עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב מקסימלי של 7,000 ש"ח, יש צורך במסך, אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים. המחשב מיועד למשחקים "כבדים" ועריכה גרפית, תלת מימד וכו'! ויסטה + עריכה גרפית כבדה == ים של זיכרון לפי דעתי... אצטרך לפי דעתי גם מארז טוב / קירור / ספק כוח חזק, 2 ג'יגה זיכרון לפחות... את השאר תחליטו אתם אני סומך עלייכם! דרך אגב אם אפשר להרכיב את כל המחשב מ- SKYPC.CO.IL אשמח. שי

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by neoyun,

שלום, קניתי מחשב נייד. יש ברשותי מחשב, אך ללא כונן דיסקים , והיני רוצה לפרמט אותו ואיני יודע איך. אפשר עזרה[?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by ArielBiMBa,

טוב השאלה הזאת נשאלה פה כבר לפני 3 ימים בערך אבל ננעלה אז אני פותח אותה שוב כמו שצריך,עם תקציב בכותרת.זה הולך להיות ארוך ומפורט אז תתכוננו(כל זה רק אמור לעשות את זה קל יותר בשבילכם להבין את מה שאני רוצה בדיוק...): טוב אז ככה אני ממש לפני קניית מחשב חדש ולאחר התייעצויות רבות פה ואחרי שחפרתי לכם לא מעט הגעתי למפרט הזה(על המקומות החסרים יפורט בהמשך) - אין מה להתעכב על המפרט הזה שפה,עליו אני סגור: שם חלק: סוג מעבד לוח אם מארז NZXT Apollo No PSU Black קירור למעבד ספק כוח קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיס מ…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום, אני בונה מפרט למחשב חדש ובינתיים הגעתי לסוף המפרט ורק חסר לי מארז וספק כח,אז עד כה בחרתי את החלקים הבאים: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) on Dual Channel 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB 5.צורב DVD: LiteOn DH-20A3S 6.כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS - 7200RPM,16MB Cache,250GB (אני קונה 2 מהכונן הקשיח שציינתי,כל אחד פועל בנפרד בלי RAID) ואני מניח שזה לא משנה מסך לספק כח,כי הוא דורש חשמל משלו נכון?(אם זה משנה,אז בינתיים Samsung 932b,בעתיד Dell 2007WFP שהם LCD כמובן) אוקיי אז אני צריך מארז וספק כח, אני מעוניין במארז טוב שאני רוצה שיהיו לו 4 מאווררים כמו במצב 4 כאן: http://hwzone.co.il/pictu…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?). החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק). אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא. התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K. הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות: [table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][…

6. Started by dankken,

שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. אני זקוק למחשב למשחקים ללא כרטיס מסך וללא מסך עד 3 וחצי אלף שקל,אבל מחשב שיותאם לכרטיסי המסך החדשים שייצאו של ATI.

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (תמליצו לי בדרך על כרטיס מסך עד 500 ש"ח וספק כוח עד 250 ש"ח) ובדקתי את הלוח אם שלי ואין בו אפשרות לעשות OC אז משהו שיהיה טוב למערכת הזאת בבקשה, עדיפות לכרטיס מסך של ATI :

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by cheat-it,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by GmaRa,

שלום לכולם, בניתי לי כאן מפרט (אין צורך להתייחס למערכת הרמקולים): http://img15.imageshack.us/img15/7942/213h.jpg מה אתם אומרים עליו? אני צריך מחשב חזק למשחקים ותוכנות עם מינימום 4 ג'יגה זיכרון להריץ מערכות ווירטואליות. התקציב שלי עד 4300 (מקסימום של המקסימום). תודה רבה, ד"ר גמרא .

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by uman7,

שלום השבוע אני קונה מחשב אני מבקש שיהיה שקט מאוד כי שמים אותו בסלון... הוא יהיה לעבודות משחקים לילדים קטנים מוזיקה וסרטים. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום, אחרי הרבה עצות טובות מאנשים חכמים כאן ובמקומות נוספים, ואחרי שכבר קניתי מסך T220P (זול בטירוף לתמורה) וראיתי שאפילו הנטבוק החלשלוש שלי מסוגל לשנע עליו את כל 1920x1200 הפיקסלים ולגלוש בצורה משביעת רצון (חיברתי ביניהם עם ה-D-Sub), החלטתי להצטמצם למפרט שפוי, בלי שום גחמות ל-OC מיותר, אבל כן עם השקעה ברכיבים שיאפשרו לי לשדרג בעתיד בלי להיפטר מהכל (נניח וארצה להתפנק פעם במשחקים, אחליף מקס' לוח/מעבד/זכרון ואקנה כ"מ). אני מצרף תמונה מ-KSP למפרט של 1970 ש"ח - אנא התייחסותכם המוערכת - רוב תודות! הערות: המעבד בכוונה הכי חלש (נראה לי מספיק, מקס' אשדרג בעתיד בלי כאב לב), הלוח הוא מינימלי שכולל DVI (חשוב לי לאיכות תצוגה), ומכיוון שאולי גם אחליף לוח בעתיד, לא רוצה להשקיע ביות…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by yahalom,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!<<<1200>>> האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? <<<לנסות לחסוך>>> במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? <<<100>>> 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. <<<gmail google school-site emule movies watch>>> ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). <<< משחקים בסיסיים, אינטרנט והורדות בבית + צריבה>>> ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למס…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. טוב אז ככה... חיפשתי הרבה מאוד ולא הצלחתי להחליט כל פעם צץ משהו חדש... אני סטודנט, סבא קונה לי מחשב נייד עד 6500 ש"ח.. יש ברשותי מחשב נייח בן זונה... איזה מחשב אתם ממליצים... המליצו לי על DELL 6400 או LG M1 או לנובו n100 3000 אני משתמש באינטרנט הרבה, אופיס הורדת מוסיקה, מסתובב עם המחשב, יש לי תיק גב טוב אבל... לראות סרטים וכד'... הקיצר מה לקנות...??? התקציב 6500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by coolmeen,

שלום חברים עזרו לי להרכיב את המפרט הבא בskypc.co.il אני אשמח לפידבק... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe CGAX-48748X2 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 RC-690 ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W תודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. כשפתחתי את ההגדרות של החומרה במחשב , רשום דירקט 10.1 אז מה קורה פה ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום רב חברים אשמח לקבל עזרה וטיפים שונים! כדי שאני יוכל להפיק את המקסימום מהמחשב במחיר של 2500. המחשב מיועד למוזיקה איסקיו מנסגר לפעמיים משחקים כמו פיפא או פרו אבולשין ופוטבול מנגר! יש לי כבר מפרט שנראה אחלה! אך אני ישמח לקבל עצות מאנשים שונים שבאמת מבינים! כלומר איזה לוח אם עדיף ךמעבד המסוים הזה? או איזה כרטיס מסך יספיק לדרישות שלי! -------------- זהו המפרט המקורי ובחנות עם איש המכירות החלטתי לשנות מספר פרטים! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode=1 אז זהו המפרט המקורי ואני אציין בכל חלק את השינוי! *מארז = תוספת של 99 ש"ח למארז גדול יותר עקב הוספת כרטיס מסך. * מעבד = אני כאן בדילמה האם לבחור במעבד E2180 לפי המפרט! או ללכת לפי מה שאיש המכירות הציע…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  19. מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by OC 92,

שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג אידיאלי בתקציב מוגבל... אני מקסימום יכול להוציא 4500 ש"ח על המחשב (עדיף פחות) ורוצה מחשב שיוכל לסחוב את המשחקים הכי חדשים באיכות טובה וגם באפיק העתידי עדין יהיה רלוונטי. שאלה נוספת היא האם עדיף לי לחכות שGTX 880 יצא כדי שמחירי הכרטיסי מסך ירדו? תודה,

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט HTPC שיוכל להציג FHD בקלות (יחובר לטלוויזיה 42 אינץ של טושיבה ) . אין ממש ציפיות גבוהות מהמחשב בגלל התקציב הנמוך -עד 1500 ש"ח ועדיף בכמה שפחות . שימושים - אך ורק הצגת סרטים .. לא מתכוון לשבת ולשחק בו . אין צורך בציוד היקפי . רצוי מארז HTPC מתאים. תודה רבה וסופ"ש נעים :] עריכה- אין צורך בכרטיס PVR !

22. שלום. עקב מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (שממילא כבר לא היה רלוונטי מדי), והאי נוחות הנובעת מכך שהמחשב שלי מספק את שירותי האינטרנט לזה של שאר יושבי הבית, החלטתי לרכוש מחשב חדש, כאשר אחד מהישנים יעבור הסבה לראוטר לינוקס (קצת אוברקיל עבור פנטיום 4, אני מניח, אבל שיהיה), שיהיה מחובר למודם הכבלים (terayon. אמורה להיות תאימות, במקרה הגרוע נחליף). המפרט של אוריפ (תודה אוריפ!) שראיתי כאן: מוצא חן בעיני, כאשר השינוי העיקרי הוא שידי אינה משגה כרטיס מסך שכזה, אז אני אתפשר על Radeon 9800 Pro. זה יוצא 5859, בגדול התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 שקל, אבל הוא יכול להתגמש מעלה מעט. מספר תהיות\תוספות. 1. קייס. האם אפשר להצטמצם כאן לטובת שיפורים אחרים? ומה החסרונות מבחינת רעש ו\או בטיחות …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by KRS1,

אהלן לכולם. לאחר לבטים רבים החלטתי לקנות אולטרבוק בישראל ולא בארה"ב למרות ההבדל המשמעותי ביותר במחירים, עכשיו נכון להיום אין כמעט שום אולטרבוק עם i5 שניתן לקנות בארץ בפחות מ 4K. רציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם בעקבות הכניסה של האייבי ברידג' לשוק הניידים אם יש סיכוי שמחיר האולטרבוקים עם i5 (דור שני) יירד בקרוב בצורה רצינית הרבה תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אישי שלי. מרוב מחשבים ניידים בשוק כבר התבלבלתי לגמרי, יותר מידי דגמים.. אני חייב עזרה בבחירה. המחשב יהיה בעיקר לצורכי עבודה כמו אופיס, אינטרנט (גלישה, סקייפ ומסנג'ר), ושיעמוד בעבודה עם תוכנות אדובי - פוטושופ, דרימוויבר וכו'. חשוב לי גם יכולות מולטימדיה, שיהיו סבירים+, לניגון שירים וסרטים. משחקים לא ממש משנה לי (בשביל זה קניתי מחשב נייח חזק ). בנוסף, חשוב לי הניידות שלו - משקל סביר עד 2.5 ק"ג ושלא יהיה עבה. גודל מסך מועדף 15 אינץ', אך גם 13.3 אינץ' זה בסדר. שהמקלדת תהיה מורכבת מנורות לעבודה בחושך (אפרופו, איך אפשר לדעת את הפרט הזה לפני קניית המחשב? מציינים את זה איפשהו?) סוללה חזקה יחסית, 3 שעות עבודה לפחות. התקציב שלי …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים