עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mingi,

קיבלתי כאן כמה מפרטים לפני שבוע.. אבל אני לא בטוח לגביהם, הנה הצעה ללא מסך שקיבלתי מפנדה ע"פ מפרט שהמליצו לי פה: AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo 526 ש"ח ASRock K8NF4G-SATA2 nVidia GeForce 6100 Socket 754 392 ש"ח PQI 512MB DDR400 PC3200 290 ש"ח Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 347 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower 365 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk XFX GeForce 6600GT 128MB DDR3 DUAL DVI PCI-E PV-T43G-NDF6 925 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 194 ש"ח סה"כ:3288 ש"ח תכננתי להוסיף למפרט הזה מסך LG כמו שמומלץ בפורום מסכים בסביבות 1500 שקל. יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים: 1. האם כדאי להשקיע עוד במעבד ולהפוך אותו לAthlon 64 במקום הסמפרון ? 2. 256X2 א…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by nkkk,

עכשיו יש לי כסף אחרי הבר מצווה שלי, ואני רוצה לקנות מחשב למשחקים ולאינטרנט ולהורדות. כבר בניתי תמפרט הזה: 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK/BLUE +400W 390 ש"ח 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M - ¤1,626.00 ¤1,626.00 רמקולים- logitech S3-30 158 ש"ח עכבר- MX510 Performance Optical Mouse 168 ש"ח סיכום5,115.00 את המארז אני קונה בנועה מחשבים ואת הרמקול…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by redead,

אני כרגע בעצם בהתלבטות אם לקנות מחשב כרגע (בחודש הקרוב ) או לחכות לפחות עוד כמה חודשים לפלטפורמות חדשות שיכללו גם DDR3 במחירים סבירים. בכל מקרה אני מעוניין שהמשחקים ירצו ממש ממש טוב וכל זה על T240 שלי. שאר המפרט שלי מופיע בצד ימין למרות שחוץ מהרדיסקים שאולי כדאי להשאיר כדי לחסוך כמה שקלים ואת המארז שבטוח אני ישאיר אין עוד מה להשאיר.

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by ofek7,

אני צריך מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארדיסק ובלי ציוד הקפי.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by AlbertG,

אני מחפש להחליף סוף סוף את המכונה הישנה שלי (אינטל 3.0, 6800GT, קקי של לוח אם ו2 ג'יגה זכרון שלמרבה ההפתעה סחב לא רע במשך כמה שנים). בכל אופן אני מחפש מפרט בסביבות ה3 וחצי עד 4 וקצת אלף, מחשב שבנוי בעיקר למשחקים. אני עובד גם הרבה עם הפוטושופ אבל לא רואה סיבה לבנות מחשב ספציפית לעניין. המכשול העיקרי שנתקלתי בו בנסיון להחליט על מפרט זה אם ללכת על מעבד 4 ליבות או 2 ליבות. בסך הכל אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים ולא לרוץ ולשדרג אותו כל חצי שנה. או להסתכל שנה אחורה ולהצטער על זה שלא לקחתי את ה4 ליבות... אבל לפי הרבה מאמרים שקראתי אני לא באמת רואה הרבה הבדל בינהם בתחום הגיימינג וגם לא הבדל גדול במחיר (בטווח הסביר). ומשהו אחרון זה שאני רוצה מחשב שקט עד כמה שאפשר, הנוכחי שלי יכו…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by clintojpz,

שלום לכולם אז ככה אחי הגדול רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש .. התקציב שלנו הוא 4K אני לא חושב שיש אפשרות לחריגה . הבעיה היא כזאת: המחשב הולך לעבוד על מסך 32 וזה קצת בעייתי למשחקים . כאן נוצרת דילמה שאומרת או לקחת כרטיס מסך טוב כמו 5850 שיעמוד סבבה על המסך אבל כאן לא ישאר לי הרבה כסף למעבד ,או לקחת מעבד חזק כמו CORE I5 וכמובן שאני יתקע עם כרטיס מסך חלש יחסית למסך.. מה לפי דעתכם אני אמור לעשות ? כמובן שאני מתכנן להריץ את המשחקים הכי טובים וחדשים על איכות טובה+ או שאני סתם מפנטז חחח אשמח למפרט שעומד בתקציב ותואם את המסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by CrayZee,

שלום רב אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. הייתי רוצה כי במארז היציאות מקדימה יהיו למעלה. במקביל הייתי רוצה לשאול שתי שאלות: 1. קראתי באיזה מאמר כי עבור מחשקים עדיף AMD. האם זה נכון? 2. באתר של וואלה מוכרים מערכות גיימרים. האם הם שווים משהו? תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by realperi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל, אבל שישמש לשפור משמעותי ביכולות או שיאפשר שיפור ביכולת לשדרג אותו מאוחר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rome total war2, filght simulator x -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Talool,

שלוםם לכולם אני מעונין במפרט למשחקים כולל מסך ולא כולל שאר ציוד ההיקפי שיחזיק כמה שיותר משחקים לטווח הארוך חשוב לי שהמסך יהיה 19 אינץ ומסך דק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by gadykay,

שלום אנשים אני לא כל כך מעודכן בחומרות האחרונות והייתי רוצה שתעזרו לי בבניית מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי במסגרת של כ-4K עם מוכנות לחריגה קטנה פה ושם. חשבתי אישית לשים מעבד אינטל של E8400 אבל אם יש משהו יותר מתאים לדעתכם אני ישמח לשמוע ורק עוד עניין אחד הוא שהייתי רוצה שהמפרט ייעשה בחנות SkyPC בגלל ששם אני מתכוון לקנות. אז תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by hitman47,

http://img155.imageshack.us/img155/9480/ksp1nc7.jpg את הצורב אני מוריד יש לי פה צורב דיוידי דיי חרא אבל זה מה יש איך המפרט הזה ? לוח אם - ABIT חברה טובה ? ואיך המסך והכרטיס מסך ? ואם אתם יכולים אפילו להליף כמה חלקים אפילו שירד המחיר .. תודה רבה ומארז אני כבר יראה בסניף איזה יש

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by cad5011,

ההורים של חברה שלי רוצים לקנות מחשב לאינטרנט ומשחקים. הם הלכו ללוג'יק וקיבלו את ההצעה הבאה. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ AMD Athlon XP 2800+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 787.39 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 384.81 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ ABIT NF7 nForce2 Motherboard 444.01 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 515.06 ¤ 17" LG Flatron F700B Flatron Monitor 942.00 ¤ …

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם, תודה מראש על העזרה. מזמן לא התעסקתי עם עולם החומרה-קניתי את המחשב הנוכחי שלי ב 2006- אגב גם בעזרתם האדימה של המקצוענים של האתר הזה! 1. מה התקציב המקסימלי? בעקרון אני מכוון ל 5500 אך התקציב הוא גמיש, זאת אומרת אני מוכן להוסיף כסף אם מדובר על שיפור משמעותי בעוצמה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), …

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" כלול במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

16. Started by (Arik),

1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ואנטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צריך מסך שיהיה טוב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורבDVD ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי 5 . האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל ה E4300 שנעשה לו OC בעתיד ובינתיים יקל על הממון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מארז טוב לא צריך חלון אני כבר אגזור אחד בעצמי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא, רק אמא אומרת שאני ילד עם צרכים מיוחדים. תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by avishai1b,

עדיף שיהיה את המפרט בSKY PC כרטיס מסך- כמה שיותר טוב, כמה שיותר FPS מחשב למשחקים כבדים.. CRYSIS ETC מעבד- חשבתי על Q6600.. אולי Q9450 ... מה שנראה לכם, אני מעדיך INTEL על AMD תודה מראש (המסך שיש כרגע הוא 19")

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. אני צריך מפרט שמיועד בעיקר למשחקים אבל גם לסרטים עד 5000 שקלים בלי ציוד הקפי יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת אפשר לחרוג קצת תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by aracer,

שלום כבר שאלתי אבל לא ממש קיבלתי תשובה חד משמעית... אז ככה אני מחפש מפרט למשחקים כבדים בתקציב של עד 5000 עם חריגה. אני רוצה קירור מצויין! שלא יהיה יותר מ250GB אני פשוט לא צריך.. ובלי מסך וכל הדברים שמחוץ למחשב.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב בסכום של 5000-5500, כולל מסך 22, אין צורך ברמקולים ובצורב. אנא ללא OC כלל (אין לי שום מושג). המטרה של המחשב הוא למשחקים בעיקר. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום , אני מעוניין במפרט למחשב ללא ציוד היקפי שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר ויחזיק מעמד לפחות לעוד 3 שנים * רעש לא מפריע לי * אני לא יודע אם כדאי לעשות אוברקלוק ואם אפשר הייתי רוצה שיהיה לי מארז שנראה עלוב , כי תמיד רציתי מארז עלוב אבל מחשב חזק כי זה משעשע לא חייב להיות גרוע רק שיראה כמו המחשבים הישנים אבל שיהיה טוב. אם זה בלתי אפשרי אז תציעו איזה מארז שבא לכם , יש לי צורב אז גם את זה לא צריך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by shash,

היי, אני חדש בפורום, חיפשתי לקנות מחשב והגעתי לכאן. נראה שיש פה אנשים מבינים עיניין. בכל מקרה, אני צריך מחשב למשחקים וסרטים בעיקר. אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח מהתקציב, זה לא נורא. חשוב לי שיהיה שקט יחסית ושאוכל לעשות לו OC רציני... לא צריך שום ציוד היקפי, ללא מסך אה, ועוד משהו, אני מתכנן לקנות 500GB, אז מה עדיף, raid או היברידי או שזה בכלל לא שווה את הכסף? בכל מקרה, תודה רבה לעוזרים! אהה, אם אפשר אז או בksp או בzigzag

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by shelomo-levi,

1. מה התקציב המקסימלי? 5200 כולל מסך וצורב 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 שימושי המחשב הם בעיקר למשחקים כבדים על המסך Dell 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך Dell 2209WA 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסקטים לא צריך צורב צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, ר…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...

• 11 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים