עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliil1,

אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום לכולם אשמח אם תתנו לי הצעות לשיפור או מפרטים שנראה לכם שיתאימו לי. אני זקוק מחשב כללי שיתן מענה להכל בצורה טובה\נורמלית לא חשוב עם זה גלישה חלקה באינטרנט הוא הרצה חלקה של פוטושופ וכל שאר התוכנות וכמובן מדי פעם משחקי מחשב(לא משהו מטורף ואני לא צריך כרטיס מסך מפוצץ). חשבתי על משהו כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 631 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 563 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 366 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 706 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 ספק כוח : HEC WIN 420 ¤ 314 מארז : THERMALTAKE SOPRA…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by fryifta,

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22931909 2300 ש"ח ב36 תשלומים נשמע טו גוד טו בי טרו מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. שלוום לכולם, אני מתלבט מאוד בזמן האחרון בין שני לוחות אם : הראשון הוא ASUS P5E והשני הוא P5Q-E כאשר יש לי העדפה ללוחות ASUS ואני לא מצליח להחליט בין שני סוגי הציפסטים(מתוכנן OC בבאס גבוה של מעל 400 והוא משודך לINTEL E8400) כאשר לP5E ישנה תוספת של קירור נרחב יותר,אפשרות TWEAKS בביוס יותר מדוייקת והוא מגיע עם כרטיס הקול של ASUS וקירור אקטיבי לNB.האם שווה את תוספת המחיר או לא?? דבר שני לגבי המעבד החלטתי וגם לגבי הH.D שהוא 320AAKS (פלטה יחידה). לגבי ספק לא החלטתי (יש לי ENERMAX 400W האם יספיק למערכת המשודגרת בOC עם כ.מסך HIS X1950)? דבר אחרון הוא מארז טוב (אם אפשרי עם חלון בצד ואפשרות להתקנת מאווררים נוספים) איזה מומלץ והאם מיקום ספק תחתון/עליון משנה (אולי מבחינת אבק??) תודה …

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

14. Started by roih3,

מפרט בעיקר לפעולות כבדות המחשב.וטיפה למשחקים. Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1475 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 373 ¤ DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1 1060 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 2 480 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 392 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 774 ¤ סה''כ: 9 5108 ¤ מה אתם אומרים??? תודה מראש רועי

15. Started by joeperetz,

שלום לכולם. אשמח אם תוכלו להמליץ על המחשב העדיף בין השניים הבאים: 1. HP Probook 4330s http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796043 2. Lenovo Thinkpad E320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18382 תודה רבה מראש!

16. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. אני מטיילת בין דגמים שונים כבר שבועות ובאמת שהלכתי לאיבוד אז כל תובנה בעניין תעזור לי. מחפשת נייד קטן יחסית, מסך 12 מינימום, 14 במקסימום (מן הסתם עדיפות ל13.3) ובהתאם גם קל- משקל. (אם אפשר לא לעבור את ה2 קילו, אני אשמח..) התקציב- תיאורטית, הייתי מעדיפה לא לעבור את ה2500. אני יכולה למתוח ל2800 (3000 זה רק אם המחשב גם עושה מסאג' ומנגן דמיאן רייס בגיטרה) הצרכים שלי מאד בסיסיים- גלישה, מסמכים, מוזיקה, צפייה בסדרות. הייתי מעדיפה שהאיכות והעוצמה של הסאונד במחשב יהיו טובים. זה לא חייב להיות מטורף, רק שלא יהיה זבל. למרות שהצרכים בסיסיים אני לא רוצה מחשב איטי, אני אשמח למעבד טוב וחזק ו4 ג'יגה זכרון לפחות. סוללה חזקה (נראה לי שלא פחות מ6 תאים) …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. Started by The-Gamer,

אשמח לייעוץ. בחירה די קשה, יש בינהם פער של 30-20FPS ב1080P. אבל אני משחק בד''כ ב2K כי יש לי מסך שתומך. אני לא ממש יודע את ההבדלים בינהם ב2K כי לא ראיתי בנצ'מארק כזה. ואשמח להמלצה של חנות מנסיון. (חוץ מ-TMS) הם לא עונים בכלל. דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלום רב לכולם, חלק מכם אולי יצחקו אבל לי בתור עובד מעבדה יש בעיה לגעת במחשבים ניידים של אנשים, לפעמים רמת "הגועל" והלכלוך מעלים בך חלחלה... אז מה אני עושה? http://www.shekefaction.co.il/products/115830 יש לי ערכה כזו (אנחנו מוכרים אותה ב -30 ש"ח אז תבדקו לפני שאתם קונים) כשהמחשב הנייד כבוי מתיז על אזור המקלדת + המסך ממרחק של 20 ס"מ (מרחוק זה נראה כמו טל). ממתין כעשרים שניות ומנגב בעזרת המטלית הנלווית - זה קסם המחשב שלכם יהפוך חדש ופחות מסריח. בנוסף גיליתי ששימוש חוזר שומר על שכבת המגן של המקשים (עם הזמן השמן של הידיים גורם למקשים המקלדת לאבד את הציפוי). שנית, הוא מעולה גם למסכי - בעצם החומר הזה נועד למסכים, ככה שאפשר לנקות גם את המסך ללא חשש... תהנו וחג שמח

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Maor Shahar,

אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by mena,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3700-4000 חצי במזומן השאר בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול ,וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיאה מקורר טוב ו…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by avishai1b,

מחשב למשחקים 3000-3500~ INTEL NVIDIA :] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  24. אני צריך לשדרג/לקנות מחשב חדש לאבא של אשתי שחובב משחקים ויש לו גם זמן לשחק אותם עדיין לא משחקי פעולה לרוב RPG ואסטרטגיה . המפרט המקורי בן כ 5 שנים והוא עבר תיקון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293575.0 החלקים שהתחלפו הם הספק - לא יודע מה KSP דחפו לו (הוא סיפר לי על חנות מחשבים בצומת בילו שתיקנה וגיליתי מי הם) , הכרטיס מסך התחלף מ1950GT לHD5670 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק) , הDVD התקלקל אז צריך חדש בכל מקרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 צריך לשאול תנו הצאה ונשאל את מי שמשלם אפשר עדיין להתפרע קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. מקט שם מוצר מחיר כמות IE4500 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box 627 1 לוח אם Intel PEARLCREEK G31 410 1 3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 433 1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 225 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 180 1 מארז שחור מפואר ExtremEngine 3T ש"ח 415 ספק כח 380W 115 1 בחנות זה יוצא 2500 ש"ח האם העסקה כדאית המחשב לאחי לשימוש בסיסי ללא דרישות מיוחדות

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים