ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core2Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev 2 Dual Channel 800mhz CL 4-4-4-5 ספק כח: OCZ StealthXtream 600w דיסק קשיח: WD 320GB SATA2 16mb Buffer צורב DVD: Pioneer DVDRW 212D כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 8800GTX 768MB PCI-e מארז: Gigabyte 3D Aurora 570s מסך: Samsung 226BW מערכת קירור: משאבה: Swiftech MCP655, מזרימה 1200 ליטר לשעה: בלוק למעבד: Swiftech APOGEE Extreme Performance Universal CPU Water Block בלוק לכרטיס מסך: Danger Den Acetal MAZE4 GPU Block רדיאטור: Swiftech MCP-220 מיכל מים: Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
המחשב הוא לקרוב משפחה 1.מה התקציב? עד 1100$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)וצפיה בסרטים. 3. גודל המסך?פחות מ13 אינטש 4. משקל רצוי?עד 4LBS 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? לא חובה 7. בלוטות?כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60GB חובה צורב DVD וכן אינטרנט אלחוטי המחשב ייקנה בארה"ב -עדיפות לניו-יורק או למקום ששולח לניו-יורק כל עוד לא עובר את התקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתעתד לקנות מחשב נייד בימים הקרובים. מרוב עצים לא רואים את היער - כבר עברתי על מלא דגמים ואני מבולבל. בעיקרון אהבתי מאוד את העיצוב של HP ולדעתי הדגם DV6789 מתאים לצרכים שלי - שימושים כללים, עריכת תמונות/וידאו מידי פעם, משחקים (אין צורך שיפעלו על ההגדרות המיטביות) וגם בעוד כחצי שנה לשימושים של סטודנט.. אני לא מחפש מחשב עם מסך קטן יותר מ 15" משום שקשה לי עם מסכים קטנים.. בעיקרון הדגם של DELL 1525 גם נחמד ומכיל פחות או יותר את אותם הדברים למעט כרטיס המסך המובנה שלו - X3100 של אינטל, ומביקורות שקראתי הכרטיס הזה לא צפוי כל כך, ואם מתישהו ארצה להריץ משחק אני לא מעוניין שיווצר מצב שזה יהיה בלתי אפשרי או לפי הגחמות של הכרטיס :-).. אשמח לקבל חוות דעת על הדגם של HP שר…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט (צריך להריץ מטלאב, לתכנת וכו'...) שיתמודד יפה גם עם תוכנות לעריכת מוסיקה. גודל מסך 14-15. וכמובן שאם כבר משלמים מחיר כזה, אז שיהיה אמין ויחזיק לכמה שנים. כרגע, המועמדים המובילים מבחינתי הם לנובו W510 או T410. הייתי שמח לשמוע דעות לגבי האם מעבד קוואדקור הוא באמת שיפור משמעותי או שסתם אשלם עליו בחיי סוללה והתחממות? זו ההתלבטות העיקרית בין שני הדגמים, T410 פשוט מוריד משקל עודף של כרטיס מסך אשר לא ממש נחוץ אך מגיע עם מעבד חלש יותר... כמובן שאם יש מחשב שנותן מענה יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה רבה וסליחה על הפוסט הארוך להחריד.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום,בן דוד שלי קונה מחשב חדש והתקציב שלו הוא כ5K הוא צריך לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך הארד דיסק מארז וספק,ניסיתי לבנות לו משהו מה אתם אומרים המפרט הוא כעקרון למשחקים.. ? מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 270.00 ¤ 1 270 ¤ 1 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1330.00 ¤ 1 1330 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.00 ¤ 1 560 ¤ 4 6811 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 660.00 ¤ 1 660 ¤ 5 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 310.00 ¤ 2 620 ¤ 6 5499 Enermax 420W EG…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד עבודה יומיומית עם האופיס בנוסף לגלישה באינטרנט ושימוש בסקייפ. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד אין צורך במסך, יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד לא צריך כונן דיסקטים. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי נניח 8. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם לא מתוכנן אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות חלונות 7 HOME PREMIUM 32 BIT, צריכ…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן! מתלבט בין שני דגמים של לפטופ גיימינג ואשמח אם תוכלו לעזור לי הראשון MSI GP66 Leopard i7 11800h RTX 3070 - 130W השני MSI GL66 Pulse i7 12700h RTX 3070 - 105W שני הלפטופים עם 16 ראם באותה מהירות ככה שלא הכללתי את זה. ממה שקראתי הleopard בנוי מחומר יותר טוב, יש מצב? יש לי חבר עם הPulse והוא מרוצה. האם עדיף ללכת על מעבד קצת יותר חזק וכרטיס עם TGP יותר נמוך, או שההפך? אשמח ממש לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות עריכה גרפית של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. אני מתכנן לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני. הייתי רוצה גם לקבל חוות דעת על המסכים סיניים כמו HKC C7000 שמוצג ב - glouds.com. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימ…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, התקציב לא גבוה, אני יודע. המטרה היא להרכיב את מחשב הגיימינג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 2.5K. לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, בהרדיסק, בכונן DVD או במארז. אפשרויות החריגה, רק אם זה ממש נדרש, הן של 200 ש"ח פלוס מינוס.. אך המטרה היא לחסוך. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪943 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2327 ASROCK H61M-VS B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2948 Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2941 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1 ₪965 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך מחשב להרצת פוטושופ ופרי הנד, אני מתעתד להריץ עליו WIN XP. עכשיו יש לי כמה שאלות 1. אני חושב ללכת על כרטיס מסך של GEFORCE 9400GT, איזה חברה הכי כדאי לקחת. 2. לגבי לוח אם אני רוצה משהו אמין שיחזיק מעמד יפה ולא יעשה בעיות 3. לגבי מארז ומאווררים אני צריך משהו שקט שלא יתחיל להיות לי טרקטור תוך כמה חודשים אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט של מחשב אינטל 64 ביט, בסביבות 4000 שקל (אם אפשר פחות) מהיר, (שלי כרגע "לא סוחב") ושיריץ משחקים אפילו חדשים בצורה סבירה, על רזולוציה בינונית של 1024 ~ (לא כרטיסי מסך 6200\x300 כי למיטב ידיעתי הם לא שווים הרבה) תודה לעוזרים, אלי
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולכם. כפי שכתוב בכותרת, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה בת ה-5 שלי. לא מזמן קניתי XBox 360, כך שאני לא מעוניין במחשב יקר למשחקים, אלא לעבודות משרדיות עם אופציה למשחקים לא כבדים שלא הופיעו בקונסולות כמו Civilization 4 ו-SimCity 4. דרישות נוספות הן חיבור USB מקדימה (ל-iPod, מצלמה, וכו'). התקציב הינו עד 2000 ש"ח. קראתי קצת בשבועות האחרונים, ולאחר בדיקות לא מעמיקות בניתי מפרט ב-SkyPc.co.il . אשמח לדעת את דעתכם בהתאם לדרישות שלי, וכמובן שאשמח אם תתקנו אותי במידה וביצעתי החלטות לא נכונות. כפי שתראו, בחרתי ב-AMD מכיוון שהבנתי שבטווח מחירים שציינתי הם עדיפים. הערה נוספת: אני מרבה לנגן בגיטרה חשמלית (עם מגבר) יחד עם המחשב לאימונים. כרגע יש לי רמקולים + סאב, שעלו כ-300 ש…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו שקניתי באמצעות המלצה של הפורום אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המחשב מעיקר מיועד להורדת קבצים מאימיול קצת משחקים(כ.מסך:GF6600GT) והכי חשוב שיהיה שקט תודה לכל העוזרים וגם צריך צורב די.וי.די. פשוט
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב , בין 3000-4000 ש"ח המחשב הוא להורדות לראות סרטים ומדי פעם משחקים לא רציני בנוסף המחשב צריך להיות שקט ומקורר אני לא צריך מסך אבל אני צריך מערכת הפעלה VISTA ומקלדת ועכבר אלחוטים עד 5 מטר לא יותר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי פרסמתי גם ת'רד בקשר למפרט שהציעו לי בחנות מחשבים מסויימת אבל אני אשמח גם להצעה של מפרט חדש שמתאים לצרכים האלה התקציב הוא לא יותר מ4500 שקל ניתן לחרוג מהמחיר בשביל להוסיף מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו'... אבל שהמחשב עצמו לא יחרוג מ4500 ש"ח ורצוי לחסוך במה שאפשר ולא מתפשר יותר מדי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? התעסקות בגרפיקה, סרטוטים והדמיות בתלת מימד השימוש הוא בעיקר בתוכנות של אדובי וsolidworkS 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדו…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
צריך מעבד, צורב, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך השימושים הם בעיקר ICQ MSN וכו'... גם קצת משחקים כמו פיפא אבל לא משהו רציני יותר מידי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-