ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי:כמה שיותר יותר טוב אבל לא להגזים האם לתת דג…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט עד 2.5K אפילו פחות ללא ציוד היקפי. המחשב משמש למשרדי בלבד המשתמשת הקבועה בו היא ילדה ב13 לערך. חנות מעודפת KSP או חנות אמינה אחרת שעושה משלוחים עד לבית הלקוח. תודה ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעבד: intel e8400 לוח אם:asus p5g41c-m lx ....תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי מחשב LENOVO 3000 N100 בן כ5 שנים ואשמח לשמוע כמה אפשר לקבל עליו?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש המפרט: תקציב התקציב לרכישת המחשב: 6000 חריגה מקסימלית מהתקציב: 7000 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמ…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הוטלה עלי המטלה המעיקה של למצוא לאבא מחשב חדש, לאחר שהקודם התפגר סופית. שימוש מאוד בסיסי, בעיקר גלישה באינטרנט... בתאכלס מנסה לשכנע אותו להסתפק בטאבלט לא הולך לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי למדי.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל לא בקטע מוגזם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכשיש שקע חשמל זמין, עדיף לחבר את הנייד לחשמל, כדי לחסוך במחזורי טעינה של הסוללה. השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את המחשב מחדר לחדר, ולשם כך מנתק מהחשמל (כאשר המחשב עדיין דלוק), ומכניס לשקע בחדר השני, יש לכך השפעה שלילית על חיי הסוללה? בנוסף, המחשב שברשותי הוא חדש, MSI EX400, והסוללה (6 תאים) מספיקה לשעה ו-40 בערך (עם WIFI בלי BT, תאורת מסך נמוכה ומצב חסכוני של כרטיס המסך). האם זה הגיוני, או שקיבלתי סוללה עלובה? (באתר היצרן מצהירים על 4 שעות עבודה, וזה נראה מופרך כרגע). תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב חברס אז ככה אני צריך מפרט כמו שצויין בכותרת... חשוב לי שהמארז יהיה יפה ויצוגי (כי זה הולך להיות בסלון)ו 500G זיכרון אם אפשר. תודה על הזמן ועל העזרה שלכם
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההודעה הקודמת שלי קצת ירדה בדפים. אשמח לקבל הצעה למפרט לעריכת וידיאו HD וגרפיקה -לפי בדיקות שערכתי ה-C2D יספיק לי אז לא צריך quad אבל חוץ מזה איך אני יודע איזה קירור אני צריך למעבד? האם הקירור בקופסא של המעבד לא מספיק? התקציב הוא 4000ש"ח עד 4500ש"ח ללא מסך. תודה מראש! נ.ב - אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח אבל העיקר שיהיה שקט.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שניתן להתקין היום מערכת הפעלה של מק (APPLE) על MSI WIND יש למישהו מושג איך עושים את זה ועד כמה זה קשה לביצוע? מישהו עשה את זה בכלל מחברי הפורום? אשמח לשמוע פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
512MB NVIDIA GeForce G 105M מומלץ? לא מומלץ? יעבדו עליו משחקים כמו ניד פור ספיד?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני קנייה מה אתם אומרים על המפרט שהרכבתי? מטרות המפרט הם: צפייה בסרטי 1080P , עריכת וידאו ומוזיקה, לכידת וידאו באבחנה גבוהה(לא כרגע אלא בעתיד) לא מתוכנן OC וללא שימוש במשחקים שאלות חשובות: 1. האם הזכרונות שבחרתי איכותיים? 2. אינני יודע אם לכרטיס המסך שבחרתי יש יציאת HDMI שזה מה שאני מחפש ''הפכתי'' את האינטרנט ולא מצאתי אתר שמוכר דגם HD4550 עם HDMI למרות שבאתר של SAPPHIRE קיים דגם עם HDMI: http://www.sapphiretech.com/us/products ... &grp=3 קיים בארץ? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤549 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4550 512MB DDR3 - RETAIL ¤352 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ניד של LG עם XP אני מחפש תוכנה שתציג לי את המד של הסולהה וכמה נשאר כל עוד המחשב לא מחובר לחשמל כמובן תוכנה חינמית בתודה טאז
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב בשביל סבא שלי. מסגרת התקציב היא בערך 2,000 ש"ח. המחשב מיועד עבור גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, וקידוד סרטים(הוא מעביר קלטות וידאו ישנות למחשב). המחשב יתחבר לשני מסכים, האחד מסך מחשב 19" LCD והשני מסך 32" בסלון בחיבור DVI-HDMI. לכן לקחתי כרטיס מסך בעל 2 יציאות, כאשר כל יציאה תתחבר באופן קבוע לאחד מהמסכים. רציתי לדעת האם ניתן ליצור 2 סביבות עבודה בו זמנית, כאשר בטלוויזיה בסלון ניתן לצפות בסרטים הנמצאים על המחשב ובחדר מחשב ניתן לעבוד כרגיל על המחשב ללא הפרעה אחד לשני. כיצד ניתן לעשות זאת? הנה מפרט ראשוני שהרכבתי דרך SkyPC: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-E…
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, ללא מסך המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן. האם המפרט הבא והרכיבים מספקים: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤293 כמות:1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 ¤69 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים 1791¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-