ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם ניתן להפעיל מחשב נייד ללא הארד דיסק ולחבר הארד דיסק חיצוני USB האם ניתן יהיה להפעיל מערכת הפעלה עליו?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב טוב שיריץ עליו אופיס 2007 חלק.... לפחות גי'גה ראם כרטיס מסך לא צריך להיות משהו מטורף אבל עם חשיבה לעתיד... המעבד לא חייב להיות מהחדשים בקיצור מה נראה לכם מתאים פה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב שאני עומד לחבר לטלוויזיה HD Ready . אני צריך את עזרתכם. זה מפרט גיימינג. איזה כרטיס מסך אני צריך ? תקציב, כאמור, 4000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לברר מה הם ההבדלים בעקריים בין שתי המערכות, לאור העובדה שהקנפיגורצייה דומ, האם המסכים שומים ומה השוני?, האם יש בעיות מוכרות באחת מן המערכות ומהן. מהוא הזרם המקסימלי שניתן למשוך מחיבורי ה USB 3.0 בלנובו. הקטנפיגורצייה: Intel 920XM 8GB Kingston Hyper-X 1600 7-7-7 (קונה בנפרד) (מה שמגיע הכי זול עם הנייד) Intel 6300 Ultimate N Gobi 2000 כל השאר לא חשוב (יש שלושה התקנים חיצוניים במערך USB כולל בלוטות לכן לא צריך בלוטות פנימי כמו כן הדיסק הקשיח הכי בסיסי בגלל שאני הולך לשדרג לכונן SSD בעתיד, זמן סוללה לא רלוונטי - יש סוללה חיצונית בקיבולת הרבה יותר גבהה) תודה מראש. 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב דק וקל לנשיאה, אך למרות זאת חזק. אשתמש בו בעיקר לתכנות (שזה לא מצריך יותר מדי) אך גם לעבודות עריכת וידיאו בינוניות (לא תלת מימד). מעבד i7, ו-8 ג'יגה ראם. 14-15 אינצ', ממש לא צריך מסך מגע, אפילו רצוי שלא. תקציב סביבות 4000. הבנתי שדל די טובים ויש להם כמה דגמים דקים, הבעיה היא שאני מתקשה למצוא את מה שציינתי. אחרי סינון הגעתי לרשימה הזאת, יש פה יותר מדי ואין לי מושג איך להחליט (או אפילו איך למצוא את הדקים מביניהם), והאם אני בכיוון הנכון בכלל (האם כדאי דל, אולי כדאי להחליף מעבד, וכו'). מה דעתכם על ה-Vostro? הוא נראה הכי קל אבל די חזק, למרות שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך שלו, והוא רק 4 ג'יגה (לפחות באייבורי). המליצו לי גם על Lenovo Z40-70, אבל ק…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Thermaltake MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS AMD Athlon 6000 Corsair 2G (1G x 2) / 800 CL4 Sagate 1.5TB ST31500341AS FSP 400W BluStorm DVD-RW ASUS 2014 חסרים לי פה : 1) לוח אם, אני מעדיף ג'יגבייט . בינתיים אני לא הולך לשחק משחקים, איזה תמליצו לי? בעיקר אראה סרטים 1080P וטלויזה. 2) קירור למעבד, מעדיף הכי שקט שיש, לא אכפת לי כמה זה כסף!!! 3) כרטיס טלויזיה. אני שמעתי ש COMPRO הם טובים אך אין לי הרבה ידע המפרט שבניתי אך ורק מהידע שלי אם מישהו חושב לשנות אשמח לקבל חוות דעת!!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב נייד גיימינג + וירטואליזציה 7000-7500 ש"ח מקסימום עם רכיבים אמינים כולל קירור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב DAW שיעשה את העבודה... אני לא כ"כ מבין בזה, מלבד שיש להרבות בזכרון. גם אמרו לי שHD עם RPM גבוה מוסיף מאוד לביצועים. (כאמור, גם מסך רחב של 22"). ושאלת אגב, מה ההבדל בין אינטל I7 לאינטל CORE 2 QUAD? בכל מקרה, דעתכם מבורכת! תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת - אני מחפש מחשב למשחקים, עם מסך, בסביבות 3500 ש"ח. אני מודע לכך שזה לא הרבה, אבל מצד השני המשחקים שאני מתכוון להריץ עליו הם לא הכי cutting edge שיש... חיפשתי בכמה עמודים הראשונים של הפורומים מחשב שמתאים לצרכים שלי, ולא מצאתי.. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למפרט שכבר נכתב, או לעזור לי להרכיב מפרט. תודה, ליאורוס
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים וגלישה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך שיהיה צורה DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? השקט לא הכי חשוב, יופי המארז חש…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי כבר על מפרט שהוא בנוי לדעתי די טוב רק צריך תיקונים אחרונים.. אפשר להביא חלקים מהאתר www.tigerdirect.com בתוספת מחיר של 7.77$ לכל 350 גרם (מינימום להזמנה - קילו) המחשב מורכב מהחנות Pandas AMD 3200 venice BOX DFI Lanparty nF4 Ultra-D Seagate 160GB SATA w/NCQ פה יש לי שאלה עקרונית... SATA 1 או SATA 2 מה עדיף ? אותו מחיר רק שהSATA 2 של WD A-Top X-Blade silver יש ת'רד עליו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127164.0 OCZ ModStream 450W זה מפנדס ומהאתר tigerdirect : MSI X800XL (אם תמליצו לי עליו כי שמעתי שהוא רועש וחם וגם לגבי החברה יש לי ת'רד http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126954.20) לגבי הזכרונות גם יש לי ת'רד http://www.hwzone.co.il/com…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לצערי המחשב שלי התפגר הרבה לפני שמהשחק שבו אני מעוניין לשחק יוצא. המשחק הוא DIABLO 3. חוץ מזה אני כלל לא משחק. איזה מפרט יריץ בצורה אופטמלית משחק זה(עדיין אין דרישות רשמיות למשחק). בהתחשב בעובדה שכרגע אין לי גרוש, אני אוותר על כרטיס מסך, ואקנה אותו כשהמשחק יצא, עוד שנה, שנה וחצי... תודה נ.ב. לגבי הזכרונות, יש לי זכרונות DDR500. האם הם יתאימו, כפתרון זמני, למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי, שזה כולל גם משחקים. האם ניתן לשפר משהו מימשה הרכבתי ועדיין להשאר בגבול התקציב ~3500ש"ח מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון DDR II 667 512MB TwinMOS כ.מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כונן Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black סה"כ 3590 תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למה לרוב האנשים משתמשים ב-www.TMS.co.il לבניית המפרט, החנות נחשבת לאיכותית עם מחירים זולים, או שפשוט עובדי החנות נמצאים כאן :-X?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, גרפיקה קלה (פוטושופ פה ושם, מצגות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?WIN10 עברית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1800 עם כרטיס מסך מובנה ... וחשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות. אני מחפש משהו בסביבות של 350שח אשמח להמלצות ... רון
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב Mac Mini בחנות של אפל (מהאתר הרישמי) רציתי לדעת אם זה אפשרי ואפשר להזמין משם ללא חשש. ומה לגבי מיסים וכו'?.. אשמח לדעת עוד ממישהו עם ניסיון מרכישה מהאתר הרישמי שלהם שהביא את זה לישראל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ומשפחתי עומדים לטוס בעוד כחודש לארצות הברית לצורך עבודה(אינטל) לתקופה של 6 חודשים. אנחנו מתכננים לשלוח את המחשב השולחני שלנו במשלוח האוירי שעלול להגיע כמה שבועות אחרינו. תכננתי בהתחלה לקנות בארץ מחשב נייד כדי שיהיה לנו בתקופה שבין שליחת המשלוח בארץ ועד הגעת המשלוח לארה"ב. אח"כ ראיתי שהניידים בחו"ל הרבה יותר זולים והבנתי שעדיף לקנות שם. עכשיו פתאום החליטו להציע לנו בעבודה תוכנית להשאלת מעבדים שניתן דרכה להזמין מחשב נייד ללא עלות המעבד. יש בתוכנית שני מחשבים ניידים כאשר אחד מהם יחסית קטן עם מסך של "12 שלא מתאים לי. מה דעתכם על הדגם הבא? http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=32&Subcatid=512&prodid=3419&KeySearch= זה הדגם השני שהוצ…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי 1100 שקל בפייפאל [אז חשוב שהחנות תקבל זאת כצורת תשלום] המערכת הנוכחית : Athlon II X4 750k @ 4.2ghz 2x2 Kingston 1333mhz ram Gigabyte A88XM-DS2 Sparkle GTX 460 1gb [עדיפות עליונה להחליף אותו כי הבחור גוסס] בגלל שזה שדרוג כולל למחשב לא ידעתי לאן זה נכנס אז פרסמתי פה. הרעיון שלי הוא להביא את מוולקום AMD 7870XT ב790 שקל בגלל שממה שהבנתי זה פחות או יותר המקסימום שהמעבד יסחוב בלי צ"ב. ואני מתלבט בין להביא את הSSD הזה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kingston-ssd-60g-sata-iii-v300-7mm-p-14314?cPath=311 או לקנות סטיק של 4 ג'יגה ראם ובעתיד להביא עוד אחד [יש לי רק 2 סלוטים] אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-