עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, הרכבתי מפרט לשימוש משרדי מאוד דומה למה שיש באתר. ההתלבטות שלי כרגע היא בכרטיס מסך. אני רוצה להשאיר לי דלת פתוחה למשחקים (לא משהו מטורף, שיתמוך בדברים כמו GTA החדש וכאלה). האם יש צורך להחליף כרטיס מסך? אני יכול להגדיל את התקציב בהתאם, אבל השאלה אם זה באמת נחוץ. אני לא באמת מכיר את הכרטיס מסך הזה. המפרט: Coolermaster RC-330 Elite 390W ATX Black Case Intel Core2 Duo 3.16GHz 6MB E8500 Box CPU WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard for Intel OCZ OCZ2G8004GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 800MHz DDR2 Gold Memory set Asus DRW-2014BLT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Sapphire Radeon HD3650 PCI-e 512 MB DDR3 R…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by guynemni,

חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הזה ואני לא יודע מה לומר לו אז בבקשה תבדקו ותכתבו אם כן או לא ולמה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5169 תודה רבה לא מי שיעזור

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yuval1235,

[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1102[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe MUGEN 3 REV B[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪55…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. יש לי באופן אישי העדפה למסכים גדולים ולכן מצאתי מחשב עם מסך 17.3. כמובן שזה אומר משקל גבוה אבל מבחינתי זה לא משנה. מצאתי ב KSP את מחשב Lenovo Legion 5-17ACH 82K00041IV. מבחינתי זה קצת בעסה שהמקלדת היא אותה מקלדת של דגם ה 15.4 מאותה סדרה ולא גדולה יותר אבל זה מה יש. עוד ייתרון מבחינתי זה שהביקורות על המקלדת דווקא טובות בעולם. המעבד מקבל ציון מדהים של 21000 https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Ryzen+7+5800H&id=3907 לצערי רק 16GB של זיכרון אבל זה מספיק בהחלט לרוב המוחלט של הדברים. NVMe של 1TB זה נשמע טוב מאוד ויש אפשרות להכניס עוד אחד בעתיד אם יתחשק לי (ראיתי סרטונים של שדרוג בדג…

6. Started by ok217x,

שלום לכולם ! ברצוני להרכיב מחשב גיימינג לאחיין שלי שחוגג בר מצווה!!! השימושים יהיו משחקים לא כבדים בטירוף (הוא לא יריץ ב4K אלא fhd) עבור המחשב הוזמן מחו"ל כרטיס מסך rtx 3070 של חברת נבידיה founder edition https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/graphics-cards/30-series/rtx-3070-3070ti/ יש לי התלבטות לגבי רכיבים נוספים האם כדאי להתפשר או להשקיע ובנוסף האם הכל מותאם כמו שצריך ? מעבד - I5 11600 3.9GHZ זכרון - Corsair Value Select 32GB DDR4 2666MHz CL18 הארדיסק - Sandisk Plus SDSSDA-1T00-G26 1TB SSD SATA III ספק כח - Antec Atom B550 12cm - האם הוא מספק ? לוח אם -(התלבטות בין 2) לוח אם Asus PRIME H510M-D LGA1200 Intel H510 DDR4 PCI-E או…

7. Started by newbionekanubi,

שלום לכולם! המחשב בסלון מגיע לגיל המצוות ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות אנחנו מעוניינים לרכוש מחשב, חשבנו על מחשב מיני, שיישב על/בתוך מזנון הטלוויזיה לצורך ניגון סרטים, יוטיוב ואינטרנט. שיהיה שקט, לא יעלה יותר מדי ואולי בעתיד תהיה אפשרות להתחבר למערכת קולנוע ביתית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, סרטים HD, יו טיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

8. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום תותחים המחשב שיש לי כהר 6-7 שנים התעייף אשמח לקבל עזרה אני מירושלים ככה שעדיף פה התקציב הוא 1500 אך יש לי כרטיס מסך HD5670 שאולי זה יחסוך לי אך הוא ישן טיפה ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט משחקים חלשים יחסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב דוטה 2 הרזולוציה בינונית 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ( בערך 5-6) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא צריך מערכת הפעלה... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by maazg,

שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by oren12,

היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. משהו כזה למשל? http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=51703 תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by danaL,

מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם הוא יכול להריץ visual studio ? האם הוא יכול להריץ סרטי DIVX? g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג תמחשב שיש לי עכשיו למשהו יותר מתקדם ל XP 2100+ אני מזמין את הכל מחו"ל אבל השאלה שלי איזה חלקים כדאי לי להזמין... אני לא ממש מבין בזה כעת יש לי Mobo: IWILLKK266 CPU: AMD 1.4 Memory: 512 SDRAM x2 chips זה כל מה שאני צריך לעשות שדרוג אני חושב יש לי הכל בסדר כולל כרטיס קול וכרטיס מסך כנראה אני קונה ת ati radeon 9700 pro עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD XP 2100+ ואיזה זכרונות.. ואם כדאי להשאר אם ה SDRAM. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חברים באתר זה קיבלתי כבר הצעה עבור מחשב במחיר 5K כולל מסך צורב ומקלדת אלחוטיים למשחקים סרטים גלישה באינטרנט מוזיקה OFFICE וכדו את ההצעה כפי שביקשתי הורכבה ב IQCP (ורק שם כי זה המקום היחיד שיהיה קרוב אלי ושאני רוצה לקנות ממנו שנמצא באשדוד) אבל ראיתי מפרטים בIVORY וב KSP שנראים לי יותר משתלמים ובמחיר מוזל יותר אני מבולבל לגמרי איני יודע מה לבחור (כלול חנות ומחשב) יכול להיות שאני מסתכל על התפרטים וטועה מבחינת שיקולים (דגמי הרכיבים, מחירם, שווי המחשב בכללי, אמינות וכל מיני פרמטרים שונים) אני מסתכל על המחיר ורואה הפרש שמסתכם ב כ 500 ש"ח ולפעמים אף יותר אני ממש צריך עזרה כי יכול להיות שאני טועה (ואני לא רוצה ליפול ברכישהת המחשב) יש לי שלושה אפשריות של חנויות 1. IQCP 2. K…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SuBeX,

שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ymac,

שלום, ברשותי כונן MSATA בנפח 128GB ממחשב XPS 12 של דל. המחשב חדש, פשוט קניתי עם 128GB כי 256GB נגמר במלאי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by amit123,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות את החלקים הבאים למחשב שלי: מעבדIntel CORE2DUO E6750 1333 לוח INTEL IP35 1333 וזיכרון 1 גיגה ddr2 במחיר של 1980 האם המחיר שווה? האם החלקים טובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR2 PCI-E Retail ¤ 437 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מסכים Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI ¤ 1961 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1 סה"כ 5662 המפרט יהיה בשביל עבודות משרדיות, אינטר…

• 17 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.