ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,436 דיונים בפורום זה
-
מבוסס אינטל בבקשה..! . מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 2000 עם חריגה עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט, משחקים בסגנון פרו אשר מיועדים לעבור למסך HD, לראות סרטים באיכות, ועבודות כלליות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש כל יום, כמעט כל היום. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - 32אינץ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פרו ופיפא. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -משחקי המחשב וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. 3.…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ברצוני לקחת חלקים מהמחשבה הישן שלי ולבנות מחשב חדש שמיועד גם לעריכה והקלטת סאונד וגם להרצה סבירה/טובה של משחקים מדי פעם. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. אינני מעוניין ב OC בעתיד. חלקים שיש כבר ברשותי (ואשמח לדעת אם כדאי להשאיר אותם או להחליף גם אותם): קירור למעבד: Cooler Master hyper 212 הרדיסק: WD 250GB SATA מסך, צורב DVD וציוד היקפי (אני לא רואה טעם לא להמשיך להשתמש בהם..). ספק גנרי 600w של סאנשיין-קומה (ישראלי אני חושב) combo 20+4 pin 600W sata pci-6pin שקט יחסית עם מאוורר גדול (ball bearing) נשלט טמפ'. כרטיס קול חיצוני FireWire של Focusrite Saffire המפרט שחשבתי עליו: מעבד: intel core2 q9300 לוח אם: gigabyte x38 intel chipset (חשוב שיהיה firewire עם ציפסט של TI…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני צריך מתשב לעיבוד תמונות גרפיקה בסיסית אופיס אינטרנט וזהו. ברשותי מסך פיליפס עם כניסת DVI האם המפרט הבא מספק והאם ניתן אפילו לחסוך 200-300 שח? שם הפריט מק"ט אחריות כמות מחיר AMD Athlon 64 X2 Dual Core 7750 2700MHZ 3 שנים על ידי היבואן AD775ZWCJ2BGH 95W 2MB AM2+ BOX Black EDITION 360 שח 470 שח 3 שנים PI-AM2RS780G SAPPHIRE AMD 780G PI-AM2RS780G כל החיים על ידי OCZ2V8002G OCZ DDR2 VALUE 2048MB 800MHZ CL5 135 שח 3 שנים על ידי היבואן WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 230 שח NEC DVDRW AD7240S BLACK X24 DUAL שנתיים על ידי היבואן AD7240S LAYER SATA 125 שח CoolerMaster RC-335 Elite 335 Mid Case No 190 שח שנה RC-335 PSU 200 שח שנתיים RS-390-PMSR-A3 …
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט מחשב המתאים לריבוי בו-זמני של תוכנות, חלונות וטאבים.אני עובד עם עשרות רבות ולעיתים אף מאות מסמכים פתוחים בו-זמנית – וכל פעם אני נחנק מחוסר זכרון RAM ונאלץ לסגור אפליקציות כדי לפתוח אחרות. עומדים לרשותי כרגע 1200 ש"ח - האם יש קונפיגורציה שתוכל לפתור לי את הבעיה במחיר זה? במידה ולא אוכל לדחות את הקנייה עד שאצבור סכום נוסף, כדי לרכוש קונפיגורציה אופטימאלית – אשמח לתיאור קונפיגורציה כזאת. בתודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בחברה הבאה שמתחילה להיות משווקת בארץ. http://www.olidata.co.il/ המחיר של המחשב הנייד 7600 כפי שפורסם בעיתון היום הוא סיבובת ה 2500. מישהו התנסה עם המחשב הזה? המלצות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הגיע הזמן לחדש, שלוש שנים כמעט אחרי השדרוג האחרון הוצאתי את עצמי מהנפתלין ופניתי לקבלת מפרט מחשב ב-3000 שקל לכל היותר ואם אפשר פחות, מה טוב. מסך יש לי, לכן אין צורך בו בהרכבת המפרט. הנה משהו שהרכיבו עבורי בחנות שאני מכיר, המחירים כוללים מע"מ ולפני הנחה - יש לציין שההנחה תהיה גדולה למדי (קשרים טובים). העתק מהדף: מארז ATX MIDI כולל ספק 12V W500 עם שני מאווררים לוח GYGABYTE 945 USB2+ -P4- DDR 800-MHZ PCI EX מעבד 6300 CORE 2 DEU כולל מאוורר שקט מקורי... זכרון 1024MB DDR2 כרטיס מסך לא בנוי בטכנולוגיה PCI EX 128M כונן קשיח 160GB SATA2 כרטיס קול 128 OB פלוס מקלדת, עכבר, כרטיס רשת וכו'. CD ROM X52 המחיר לפני הנחה: 3650... המפרט המקורי כולל CD ROM X52 אבל חלה טעות מכ…
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP זיכרון: 8121 MB (DDR2-800) Samsung M3 78T5663DZ3-CF7 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB כרטיס קול:Razer Barracuda AC-1 Audio Card דיסקים קשיחים: WD2500JS (232 GB) WD3200AAKS (298 GB) WD5000AAKS (465 GB) מסך: Dell 2407WFP-HC מערכת הפעלה: Vista Ultimate 64-bit ספק כוח: Enermax liberty 400W יש ציוד היקפי, מקלדת-עכבר, רמקולים, אוזניות (STEELSOUND 5H v2.. אחלה אוזניות!), אני לא יודע האם משתלם לעשות OC, ואם כן אז אשמח לעשות, הקירור שלי הוא מאוורר FREEZER-7. הייעוד העיקרי של המחשב שלי: לרוב אני משתמש בו בשביל תכנות ממש כבד בMATLAB, אני צריך אותו גם בשביל עיבוד תמונה בפ…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בסביבות ה-3 אלף אבל אני רוצה מחשב טוב לא חלש שיריץ משחקים ברמה!! מה דעתכם על המפרט הזה הוא טוב? מעבד E8400 3.0 GHz CASE SILVER 550B 120mm Fan WITH P.S EZCOOL m.board Biostar intel 775 G31-M7 Vga+Sound+Lan 1333Fsb DDR2 -800 hard drive SATA - 250GB 8mb Excel Store dvdrw LG x20 Black sata m.board Biostar intel 775 TP43D2-A7 1600Fsb DDR2 1066 sound+lan memory 2GB KingSton ddr2 800mhz ----כמות 2 vga card pcx Innovision® GEFORCE 9800GT 1GB 256Bit DDR3 Dual Dvi +Hdcp
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש. הצרכים שלי הם בסיסייים פלוס,המחשב מיועד להיות פתוח כל הזמן. רוב העובדה עליו תיהיה בסיסית כגון גלישה והורדת תכנים ע"י טורנטים. מעבר לכך המחשב צריך להיות מסוגל להחזיק כמה וכמה מערכות הפעלה וירטואליות (Win Server עוד 1-5 Win 7) עוד תוכנה שתיהיה בשימוש רציף היא VUZE. התקציב הוא 3000 ש"ח עם חריגה של על 500-700 שקל,אין צורך במסך,רמקולים או בציוד הקפי,(כמו כן כרטיס המסך צריך להיות סביר פלוס אבל לא יותר (עם יציאת HDMI בנוסף ל-VGA וכרטיס קול סטנדרטי) כרטיס הרשת צריך להיות בעל טווח אלחוטי טוב ועם תמיכה ב-100Mb. רצוי שמארז המחשב יהיה MINI Tower ובד בבד יכלול את הקירור הנדרש גם במידה וארצה לעשות OC (בינוני). מידת הרעש הרצויה היא בינונית מינו…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זה המפרט מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX נקנה בחול זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 800MHZ CL4 בעתיד ישודרג השאלה שלי האם כדי לי לשנות את הלוח אם [ לאחד מהלוחות הבאים http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1962 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2152
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Latitude E6400 מארה"ב עם אחריות NBD. אבד לי החיבור של הBT בWIN7 ואני רוצה להפעיל את האחריות. איך הסיפור הזה עובד? מה הטלפון של התמיכה העסקית? חיפשתי קצת באתר דל ישראל ולא מצאתי. האם טכנאי מגיע אלי הביתה ומסדר את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריבירים של כרטיס קול ומסך למחשב נייד IBM? באתר IBM?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה,
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים. הלונובו S100 העגלה שלי מראה סימני גסיסה כבר כמה חודשים אז החלטתי להתחיל לחפש משהו חדש. הקדשתי לכל העסקה עד 3000 עם גמישות קטנה והתחלתי לחפש. בחיפוש קצרצר בזאפ של נייד עם לפחות 8gb ram, 256ssd ומעבד i5 או i7 מדור חדש יחסית המחירים בושה (לפעמים כמעט כפול מהמחיר שבאמזון!) והמבחר דל ביותר. זה פשוט לא משתלם ולא בא לי לשלם לעוקצים האלה שקל. אמרתי נראה מה יש באמזון ובאמת שיש כמה הצעות נהדרות שם, כולל משלוח ומכס. יש את האייסר ניטרו 5 https://www.amazon.com/gp/product/B086KJBKDW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A133XRPP18G6HD&psc=1 יש את האסוס vivobook 15 https://www.amazon.com/ASUS-F512JA-AS34-VivoBook-i3-1005…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם, מנסה לבנות מחשב בסיסי לקרוב משפחה, אשמח לקבל קצת עזרה. זה מה שחשבתי בינתיים (נבנה דרך KSP) : Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black - 1090 Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray - 495 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA - 395 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel - 180 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 225 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET - 290 מארז, כרטיס מסך רמקולים ועכבר חסרים... הכל נתון לשינוי מלבד המסך. והנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב לשימושים הבאים : הורדת סרטי וידאו ממצלמת הוידאו וערכתם במחשב . הורדת תמונות ממצלמה דיגיטלית הכנת מצגות +OFFICE. גלישה באינטרנט מהיר. הורדת סרטים , תמונות ושירים מהאינטרנט .צריבת תמונות , סרטים ושירים על C.D . אופציה:בניית אתר פשוט . אפשרויות לשדרוג המחשב עד כמה שהתקציב יאפשר ,בעוד שנתיים-שלוש . אולי למשחקים פשוטים .התקציב 3500 ש"ח כולל מסך דק. השאלה אם המפרט שלי יתאים לכך : מעבד :INTEL P-D LGA775 DOUL-CORE. דגם:820 , מהרות מעבד:2.8 GHZ , זכרון מטמון מ"ב2 . או , INTEL PENTIUM 4 3.0GHZ 800 MHZ לוח : GIGABYTE GA-8VM800PMD-775 . או : INTEL GRANT COUNTY 2 CHIPSET ATI או :אחר, תומך DDR II 667 MHZ .תומך במעבדי קונרו. תומך…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא מבינה כלום במחשבים ואני חייבת לגעת אם יש בIDM t41 כניסה לסים ? וכן אם יש בT61? דחופפפפפפפ)))) ??? ???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא אמור לקבל את הדיסק התקנה הרי שילמתי על מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היייי אז ככה אני צריך כרטיס מסך למחשב של אח שלי כרטיס AGPX8 באזור ה500 ש"ח מקסימום 800 אם מישו יכול בבקשה להקדיש שניה ולהמליץ כי אני רוצה להזמין עוד היום אגב זה ללא ממש קשור אבל אם מישו מתעניין זה AMD3200+ ליבה אחת עם לוח של גיגה בייט לא ממש זוכר איזה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד 9550 Q לוח אם אני חושב על אסוס P5 מסויים יש כ"כ הרבה שאיני יודע מה מתאים לי אולי P5Q זכרונות אין לי מושג מכל התזמונים למינהם שראיתי מה מתאים לי אני רוצה 4 G הארד דיסקים חשבתי על WD 500 כרטיס מסך אני חושב שאלך על 9800 או קוודרו טרם הוחלט מארז המליצו לי על ANTEC 6580 מגיע עם ספק 430 וואט אין לי כל כוונה להתעסק עם אובר קלוק לא מבין בדברים האלו המחשב אמור אך ורק לערוך וידאו . (זהו עיסוקי ) חשוב לי יציבות ואמינות המערכת כמו כן אם מישהו חושב שכדאי ללכת על קור 7 אשקול את העניין למרות שזה מייקר . מעדיף להשאר תקציבית במפרט ה 9550 Q לא צריך לתת לי מחירים. אסתפק בהמלצה לרכיבים מתאימים . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה באירופה אפשר להזמין את המחשב בבקשה תגידו בגלל שאני מחפש כבר בכל מקום אפשרי ואני לא יודע מאיפה הכי בטוח לקנות. תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-