ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP על VISTA שיחקתי ב זיהוי קול הזה בויסטה ולחצתי על האפשרויות ונתקע לי המחשב. מאז כל פעם שאני מנסה לגשת למיקרופון\כרטיס קול המחשב נתקע.. מה זה? ???
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הבא של LG F1-2A5DE האם המחשב טוב ומתאים לצורכי פיתוח? עד כמה הוא חזק? המפרט שלו זה זיכרון 1G ומעבד core2duo 1.66GHZ . האם הדגם הזה שווה השקעה של כמעט 5000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מפרטים מ-KSP במבצע . מבקש דעתכם על המפרטים בעיקר על המעבד לוח אם מארז וכ' . מקלדת ועכבר אקנה בנפרד . כמו כן למה כל מפרט מתאים?! תודה מראש . מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 זכרונות DDR II 533 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K250 80GB Sata Hitachi/IBM כרטיסי מסך PINE xfx 6200 (Max 256MB) TurboCache,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3520 ¤ מעבדי ?AMD Athlon 64 3200+ (S-939)…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחשב לשימוש כללי המשמש כמחשב נוסף בבית. מסך 19-20" אלא אם ההפרש מזערי ל 22" בעיקרון הכוונה שמרבית הרכיבים (כרטיסי רשת, מסך וקול) יהיו OB דהיינו לוח אם שנותן תמורה לעלות התקציב לא סגור ולכן שלא ישמש קריטריון לבחירה. הדגש הוא על איכות (ולאו דווקא על ביצועים) שלא נמצא את עצמנו רצים למעבדה וכמובן על אמינות החנות הייתי שמח אם בנוסף לפירוט החלקים יפורטו השיקולים לבחירה ואלו חלופות קיימות לבחירה באתה רמת מחיר או שדרוג
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Dell Inspiron 1300 עם 256Mb זיכרון. אני רוצה להרחיב אותו ל512Mb או פשוט להוסיף לו עוד 512Mb, (יש מקום לסטיק נוסף). CPUZ טוען שסוג הזכרון הוא DDR2-SDRAM PC4300 (266Mhz) והבאס שלי הוא 100Mhz כלומר 200Mhz מבחינת הזיכרון. בחנויות ראיתי ש DDR2 לנייד מגיע בצורות של 533Mhz ו 667Mhz, שזה בכלל לא קרוב ל 200/266Mhz איזה זיכרון אני צריך ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזרתכם במפרט מחשב AMD למשחקים ללא מסך. תקציב: 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת). תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש לעריכת סרטים ב=Primiere ,pinnacle וקצת פוטושופ . משחקים כמו כן אמור להריץ חזק למרות שאני לא גיימר (משחקים כמו warrock ואם אפשר אפילו להגיע לcryses ) שיריץ HD בלי בעיות (תקיעות בתמונה , הפרשים בין קול לתמונה וכו) אין צורך בציוד היקפי וכו. המחשב יחובר למסך LCD 19 +מידיי פעם לטלויזיה שבחדר. מפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/pro…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב מספיק חזק לאוטוקאד ופוטושופ. הציעו לי את זה: ACER AS5738ZG LED WXGA 15.6" HD T4200 Intel 2GH, CORE DUO 4GB DDR3 1066Mhz 320GB nvidia GeFORCE G105 512MB DVD-RW Multi DL Intel PRO\Wirless 3945ABGN שירות מעבדה לשנה 3740 ש"ח כולל מע"מ האם שווה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלפטופ שלי (t43 ישן וטוב) מת ואני מחפש לו מחליף בגדול, הצורך שלי הוא מחשב לימודים (לאישתי) שיוכל להריץ קצת משחקים (בשבילי) ושיהיה נוח לקחת ללימודים - כך שלא יהיה כבד מידי... מחיר - עד 700$ (אין לי בעיה לרכוש באיביי) גודל - העדפה למשהו בין "13 ל-"14 אלו שתי האלטרנטיבות שמצאתי: Lenovo IBM ThinkPad Edge 14" - i5, 4gb ddr3 - כ-500$ Samsung SF310-S01 13.3" - i5, 4gb ddr3 - כ-700$ היתרון של לנובו - הגולה האדומה! אה, והמחיר היתרון של הסמסונג - המסך, וכרטיס מסך nvidia אפשר עזרה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב מעבודה משרדית בעיקר, אך ישמש ככל הנראה גם לעריכת וידאו ביתי ברמה פשוטה, וכן לPHOTOSHOP. התקציב הסופי הוא 5K, כאשר תקציב זה כולל מסך - עדיף 19", אפשר גם 17", וכן מדפסת - עדיף עם סורק משולב. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמעתי שיש הבדל בין DESKTOP ל-WORKSTATION ואני לא מבין מה ההבדל מישהו מוכן להסביר ואם כן צריך מחשב מיוחד לזה?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח לעזרה באיזה חנוית כבר אפשר לקנות את הזיכרונות החדשים DDR5 אשמח ללניקים אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
ת'אמת אני לא מבין כל כך בניידים (בכלל לא) אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב נייד בסכום של 5000+- השימושים של המחשב יהיו עבודות (סטודנטים) אינטרנט ומשחקים אשמח אם המחשב יורכב לי מ KSP ...(אבל אפשרי גם מחנויות אחרות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל מתוכנן להגיע לארץ בקרוב ? והאם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל ? מאיזה אתר ? http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= זה מיפרט אחשיו אני משדרג ספק כוח בעוד 85 שקל שכתוב שם,בזיכרונות אני בוחר ב KINGSTON (יש שם בחירה בין KINGSTON ל CEON) ואחשיו נישאר לי רק ליבחור בין שתי לוחות אם מה יותר כדי? יש שם בחירה,אהה ואני שם כרטיס 8400GS בעוד 150 שקל המחשב מיועד לילד בן 7 שמשחק רק במשחקי אינטרנט ואולי פאקמן מריו ומשחקים ישנים, אולי אולי GTA SAN ANDERS וגם שם לא חייב על הכי גבוהה,למרות שזה יחזיק לו כי היא לי מחשב ישר עם MX440 והריץ על הכי נמוך המחשב הזה יספיק לו נכון? רק תעזרו לי בבחירה של הלוחות
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-