ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום, לחברה שלי נשבר הנייד (כן, נשבר - המסך כבר כמעט מפורק) והיא החליטה לקנות נייד חדש. השימושים: - אינטרנט - אופיס - סרטים (על המסך, לא בחיבור למקרן/מסך חיצוני, ואין לה בעיה לראות (מניסיון) על מסך של 13'') כפי שאתם רואים, הדרישות הם ממש ממש מינימליות הדרישות: - ניידות! הכי חשוב פה! אין מצב למשהו מעל 2Kg בשום אופן, גם הניידים של 1.9Kg לא הכי רצויים (אבל כנראה ילקחו מכיוון שצריך להתגמש) - גודל מסך - 13'' ומעלה (כן אני יודע שזה פרמטר שהוא בניגוד חמור לפרמטר הראשון, אבל זה הדרישות) - אין דרישת ביצועים, בוודאי שלא מכרטיס מסך (כול מובנה יעשה את העבודה) - אין דרישה ליציאות מיוחדות (לא DVI, לא FW וכו') - לא mac (יש צורך בwindows בלבד, ככה שהmac book air יורד לצערי (למרות שהוא הכ…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעבד: q6600 g0 לוח אם:MSI P35 Platinum Combo זכרונות:2GB CORSAIR DDR2 CL4 800 כרטיס מסך:INNO3D 8800GT OC ספק כוח:Thermaltake 550W TR2 RX TR2 RX דיסק קשיח:Western Digital 250GB 16MB Cache SATA2 RAID Edition 24/7 WD2500YS דיסק קשיח2(כרגע הוא נייד):250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 Seagate מארז:Thermaltake דגם Soprano VB1000SWS צורב:LG DVD X20
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
AM2 3600 X2 DUAL CORE 64BIT GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 160GB SATA2 7200 RPM 8MB wd,seagate,hitachi 1024MB DDR II667 צורב LG\SAMSUNG X20 SATA DVD GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים מציעים לי אותו ב- 980 ש"ח, האם זה כדאי ?? אני חייב תשובה די מהר כי אמרו לי שזו עסקה ממש טובה.... תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הצעות לשיפורים? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש אז רק מTMS. לא שכחתי את ההארד דיסק מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1547 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤194 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המ…
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מדובר במפרט זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EK26DC1D7 ניתן לקנותו ב 4000 שח. ברצוני לדעת איך נחשב המעבד הזה T2330? האם ויסטה שמגיע איתו יעבוד חלק עליו ? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין סדרת מעבדי ה T5000 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת... ואם יש במחיר פחות מ4 זה יהיה מעולה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תמונות ראשונות להתרשמותכם....תהנו: פתוח לראווה ומריץ ויסטה שימו לב לגובה שלו ביחס ל-ASUS A8Jn שלי פתוח, ביחס ל-A8Jn עוד תמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מעונינת לקנות מחשב חזק וכרטיס מסך מקצועי לעריכה ותלת מימד אשמח לפירוט.. נ.ב חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט ויש לי מארז של antec p182 , אבל אין לי ספק ואם אפשר בפירוט שיהיה לי ספק שיהיה כמה שיותר שקט. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן תמיד היה לי בפינה של השורת התחל איקון עם סמל שמראה את מצב צריכת החשמל אם המחשב מחובר לשקע, או אם הוא לא מחובר לשקע מראה כמה אחוזי חשמל נשאר אבל עכשיו הוא כבר לא מראה איקון בכלל והמחשב לא מזהה את הסוללה וניסתי הכל להתקין ביוס מחדש...הגדרות בלוח בקרה.....לא יודע מה נשאר לעשות
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה.[br]פורסם בתאריך: 19.02.2008 בשעה 19:48:07 --למחוק-- תדיון
-
- 11 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
שלום, ראשית תודה על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב לבית אשר צרכיו הם: 1. עבודה עם תוכנות גרפיות 3D (Autocad וכו), אני מניח שזה גם יתאים להרצת משחקים באיכות גרפית גבוהה. 2. מעבד Intel מהסדרה החדשה (אני לא מבין בזה יותר מידי, אבל אני מכיר דגם אחד שנקרא 8400e... נראה לי שהוא מתאים) 3. כרטיס Sound טוב ולא בסיסי, אמור להתחבר למיקסר חיצוני / ציוד הקלטה. 4. מארז יכול להיות בסיסי + (אשמח לדעת מחיר של מארז שקוף זול) 5. מאווררים בסיסיים, לא מרעישים מידי ולא שקטים מידי... 6. תקציב - 4000 ש"ח (לא כולל מסך) עם שאיפה לפחות (אם הפרזתי בתקציב נמוך אשמח לדעת...). שוב תודה. רובין.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש מישהו שהוא בעל נייד מסדרה DV6XXX של HP שביצע כבר הרחבת אחריות לנייד שלו לשנתיים נוספות,איך הפרוצדורה עובדת?האם זה משנה באיזה חנות זה נעשה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. כבר העלתי נושא בקשר למפרט וקצת הסתבכתי שם ובשביל לא לסבך אתכם עשיתי ת הנושא הזה. אז אני צריך מפרט לגיימר כבד לשחק ברזולוציות 1280*1024 עם פילטרים טובים ןFPS טוב במשחקים כגון CRYSIS COD4 COD2 FAR CRY 2 COMPANY OF HEROES UT3 וכו...... אני לא זקוק למסך ולציוד היקפי. יש לי שני הארד דיסקים של 200 GIGA בערך אז זה עוד משו שחוסך. אני לא ממש מעדיף מחשב שקט (לא איכפת לי מהרעש גם ככה אני לא מדליק אותו בלילה..) אבל שלא תיהיה תחושה שF16 נוחת אצלי בחדר ;D יש לי גם מארז מעפן כזה של KSP..... אני לא יודע אם כדי להחליף אותו או עדיף לחסוך... גם העדפה לצבע כלשהו אין לי...... יהיה וורוד מצידי לי לא אכפת. על המחשב החדש אני רוצה להריץ וויסטה .... את הדיסק כבר יש לי ולהתקין אני יודע.(עוד…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המפרט נבנה באתר TMS. אם אתם שמים לב לחוסר התאמות בין רכיבים, נא להאיר את עיני. יש לציין כי על המחשב תבוצע עריכת וידאו ביתי. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤513 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤471 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS כמות: 1 - מחיר: ¤292 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 2 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1088 כונן אופטי: LG H66NK DVD-…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשחקי מחשב חזקים (cod4), כולל ציוד היקפי, 7000 ש"ח. והאם זה טוב מסך רחב?, האם זה צורם בעין?
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עוזרת לחברה שלי שזקוקה למחשב חדש. הצרכים שלה הם: היא צריכה כרטיס קול 5.1 ערוצים. אל הכרטיס היא מחברת מיקסר ואליו כמה כלי נגינה. זה לא צריך להיות כרטיס ברמה עולמית, אבל גם לא משהו בסיסי. בינוני. שאר הצרכים הם רגילים כמו גלישה וצפיה בסרטים ככה ששאר המחשב באמת יכול להיות בסיסי ביותר. יהיה מעולה אם תצליחו להכניס מסך LCD פשוט ביותר לתוך המפרט. לא צריך להיות מסך מאוד איכותי, היא לא יושבת על המחשב שעות על גבי שעות. שהמפרט יהיה מTMS בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מפרט מחשב ב-4800 שקל ואני צריך ביקורת עליו ואם יש לכם מפרטים אחרים באותו סכום אני אשמח הינה הקישור http://www.skypc.co.il/Cart.asp
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-