עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…

2. Started by raananan,

אז ככה. אני צריך את המחשב הזה בעיקר ללימודים. אני סטודנט ואני עובד עליו. מתכנת והרבה גלישה באינטרנט. אני לא צריך כרטיס מסך יותר טוב (אולי אני אפילו אקח יותר פשוט). יש לי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק ולכן אני מעדיף את הלוח אם הזה למרות שהוא קצת גדול עלי כי יש לו 6 יציאות לרמקולים מובנות. במחשב שלי כרגע עשיתי איזה אילתור כדי לחבר גם את הרמקולים וגם את המיקרופון וה LINE-IN. אני מקווה שירדו המחירים בקרוב כי גם המחיר הזה קצת גדול. את המפרט עשיתי ב KSP אם מישהו מכיר מקום יותר זול באיזור חיפה (לא שאני מאמין שקיים כזה) שיכתוב לי איפה החנות. אם למישהו יש הצעות אחרות בקשה תגידו. המפרט לא סופי וכאמור אני אחכה לסוף החודש לראות איך מתפתחים המחירים. הבעיה הגדולה זה המסך. אם מישהו יכול …

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. 1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. כבר נכוויתי מדל שהתקלקל כל הזמן ובסוף התפרק. תקציב עד 4k, שימושים די בנאליים

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. מעבד amd 1300 לוח אם תואם למעבד 256X2 SDRAM 40GBX2 7200RPM פלופי סידירום מארז כרטיס קול ספק גיפה 2 32 מגה יענטו מחשב קומפלט ב 1000 שקל בלי מסך לעבודה משרדית האם זה שווה?.. מסך יש לי לקנות ב 300 שקל יד שנייה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by amit123,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב בסכום הנ"ל(תשתדלו ממש לא לחרוג...),לא צריך מסך רמקולים עכבר ומקלדת...המחשב נועד גם למשחקים(לא צריך משהו מטורף כמו 8800 gtx...אבל עדיין רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה....) שהדיסק הקשיח יהיה בנפח של 160 ג'יגה...לא צריך יותר. תודה רבה נ.ב החנות צריכה להיות באיזור המרכז....

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by oneworld21,

תקציב: אין הגבלה אך להשתדל לא לעבור את ה 25 אלף ש"ח לכל אחד לא משנה INTEL או AMD מה שיותר עדיף מבחינת עלות מול תועלת מיועדים לרשת של כ55 מחשבים 2 שרתי קבצים שעליהם ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות עבודה סה"כ נפח אחסון בכל שרת 1TB הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על הכוננים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמתעות UPS הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות טייפ גיבוי. תודה לכל העונים הערה: פורום מקצועי וטוב! כן יירבו....מאוד עוזר לאנשים...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. זה חברה שחבר של בת דודה שלי עובד בה. אני לא חושב שהיא מוכרת, ומוכרים שם בדולרים. עדיין אין לי מושג אם זה עם מעמ ובלי וכל זה.. אני קודם כל רוצה להיות סגור בקשר למפרט. אין שם ממש מבחר גדול, ויש שם הרבה לא מוכרים, אז אם תרצו לדעת איזה דברים יש שם תשאלו אותי. קירור לא צריך אני אקנה בעתיד, אלא אם כן תמליצו לקנות עכשיו. השקט מאוד חשוב. ועדיין לא בחרתי רמקולים עכבר ומקלדת. את זה אני כנראה אקנה ממקום אחר. מקלדת ועכבר אלחוטיים. שמתי לב שצריך עכבר טוב ואני לא מבין למה. רמקולים 2.1 אז הנה המפרט לבינתיים. ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT - 299$ 250GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - 89$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ INTEL QUAD Q6600 2.4G …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by li1,

My hard disk in the HP laptop overheats. It takes 15-30 min for it to reach the prohibited temp of 57C (max is 65C) to shut down the computer. What should i do? Should i open the HD area and and maybe just clean the fan? someone told me that there is no separate fan and i need to replace the HD altogether since the cooling system is part of the HD. What would you say? My model: HP Pavilion dv9000t CTO NB thanks, BTW:sorry i dont have a hebrew key

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by BoriTTo,

שלום לכולם. בשעה טובה נפתחו שערי שמיים והתחילו לשלוח אותי לנסיעות עבודה במגוון מקומות. בדרך כלל לשבועיים. צריך לאפ טופ עכשיו שיהיה איך להעביר את הזמן ולתקשר עם הארץ שאני בגולה. דברים שחשובים לי: מעבד סבבה. 2 גיגה זיכרון WIFI חזק עדיפות לדברים הבאים אבל לא פוסלים מחשב: אחריות בין לאומית. מסך 14 אינץ. לפחות 200 גיגה (יספיק לשבועיים לא? ) שיבוא בלי מערכת הפעלה. בניה חזקה. ואיך שחכתי, יציאות וידיאו שאוכל לחבר אותו לטלוויזיות לצפייה של וידיאו. ופחות חשוב. סוללה (רוב המקומות יש שקעים) כונן אופטי. כרטיס מסך. התקציב הוא מה שאני חושב שמספיק למחשב כזה, אבל אני מוכן להשקיע גם יותר בשביל משהו שאני אהנה ממנו יותר. ואשמח אם אמצא משהו יותר זול. כמו כן יש אפשרות ליבו…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by kobi10,

אני קונה מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם: GIGABITE GA965PDS4 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL SATA 160GB 7200 RPM זיכרון פנימי: GEIL 1024MB 800MHZ DUAL DDR2 CL2 כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7600GS 256MB כונן אופטי: צורב DVD SONY/LG/TOSHIBA x16 כונן DVD SONY/LG/DVD מסך: LG LCD L1970HR אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית, אשמח לקבל המלצה לגבי ראוטר אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום רצ"ב 2 הצעות מחברת ksp אין לי הבנה גדולה בתחום, המפרטים נבנו על בסיס מפרט שהופיע באתר ב2800 ש"ח לערך. מה דעתכם? איך ניתן לשפר? מערכת הפעלה: windows 7 [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 22:08:31 סליחה שכחתי את המפרטים עצמם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by kshahar,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by avi1231231900,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8989124&type=product&id=1218006773367 תודה לעונים

16. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט ואופיס בלבד. הלוח אם שכלול במחשב הוא p8m2 של Msi.(ציפסט של via) כמו כן,הוצע לי להוסיף 190 ש"ח ללוח 865g msi ( ציפסט של אינטל). האם משתלם להוסיף 190 ש"ח ולרכוש את הלוח של ה865 ? או שההשקעה לא שווה... תחסכו בבקשה להציע לי מפרטים אחרים או חברות אחרות.... תודה מראש, דודו.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by tidan,

לוח אם: striker extreme asus mb nvidia 680i מעבד: intel extreme qx6700 8m cpu כרטיס רשת: 1g /קול 8 ערוצים מובנה מאיץ גרפי: asus en8800 gtx htdp 768m כונן קשיח: 320g wd sata2 7200rpm 16m זיכרון פנימי: memory 2g ddr2 800fsb kingston צורב dvd *16 asus פנימי ספק כח: p.supply thermaltek 850W מארז: Gigabyte aurora 3d 570 קירור למעבד: zalman cpu fan fs-c77 מערכת הפעלה: windows vista premium 64 bit אנטי-וירוס: nav2007 אל-פסק: ups advice prd1250 סה"כ- 16600ש"ח כולל מע"מ מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  22. היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. שלום.. אני מחפש נייד לעבודה בלבד.. אינטרנט אופיס ותוכנות עריכה גרפיות (AutoCad ותוכנות הנדסה שונות.. לא מדובר על פוטושופ ודומות לה)... נדרש גם כן כמה שיותר מקום אחסון... כמה שיותר יותר טוב.. המסך.. לא מבין בזה בכלל.. כרגע אני יושב בשולחני עם 15.. די סביר.. אם יש 17 שהוא איכותי לעבודה באופיס... קדימה חשוב ביותר שהמחשב יהיה חרשי.. כמה שיותר שקט.. בכל דרך שהיא.. ולפי הכותרת.. צריך סוללה כמה שיותר חזקה.. התקציב שבכותרת הינו תקציב שבו אני קונה מחשב שולחני.. אני לא מבין במחשבים ניידים ולכן שמתי את אותו תקציב.. אם יש מחשבים ניידים בתקציב גבוה יותר ששווים את הכסף.. ייתקבלו בברכה.. ודבר אחרון.. ראיתי שיש מחשבי טאבלט.. אם יש אחד שהוא יחסית חזק וטוב.. יתקבל גם כן.. תודה...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים