עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב נועד לשימוש ביתי הכולל אינטרנט(כולל הורדות), ישומי אופיס, משחקים קלים ולומדות לגיל הרך , דגימת סרטים ממצלמת וידאו ביתית ועריכתם עריכה לא מקצועית של סרטים ביתיים שלי בלבד. צורב ,DVD מקלדת ועכבר יש לי. מעוניינת במחשב חזק מבוסס אינטל שישרת אותי מספר שנים ולא יתיישן כבר מחר ושניתן לשדרגו בעתיד. כרטיס FIRE WIRE - קניתי כבר למחשב הישן ולא התקנתי בגלל חוסר התאמה כך שיש לי אותו. אודה על התייחסותכם למפרט הבא. ]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤923 לוח אם מתלבטת בין שני סוגים: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456 או לוח חדש יותר לוח אם: GIGABYTE GA-P35…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. תקציב - לנסות לחסוך, אך התקציב גמיש עד 2,500 ש"ח אם הדרישות מאלצות זאת או בתמורה ליחס עלות\תועלת טוב יותר. שימושים - גלישה, צפיה בסרטים כולל HD על מסך מחשב (DELL 2209WA) + טלויזית CRT, אחסון מדיה \ שרת קבצים. מעט משחקים - בדרך כלל משחקי אסטרטגיה. החדש מבינהם הוא SC2. ציוד היקפי - אין צורך. כמו כן אין צורך בצורב, כונן דיסקטים. שרת קבצים - מארז, לוח אם וספק שיאפשרו חיבור של חמישה דיסקים קשיחים וצורב, כלומר 6 כניסות SATA לפחות. במפרט נדרש כונן ראשי עם נפח של 500GB - 1TB. שאר כונני האחסון אינם כלולים במפרט. כרטיס רשת 1G - אפשרי on board. שקט - חשוב - מחשב סלוני - 8 מתוך 10. אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - אין צורך. מיועד לעבוד עם Win7. חנות …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מעבד: AMD 3800+ duel core AM2 לוח: GBYTE GA-M55S-S3 DDR2 זיכרון : DDR2 667MH 512 X 2 הרדיסק: W.D 80GB 7200 STA2 צורב דיוידי של LG מסך : LG 1718S 8MS LCD ספק: סטנדרטי. מקלדת ועכבר .......... וכרטיס מסך GFORCE 7300GT BFG 256MB זה הצעה מחנות מחשבים , 4200 שקל. המחשב לצרכים ביתיים משחקים פה ושם . מה אתם אומרים ? יש הצעות ? מה עדיף AMD או אינטל ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by Kukishin,

מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחשב נייד טוב לא למשחקים (סרטים...אינטרנט ...מוסיקה וכו') שיחזיק כמה שיותר זמן בטיסות \ נסיעות ארוכות \ טיול משנו נוח לתיק ומשקל נמוך הייתי חושב יותר לכיוון ה 10-13 אינצ' . חשוב מאוד אחריות טובה !! ואם יש גם בין לאומית , מצויין ! בקיצור ... עזרתכם ? תודה !

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by avivityosi,

מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box ¤875 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤367 *2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤762 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤209 ספק כח HEC 450TWT 450W ¤241 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4009¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by ykroizer,

שלום, אני צריך נייד לצרכי לימודים בעיקר = אופיס+אינטרנט התקציב - עד 4000 ש"ח והדרישות: ניידות- מסך 13 אינץ' ומשקל נמוך ביצועים - להריץ חלק אופיס, אינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד (סיבליוס ופינלה למי שמכיר) מידי פעם סרט מעבד - אני מניח ש-I3 מספיק, אם יש I5 בתקציב זה עדיף, לא? כ. מסך - אין לי דרישות יותר מדי רציניות. כונן DVD - יתרון, לא חובה (אני שוקל לקנות כונן חיצוני - כדאי?) רמקולים- רמקולים טובים = יתרון מקלדת - כמה שיותר נוחה זמן סוללה - אני יכול להסתדר גם עם פחות מ3-4 שעות, אבל זמן ארוך = יתרון בגדול - כל מחשב יחזיק את הדרישות שלי, אבל הבנתי שבגבולות התקציב יש הרבה דרגות ואיכויות ואם אפשר לקנות משהו טוב - עדיף. (לדוגמה כרטיס מסך חיצוני+זיכרון ייעודי לעומת כרטיס מסך מו…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by DeAk,

היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by omery000,

אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!

11. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. מערכת מחשב למשחקים ולבית במחיר אטרקטיבי. מעבד: Intel Pentium Dual Core - 2.8GHz 2MB cache E6300 1066 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: INTEL GOLDTREE (G43) DDR2800/FS1333/VGA - mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GAINWARD 9500 GT 512MB DDR2 - PCX - retail דיסק קשיח: SAMSUNG / WD 320GB 16MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : LG / SAMSUNG DVD-RW X22 DL(black) SATA- bulk מארז: Thermaltake Wing MA - mATX ספק: 400W - PFC - ATX 2.01 מחשב טוב ?

13. שלום אני קונה בארה"ב נייד ורוצה שיהיה קל משקל לשימושים בסיסיים : גלישה מייל וכצאת אופיס ראיתי את הדגם הנ"ל שנימכר עם ויסטה ושידרוג חינם ל7 האם יעבוד חלק ונוח עם המעבד הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Keyno,

אהלן ושלום שלום. אז ככה, הבעייתיות שלי עם כל העניין של המחשב הנייד היא שהידע שלי בנושא לא בדיוק בשמיים ויש יותר מדי אפשרויות ומבחר. עיינתי פה בפורום וראיתי שיש פה אנשים שמבינים יותר ממה שאני אצליח אי פעם להבין מהמדריכים הבסיסיים שמסתובבים ברשת, לכן אני פונה אילכם בבקשה לעזרה. עקרונית תקציב הוא לא בעיה, למרות שאין בי רצון להוציא יותר משמונה אלף על כל העניין. הדברים שאני מחפש במחשב: גלישה באינטרנט. משחקים. זמן סוללה. מסמכים. זיכרון פנימי רחב (לשם הקלטת שיעורים במיקרופון או לחילופין ואף בעדיפות בצילום). ראיתי את המחשב הזה באחד הנושאים: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1966 חשבתי להרחיב את הזיכרון לשלוש או לארבע ג'יגה ולקנות עוד סוללה בגלל הצריכה של הכרטיס מסך. מה אתם…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. * מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by yarin153,

אני לא יודע אם מה שאני מבקש מותר ואתם מוזמנים למחוק ונעול בכל זמן (רק תודיעו לי בפרטי את הסיבה המדויקת אני ישמח) בכל מקרה אני הולך על המחשב DELL INSPIRON N5110 ויש לי שני אופציות (לא אני משלם ולכן אל תציעו לי ברירות אחרות ) או שאני קונה מבאג - שהם "קצת קצת" יקרים יותר מכולם או שאני קונה מKSP - ששמו של השירות "המעולה" שלהם הולך לפניהם המחיר בKSP יותר זול בהרבה מהמחיר בבאג אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות מחברה כזאת שהאחריות שלה לא כזאת טובה ואם היא עדיין קונה מחשבים מחודשים ומוכרת כחדש אני חושב ללכת על באג אבל אולי דעת הקהל שונה היום לגבי KSP ואני טועה? רציתי לשמוע את דעתכם?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום, מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה משרדית, בעיקר אופיס, זום ואינטרנט עד 2500 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. לימודים אקדמיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר נוסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קל ולא יותר מ14 אינצ' …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. שלום לעוזרים למיניהם, אני מעוניין בהצעות למחשב נייד, לשימוש כסטודנט, בתקציב של גג עד 2000 ש"ח. יש הרבה חנויות והרבה דגמים אז חשבתי שתוכלו לעזור לי להתמקד בכמה ספציפיים. אני אקנה את המחשב בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות רגילות , משחקים לא גרפיים (לא בעלי גרפיקה מטורפת) * גודל המסך? יכול להיות שאחבר לו את המסך מהבית (17"), אבל עדיין בגדול 14-15" * משקל רצוי? פחות קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סטנדרטי, מאמין שרוב הזמן יהיה מחובר גם ככה למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מבין בזה... * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה לי חיצוני, אז לא צריך גדול במיוחד, מאמין ש100-150 יספיקו * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by רחליג,

זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , זה מפרט לחבר. הוא לא משחק במשחקים (כרטיס מסך לא מובנה , אבל גם לא משהו רציני... אולי 7300 או משהו בסגנון) חובה ג'יגה זכרון \ מעבד ליבה כפולה. הרד דיסק 160 .. זהו פחות או יותר.. המחשב הוא לאינטרנט\הורדות\מוזיקה\סרטים\לימודים ... בקיצור , כל החרטה הפשוטה. תקציב , 3500 , אין צורך במסך\מערכת הפעלה\עכבר\מקלדת\רמקולים. מארז נטו. לא מתוכנן אובר קלוק. תודה ולילה טוב, שגיא.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by p1tbull,

היי, יש איפשהו רשימה של מעבדי Intel ומנגד מעבדי AMD שתואמים להם פחות או יותר בביצועים? מסתבר שדי קשה להשוות בין שני מעבדים מיצרנים שונים, בטוח מישהו עשה השוואה כזאת כבר...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,. חשבתי על מחשב שמקביל בעוצמתו למחשב של DELL שלהלן, ואולי אף איכותי ממנו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8274&perur=2&t=1&c=180 שימושים: המחשב אמור להחליף את ה-HP הנייח שמשמש אותי כרגע לעבודה השוטפת, כולל גלישה באינטרנט, ועבודה עם סרטים. לא מדובר במדיה סנטר, כי יש לי כבר אחד כזה בסלון, אבל אני צריך לבדוק את הסרטים ולהכין אותם לפני העברתם למדיה סנטר, ולכן הוא צריך להיות חזק מספיק בכדי להריץ בלו-ריי בקלות, ובלי שום קרטועים והפרעות. דרישות: 1. מאוד חשוב לי לקנות את המחשב בחנות מאזור חיפה שמציעה אחריות מלאה על כל המחשב ל-3 שנים, כולל תמיכה ושירות בבית הלקוח. 2. מעבד של אינטל, חזק ככל האפשר. קרוב לוודאי שיגידו לי שמעבד כזה ה…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:5,700 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל החדשים (gta cod bf the division) •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לאיש…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. שלום! אז גיליתי שאני עומד לקנות מחשב חדש בכל יום, והרכבתי משהו עד 4K שירצה אותי כמה שיותר טוב. מטרות השימוש- גיימינג הכי מתקדם, סרטים, מוסיקה, אינטרנט וכו'... יש לי מסך 17 אני חושב, אבל לא להתפשר על הכרטיס שבחרתי. יש לי הארד דיסק חדש בבית, אז אני לא צריך לקנות! אז לפני שתראו את המפרט, ותגידו מה לשנות, מס' שאלות: 1. איך הויסטה 64? אין לי אלטרנטיבה אחרת מכיוון שאני רוצה 4ג'יגה זכרון, אני צודק? ה-64 ביט עושה בעיות? שווה להתקין? 2. האם שווה לעשות OC למעבד (Q9550) ומה החסרונות של זה (אורך חיים וכו'...)? 3. איך לבחור זכרון ראם? יש מלא של 4 ג'יגה ופחות או יותר בתחום מחירים של 300-500 ואיך אני יודע מה יותר משתלם? המפרט!: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1649 כמות:1 http://www.s…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.