עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מארז יפיפי של ANTEC מוזארת אבל לצערי הלוח אם שיכול לשכון בו זה רק מיקרו ATX אני במקור רציתי להשכין בו פנטיום 4 ...לצערי מחשבים כאלה יש והמון אבל קשה למצוא משהו מוכר מיקרו ATX הוא שיודע שזה מה שיש לו אז יש לי כמה שאלות 1) מדובר במחשב שכל תפקידו זה יותר לשמור על ספריות מוזיקה ו סרטים באיכות לא HD והורדות האם אני חייב כרטיס מסך או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך פנימי GMA לדוגמא? מצאתי משהו כזה בערך.. מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 260 ספקי כוח‏ Golden Tiger G-T 400W,8cm Fan (24pin 80 סה"כ 710

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (לפני כמה ימים פתחתי עוד ת'רד... אבל אני לא מוצא אותו) בניתי מפרט: (יש לי הארד דיסק וכוננים) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ₪1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ABIT AB9 QUAD GT ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9QGT זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 (שני סטיקים) ₪221 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ₪1634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ₪412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪125 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10…

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by zam,

מפרט ל- משחקים, OC , סרטים וריבוי משימות. הורכב ב- SKYPC מעבד 1247 Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם 965 Asus P5B Deluxe זכרון 806 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800Mhz CL4 HZ F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס מסך 1938 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E דיסק קשיח 350 Westren Digital WD2500KS 250GB מארז 789 Thermaltake Eureka Black AL case VC8000BWA ספק 890 Enermax Liberty 620W ELT620AWT קרור למעבד 135 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 עכבר 385 Logitech G5 Laser Mouse מסך 1499 LG 19" L1970HR 2ms LCD 10 פריטים 9,004 ¤ סכום כולל מע"מ 1. אני מעוניין להישאר באותה רמה, עד כמה שאפשר. 2. אני לא מעוניין לעבוד עם KSP 3. חנויות מאזור המרכז תתקבלנה בברכה. 4. ל…

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  4. הי! מה דעתכם על המפרט הבא בסכום 1490 שח? השימוש הוא כאמור ביתי (סרטים, קצת הורדות, גלישה) ומעט תיכנות (אקליפס, אולי בעתיד ויזואל סטודיו) מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core™ i3 3220 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX R2.0 / Intel H61HOכרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחSeagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG/Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24מאיץ גרפימאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2500 תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך מפרט של מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה קידודים (HD) ועריכת סרטים. גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד בכלל! מסך כנראה 23 אינץ של סמסונג (FHD 1920*1080) חשוב שיהיה גם מארז טוב (אבל לא מטורף),יותר נכון מארז איכותי. הארד דיסק: 1TB חנות בצפון (חיפה). תקציב: 4000 ש"ח (כמובן שהתקציב רק למארז , ללא מסך וללא ציוד היקפי) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by mtnm,

היי, מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ₪999 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ₪462 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ₪430 ספק כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪239 זיכרון G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ₪286 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ₪796 מה דעתכם על המפרט? מיועד למשחקים בעיקר ומתוכן להחזיק כ3 שנים. המחירים הם של TMS אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב או זול אז תגידו. נ.ב. מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף עצמאית מTMS? תודה, מתן

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. קודם כל שלום לכולם אני רוצה מפרט לחבר שלי בעיקר למשחקים..... עד 5000 ש"ח לא צריך שום ציוד הקפי (מסך רומקולים מקלדת עכבר לא צריך) תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

9. Started by Asafalfa,

1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום לכולם.. אז לאחר 4 שנים שקירטעתי עם המחשב הישן , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ;D אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק בו כמו שצריך , לקודד סרטים וכול שאר הירקות שעושים עם הקופסא הזו. בינתיים אני אשתמש במסך הקיים - SAMSUNG 710TM בגודל 17 ובערך עוד חודשיים אני אחליף אותו ל22' נורמלי. אחרי שיטוטים באתר וקריאה לא מעטה על המפרטים השונים הגעתי לסוג של מסוים של הבנות לגבי המפרט הבסיסי שאתם ממליצים עליו. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי...והנה הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800M…

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  12. ראשית השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר. אין צורך ביציאת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה win 7 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, רחוק …

13. Started by RunningWithScissors,

הדרישות הן פחות או יותר סטנדרטיות מסך 13-14 זמן סוללה סביר+(שוב עדיין לא יודע להעריך כמה יהיה מספיק) חשוב שידע להתמודד עם VS,MATLAB ויהיה בעל יכולת לטפל ב1080P בלי בעיה (HDMI חובה). עכשיו העניין הוא שאני עדיין לא סטודנט ולכן אם יש לכם תובנת נוספות אשמח לשמוע.... חשבתי להביא את ה-ENVY 14 מארה"ב ב-1K דולר, מה אתם אומרים עליו הוא נראה די בטיח בביקורות קצת שמן אמנם אבל אני לא יודע כמה זה נורא...

14. אוקיי אז ככה ביקשו ממני לבדוק אז אני פונה אליכם אני זקוק להמלצות ל2 מחשבים שונים במקצת 1. מחשב שיריץ אופיס הארד דיסק 40 GB יספיק זיכרון פנימי 512 ומעלה מסך 15.4 WIFI וכרטיס רשת רגיל המחשב הזה בעיקרון לא נועד לשינוע אלה לשבת על המדף בבית ככה שזמן סוללה / משקל לא משחקים תפקיד 2. מחשב בעל מסך 14 אינץ להרצת אופיס הארד דיסק 40 GB WIFI וכרטיס רשת רגיל כשכאן הדגש הוא על זמן סוללה ארוך ומשקל קל .

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by chenc,

שלום אני חן לאחרונה קיבלתי במזומן 2000 ש"ח ואני מעוניין להוסיף מחשב לשימוש שוטף + עריכת סאונד. צורב - יש, ציוד היקפי - יש. רק מארז ותכולתו. אני משער לעצמי שרבים מכם אומרים "מה סאונד ו2000 ש"ח פחחחחח" אבל תתפלאו גם (הנוכחי שלי היום) P4 2.6G יכול להספיק לפעמים ולבצע עבודה טובה. אבל בכל מקרה מה שאני מחפש - זה להשתפר. אז המחשב החדש גם ישמש לשוטף (גלישה) וגם לסאונד ולכן אני מאוד מאוד מעדיף 2 GB זכרון. עוד העדפה מסוימת - כרטיס מסך נפרד, כמו 8400GS (חשוב שיהיה שקט) שעולה 270, כך שאין צורך בלוח עם כרטיס מסך מובנה... אז אשמח לשמוע / לראות כמה מפרטים מוצעים בנוסף דפדפתי פה בשבועות האחרונים ויש לי כמה שאלות על המפרטים שהציעו: למה לא לקנות זכרון של 800MHZ וCL נמוך? (אם אפשר…

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by lowlow1001,

1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם ! אני די חדש פה ואמרו לי שזה אחלה פורום . יש לי בקשה אחת שתעזרו לי לפתור בעיה שאני כבר מיואש ממנה. יש לי מחשב נייד MSI m662 שקניתי לפני שנתיים, רציתי להשתדרג והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולא טרחתי לבדוק אם הוא תואם את מערכת ההפעלה. (לאחר המקרה הסתבר שהוא לא תואם) במהלך ההתקנה הוא ביצע ריסטארט ולאחר מכן הכל תקוע על מסך הלוגו של שלוח אם ואין אפשרות לעשות כלום - אפילו לא להיכנס לביוס ! הנה תמונה : מה לעשות ?!?!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

היי, אני לקראת קניית מחשב חדש, רציתי לדווא שהרכיבים לא יפריעו אחד לשני לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זירונות G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 וקירור למעבד Noctua NH-D14 תודה רבה.

19. Started by r0ckY,

שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם ערכות הקירור\אוורור לנייד שוות משהו ובאמת תורמות להורדת הטמפ' שלו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שיש לו דבר כזה,כמו כן המלצות. חפשתי בזאפ ומצאתי את הרשימה הבאה - http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&orderby=price&DB135498=294266&pageInfo=1 יש דברים מטורפים כאן,אבל לא צריך להגזים,לא מעניין אותי כל התוספות של הHUB וקוראי כרטיסים. חשוב באמת אם זה יהיה יעיל ושזה יתאים לדגם HP DV6515EJ. תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by klozo,

אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by roeesnir,

ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. 1 התקציב שלי הוא עד 1400$ - האם במחיר הזה ההבדל למחיר בארץ לאותו הנייד לדוגמא יהיה משמעותי (לאחר תשלום המע"מ כמובן.) 2 האם WLAN זה בעצם WIFI ? 3 האם כדאי לי ללכת על INTEL DUE CORE 2 ? או רק INTEL DUE CORE ? 4 האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים ? 5 האם תוכלו להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים לארץ ? 6 אין תשלום מכס רק מע"מ נכון ? 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים