ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה מחשב נייד של Dell מהאאוטלט בארה"ב עם מקלדת באנגלית כמובן, במשך השנה נאלצתי להחליף פעמיים מדבקות של אותיות בעברית כי הן נפלו אחרי כמה חודשים. רציתי לברר האם החלפה של המקלדת זה משהו שניתן לעשות במסגרת האחריות למרות שהיא תקינה? במידה ולא האם ניתן להשיג מקלדת עם אותיות בעברית לדגם E7440 בארץ? אם אני מחליט לעשות חריטה האם זה מפר את תנאי האחריות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט: Intel E2160 @ 2.4GH Gigabyte ga-p31-s3g 2X A-DATA 2gb ddr2 Gforce 8600 Gt Western digital 320GB Fsp 400Wpnr ולאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה SOLIDWORKS בצורה רצינית והמחשב עובד בצורה איטית עם התוכנה. לכל שאר השימושים המחשב הנ"ל מספק אותי. מה המינימום ההכרחי על מנת שהתוכנה תפעל בצורה טובה. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
INTEL PENTIUM D805 GIGABYTE GA-8I945GMF VGA O.B 2*512 TWINMOS DDR2 533Mhz CL4 HITACHI 160GB SATA2 W.D 120GB SATA THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W COMPUCASE 6A19 WHITE תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים במשהו כמו 2500 שקל לא כולל כרטיס מסך (יש כבר ג'יפורס 4 MX) ללא ציוד הקפי חוץ ממסך 19 אינץ' תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיתאים לתקציב הנ"ל (לא מיועד למשחקים). המחשב צריך לכלול גם מסך LCD, ואם יהיה אפשר להשאיר מקום גם לעכבר, מקלדת ורמקולים זה בכלל יהיה נהדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. השימושים: ביתיים לחלוטין(אינטרנט, סרטים,מוסיקה,ומעט פוטושופ ברמת חובבן), חשוב שיהיה שקט ואיכותי ושהחומרה תהיה טובה. בניתי לי משהו ע"פ התקציב שלי 3K , מה דעתכם? האם בניתי משהו שהוא מעל מה שאני צריך?אשמח לקבל הערות והמלצות והתייחסות לסוגיות הבאות:האם יש לי צורך בכרטיס מסך נפרד, האם יש כרטיס מסך מובנה כבר על הלוח האם? האם עדיף זיכרון 1GB בכרטיס אחד או שניים של 512, שכחתי משהו?: להלן המפרט מעבד אינטל 4300 dual core לוח אם gigabyte 81945gzme-rh s 775 conore 945gz vga' pci- e זיכרון 1 GIGA ( דיסק 160 GB SATA WD כרטיס מסך GIGABYTE gf-fx5500 256mb tv dvi צורב DVD LG X16 X8 DUAL מארז THERMAL TKAE SUPRANO VB1000BWS/SWS
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שאתם פה כדי לעזור לנו. 1. תקציב מ2000 עד 3500שח, אם אפשר לחסוך יהיה בסדר גמור. 2.קונה מישראל, אם אפשר חנות ממרכז. 3.מטרת המחשב יהיה אינטרנט סרטים וצ'ט. 4.גודל מסך- 14, 15.4, 15.6. בבקשה רק מסך לד או אם יש משהו יותר איכותי. 5.משקל רצוי, אני לא בידיוק יודע, אבל שלא יהיה כבד מידי, במספרים אני לא יודע ממש להגיד. עד 3קילו. (אני לא יודע, מה שיש) לא מתכוון לסחוב אותו לכל מקום. 6. 5-6 שעות יהיה בסדר, אם אפשר עוד רק יתרום לי. 7.בלי יציאות מיוחדות. 8. לא משנה, אם יהיה בלוטוט או לא. 9. גודל מינימלי של דיסק קשיח 250GB 10.עם צורב די וי די בבקשה. 11. אחריות רק בארץ, שיהיה כמה שיותר, וחברה ממלצת ידעוה וטובה. 12. ללא ממש אכפת לי החברה, רק שהמחשב יהיה יפה ועם מסך לד ומקלדת …
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרט…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשבים ל STARTUP קטן , אנחנו מפתחים עם visual studio 2008 + SQL 2005\8 ורוצים שיצליח להפעיל עוד סביבות פיתוח במקביל על המחשב. אני מעדיף שיהיה לוח אם + זכרון + ומעבד מצוין שיחזיק מעמד איזה שנה ( עד שנגייס ואז נתפרע :) ). המארז לא כל כך חשוב אבל מגוון הלוחות כל כך ענק והייתי רוצה משהוא טוב אז מעבד - כדאי QUAD ? לוח אם - יש העדפה ל gigabyte זכרון - 4 GB מינימום דיסק קשיח - 250 SATAII מארז + ספק משבוא שקט וטוב כרטיס מסך - נחמד כזה שאפשר לעשות איזה UT בזמן הפנוי ללא מסך .
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש ביתי הכולל אינטרנט(כולל הורדות), ישומי אופיס, משחקים קלים ולומדות לגיל הרך , דגימת סרטים ממצלמת וידאו ביתית ועריכתם עריכה לא מקצועית של סרטים ביתיים שלי בלבד. צורב ,DVD מקלדת ועכבר יש לי. מעוניינת במחשב חזק מבוסס אינטל שישרת אותי מספר שנים ולא יתיישן כבר מחר ושניתן לשדרגו בעתיד. כרטיס FIRE WIRE - קניתי כבר למחשב הישן ולא התקנתי בגלל חוסר התאמה כך שיש לי אותו. אודה על התייחסותכם למפרט הבא. ]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤923 לוח אם מתלבטת בין שני סוגים: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456 או לוח חדש יותר לוח אם: GIGABYTE GA-P35…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תקציב - לנסות לחסוך, אך התקציב גמיש עד 2,500 ש"ח אם הדרישות מאלצות זאת או בתמורה ליחס עלות\תועלת טוב יותר. שימושים - גלישה, צפיה בסרטים כולל HD על מסך מחשב (DELL 2209WA) + טלויזית CRT, אחסון מדיה \ שרת קבצים. מעט משחקים - בדרך כלל משחקי אסטרטגיה. החדש מבינהם הוא SC2. ציוד היקפי - אין צורך. כמו כן אין צורך בצורב, כונן דיסקטים. שרת קבצים - מארז, לוח אם וספק שיאפשרו חיבור של חמישה דיסקים קשיחים וצורב, כלומר 6 כניסות SATA לפחות. במפרט נדרש כונן ראשי עם נפח של 500GB - 1TB. שאר כונני האחסון אינם כלולים במפרט. כרטיס רשת 1G - אפשרי on board. שקט - חשוב - מחשב סלוני - 8 מתוך 10. אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - אין צורך. מיועד לעבוד עם Win7. חנות …
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מעבד: AMD 3800+ duel core AM2 לוח: GBYTE GA-M55S-S3 DDR2 זיכרון : DDR2 667MH 512 X 2 הרדיסק: W.D 80GB 7200 STA2 צורב דיוידי של LG מסך : LG 1718S 8MS LCD ספק: סטנדרטי. מקלדת ועכבר .......... וכרטיס מסך GFORCE 7300GT BFG 256MB זה הצעה מחנות מחשבים , 4200 שקל. המחשב לצרכים ביתיים משחקים פה ושם . מה אתם אומרים ? יש הצעות ? מה עדיף AMD או אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד טוב לא למשחקים (סרטים...אינטרנט ...מוסיקה וכו') שיחזיק כמה שיותר זמן בטיסות \ נסיעות ארוכות \ טיול משנו נוח לתיק ומשקל נמוך הייתי חושב יותר לכיוון ה 10-13 אינצ' . חשוב מאוד אחריות טובה !! ואם יש גם בין לאומית , מצויין ! בקיצור ... עזרתכם ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box ¤875 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤367 *2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤762 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤209 ספק כח HEC 450TWT 450W ¤241 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4009¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לצרכי לימודים בעיקר = אופיס+אינטרנט התקציב - עד 4000 ש"ח והדרישות: ניידות- מסך 13 אינץ' ומשקל נמוך ביצועים - להריץ חלק אופיס, אינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד (סיבליוס ופינלה למי שמכיר) מידי פעם סרט מעבד - אני מניח ש-I3 מספיק, אם יש I5 בתקציב זה עדיף, לא? כ. מסך - אין לי דרישות יותר מדי רציניות. כונן DVD - יתרון, לא חובה (אני שוקל לקנות כונן חיצוני - כדאי?) רמקולים- רמקולים טובים = יתרון מקלדת - כמה שיותר נוחה זמן סוללה - אני יכול להסתדר גם עם פחות מ3-4 שעות, אבל זמן ארוך = יתרון בגדול - כל מחשב יחזיק את הדרישות שלי, אבל הבנתי שבגבולות התקציב יש הרבה דרגות ואיכויות ואם אפשר לקנות משהו טוב - עדיף. (לדוגמה כרטיס מסך חיצוני+זיכרון ייעודי לעומת כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-