עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, החלטתי בסופו של דבר לא ללכת על הMacBook Pro וללכת על מחשב נייד של אסוס 14 אינץ' במשקל של 1.3 קילו. הפרמטרים שהיו חשובים לי הם מסך חד, משקל נמוך ושישמש אותי ללימודי תכנות, קצת להתעסק עם פוטושופ וקצת להתעסק עם עריכת וידיאו. לא ברמה המקצועית. וכמובן סוללה שלא תתרוקן במהירות אחרי 4 שעות עבודה. המחשב שבחרתי הוא דגם שך אסוס Ux430 עם מפרט של מעבד I7, 8 גיגה ראם, 512 SSD וכרטיס גרפי של NVidia 940MX המפרט המלא: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=21897 האם לדעתכם יש מחשב שעולה על המחשב הזה בפרמטרים במחיר הנ"ל? ואם כן אשמח לקבל קישור לאחד כזה. אני רוכש את המחשב באילת.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. תפסו את עיניי ה DELL INSPIRION : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm וה HP DV5269: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה ההבדלים העיקריים ביניהם? מי עדיף? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אך גם ליישומים ביתיים(סרטים וכו'), ובכל מקרה אנו מעדיפים מחשב בסקאלה הזאתי ע"מ שיחזיק לאורך זמן.

3. שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני יודע שהתקציב מאוד קטן ואי אפשר להכניס אליו כלום, אבל בכל מקרה אני מבקש שתנסו להרכיב מפרט כמה שיותר איכותי לשימוש רגיל (סרטים, מוסיקה, אינטרנט) ושתהיה לי גם אפשרות לשחק קצת במשחקים, לדגומא Counter-Strike ואם אפשר גם Counter-Strike: Source. אין צורך בציוד הקיפי חוץ מצורב DVD. אשמח אם תעזרו לי ותצליחו להרכיב משהו.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש + מסך דק (19 אינץ'). - המחשב משמש אותי למשחקים כבדים, סרטים וגלישה באינטרנט. - אני זקוק לנפח HD של למעלה מ-300G - אין לי צורך בצורב DVD - בעתיד אני מתכוון לחבר למחשב כרטיס קול מקצועי (בתקווה שהוא יתאים למחשב) - יש לי עוד מחשב בבית ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. מה אני אמור לרכוש? (Router וכד') - התקציב שלי הוא 5000 - 6000

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד מתנה למישהו ולאחר שיטוט באתר ראיתי הרבה המלצות על Compaq CQ61 הבעיה איתו שאחריות שניתנת עליו היא שנה אחת בלבד והבנתי שבניידים האחריות היא נושא חשוב. ראיתי באתר של KSP מחשב ASUS X50GL שעליו האחריות היא שנתיים. הצרכים מהמחשב הם אינטרנט לרוב חיבור לטלוויזיה להקרנת סרטים יהיה נחמד ביותר ואם אפשר גם משחקים בקטנה. כמו שאמרתי התקציב הוא 3000 פחות או יותר, בלי חריגות גדולות. אשמח להמלצות נוספות והבהרות. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by roih3,

אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש נייד בארה"ב , בעיקרון חשבתי להיצמד ל Sony ול DELL ואולי לHP . בעל המחשב יהיה אדם שמתגורר בארה"ב אבל יש אפשרות שיחזור לארץ , עניין האחריות הבנילאומית בעל חשיבות בינונית (ולכן מהבחינה הזאת עדיף DELL , לא? ) גודל מסך 15.6 שימוש סטנדרטי במחשב , אינטרנט ,סרטים וכו' (אולי גיימר קליל ) . משקל סטנדרטי (לא קיצוני ) . זמן סוללה ארוך (מהניסיון שלי זהו פרמטר חשוב מאוד גם אם עובדים בעיקר בתוך הבית ) זמן סוללה מקסימלי ככל האפשר. יציאת HDMI חייב , תקן N , האם יש שימוש WIMAX ? האם כדאי להשאיר את האופציה פתוחה? , בלוטוס מומלץ, USB3 אם אפשר . ואם אפשר שהמחשב יהיה מרשים חיצונית . התקציב הינו גמיש (100 פלוס לדו' ) . תודה רבה . נ.ב- אם יש דגם ממש מומלץ שאין ב B…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by dj_horse,

איזה מבין המעבדים הבאים הינו חזק יותר ועדיף למשחקים למשל , ובכלל ברמת היכולות שלו? 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600‎ AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz וגם לידע כללי, למה המעבד של AMD , מקביל ביכולותיו מול איזה מעבד/ים ,של INTEL?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by GD1810,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks (שימוש עיקרי, לא קבצים מאוד מסובכים). KeyShot (רינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא דרישה קריטית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, מחשב מקצועי ולא למשחקים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

11. מחפש מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח למטרות גלישה באינטרנט ומשחקים רצוי מסך גדול (15") ומערכת הפעלה win7 ראיתי בתפוז הצעה למחשב ACER דגם 5742 ב 1500 ש"ח http://www.getit.co.il/Prod/65305/ ובאייבורי ב 1470 ש"ח http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6505 קיים שוני במעבדים ( T4400 / P6200) , כמות הזיכרון וגודל הדיסק הקשיח בין ההצעות למרות שמספר הדגם 5742 זהה איזו הצעה מומלצת מבין השניים או לחפש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכולם, ושוב אני כאן עוזר לחבר, ואני מקווה שכמו בפעמים האחרונות גם הפעם העזרה תבוא ממכם(במיוחד אינטגרל שממש עזר לי פעם קודמת) אז ככה יש לי ידידה שרוצה לרכוש מחשב נייד(אין לה צורך בו, אבל לא עוזר כל מה שאני אומר לה) אז הגעתי למספר אפשרויות אני יציג אותם, המחירים ללא מע"מ ובדולרים, הצרכים שלה די בסיסיים, משתמשת כבדה באופיס, סרטים מדי פעם אולי צריבה פה ושם. הקיצר F.E.A.R לא צריך לרוץ על המחשב הזה 1-ThinkPad R50e מודל 1834SWG Intel® Celeron® M 360 (1.40GHz, 1MB Cache, 400FSB) 512MB 40GB 15" XGA Intel Extreme Graphics 2 6 Cell Lithium-Ion Fax/modem,10/100 Ethernet Intel PRO/Wireless2200BG Windows XPProfessional 3KG 1YEAR 1047$ 2- כמו 1 רק מעבד I…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות את המחשב מאתר בחו"ל (EBAY, AMAZON וכו') התקציב - 2500 ש"ח או 600 דולר (בדולרים זה יוצא פחות בגלל המשלוח) מטרות המחשב? אינטרנט סרטים ומוזיקה בלבד * גודל המסך? מקסימום 14 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש.. בכונן קשיח עדיף שיהיה 7200. תודה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אני רוצה רק מעבד intel והרדיסק 160 בהחלט יספיק לי לא צריך גם צורב . תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by _idank_,

מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by gal200920,

צריך מחשב שולחני בעיקר לדפדפן ואנטרנט כי שלי מאוד נתקע וישן, מצאתי את אלה ביד 2 , הם שווים? מה הכי כדאי אם בכלל מחשב מקצועי | יד2 (yad2.co.il) HP G2 MT i5-6500 | יד2 (yad2.co.il) מחשב ניח I5/16gb/250ssd | יד2 (yad2.co.il) intel i7 3770k+מסך+מקלדת+עכבר | יד2 (yad2.co.il)

17. Started by Shlagr,

פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium Dual Core G6950 Processor 2.8GHz 3Mb 1066Mhz Socket 1156 Box 475 ש"ח 1 Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775 380 ש"ח 1 Kingston HyperX 4GB Kit (2 x 2GB) DDR2 800Mhz Dual Channel Model KHX6400D2K2/4G 515 ש"ח 1 RAIDMAX APEX Black Gaming Case 165 ש"ח 1 OCZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 219 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 Hdmi GV-R467D3-1GI 44035/R467D31GI 450 ש"ח סה"כ 2,489 ש"ח מרשת פנדה המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת משחקים. לא הכי כבדים..אבל הכל זאת.. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Wunderbar,

שלום, אני מתחיל השנה תואר שני ואני צריך מחשב נייד כי מה שיש לי עכשיו הוא ישן, איטי וכבד למדי (MSI CR500, משקל 2.5 ק"ג). אני מעוניין במחשב קל לנשיאה, מהיר ואמין. אני חושב שאלו הדברים החשובים מחשב לצורך לימודים, אבל אשמח לשמוע אם יש לכם עוד דברים שחשוב לשים אליהם לב. שימושים עיקריים: מעבד תמלילים, אינטרנט ומשחקים פה ושם. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Liran -,

היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by master,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצות למפרט למחשב בסכום של 2000 ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר וכדומה,רק למעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך,דיסק קשיח ומארז. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ב- ASDL ולמשחקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nirzx,

Intel CoreTM i7 1.6GHz ( 2.8GHz Turbo Mode ) 720QM אפשר בבקשה הסבר? זה 1.6 או 2.8? האם המעבדים האלה מומלצים למשחקים? אם אני מריץ משחק כבד, שדורש 2.8, האם המעבד באמת יספק את הסחורה או שהוא ישאף ל2.8? האם שימוש ארוך במצב הטורבו יכול לפגוע במחשב בצורה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב (הישן!) שלי ותוהה בכמה להציע אותו. כל עזרה תבורך! זה המפרט שלו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 G.Skill Blue HS CL5 לוח אם: Intel DP35DP כ. מסך: ATI Radeon HD 4870 512mb מארז: Thermaltake Soprano ספק: Corsair TX 750W דיסק קשיח: 80GB + 160GB תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by frosho,

אשמח לקבל המלצה למפרט לנייד עם הדגשים הבאים: משקל בסדר גודל של המשקלים של ה- 14" . המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס ותכנות, אין צורך בגרפיקה כבדה. יש חשיבות לזמן סוללה )אני מוכן להוסיף תקציב לעניין(. נוחות שימוש )מקלדת נוחה( ומחשב שקט. ועוד שאלה כללית בקשר לסוללה: האם יש הבדלים בין זמני הסוללה של מותגים שונים עם אותו המעבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?

25. Started by AOF,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.