עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה .. אני צריך שתארגנו לי מעבד +לוח אם+ מארז יש לי כ.מסך 9600gt ולפי מה שהבנתי ה-3 ג'יגה הרץ שלי די מגביל את הכרטיס ... ככה או ככה אני רוצה שתמליצו על משהו שיהיה גם סבבה למשחקים אבל גם שיהיה חזק ... לגבי מארז יש לי רעיון או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=7488 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=6221 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=839&page=1 אם יש לכם משהו אחר יתקבל בברכה .. אם אפשר דרך http://www.zigzag2000.co.il ד בר נוסף, הבנתי שאם אני קונה לוח אם ומעבד חדשים מספיק רק להעביר את ההארדיסקים ולהתקין את הדרייברים …

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by ma4351,

רציתי לדעת בעיקר לגבי תאימות של הלוח עם המעבד והזכרונות. 1. האם הוואלט של הזכרונות בסדר ומתאים לשאר החלקים? 2. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט 43 ,מה אתם אומרים? (האמת שלא ראיתי שם זכרון אחד שכתוב שכן מתאים) זה הלינק באתר של gskill http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 3. מה זה אומר ? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11139 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by nadavcheck,

שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום לכולם, ההודעה הקודמת שלי קצת ירדה בדפים. אשמח לקבל הצעה למפרט לעריכת וידיאו HD וגרפיקה -לפי בדיקות שערכתי ה-C2D יספיק לי אז לא צריך quad אבל חוץ מזה איך אני יודע איזה קירור אני צריך למעבד? האם הקירור בקופסא של המעבד לא מספיק? התקציב הוא 4000ש"ח עד 4500ש"ח ללא מסך. תודה מראש! נ.ב - אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח אבל העיקר שיהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. זה המשחק היחיד שנתקע לי באמצע .. אני משחק כמעט ברוב המשחקים COD למשל , ועובד חלק המעבד הוא של אינטל T5800 .. והכרטיס מסך של .. HD3470 .. הדום 3 הןוא לא משחק כבד .. והכרטיס מסך שלי די טוב .. הרצתי יפה מאוד את COD5 החדש .. בדום המסך נתקע ואז יוצא ואומר לי שחזור מנהל תצוגה .. משהוא יודע מה זה אולי בבקשה .. ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום לכולם ראיתי שניתן להתקין היום מערכת הפעלה של מק (APPLE) על MSI WIND יש למישהו מושג איך עושים את זה ועד כמה זה קשה לביצוע? מישהו עשה את זה בכלל מחברי הפורום? אשמח לשמוע פרטים תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב נייח CHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB זכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר} דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA כרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/B כרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/B כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/B צורב SAMSUNG DVD RW X18 SATA מארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX מערכת הפעלה XP HOME מקורי 1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי 2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC} 3. ה…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  14. חברה שלי קנתה מ notebookclub את ה dell vostro a840. בעיקרון קיבלנו אחריות מצורפת לחשבונית על דף רגיל שמפרט את האחריות אבל שלא אומר שהאחריות היא של דל. לכל החלקים 3 שנים (ספק וסוללה שנה). לפי מה שכתוב המעבדה שלהם נמצאת במדינת היהודים 85 בהרצליה פיתוח לפי מה שכתוב בקבלה, וצריך להתקשר למספר כשלהו כדי לפתוח פניה במידה ויש תקלה. האם זאת האחריות המקורית?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך 22 LCD שישמש אותי בעיקר לשימוש ביתי רגיל, רוב השימוש יהיה באינטרנט: לגלישה צ'אטים ומסנגר ולקרוא מאמרים ווידאו ועל הדרך זה כל מה שבא בדר"כ מוסיקה וסרטים רגילים לא HD, (לא בקטע של עריכת סאונד או סרטים כבדים) לא למשחקים אבל עדיף שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל הסרטים שירוצו טוב לא מתוכנן O.C, תקציב עד 2500, צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ומסך 22) תודה לעוזרים... המפרט שהיכנתי: אתם יכולים להוסיף\להוריד\לשפר חלקים לפי דעתכם כי אני באמת רוצה שזה יהיה קנייה משתלמת ולא מבין כ"כ בספקים ומארזים אם אפשר להוריד את המחיר בעוד כמה מאות לדברים ששמתי פה ולא משתלם לי אז אני אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by ofirs1,

שלום אני מעוניין במפרט של מחשב ללא ציוד היקפי בסכום של עד 2200 שח". את המחשב אני צריך בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים אשמח לראות פה מפרטים שאתם מציעים לקנות בסכום זה. אם אפשר אני מעדיף מ TMS. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by ac1240,

בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום אנשים! זקוק לחוות דעתכם האדיבה בדחיפות! זהו המפרט [ללא מסך וציוד נוסף] הוא לא מדוייק לפרטי פרטים, אבל אני בטוח שעדיין תוכלו לקבל את הרושם במה מדובר: intel i7 2.6 8mb cache 4.8GT כרטיס מסך 9800GT 1GB RAM מארז של HEC - TOWER ספק כוח OCZ PRO 500W זכרונות 3X2GB OCZ 1600GHZ -סה"כ 6GB לוח אם BIO STAR T POWER X58 [קיבולת עד 24GB זכרון] SEAGATE BARRACUDA 1TB 7200.12 [למרות ששמעתי כמה דברים לא טובים על סיגייט לאחרונה]. 1. מה התקציב? 5000 ש"ח-ואני יכול להשתדל לשלם במזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? בתכלס לדברים הכבדים-משחקים,עריכת וידאו ואפקטים באפטר אפקטס,תלת מימד, וגם כמובן לדברים פשוטים-אינטרנט הורדות וכו'. אני כרגע לא מועסק בתחום,אבל מתכנן שכן בעתיד. בינתיים אני מנסה לעשות פרוי…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by dankken,

שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by Liroy Levi,

תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי:כמה שיותר יותר טוב אבל לא להגזים האם לתת דג…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. אז ככה - אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על בינוני+ עד גבוה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח אם טוב עם מעבד K בשביל האופציה לעשות OC כאשר המחשב יתחיל להאט, או לוותר על הרעיון ופשוט לשדרג כרטיס מסך במקום (מדבר שנה וחצי + אחרי הקניה הזאת) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניות בFHD (אם אפשרי באותו הזמן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב אך רוצה לדעת למי יש נסיון טוב/פחות טוב עם יבואנים מסויימים לפני רכישת חלקים יקרים כמו לוח האם וכרטיס המסך, אילו יבואנים של חברות מסויימות, מומלצים יותר? לדוגמא, האם אקבל שירות איכותי יותר מיבואן של כרטיס מסך מחברת Gigabyte, או מהיבואן של חברת Asus (או אחרים) אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by asafmanor,

אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.