקר על dell xps M1330 או על ניידים של סוני או לנובו. בהודעה הבאה אני אעלה את המפרט שבניתי עבור ה-XPS שיצא לי במחיר של 1754 דולר. רציתי לראות מה אתם חושבים על המפרט, האם אפשר להוריד דברים ולהוזיל עלויות והאם אתם ממליצים על מחשבים דומים של חברות אחרות. תודה רבה על העזרה! [br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 19:15:16 XPS M1330 - Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache) OPERATING SYSTEM(S) - Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Memory - 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.