עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום פורום ניידים, אני מתכנן היום בערב (דיי דחוף) להזמין את הלפטופ הבא : http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#specifications עכשיו אני רוצה לוודא 100% שהוא יתאים ל220 שיש בארץ (כמובן שאני מודע לעובדה שאני אצטרך לקנות כבל מתאים) הפרטים של הadapter (שנאי) של הלטפופ הנבחר הם : [table][tr][td]Power Adapter[/td][td]Output : 19 V DC, 4.74 A, 90 W (Dual Core) , 120 W (Quad Core) Input : 100 -240 V AC, 50/60 Hz universal[/td][/tr][/table] האם הדבר יאפשר שימוש בארץ? דיברתי עם שירות הלקוחות של החנות ממנה אני קונה והם אמרו שהוא תומך רק ב110. תודה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  2. שלום, רציתי לשאול האם הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf תואם למעבד ryzen 5 3600. תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אבא שלי החליט לאחרונה לקנות מחשב לאחותי הקטנה בת ה11, וקבילנו שני מפרטי מחשב משני חנויות והייתי רוצה לשמוע בבקשה את דעתכם עליהם. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולאופיס. ואולי למשחקי מחשב קלים. אנחנו מחפשים מחשב לצרכים האלה במחיר הטוב ביותר. מפרט I: intel e2140 1.60 GHz 64 Bit 800 MHz 1 MB l2 lga775 asus p5gc-mx ocz2667512v ocz pc2-5400 ddr2 value 667MHZ 512MB כמות *2 WD 160GM 7200rpm 8mb sataII asus drw1814blt dvd-rw *18 lightscribe sata black compucase 6c28 300art black samsung 932b 19" lcd 5ms+dvi labtec wireless multimedia set keyboard +mouse leadtek winfast tv2000xp windows xp home edtion hebrew הרכבת מחשב 150 ש"ח מחיר סופי : 4120 באשראי או 3950 במזומן מפרט II: מארז 12cm vi…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. אהלן, אני זקוק למפרט למחשב נייח לצרכי פיתוח תוכנה עם וירטואליזציה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, מתאפשרת חריגה מוצדקת עד 8,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הרצת מספר dockerים ו-VMs בכל רגע נתון, עריכה גראפית ווידאו בקטנה ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

5. אוקי אז אני מחפש מפרט במיוחד לתוכנות CAD ואפילו טיפה גרפיקה.. במיוחד לתוכנה AutoCAD לרנדורי 3D וכאלה.. חשוב שהמחשב יהיה מהיר... כולל מסך ומקלדת+עכבר (לא אלחוטי) ** עריכה *** ועוד מפרט למחשב משרדי, השימוש הוא לאינטרנט, קריאת אימייל, תוכנות אופייס.. ללא מסך - התקציב - עד כמה שפחות (אין מדויק) אבל שיהיה מחשב סביר (שXP יעבוד עליו בצורה נורמלית..) תודה לעזורים...

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  6. CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by R0tem1,

מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

אהלן, צריך את עזרתכם בשדרוג המפרט הקיים (<), השדרוג יכלול מעבד,קירור למעבד,לוח אם וזכרונות בלבד ומיועד למשחקים. דגשים: לוח אם עם תמיכה ב-PCI-EX2.0 וקירור שקט למעבד, תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by termal,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב 4000 שקל. עשיתי חקירה עמוקה בשוק... הגעתי למסקנה שבחו"ל הכי זול. אבל... אני לא יודע איך זה עובד השיטה בלהזמין. יש מיסים, משלוח ועוד כמה שטיות עם משהו יודע מה מחיר המיסים או איפה אפשר לברר בקשר לזה הודה לו מאוד עם יש אתר אמין וזול בחול שאפשר להזמין דרכו הודה לו עם ירשום את הלינק.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

11. Started by haimcoen,

אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iquitos,

היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מחשב חדש שיכול להריץ רשתות נוירונים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רשתות נוירונים, אבל אולי גם אתחיל לשחק קצת (המחשב העדכני שלי לא מריץ אפילו gta5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קניתי לאחרונה dell u2417h 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BenK,

שלום לכולם, אני מתעניין במבצע הסטודנטים על המחשב הנייד Lenovo S10 עם מעבד ה n280 Atom מישהו יודע איך המיני מחשב הזה עובד עם Visial Studio, סביבות .Net ותוכנות כבדות כאלו ואחרות. תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. אני מבקש לדעת מה הוא זמן האספקה של מערכות מחשב בהזמנה מחנויות האון ליין, כמו TMS , פלומטר STARTPC וכו', או במילים אחרות, האם זמני האספקה התארכו בגלל "משבר" הקורונה, או יש מחסור בחלקים מסויימים בפועל בחנויות. @plonter @Kirill-TMS וכל מי שיכול ורוצה לעדכן. בתודה מראש !

17. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים, כמו CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by most,

שלום, המפרט לצרכי אינטרנט בלבד לא משחקים ולא עיבוד גרפי כותרת בבניית מחשב מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1186 מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 Box 233 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 331 1 800AAJS כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB 231 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19-2F מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W 326 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 1517 ¤ איך הלוח? האם עדיף ASUS M2A-VM עם X1250 על ה X1200 שעל ה ג'יגהבייט?? יש רעיון למארז+ספק יותר זולים? תודה עוזרים

• 17 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by כשריוס,

איזה מחשב נייד כדאי לקנות? אני לא מבין במחשבים ממש כדי לבחור לעצמי מחשב נייד כמתנה לשחרור. נתנו לי תקציב של 3200 ואין לי מושג איזה לקנות. אני צריך כמה הצעות שלכם לפני שאעשה סקר שוק. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by Admondi,

הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה עד 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי אופציה מסך מחשב לא לכלול במחיר הכולל - במידה וידרש נרכוש תלוי במחיר ובאיכות התמונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל,גודל,משקל--ללא אורות מיוחדים מיועד לזוג מבוגר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול WINDOWS 10 בעבר…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Boomer,

אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.