עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by maazg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD , AC, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 אינץ' רזולוציה הכי גבוה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן , מקלדת, עכב…

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by zvilivni,

hii, Which processor is better: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache the main use will be music, movies, office, 1-2 games thank you

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by shedon,

צריך לסגור עד סוף השבוע. מחשב לשימוש ביתי + משרדי, מעט משחקים לא חזקים במיוחד (עדיף כרטיס MID לא מעל 1200 ש"ח), שקט ולא חם מידי. כרגע לא ל-OC, עדיף 6600. מבחינת ציוד הקפי דרושים רמקולים וצורב DVD בלבד (ללא מסך, מקלדת, עכבר וכו) המחשב צריך להיות בהיר מבחינת המארז והרמקולים. מבחינת אפליקציות בעיקר אפליקציות כמו BROWSERS, OUTLOOK, OFFICE, VISUAL.NET, ECLIPSE, EDITORS למיניהם, תוכנות שיתוף קבצים. תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by hosham,

מיועד לצרכים משרדיים, הורדות, ועריכת סרטים ביתיים מדי פעם. מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe ¤223 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37481 צורב Pioneer DVR-215 X20 Silver DVD ¤164 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215SV קורא כרטיסים Sony ¤50 כמות:1 htt…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by LinuxShells,

IntelCore 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Thermaltake MaxOrb EX 120mm CPU Fan Gigabyte EP45-UD3P s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066 OCZ 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel 1066Mhz Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II Caviar Black Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black Corsair TX 750W Active PFC 12cm Fan מה דעתכם? סה"כ 6000, לא יודע למה הוא רוצה Quad9550 ולא i7, "עקשן". שימושים? למשחקים בעיקר, ללא ציוד הקפי.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  8. אהלן יש לי E6400 של דל... עד היום הוא היה מוגדר כך שיעבור למצב שינה כאשר סוגרים את המכסה וכאשר הייתי פותח את המכסה הוא היה חוזר לעצמו... מטעמי סוללה החלטתי להעביר אותו להייברניט עם סגירת מכסה אבל כאשר אני פותח אותו הוא לא נדלק עד שלא לוחצים על כפתור ההדלקה... האם יש דרך לגרום לו לחזור מהייברניט ע"י פתיחת המכסה? מערכת ההפעלה היא ויסטה SP1

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. המחשב לא מתוכנן OC צריך לכלול צורב דיוידי כמובן ואולי התקציב ישתנה אבל בנתיים זה מה יש.... ועכשיו לשאלה שלי: הבנתי שבתחילת 2007 המעבדים מרובעים של אינטל הולכי לצאת ולפי ההגיון שלי המחירים של המעבדים האחרים ירדו.... עדיך לי לקנות עכשיו את המחשב או לחכות עוד חודש חודשיים בשביל שהמחירים אולי ירדו ואז לקנות ולהשקיע עוד קצת בכ.מסך/זיכרון בכסף הזה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by ziv,

אז ככה זה המפרט שלי היום: מעבד:pentium D 945 3.4 ghz 2x2mb cache s775 800hz לוח אם:abit aw8 max זיכרונות:starex ddr-2 667 512x2 כרטיס מסך:gigabyte7600GS 256mb PCI-E ספק כוח:ATX 500W MAX (450w true)i טוב אז מה שנראה לי שצריך לשדרג, אבל עוד אפשר להסתדר עם מחשב כזה. אתם ממליצים לי לשפר משהו? אני אשמח אם תעזרו לי ותודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Pilero,

צריך מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול לקנות ב-4000 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד למשחקים. בקיצור איך אומרים? מחפש מפרט הכי טוב שיכול להיות ב-4 אלף ש"ח למחשב של גיימרים. בתודה, Pilero[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 17:14:23 *** רק להזכיר משהו,בלי מסך וציוד הקפי. ***

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. בניתי את המפרט הבא ללא מסך... Athlon 64 3000+ (s939) venice core - מעבד k8nmf9 (nf4,s939,pce-i,sata, 1394) - לוח אם 512M.B 400mhz Kingston Hyper-X (CL 2.5) * 2 - זיכרונות GigaByte - Radeon 9250 128M.B TV - כרטיס מסך W.D 160 G.b Sata II 7200 R.P.M 8M.B - דיסק קשיח Nec DvD+R DWQ30A +16 DUAL LAYER - צורב די.וי.די 2546 ATX Midi PFC 400W Black And Red - מארז 2 Lang Black Silver Multimedia - מקלדת החלפתי את הצורב לנאק אני מאמין שזה פחות או יותר באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אהלן חברה לאחר הרבה דעות פה בפורום הגעתי למפרט הסופי המפרט יקנה מהחנות KSP עד 3000 שקל מפרט לסרטים ועבודה משרדית כולל הכל ! מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 390 1 390 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 235 1 235 צורבים‏ Sony Optiarc Price Units Total AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata 130 1 130 מאווררים וגופי קירור‏ Generic Price Units Total CPU Cooler For AM2/AM3 42 1 42 מארזים‏ P…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Majal_Guy,

היי. אני כרגע חושב על לקנות לי מחשב חדש, ולא מזמן התחלתי להבין את התחום של המפרט והחשיבות שלו, אבל לא עד כדי כך שאני מסוגל להכין מפרט בעצמי. בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב חזק, אחד שיחזיק לי למספיק זמן ולא יקרטע. אם השימושים שלי במחשב הם קריטיים, אז- אני משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, אופיס, ומשחקים למיניהם. הבנתי שאסור לי להסתפק במעבד של פחות מCore 2 Quad (תקנו אותי אם אני טועה), אבל אני לא בטוח איזה כדאי. עם הראם שלי אני מתכוון להישאר, אלא אם 2 ג'יגה זה לא מספיק, ואז אני כנראה אוסיף עוד 2 ג'יגה. בקשר לכרטיס מסך- אני לא בטוח איזה כדאי לי לקנות. קראתי את הסקירה של HD4850 של ATI, אבל אם אני לא טועה, בקרוב יצאו כרטיסים מתקדמים בהרבה יותר, ככה שגם בזה אני אצטרך…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. שלום, אני מעונין בהצעת מחיר למחשב( חריגה קטנה מהסכום תלקח כאפשרות) שישמש למשחקים עדכניים, אינטרנט והורדות. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך LCD 19 רחב מסוג samsung BW940 אין חשיבות ליופי המארז יש חשיבות לשקט סביר. עדיף שהחנות תהיה מראשון לציון. בנוגע ל OC אם החנות יכולה לבצע זאת ובאחריות אין לי בעיה אם זה, אני לא אעשה בעצמי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Freddy,

שלום לכולם וחג שמח. הנה הגיע הזמן לשדרג לאחר 5 שנים. . כל מה שדרוש לי זה מעבד+לוח אם ( דרוש כרטיס מסך מובנה חזק), כונן קשיח, זכרונות, מארז+ספק (משהו משולב). אם אפשר בבקשה, נא לשלב מעבד E6300. תקציב 2500 שקלים. תודה מראש ושוב, חג שמח וכשר

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by tombashan,

שלום, לחברה שלי יש מחשב לנובו ישן יחסית דגם 3000 N100 אם אני לא טועה. יש במחשב כניסת pccard אשר לפי אתר לנובו מתאימה לסוג 1 ו-2. אני רוצה לקנות לה דיסק קשיח נייד אבל אין לה יציאת USB 3 במחשב ולכן אני בוחן את האפשרות להתקין לה הרחבה עם PCMCIA . אני לא מבין כל כך בנושא הזה ולא בא לי לקנות באיביי כרטיס הרחבה שלא מתאים למה שיש לה במחשב. לאילו נתונים צריך לשים לב כשקונים כרטיס הרחבה כזה? כמו שכתבתי במפרט אומרים שהמחשב תומך בסוג 1 ו-2. יש חשיבות לעובי הכרטיס? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על 4,300 ש"ח(ללא מסך, מקלדת, עכבר). אני משתמש במחשב למשחקים(בייחוד משחקי ספורט ומרוצים) ותוכנות. אני לא מרבה לשחק במחשב(2.5-3 שעות בשבוע), אבל חשוב לי שכשאני משחק, המשחקים יפעלו כשורה, לכן אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך ברמה מאוד גבוהה, אבל מעדיף שהרמה תהיה מעט לממוצעת(עדיף בסביבות האלף ש"ח). עיקר התוכנות שאני משתמש בהן הן תוכנות לשיתוף קבצים(Emule, Bittorrent), תוכנות למסרים מידיים(ICQ ומסנג'ר), שאני מפעיל אותן יחדיו, רוב שעות היממה. לכן אני מעדיף מחשב שיהיה באפשרותו להריץ את כל התוכנות הללו ביחד(מדי פעם, גם כשמשחק מופעל ברקע), בלי שיתקע או יפעל בקירטועים. בנוסף, לא משנה לי אם המארז לא יהיה אסטטי(העיקר שיתאים לספק הכ…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

אני מרגיש שבזמן האחרון יש בעיה כלשהי במחשב, הצד השמאלי שלו פשוט מתחמם מאוד יחסית לפעם... גם אם המחשב מכוון לשמירת אנרגיה, ואם הוא עומד על מקסימום ביצועים אז הוא בכלל רותח. השאלה היא מה אני יכול לעשות בקשר לזה? איך לטפל בזה? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Mr.Pepo,

מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by tdzm,

שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. אני מתמצת את מה שכבר דיברנו עליו לנושא יותר ממוקד, אני מודה לכולם מראש. * מטרות המחשב? הקלטות ועריכת מוזיקה - יש צורך בביצועים real time ללא תקיעות או LAG בהעברות מידה בין ההארד-דיסק וזיכרון הRAM ותקשורת להתקנים חיצוניים. בעריכה יש המון חישובים מתמטיים ולכן יש צורך יותר בעיבוד ולא בכרטיס מסך (למרות שאשמח לשחק קצת ) * גודל המסך? עד 17' לא כולל * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא מיועד לניידות ברכבות או אוטובוסים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות סטנדארטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA HDMIוכו) HDMI בשביל סרטים או מסך חיצוני אם המסך הקיים יהיה קטן * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג שלכונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) ל…

דיונים חדשים בפורומים