ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים.. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) למשחקים בעלות של עד 4000 שקל. אני לעשות מודינג למחשב כך שהוא יצא בגודל של 30X40 ככה. אז ככה: א. אני צריך להשתמש במפרט בלוח אם microATX ב. אני רוצה להרכיב גם מערכת קירור מים ג. כל השאר כיד דמיונכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני אשמח למפרט של מחשב נייד לתוכנות גרפיות כמו פוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש אינדיזיין וכו. אשמח למפרט של מחשב איכותי.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואני רואה איך שאתם עוזרים לכולם אז יש לי גם בקשה... אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עכשיו אני לא ממש יודע מה נחשב טוב מה פחות-אח שלי היה אחראי על הקטע של קניית מחשבים אבל עכשיו הוא בחו"ל- בכל מקרה אני מאוד יודה לכם אםתתנו לי מפרט למחשב בסכומים של 3000-3500 ש"ח למטרה עיקרית של משחקים אחרי שהבנתי שהרבה מהחדשים לא יעבדו אצלי...ולמהירות מחשב טובה שלא יהיו יותר מידי עומסים וניגודים אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי חוץ מהמפרט למה להשים לב ואת מה בחיים לא לקנות! ומה בכלליות עדיף פנטיום או amd athlon בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום זה מפרט טוב : Matherboard-Gigabyte GA-965P-DS3 CPU - CORE 2 DUO E6300 1.86mhz MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ CASE-RAIDMAX NINJA or RAIDMAX sirius Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI ב5800 שקל ואם הספק של NINJA יחזיק את המפרט RAIDMAX SIRIUS +ENERMAX NOISETAKER EG375AX-VE , 370W , Smart Fan, PFC, Sata EG375AX-VE
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן של חשיבה איזה מחשב לקנות לקנות הגעתי לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1076 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון OCZ DDR2 1024MBX2 667Mhz CL4 ¤520 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 מארז ללא ספק NZXT Apollo שחור ¤407 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 סה"כ 5116 ש"ח. אם אתם מכירים איזשהו חלק שאני יכול לשפר ליותר טוב ובאותו מחיר אז תגידו לי...
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הי זה רק קופסא,ללא פלופי או כונן אופטי, יקנה מזיגזאג תקציב עד 7000 שקל. AMD Athlon 64 (3700+) San Diego - [939 Pin]- RETAIL DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II A-DATA 512MB DDR PC3200/400 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 6900 שקל. לגבי הזכרונות יש לי לי עוד סטיק של 512 בביתץ תגובות הוספות הערות כל דבר דומה יתקבל בברכה !
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש זמן מה מחשב נייד. המחשב ישמש אותי לנסיעות עסקיות לחו"ל לשבוע כל חודש. השימוש העיקרי במחשב יהיה משרדי (skype, icq, e-mail, word processing). בנוסף ארצה לעבד אליו תמונות דיגיטליות בפוטושופ, לשמוע מוסיקה ולקרוא חומר מקצועי (בפורמט Pdf). אני מאוד אוהב לשחק משחקים, אך לא ברור כמה זמן יהיה לי לשחק לכן זאת לא דרישה ראשית. תכונות טכניות שנראות לי חשובות: 1. מעבד Core 2 Duo בלבד 2. צג 14.1" רחב, מקסימום 15.4" (לא ברור לי אם זה כבר לא גדול מדי לנסיעות לחו"ל - מה אתם אומרים ?). אני אהבתי את המבריקים בחנות. 3. משקל עד 2.5 ק"ג אם אפשר 4. כרטיס מסך יעודי שיאפשר הפעלה של Vista, ואם אפשר גם לשחק משחקים מה טוב. מעוניין בזכרון סביר בכרטיס שלא ישתמש לי בזכרון מחשב. 5. אחרי…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות למפרט תחת ההגבלות הבאות: אין צורך בציוד היקפי. לא יבוצע אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה 1280X1024, והרצת מספר רב של אפליקציות במקביל כולל מערכות וירטואליות. שקט נחוץ. תקציב 3500 ש"ח. לוח אם - ASUS\GIGABYTE צ'יפסט - Intel H55 מעבד - Intel Core I5 כרטיס מסך - ATI HD5750 GIGABYTE\ASUS ספק כוח - 550W מחברה מוכרת ואיכותית. זיכרון - 4GB DDR3 מחברה מוכרת ואיכותית. הארד דיסק - 500GB WD קירור - מאוורר אחורי וקידמי מחברה מוכרת ואיכותית. מארז - Mini atx\כמה שיותר קטן. מיועד לשבת על שולחן. צורב דיוידי - LG\SAMSUNG. כונן פלופי. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים מחפש מפרט, למישהי (בת דודה יקרה) גג 4000 ש"ח לאינטרנט ואופיס בעיקר למוזיקה וסרטים (לא "קולנוע ביתי" אבל פשוט שלא יקרטע בניגון של DVD למשל) צריך לכלול מסך דק (17 אם אפשר) וציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מדפסת, ובינתיים בלי רמקולים) אני מתאר לעצמי שמדפסת זה די בעייתי להכליל אז בואו נגיד 3500-3700 למחשב בלי מדפסת, ועל מדפסת כבר אני אחליט לה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חברה שלי מחפשת לקנות לפטופ ... הצרכים הם של סטודנטית (אופיס,אינטרנט,סרטים פה ושם אבל זה לא העיקר וזהו) הכי חשוב זה האחריות שיהיה עם מי לדבר (שנתיים לכל הפחות,עדיפות ל3) הסתכלתי על כמה מחשבים כמו Compaq Presario CQ61-320EJ אם כי הוא מעל התקציב כאשר מרחיבים לו את האחריות ל3 שנים. האם יש אותו במקום כלשהו ברמה שישמור על התקציב ? (אפשרות חריגה עד 3500 לכל היותר) שאלה נוספת זה בנוגע למעבד, אני רואה שמרבית המחשבים בתקציב שלי הם PENTIUM DUAL CORE ולא CORE 2 DOU האם ההבדל בביצועים בפועל שווה את ההפרש במחיר שהוא עפ"י רוב 400ש"ח בערך ..(נניח בין T4300 ל T6500 או T6600) ברור לי הCORE2 DOU טוב יותר..במה זה מתבטא (צריכת חשמל ?ביצועים? טמפ'?) למישהו יש ניסיון עם שירות האחריו…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 660 1 660 MEMORY DDR II 533 Price Units Total 1GB Aeneon 490 2 980 VGA CARDS GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 590 1 590 SOUNDS CARDS Price Units Total CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) 190 1 190 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 485 1 485 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 225 1 225 CASES Price Units Total RJA-70 ATX MIDI Beige 150 1 150 Total price 4170 ¤ for payments 12 X 380 ¤ CASH PRICELIST -…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לחדר, הרוב הגדול יהיה סרטים ואינטרנט, כאשר אני מקווה לפנות מספיק זמן למשחקים בעתיד. אני מתכנן אובר קלוקינג בינוני, פשוט בגלל שהרכיבים של היום מאפשרים זאת ללא מאמץ... חשוב לי מאד שקט. ואמינות! (נכול לרגע זה אני חושב על גיגה בייט מסדרת ה DS בתור לוח אם). תודה על העזרה! ייתכן וזכרונות אני אביא מארה"ב פשוט בגלל הפרשי המחירים והנוחות היחסית של השליחה.
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
נגיד כזאת הבאתי את זה מסתם אתר עכשיו איך אפשר לעשות כזאת? נגיד יש לי כרטיס מסך של ATI ומעבד AMD אז בחתימה הזאת יש לו אינטל אז רואים סמל של אינטל וכרטיס של NVIDIA אז רואים סמל כזה איך אפשר לעשות את זה?תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
דגש על משחקים+ המפרט צריך לכלול מסך 22" רחב- כך שצריך להיות כ.מסך בהתאם, ואני לא יודע אם קראתי נכון אבל 8800GT לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות? זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ OEM Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Glacialtech 5060L Light 775 24dba (קירור למעבד, המעבד OEM בלי קירור) NZXT APOLLO ENERMAX LIBERTY 400W מאוורר 120 מ"מ CORSAIR 1024X2 DDR2 667MHZ WD 250GB SATAII 16MB AAKS Sparkle 8800GTS 640MB LG H62NK הכל יצא 5800 בלי אוברקלוק (זכרונות 667) האם כדאי להוסיף עוד 30-50 ש"ח בערך לזכרון 800MHZ למרות שאני לא עושה OC לשום רכיב במחשב? יש לי מסך 19" אבל אני לוקח את ה 640MB בשביל המשחקים של העתיד... אני לא רוצה שזה מה שיגביל אותי האם אני יכול לקחת את ה NZXT APOLLO גם בלי עוד מאוורר 120 מ"מ? האם מעבד בגרסאת OEM מגיע בלי קירור של INTEL?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי מעודכן בעולם החומרה אבל אני זוכר לטובה את הרמה של הפורום אז אני בטוח שתוכלו לעזור לי. אני מעוניין לקנות מחשב לאח שלי למשחקים חדשים (דוגמת StarCraft2, RedAlert3 וכו'). ישנו מסך 22" ברזולוציה 1680x1050 לכן הכרטיס מסך צריך להחזיק את הרזולוציה הזו חלק. האם מעבד ליבה כפולה יעשה את העבודה או שכדאי לקנות Quad? (המחשב ישמש להרבה שנים) האם 2GB זיכרון זה מספיק או שכדאי 4GB? איזה חברות של לוחות אם מומלצות היום?(בזמנו asus ו abit שלטו) דרוש הרד דיסק מהיר של 500GB... איזה חברות אמינות היום? ודרוש מארז נוח ושקט + ספק. (אין צורך בציוד היקפי) אפשר למתוח את התקציב למעלה אם זה כדאי. אגב יש איזו פריצת דרך בקרוב שכדאי לחכות לה? (מעבדים חדשים, מאיצים …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22931909 2300 ש"ח ב36 תשלומים נשמע טו גוד טו בי טרו מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-