עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי! מה דעתכם על המפרט הבא בסכום 1490 שח? השימוש הוא כאמור ביתי (סרטים, קצת הורדות, גלישה) ומעט תיכנות (אקליפס, אולי בעתיד ויזואל סטודיו) מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core™ i3 3220 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX R2.0 / Intel H61HOכרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחSeagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG/Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24מאיץ גרפימאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2500 תודה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסבא וסבתא שלי. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת youtube, ועיבוד תמלילים. תקציב : 1500 - 2000 ש"ח גודל מסך רצוי : 15" משקל רצוי : עדיפות למשהו שישקול פחות מ 2.5KG למרות שזה לא קריטריון עיקרי. זמן סוללה לא חשוב כלל. יציאות מיוחדות : מומלץ שתהיה יציאת composite לחיבור לטלויזית CRT. אני יודע שהיציאה כבר מיושנת ולא קיימת ברוב המחשבים, אבל אם יש אפשרות אז זה עדיף. כונן קשיח : לא חשוב. כונן DVD : מומלץ. מערכת הפעלה : מעדיף ללא windows אם זה יוריד את מחיר המחשב. מקלדת: אם קיימת אפשרות למקשים ברוסית ועברית זה יהיה טוב, אם לא אני פשוט אקנה מדבקות. לגבי שאר החומרה, הכי בסיסית שיש תספיק לדעתי. קונה בארץ, אין בעיה להזמין מחנות מרוחקת. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. אני מאד אוהב את ה CM690 אז אם הוא עדיין מככב כמו בעבר אני אקח אותו כאן. מעבד-לוח אם-זכרון, יותר חשובים לי כרגע מכ. מסך, אז אפשר להתפשר על הכ.מסך לטובתם! תודה!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by lee.,

שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by RJ1,

על בסיס המפרט שהצעתם: Intel i5-2300- Tray Gigabyte GA-B75M-D3H400 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html בגלל השאלה הבאה: הרמקולים של הטלוויזיה שלי חלשים. אני רוצה לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים? חשבתי לחבר את הממיר ל-Optical In ואת הרמקולים לאדום ולבן סטנדרטי- האם יש בכלל רמקולים שיודעים להתחבר ישירות לאדום ולבן? יש לכם אולי עוד רעיון בו אני יכול לעשות את זה בלי מגבר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. שלום, היה לי EEEPC 1215N כמה שנים, מאוד נהנתי ממנו, הכרטיס מסך הנפרד, הבנייה החזקה (נפל מגובה 2מטר והמשיך לעבוד) והגודל. הכל טוב. אבל הגיע זמנו. אני יודע שהקטגוריה הזו די נזנחה. אבל למי שיש רעיון אשמח. אפשר גם דרך אמאזון, יש להם שירות חדש של איסוף מלוקרים ברחבי ניויורק. השימושים שלי מגוונים, ולא השתנו הרבה מימי הנטבטק אז כל דבר חדש יתאים נ.ב אשמח ליציאה VGA ולא רק מיניHMDI שנהיה נפוץ

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by kiri,

היי, מעוניינת לרכוש מחשב חדש עם: מעבד /Intel i5-3450- Tray לוח אםIntel H67BL זכרונותG.Skill 2X4GB 1333Mhz DDR3 אבל איזה כרטיס מסך לקחת?? האם Nvidia GeForce GTX550 יספיק? המחשב לשימוש ביתי רגיל ומשחקים , לא בשביל אוברקלוקין. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. כרגע המפרט שלי מעבד - AMD Athlon II X3 440 Processor לוח - GA-MA78LMT-US2H זכרונות DDR3 1333MHZ 2GB X 2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 480 ספק - Seasonic 520W חשוב לי מאוד עבודה עם Cubase (אוכל הרבה זכרון וכוח עיבוד). אחר כך משחקים וכל השאר. צריך הצעות לשדרוג המעבד, או שכבר עדיף להחליף לוח תואם אינטל ולקחת מעבד אינטל... תקציב 800-500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by barbone,

היי לכולם... כתבתי עבר שאני סגור על המפרט הבא: מעבד intel core i5 3.3mhz s1155 6mb gpu core tray לוח אם: gigbyte H61M-D2-B3 S1155 זיכרון 2x4 corsair value dual channel cl 9-9-9-24 (total 8GB כרטיס מסך sappire hd6950 2GB GDDR5 DUAL BIOS DVD : LG GH-24NS X24 מארז: ANTEC ONE HUNDRED gaming ספק כח SEASONIC 620W S12II-620 מסך- דל U2312HM ULTASHARP 23" ips מה שקצת הפריע לי ושהמוכר הסב את תשומת ליבי זה הלוח אם... הוא אומר "השקעת 1000 ש"ח במעבד ו1000 בכ.מסך ולוח אם אתה קונה ב300 ש"ח? בזמנו הצעתם לי לא להשקיע על לוח אם. האמת אינני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אלא רק להשתמש במשחקים כבדים מאוד. יש סיבה לשדרג את הלוח אם לסדרת Z68? זה יתן שיפור בביצועים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום. כמו שאתם רואים זוהי הודעתי הראשונה כאן. טיילתי באתר ומצאתי המון מידע שעזר לי להגיע למפרט שלהלן. ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2) Operating System12 Genuine Windows Vista Business Operating System Language Genuine Windows Vista Business - US English Recovery DVD Genuine Windows XP Professional Downgrade DVD US English System graphics Intel GMA X3100 GM965 Total memory 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) Keyboard Keyboard US English Pointing device UltraNav (TrackPoint and TouchPad) Hard drive4 160GB Hard Disk Drive, 5400rpm…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by adi785,

שלום, האם ניתן לקנות ולהוסיף זיכרון RAM לנייד (DELL VOSTRO 1510) באופן עצמאי או שזו הפרה של האחריות? סף הכל מדובר בהליך פשוט (יש לי סלוט פנוי) וחבל לי לשלוח את המחשב למעבדה בשביל 5 דקות של עבודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Orvisbrot,

אני צריך מחשב בתקציב של בין 4 וחצי לחמש כולל מסך. כעיקרון אני רוצה כרטיס מסך טוב , ומעבד .. חשבתי על מסך 20 אינץ -22 . אבל שיתאים למשחקים עם גרפיקה תודה אור .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. קודם כל תודה על העזרה! להוציא 4000 שקל זה לא בא ברגל ובזכותכם אני יודע שאוכל לעשות קנייה חכמה אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה משרדית (כלומר, הרבה תוכניות רצות בו-זמנית, כולל VS 2008) כמה דרישות לגבי זה: 1. אני לא צריך שום ציוד היקפי מלבד דברים ספציפים שתיכף אגיד 2. יש לי מסך 19" LG מדגם Flatron L1960TR - רצוי כ. מסך שיתממשק איתו טוב 3. אני רוצה רמקולים טובים+סאונד טוב. אני לא אומר משהו מקצועי, אבל שיהיה טוב.. נמאס לי מרמקולים של 400W שיש לי כל החיים 4. ללא OC - אני לא יודע איך לעשות את זה, ואני לא ממש רוצה להסתכן (למרות שאני תוכניתן חחח) בכלליות - מחשב 4000 ש"ח למשחקים, ללא מסך ועם רמקולים טובים. שוב המון המון תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by eliil1,

אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by darkie,

1. מה התקציב? 3K ככל הנראה מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שיהיה שקט, אבל לא קריטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא על חשבון דברים אחרים. 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - משחקים חדשים/כבדים הרזולוציה יחסית נמוכה - 1280 * 1024. הבסיס למפרט לפי מה שאני מצאתי לנכון להרכיב: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333M…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by kokolada,

בניתי מפרט למשחקים סרטים ושימוש כללי (אינטרנט,מסמכים וכד') נראה לי טוב מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤886 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤512 מארז: THERMALTAKE WING RS 101 Front Mesh Grill Black 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤222 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤35 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤231 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤259 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤863 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-…

19. כותרת...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שבוע טוב לכולם ! אני צריך מפרט של מחשב למשחקים שלא יעבור את ה 4000 שקלים. בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לשנות כלום,אז תנו לי משהו עם אופציה ל OC. אני מעוניין רק בקופסה שזה: *מעבד *קירור למעבד אם צריך.. *לוח אם. *כ.מסך טוב - (8800 והבני דודים). *זיכרון - 4 ג'יגה. *ד.קשיח - 320 ומעלה. *ספק כח בהתאם למערכת. *מארז בלי קשקושים,שיהיה עם כניסת USB בקדימה, כמו זה -Enermax Chakra ECA3050 (לא יקר). עריכה: זהו המפרט שהכנתי בזאפ,אבל לא כל החלקים מאותה החנות,אז זה יוצר פה בעיה... סה"כ יוצא 3771 שקלים. מסך וכל השאר יש לי.. אשמח לקבל חנות עם אופציה לפריסת תשלומים באשראי עם הנחות לחיילים . תודה מראש ושבוע טוב. אלדד

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  21. מה נשמע חבר'ה? אני צריך פתרון לכל הכוננים קשיחים שלי. לצורך העיניין אני צריך מחשב "שרת". מחשב שיאכסן מלא כוננים קשיחים, שיהיה יציב מבחינת חשמל קריר ושקט. הוא יתחבר ברשת למחשב הראשי. יש אפשרות לוותר על \כרטיס מסך\זכרונות\וכונן CDROM? ז''א שיהיה רק מארז + ספק + לוח אם + כוננים קשיחים? בכל מקרה במפרט לא לכלול כונני קשיחים. תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  22. מחשב למשחקים AMD Athlon 64 X2 4800 2.5GHz זיכרון 2GB כרטיס מסך GeForce 9600GT מחשב ייעוד: למשחק מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 X2 4800 2.5GHz מהירות מעבד: 2.5GHz לוח אם חברה ודגם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 CHIPSET: 570 זיכרון יצרן ודגם: OCZ DDR2 נפח+מהירות: OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 Reaper דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 250GB 7200RPM 8MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב LG GSA-GH20L SATA DVD מהירות וממשק: X20 SATA מארז יצרן ודגם: מארז שחור ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כוח: 600W יעוד: משחקים מהירות מעבד: 2.6GHz סוג מעבד: Amd זיכרון: 2GB דיסק ק…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. MODEL DELL XPS M1530 T9300 core2due - 2.5ghz/800mhz FSB/6MB cache or T8100 core2due 2.1Ghz/800mhz/3mb cache MEMORY 3GB or 4GB DDR2 667MHz or 800MHz LCD & CAMERA Hight Resolution, glossy Widescreen 15.4 inch LED LCD! 1440X900 + 2.0Megapix HARD DRIVE 250GB 5400RPM or 160GB 7200 RPM (the cheaper one) VIDEO CARD 256MB NVIDIA geforce 8600m GT WIRELESS NETWORK 802.11g dell wireless mini card SOUND CARD high Definition audio 2.0 OPTICAL DRIVE DVD+/-RW וכמה כזה יוצא במחיר שלו בארץ תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by matessim,

עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב אך רוצה לדעת למי יש נסיון טוב/פחות טוב עם יבואנים מסויימים לפני רכישת חלקים יקרים כמו לוח האם וכרטיס המסך, אילו יבואנים של חברות מסויימות, מומלצים יותר? לדוגמא, האם אקבל שירות איכותי יותר מיבואן של כרטיס מסך מחברת Gigabyte, או מהיבואן של חברת Asus (או אחרים) אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.