עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by desertowl,

[table][tr][td] שלום לכולם, בשנת 2008 קניתי את המחשב הנ"ל: Mainboard : Abit IP35-E (Intel P35+ICH9/R) Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Hard Disk : Western Digital WD3200AAKS-00YGA0 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N DVD-Rom Drive : CXULCV YN4HY749 Monitor Type : Samsung SyncMaster - 22 inches Network Card : Marvell Semiconductor (Was: Galileo Technology Yukon 88E8056 PCIe Gigabit Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit) DirectX : Version 9.0c (îàé 2010) הספק הוא CORSAIR…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by matessim,

אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by cool_man,

. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Thadar,

המחשב הוא בשביל חברי הטוב "דל התקציב" ^ ^ לפני כן הוא רצה לקנות מחשב נייד למשחקים, כמו שכתבתי כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243594.0 אבל שכנעתי אותו שאין כזה דבר בכל מקרה, אני צריך הצעה למפרט עד 4K כולל מסך (LCD לבקשתו) ללא ציוד הקפי, ללא צורך ב OC ושיוכול להריץ משחקים בצורה סבירה. במילים אחרות שיוכל להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר שהתקציב מאפשר...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה כרגע אני שוקל לשדרג את המחשב שלי... (אז ככה אני יכול לשדרג לAM2 אבל אני לא יודע אם הBT יכנס לי לבורד בלי להפריע ללוח אם) אז חשבתי על משהו כזה...מעבד אופטרון 170 עולה משהו כמו 1000 שקל וזיכרון -כאן יש 2 אפשרויות...למכור את שלי ב600 ככה...ולקנות זיכרון 2X1GB (חשבתי על NS של GSKILL, או שמישהו יציע משהו אחר...אגב איך הם בOC?) או להוסיף עוד 2X512 משהו ברמה שלי ולבסוף לקבל קונפיגרציה של 4X512 אבל אז הבנתי שאין לי מצב לאוברקלוק... בנתיים זה ככה : מעבד +זיכרון חדש = 2300 מעבד + זיכרון יד שניה = 1600 בכל מקרה אני רוצה להחליף את המאורר של הספק..(הוא הגורם ל"רעש" שיש לי מהמחשב...למאורר של AeroCool StreamLiner 140MM ואולי גם לקנות כזה לBT...) בקשר למאוררים כרגע יש 3- מעבד, ספק…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הבא עבור מחשב שישמש בעבודות גרפיות ועריכת וידאו: מארז- E6097-QS לוח אם-אינטל -DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTV-(זיכרון 1G מלא על הכרטיס!) דיסק קשיח-500GB SATA II כפול 2 (MIROR) כונן -DVDRW X20 S.ATA המחיר מסביב ל 4000 שקל. דעתכם?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם ניתן ולחרוג רק אם צריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעבודה של אבא שלי, שימוש רב בתוכנות של אופיס כגון WORD וEXCEL. כמו כן צפייה בסרטונים ברשת, גלישה, פייסבוק (פוקר) הורדות ושימוש בסיסי. (ניווט נוח במחשב עצמו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -לא. רק המחשב עצמו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב במיוחד אך שלא יהיה רעש מציק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? -לא. 7. האם האם…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by eity,

שלום רציתי מפרט למחשב ביתי ב3300 עם מסך ורמקולים. לא יהיה OC.זה למטרות אינטרנט סרטים טיפה משחקים קלים כגון פיפא ונבא והאינרטנט יהיה מחבור אלחוטי אז אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטית

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, האם אתם מכירים את המחשב Mega 180 של MSI ? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega ראו מפרט של מחשב באתר KSP מבוסס על זה. מה אתם אומרים עליו ? כמובן שאני הולך לשנות שם את הכונן קשיח. המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא בעיקר "לבידור" בבסיס ובחדר.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. מה אתם אומרים על זה : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe ¤974 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28302 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמות:1 …

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום. אני מחפש המלצה לנטבוק שילווה אותי ב-4 השנים האקדמיות שלפניי. מטרתיו יהיו אך ורק כתיבה בוורד (ומסמכים קלים באקסל ו-power point) וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי לצפות בו בסרטים או לשחק בו משחקים. גודל המסך: מעל 10 אינץ' (אני לא יודע מה גודל המסך המירבי לנטבוק...) משקל רצוי: לא רלוונטי (2 ק"ג ומטה, לכן כתבתי לא רלוונטי - משקלו של כל נטבוק הוא מתחת למשקל זה...) זמן סוללה: 6 שעות ומעלה. לצורך העניין, ייתכן ואני אאלץ להעביר יום לימודים שלם (8-10 שעות) מבלי שסוללת הנטבוק תטען והחסכון בסוללה יתבטא בכיבויו של הנטבוק במעבר בין שיעורים והעברה למצב sleep לכמה דקות מדי פעם. זמן סוללה הוא הקריטריון החשוב ביותר עבורי - כמה שיותר ! האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. אין …

13. Started by ac1240,

בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  14. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. 1. תקציב - 2700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים. הכי חזקים שאפשר להריץ על מחשב בתקציב כזה. קצת שימושי אינטרנט. 3. ציוד הקפי - מתחילים מכלום ולכן צריכים הכל. התקציב כולל הכל ! ממסך ועד עכבר ואולי איזה מאוור קטן למעבד אם יש צורך. הכל. 4. מה חייב להיות בו: לוח אם, מעבד, זכרונות, כ.מסך,צורבב וכונן קשיח, מארז, ספק כח, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מאוורים פנימיים אם צריך. שכחתי משהו ? 5. אשמח אם המפרט יורכב מרכיבים שניתן לרכוש באייבורי. 6. עדיפות למחשב שקט, שתהיה התאמה בין הצבעים. מחשב רגיל וסטנדרטי. כל עוד הוא לא חריג בכמות הרעש שהוא עושה, זה בסדר גמור מבחינתי. 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. מתוכנן להתקין משחקים עדכניים ככל שניתן בלי לבצע פעולות מ…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  16. שלום חברים... שבוע טוב. אני מעונין לשלוח לאבא שלי בצרפת מפרט עם המוצרים הכי חדישים בשוק...כמו למשל amd athlon 64 fx60 וכו... ופה בארץ כנראה שהכל בדיליי!!! ואני צריך לינקים של אתרים שבהם אני יוכל להרכיב מחשב (כמו אצל נועה קומפ') באירופה?! הפכתי את גוגל ולא מצאתי כלום!!! בבקשה תעזרו לי. תודה מראש ליאור.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Gazple,

GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan כל זה יוצא 2639 שקל מKSP אני בניתי ... אני לא מבין בזה כמעט בכלל \: הספק יחזיק? הלוח אם מתאים? זה לגיימינג

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by handball,

HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Avi Vazana,

שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל ובנוסף להנדסאי אדריכלות לעיצוב פנים. אני גם צלם חובב בנוסף. כך שאני מחפש מחשב נייד בגודל 15'' העדפה למקלדת מלאה אך לא מחייב שיוכל להריץ תוכנות לא קלות בלשון המעטה כמו אוטוקאד, סקאצ׳אפ, מולטיסים ופוטושופ כמובן.. אשמח להמלצות למחשב שיוכל להיות גם נייד(קל ובכל סוללה שתחזיק יום עבודה עדיפות) וגם יהיה בתקציב של עד 3500 (ניתן להוסיף קצתאםבאמת ישנה משמעותית את איכות המחשב) - ניתן לקנות גם בחו''ל אך כמובן שעדיף מהארץ. תודה וסליחה על החפירה 😅

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by lizabog,

הוטלה עלי המטלה המעיקה של למצוא לאבא מחשב חדש, לאחר שהקודם התפגר סופית. שימוש מאוד בסיסי, בעיקר גלישה באינטרנט... בתאכלס מנסה לשכנע אותו להסתפק בטאבלט לא הולך לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי למדי.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל לא בקטע מוגזם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by yambtz,

לאמא ולאחיות שלי יש כרגע מחשב די (מאוד) ישן, והן החליטו לקנות חדש. כבר יש להן מארז חדש יחסית, ספק HEC300W, ציוד היקפי, דיסק של 40GB, צורב, מודם 56k וכונן דיסקטים. חוץ מזה יש להן כ. מסך MX440 אז אם הלוח לא תומך בו, צריך גם כרטיס מסך חדש. בעצם, בהנחה שלא שכחתי כלום, בעצם צריך רק לוח אם, מעבד וזיכרון. מה שכן, אמא שלי צריכה לשלוח פקסים מהמחשב אז צריך להיות תאימות למודם, או פיתרון חלופי. הן כנראה יקנו בזיגזג אם זה משנה למשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Orvisbrot,

אני צריך מחשב בתקציב של בין 4 וחצי לחמש כולל מסך. כעיקרון אני רוצה כרטיס מסך טוב , ומעבד .. חשבתי על מסך 20 אינץ -22 . אבל שיתאים למשחקים עם גרפיקה תודה אור .

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=383144 כשאני עובד עליו כל פרק זמן מסוים של בערך 10 דק' עד 20 דק' המסך נכבה והמחשב לא מגיב. רציתי לדעת מה עלול להיות הגורם לבעיה וכיצד אוכל לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.