עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yosi_mirel1,

מאיפה אתם מציאים לקנות מחשב טוב ב 4000 אבל שלא יעבדו אליי על מחירים או חלקים משומשים מחשב טוב ואיכותי

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …

3. Started by ranyr,

* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by pooki_1,

שלום לכולם כן כן ידוע לי שפה זה לא פורום לוחות אם, אבל לדעתי זה כן קשור כי בסה"כ אנשים באים לפה כדי לקבל את ההמלצה שלכם פירסמתי הודעה דומה גם בפורום של לוחות אם (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337852.0 ) העניין בקצרה - למה אף אחד לא ממליץ על לוח אם של אינטל? אשמח לתשובה אם זה לא המקום להודעה אז אבקש את סליחתכם

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by BEN903,

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66128DP2 GeForce 6600 128MB CLOCK 1000 MHZ DDR3 PCI Express bulk ¤810.00 לא GT לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב ביתי שישמש לפעולות כלליות, תוכנות אופיס ובעיקר MATLAB. יש לי כבר כונן קשיח וכונן SSD, כמו כן גם 2 סטיקים 4GB של זיכרון RAM (זה מספיק?). יש לי אפשרות לרכוש את המעבד Intel i5-6600 ולוח אם GIGABYTE GA-H170M-D3H-GSM בצורה מסובסדת. ניתן לשנות את דגם המעבד ולוח האם לכל דגם אחר, במידה ודורש זאת. אין צורך ברכישת מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון אני צריך להשלים את הרכישות של קירור למעבד, מארז וספק כוח. האם הזיכרון, המעבד (כולל הכרטיס הגרפי שבו) והלוח אם יספיקו לשימושים שלי? התקציב הינו כ-2,000 ש"ח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל וחיפשתי מחשב באינטרנט ומצאתי את המחשב הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=NG099EA&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים עליו? אני יכול להשיג איכשהו מחשב יותר טוב בתקציב הזה? (השימושים שלי מגוונים והייתי רוצה מחשב שאני יכול להעלות עליו משחקים סטנררטיים מידי פעם..) תודה מראש לכל העוזרים! (ועוד שאלה קטנה: מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה: ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ למחשב נייד..?)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת חשמל, ומחפש מחשב לתקופת הלימודים. המחשב אמור להחזיק לכמה שנים, כשחשוב שתהיה אחריות בארץ (אין בעיה להזמין מחול אם האחריות בינלאומית), ומומלץ מאוד שהאחריות היא בבית הלקוח (בלי צורך לשלוח למעבדה ו"לבזבז" זמן). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים (גם בחיבור לטלוויזיה, תכנות בשביל התואר) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו. עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיוכל להחזיק כמה שעות טובות (קשה לי להגדיר כמה בדיוק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אפשרי, לא חושב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. מומלץ כונן של…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב:ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 לעבודות,אינטרנט,משחקים כמו pro 2011,god of war,world of warcrfat,heroes 3,buttlefiled,call of duty,counter strike. תודה כפיר

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by YK24,

שלום וחג שמח אני מחפש מחשב ללא מסך שיעבוד בעיקר לעריכת תמונות PHOTOSHOP , FREEHAND וכמובן אינטרנט והרבה פחות למשחקים המחיר למחשב בערך 4500~ מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש + מסך דק (19 אינץ'). - המחשב משמש אותי למשחקים כבדים, סרטים וגלישה באינטרנט. - אני זקוק לנפח HD של למעלה מ-300G - אין לי צורך בצורב DVD - בעתיד אני מתכוון לחבר למחשב כרטיס קול מקצועי (בתקווה שהוא יתאים למחשב) - יש לי עוד מחשב בבית ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. מה אני אמור לרכוש? (Router וכד') - התקציב שלי הוא 5000 - 6000

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by fofo66,

מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב לצרכים בסיסים כמו אופיס גלישה באינטרנט + הורדות ומשחקים לילדה בת 5 כמו ברבי וכו' לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק .שהיה כולל מסך וציוד הקפי אין לי מושג מה עדיף AND או INTEL השמח לתשובה מהירה ורצויי מחנות אחת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by ShakedB,

בונה מחשב לבן דוד שלי, הזמנתי לו כבר כמה חלקים מאמזון במבצעים שפורסמו פה. צריך המלצה מארז ספק ולוח אם. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לא מתוכנן אוברקלוק. גר בכפס מתכנן לקנות בשבוע הבא. קניתי לו Ryzen 5 2600 TEAMGROUP Elite Plus DDR4 16GB Kit (2x8GB) 2400MHz PC4-19200 CL16 Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD Gtx 1060 3gb תקציב בסביבות ה600 שקל, אם יש צורך לחרוג אפשר לספוג את זה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by tomerdol,

שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-PRIME-B450M-K - AMD AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS PRIME-B450M-K... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1094/1072[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]זכרונות - DDR4 - לנייח AX4U300038G16A-SB10x2 - XPG 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10... אחריות לכל החיים[/td] [td]כמות: 1 ₪337/330[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]כרטיסי מסך - AMD PCIe 21294-01-20G - Sapphire RADEON RX5700 (NAVI) 8GB GDDR6 HDMI,3x DP (UEFI) LITE Compute …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני בניתי מפרט לאינטרנט וסרטים, מבקש את דעתכם עליו. התקציב הוא 2100 שקל ולא ניתן לחריגה. את ההרכבה אני אבצע. מעבד : 410 ש"ח (athlon 64 4200 (AM2 לוח אם: 340ש"ח Gigabyte MA69VM-s2 זכרון: 380ש"ח 1GB kingston x2 כרטיס מסך: 290ש"ח POV 8400GS 256MB GDDR2 דיסק קשיח: 270ש"ח WD 160GB sataII צורב: 210ש"ח Pioneer DVR-212DBK SATA מארז: 195ש"ח HJA-6000 MIDI 500W MAX (ספק ג'נרי אמור להחזיק את המפרט) סה"כ: 2095ש"ח . תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. חוות דעת : מעבד אינטל E4600 מאוורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE G41 זיכרון : CEON 2GB 667 , SAMSUNG 2GB 667 כונן קשיח : SAMSUNG 160GB SATA2 , HITACHI 160GB SATA2 צורב די.וי.די LGX22 BLACK ספק כח Thermaltake 400W RSI מארז Thermaltake Wing-RS 100 מחשב לבית : אינטרנט , שיתוף קבצים ובעתיד גם משחקים יש PCIE על הלוח . חשבתי לעשות לה OC אבל אני מפחדת הספק כח חלש למרות שעלה 200 ש"ח ( לא היה לי כוח לקפוץ ל SKYPC לקנות סיסוניק : ) סתם רציתי חוות דעת שלכם 8) תודה :ylsuper: = שאלה חשובה = שחיברתי את המחשב בפעם הראשונה שמעתי שריקה חשמלית מהכונן הקשיח הוא היה מחובר עם ה SATA ( מתח ) של הספק כח ששינתי את החיבור במקום ה SATA מתח , למתח הרגיל הפסיק הרעש יש אפשרות לשני חי…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש לי בקשה מעט שונה ממה שבדרך כלל מבקשים פה... אז ככה יש לי מחשב יחסית חלש... ואני רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יוכל לעבד ישומים גרפיים כגון רינדור וכדומה? שאלה נוספת: האם מומלץ להשתמש בכרטיס QUADRO (הכי פשוט) מאשר הכרטיס הנוחכי שלי? המחשב שלי: P4 2.800MHZ (מעבד ישן פרסקוט). 1024-DDR1 6600GT 450GB תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

24. לא מתוכנן OC. המחשב מיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר. אין צורך בציוד הקפי או במסך. 3000 ש"ח, אך ניתן לחרוג. אם אפשר לתת פירוט על הרכיבים ואת הסיבה שבחרתם דווקא בהם זה יעזור מאוד. תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.