ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, ניסיתי ככל יכולתי להכניס את כל הנתונים שעלו לי בראש ב"טופס". מקווה שתעזרו לי... תודה מראש... התקציב המקסימאלי? 3,200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ₪. 2. שימושי המחשב יהיו AutoCad, אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD כולל צפייה במסך גדול 40 אינץ. מתוכנן לעבודה על AutoCad. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 24 אינץ והשני 40 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 8 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מאיזור ירושלים אך אין העדפה לחנות דווקא בירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שהמחשב יהיה יחסית קטן (במידת האפשר) אך יכלו…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט מחשב חזק למשרד אדריכלות, מיועד לשימוש מקצועי באוטוקאד\רוויט בעיקר. וגם מדי פעם עריכת וידאו בפרימייר וכמובן גלישה באינטרנט אופיס ותוכנות עזר נוספות. חשוב שיהיה מארז קטן כמה שאפשר, ולא להצמד למינימום של זיכרונות ומעבד אלא לפרגן ברווח. כמו כן כונן מערכת SSD וכונן אחסון נוסף לפחות 2T/ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אוטוקאד \ רוויט \ פוטושופ \ לפעמים פרימייר \ גלישה \ תוכנות משרדיות וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט מ-KSP. המחשב משמש לעבודה (אבא שלי) - בעיקר אופיס, תכנות מתמטיות (לא שימוש מדי כבד) וגלישה באינטרנט. המחשב אמור להיות די חזק (על מנת שיחזיק מעמד מספר שנים ללא צורך בשדרוג). אשמח לקבל חוות דעת. תודה. מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: ASUS P8H67M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCIE, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך: ASUS nVidia GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCIE צורב: (LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem DVD מארז: (CoolerMaster CM 690 II Basic Black ATX Case (No P…
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? לא זול .....אשמח לעצות(אם אפשר לחסוך איפשהו גם). מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1453 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤340 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤612 כרטיס קול: CREATIVE SB DIGITAL MUS…
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים ושימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל לא גדולה במיוחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות אם אפשר גבוהות סבבה! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד וחשבתי על Lenovo ThinkPad E14 20RA0037IV בכללי מעבד I5 או I7 16 גיגה זכרון אכסון 512 NVME עדיף ללא מערכת הפעלה מהי איכות המסך שלו? אילו מחשבים דומים יש עם מסך איכותי? מבקש מאוד להימנע מזכרון ONBOARD האם יש לאפטופ עם שני חריצי M2? תקציב ~3.5K ~ תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המפרט בעיקר למשחקים סרטים ותוכנות! האם הייתם משנים משהו? מחליפים רכיב כלשהוא? המפרט : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח אך קיימת גמישות. (לא כולל מסך) שימושים: תכני HD, אכסון בנפח גבוה (סרטי HD), עריכת וידאו (ברמה לא מקצוענית אבל עדיין), גלישה מרובת כרטיסיות (לדוגמא 7-9 כרטיסיות בו זמנית של יוטיוב). המחשב לא מיועד למשחקים ואני כמעט ולא משחק, אבל אני לא אוהב הגבלות, ובמידה ויצא איזה משחק אני רוצה שיעלה לי בצורה טובה. משחקים שעשו לי את זה בעבר: Rainbow Six Vegas , Portal, Red alert 3, Sims 3 לא צריך לא אופיס ולא ווינדוס ולא כלום, רק הרכבת מחשב בחנות. עדיפות כמעט בלעדית לKSP קריות, גר בקריות דגשים: לפחות 2TB זיכרון קשיח תמיכה בפורמטים הכי חדשים של HDMI כל סיפור הUSB3 שלא יצא לי לשמוע עליו יותר מידי, עדיפות לתמיכה. מארז יפה עדיפות עם אורות ואיזו דופן שקופה, USBים מקדימה של המא…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות NodeJS, WebStorm א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במפרט לילדות קטנות עד 2500 ש"ח כולל מסך שיהיה 19 אינצ', הדרישות הן בעיקר לאינטרנט אימיול והמשחק הכי כבד שיש להם זה sims2 תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב לצורך לימודי תואר במשפטים, כלומר קריאה מרובה ועבודות על מסמכים . מדובר בשעות רבות על המחשב ולכן אני מאוד מתעייפת ומאמצת את העיניים. - מחפשת מסך עם eye safe שלא מאמץ את העיניים ללא קרינה לעיניים ושומר עליהן. - כרגע הלמידה היא בזום לכן יש צורך בכמה מסכים במקביל, וורד, טקסט פתוח והמסך של הזום לדוגמה. איזה גודל מומלץ ? 24 או 27 אינץ '? מעוניינת בגודל שיספיק לצרכים אך לא מסך מסורבל שיתפוס את כל המקום על השולחן (לכן מעדיפה מסגרת דקה). אשמח להמלצה על דגם ספציפי שמותאם לצרכים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים כבדים 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך וללא אוברקלוק (OC) הייתי רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה הטובה ביותר, אז אפשר לחרוג מעט מהתקציב...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: תכנות מערכות גדולות בJAVA, הרצת סימולציות כבדות ומורכבות בMATLAB; בסה"כ מחשב ללימודים (משחקים, סרטים HD וכדומה לאמהווים שיקול) גודל המסך : 15.4/15.6 משקל רצוי: לא מאוד משנה, מחשב חזק שיהיה גם נישא זמן סוללה: רוב השימוש יהיה בסביבה מרושתת קווית, לא צריך מעבדי low voltage האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא שידוע כרגע, לא הכרחי שיהיה HDMI ודומיו בלוטות: רצוי. אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi): רצוי מאוד שתהיה תקשורת מהירה, תקן N רצוי מאוד גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 GB צורב די-וי-די: nice to have האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, וארוכה לפחות 3 שנים האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חברות קטנות ולא מוכרות; לא ACER, BENQ, ASUS (אני מודע לעובדה שהתקציב לא יאפשר מעב…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב למנהלת חשבונות התקציב שלה הינו 2300 ש"ח ועדיף כמה שיותר פחות.. הצרכים שלה הינם:אינטרנט,אופיס,מוזיקה,סרטים. היא מתכוונת להשתמש במחשב עד שהוא יישרף.פשוט ככה. המחשב אמור לכלול כרטיס טלויזיה ומקלדת. בניתי את המפרט הזה <המפרט למטה> צריך את חוות דעתכם בעניין. ניסיתי לחפש מעבדי סמפרון אבל אני רואה שברוב החנויות לא מוכרים אותו.לבסוף הלכתי על האטלון בהתחשב בעובדה שהבחורה רוצה מחשב לנצח. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב לה שהמחשב יהיה אמין,כלומר שהרכיבים יהיו אמינים. וכן שהלוח אם המובנה יהיה עם יציאת DVI .<יש לה מסך עם יציאת DVI>. חשבתי ללכת על לוח אם של אלברטון שעולה פחות אבל אין לי מושג כמה שנים הוא ישרוד.. אני מאמין שבחרתי מארז +ספק טובים.חשבתי…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עכשיו הזדמנות לרכוש Lenovo C200 במחיר מציאה (לדעתי..) 1.5K.. המכשיר במצב טוב מאוד, אני מכיר את בעליו העכשוויים. המחשב הולך לשמש בעבודה משרדית (תוכנו office למיניהם) ועבודה שותפת מול האינטרנט (חברות כלשהם..) יש לי עד סוף היום להחליט אם לרכוש את המחשב, אז בבקשה תשובות כמו שיותר מהירות.. מי שלא מכיר, זה המפרט: Intel CoreDuo Processor T2250 1.73 GHZ 1024MB(2X512) 80GB 15" 1024X768 Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשב מגיע עם vista מקורי, אבל כניראה שהחליף אותו לXP (אין בעיה להתקין עליו גירסאת retail נכון?) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב שמריץ תוכנות לעריכת וידאו בלי לאגים ושיכול לשמש אותי גם לקצת גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שח אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לעריכה גרפית בדגש על AFTER EFFECTS. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים כמו Skyrim 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך גדול ואיכותי בסביבות 27"+מקלדת עברית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך למפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ צריך מארז קומפלט, 1500 שקל גג, לא יהיה OC, ואין צורך בקירור למעבד שהוא לא סטוק אלא אם כן אין ברירה. אין צורך לכלול דמי הרכבה. תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס משחקים קלים צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך?לא ממש מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?לא מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לפחות 4,5 שעות שזה נראה לי המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא http://fre.co.il/items/267572 מה אתם אומרים על המחשב הזה?ואין לו כרטיס מסך כלל או שזה הintel 4400?ואיך החנות הזאת למי שמכיר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולכת ללמוד עיצוב וצריכה מחשב עם יכולות גרפיות גבוהות וזיכרון שיוכל להכיל תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטו שופ אני חייבת עזרה לגבי סוג מחשב, חברה והדברים הכי חשובים במפרט הטכני שלו כמו כן רציתי לדעת מה הסיכויים למצוא מחשב נייד ראוי לתחום?? תודה תודה תודה עדי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-