עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד עבודה יומיומית עם האופיס בנוסף לגלישה באינטרנט ושימוש בסקייפ. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד אין צורך במסך, יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד לא צריך כונן דיסקטים. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי נניח 8. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם לא מתוכנן אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות חלונות 7 HOME PREMIUM 32 BIT, צריכ…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Ohad19,

המפרט מיועד למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה ואפשרות ל OC קל. יש צורך במקלדת ועכבר. אין צורך ברמקולים (יש לי ATP3). מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 566.00 ¤ כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E 1,086.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 1,214.00 ¤ זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 1,253.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 405.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD * צבע לבן 214.00 ¤ מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W 414.00 ¤ מאוורר JSP-Tech EZPF-12025 21.00 ¤ מקלדת Logitech Cordless Desktop EX110 190.00 ¤ סה"כ : 5,363.00 ¤ האם עדיף לקחת זכרונות של TWINMOS שעולים כ 100 שקל פחות ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. כשפתחתי את ההגדרות של החומרה במחשב , רשום דירקט 10.1 אז מה קורה פה ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by אביחי,

אני מבקש יעוץ למחשב נייד ב5,000 ש"ח. המחשב ישמש לעבודות כתיבה בעיקר ולאינטרנט

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. אני לא כזה גיימר רציני אז אני לא צריך כרטיס מסך חזק מידי לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי ללא OC לא בתכנון של להתקין ויסטה אז נלך על 2 גי'גה זיכרון מארז עדיף שיהיה שקט כזה בסבבה אבל לא צריך להשקיע על זה את רוב הכסף בתקציב (בכל זאת תקציב נמוך) ותאמת שחשבתי על חנות SKYPC ככה זה גם קרוב לבית והכל אז יהיה בסדר... אשמח לתגובות ועזרה

8. Started by toledano,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=499 שווה המחיר? עדיף מעבד AMD 64 BIT או סנטרינו בנייד?

9. Started by gal,

פתחתי תרד ישן לפני כמה זמן פשוט לא רציתי להקפיץ אותו כמה דפים.ובכן,אני מבולבל כי כל הזמן אני שומע שאינטל יותר טובים מAMD וכו.השימושים שאמורים להיות לחלקים שארכוש (מעבד,זכרונות,לוח אם,ספק יותר חזק מה300 שיש לי כרגע במארז,כרטיס מסך)שימושי אינטרנט ומשחקים שירוצו ברמה טובה (אני לא עובד על רזולוציות גבוהות והדרישות שלי ממשחק הוא שהוא לא יתקע אלא יעבוד חלק ויפה) המחשב צריך להריץ ויסטה במהירות טובה וחלקה.המפרט שבניתי בימים האחרונים הוא מפרט של AMD אבל אני רוצה לראות האם אני יכול לקבל מפרט מקביל לאינטל באותה רמה ואולי אפילו יותר טוב. מה אתם אומרים? אני נורא רוצה כבר להזמין חלקים אבל אני כל הזמן מתלבט ומשנה וכבר מתחיל די להימאס לי מהעניין, אני כבר רוצה לצור את המפרט המושלם לתקציב …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אין דרישות מיוחדות זה בכל זאת נטבוק,..פשוט איזה נטבוק הכי ממומלץ\הכי טוב בימים אלו? איזה מעבד אטום הכי חזק? ו 2 ג'יגה זיכרון (יותר מזה לא ישפיע נכון?) תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? עד 8000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray קירור: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard זיכרון: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 ספק כוח: HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply כרטיס מסך: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card כל זה בסביבות ה-4650 ש"ח... האם יש צורך לשנות משהו באותה מסגרת מחיר?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by BlackLight,

בעזרתם הרכבתי מפרט אשר שלחתי למעבדה שנתנה לי את המפרט הבא: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3000 ש"ח בעיקרון אני צריך שתתנו לי הערות והארות, ולבסוף אישור קנייה אם המפרט הזה טוב ואכן משתלם ויספק את הסחורה אני רק אציין שהמחשב נועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (גיימינג בעיקר!!!) וטיפה עיצוב (לא מרכזי) תודה רבה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by itay127,

אז ככה זה מה שאני ורצה בערך: מעבד אינטל, כ.מסך נוידיה שיהיה טוב למסך 27 אינץ' של dell, כ.זיכרון 2 ג'יגה, 250ג'יגה אחסון, כונן dvd פשוט, מארז lexa/zero (מה שאתם חושבים שיותר טוב), כרטיס טלוויזיה פשוט ללא הקלטה, מתוכנן OC קטן עד בינוני, שימושי המחשב הם למשחקים לא הכי כבדים, ואינטרנט.. וגם יש לי שאלה קטנה, אם אני עושה למעבד 6400 ול 6600 OC מי יהיה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Savings Total Price EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Item #: N82E16814130082 Return Policy: Standard Return Policy Replacement Plan -- $59.99 3 Year Service Net 1 Peripheral Extended Plan -- $59.99 $20.00 Mail-in Rebate $294.99 Arctic Silver Ceramique Thermal Compound - OEM Item #: N82E16835100009 Return Policy: Consumable Items Return Policy $4.99 GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA= - Retail Item #: N82E16820144062 Return Policy: Standard Return Policy $104.99 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - R…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by malcolmx9,

אמרתי לא להיכנס יאהבלים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולשימוש כללי. התקציב עד 3.5K כולל מסך ובלי ציוד היקפי אחר. שני מפרטים אותם הציעו לי.. ורציתי לראות מה יותר טוב ואם יש הצעות לשיפור.. מפרט ראשון: 380 ש"ח - מעבד- Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 260 ש"ח - לוח אם - P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 420 ש"ח - זכרון - 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel 570 ש"ח - כרטיס מסך - HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 230 ש"ח - דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - קירור למעבד - Freezer 7 Pro (LGA775) 335 ש"ח - מארז - Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח - ספק כוח - eXtreme Power Plus …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by dorman2,

סליחה על הבורות, אבל מה זה סטיקי?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. טוב אז ככה חברה שלי מתחילה ללמוד ולאחר חיפוש מצאתי שני מחשבים שנראו לי מתאימים.. שימשי המחשב לא משוגעים אינטרנט Office ודברים פשוטים עכשיו יש 2 מחשבים אחד Gigabyte ו Asus הגיגה יותר טוב בכמה פרמטרים (וגם לי יש אחד ואני מרוצה). עכשיו קחו בחשבון שלאחר מע' ההפעלה שני המחשבים יעלו אותו מחיר מה אתם ממליצים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5410 (להכנס לסניף אשקלון אשדוד) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6039 הצעות אחרות באותו תקציב יתקבלו בברכה אבל מחנויות באזור אשדוד אשקלון..! תודה רן

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. אני מעדיף AMD וכרטיס מסך ATI... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by --Adidas,

המחשב צריך להיות עם ספק טוב כי יש לי כבר כרטיס מסך 1950 פרו שלפי מה שזכור לי צריך ספק חזק בשבילו

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שבוע טוב, לאחר שיטוטים רבים באינטרנט ובחנויות אני עדיין לא מצליח למצוא את האיזון בין השקעה כספית לנצילות המערכת. 1. בראשי מוצגת דילמה בין מעבד כפול למרובע שפורטה פה הרבה בנושאים ספיציפים אך תחום הדו-מימד (עבודה על תמונות) קצת נשכח ואשמח אם תסכימו להרהר איתי. כעת אני נוטה לכיוון המרובע. 2. ביקורות טובות הוצגו לגבי המסך 2209WA אך לא הצלחתי למצוא מתחרה באותו סכום כסף שאני אוכל להתלבט לגביו והאם יש למישהו הצעה למסך שאפשר להחליף. 3. במארז אני קצת אבוד (בחנות שהלכתי אליה הם הרכיבו מארז משלהם ולא חברה מוכרת, האם כדאי?), אם מישהו יכול לעזור פה אני אשמח. 4. כל תיקון או הערה אני גם אשמח. מסך:DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי מחיר: ¤1383 מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים