עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by A.Iniesta,

מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו. :s05:

2. Started by elrxx,

מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪966 לוח אם: GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪811 זיכרון: CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪382 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6870 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1066 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪112 מארז: COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪473 ספק כוח: SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪505 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN …

3. כרגע המפרט שלי מעבד - AMD Athlon II X3 440 Processor לוח - GA-MA78LMT-US2H זכרונות DDR3 1333MHZ 2GB X 2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 480 ספק - Seasonic 520W חשוב לי מאוד עבודה עם Cubase (אוכל הרבה זכרון וכוח עיבוד). אחר כך משחקים וכל השאר. צריך הצעות לשדרוג המעבד, או שכבר עדיף להחליף לוח תואם אינטל ולקחת מעבד אינטל... תקציב 800-500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Epic,

השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by Ashand,

מה המחיר שלו בארץ? http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=5319&head=0 מה דעתכם עליו?מחשב חזק?

6. Started by TheGama,

שלום לכם אחות של חבר שלי רוצה מחשב שלא יהיה מיועד למשחקים כבדים אבל שמשחקים עוד איכשהוא יהיה אפשר להפעיל שם ( לא משחקים כמו GTA החדש ולא כמו CALL OF DUTY ולא כמו CEYSIS ... אלא משחקים כמו פיפ"א וכל אלה ... ) המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט , מוזיקה וכל אלה . היא יכולה להשקיע עד 3000 ש"ח היא רוצה את המערכת קומפלט עם מסך , רמקולים , מקלדת והכל . * רצוי אם אפשר שכל החלקים יהיו מחנות אחת .. שלא יהיה מפוזר בין כמה חנויות . מי שיוכל לעזור לי בבניה אני יודה לו מאוד . תודה רבה ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. שלום, אני מעונין בהצעת מחיר למחשב( חריגה קטנה מהסכום תלקח כאפשרות) שישמש למשחקים עדכניים, אינטרנט והורדות. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך LCD 19 רחב מסוג samsung BW940 אין חשיבות ליופי המארז יש חשיבות לשקט סביר. עדיף שהחנות תהיה מראשון לציון. בנוגע ל OC אם החנות יכולה לבצע זאת ובאחריות אין לי בעיה אם זה, אני לא אעשה בעצמי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by shimon-med,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב נייד דל latitude e4300 בעוד 2gb (כיום יש שניים), הזכרון הוא DDR3 במהירות 1066. קראתי את הסטיקי בנושא ועדיין נשארו לי מספר שאלות. 1. הסתכלתי באתרים של מספר חברות המוכרות זכרון בארץ (סמסונג, קינגסטון), שם ניתן לבדוק האם סטיק הזכרון תואם את דגם המחשב, אך לא מצאתי את הזכרונות שתואמים את הדל. האם באמת יש הבדל בין מספר סטיקים של זכרון, אשר כולם SODIMM DDR3 בגודל 2GB עם מהירות 1066? 2. לאור השאלה הנ"ל, האם מכירים מקום אשר מוכר זכרונות אשר מתאימים למחשב? זה המפרט מהאתר של דל: Tech Specs[table][tr][td][/td][td]General[/td][/tr][tr][td]Storage Capacity[/td][td]2 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]Upgrade Type[/td][td]System …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא: Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך מה דעתכם? בפרט, אני מתעניין בשתי שאלות:" 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני בצורה טובה ומהווים שילוב יעיל? 2. האם המחשב יצליח להיות גם שקט וגם לשרוד את הקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר? השקט קריטי (כאבי ראש ומיגרנות הם עניין שבשגרה אצלי ). מספר הערות: המפרט יצטרף לרכיבים קיימים (הרדיסקים, ציוד היקפי וכו'), ישב במארז גדול, עם ספק 600וואט, לא מתוכנן OC, מת…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by nigger84,

אהלן, אז אחרי שיש נייד, הגיע הזמן להצטייד בעכבר קטנטנן כיאה לניידים שיהיה משהו טוב, blue tooth כמובן microsoft או logitech המלצות מישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by haimn100,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב שאיתו אני יעשה לרוב פיתוח בויזואל סטודיו וגם אני ארצה תמיכה במשחקים(אסטרטגיה בעיקר ללא צורך בהגדרות ויזואליות מנופחות). התקציב הוא עד 2000 שקל וההעדפה היא לאינטל. למישהו יש רעיונות למפרט מעניין?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by ben060,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP שלחתי אותו לתמיכה הטכנית של HP הם הביאו לי הצעת מחיר של 2000 של לתיקון הבעיה הייתה שאני מחבר את המחשב אז החשמל מפסיק לעבוד והסוללה נכנסת לפעולה. הם אמרו שהבעיה היאא במגעים הם אמרו שהמגע נוגע בלוח וזה מה שמקצר ולכן הוא נכבה והסוללה נכנסת לעבודה. האם שווה לי תמורת 2000 שח לתקן את המחשב? אין עליו כבר אחריות בגלל זה זה עולה כסף.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום אני רוצה לרכיב מחשב חדש אבל חלקים רבים כבר יש לי ולכן אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני הייתי גם שמח אם תסבירו לי כמה דברים שאני אשאל בהמשך. תכלית המחשב היא מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה חזק לאינטרנט ולעבודות וכו'. התקציב שלי הוא: 3000 המחשב צריך להכיל: מעבד חדש: עכשיו השאלה העיקרית היא מה ההבדל בין פנטיום ל AMD. מה עדיף מה הקטע של ה -1 MG ו 2 MG וכל שאר השטויות שיש שם... לוח אם: רצוי שהלוח אם יכיל כבר כרטיס קול פשוט (האם אני אוכל לשים כרטיס קול אחר בהמשך שהמחשב ישתמש רק בו?). שיהיה בלוח אם כרטיס רשת טוב. הלוח אם יהיה טוב ויחזיק מעמד הרבה זמן שיהיו בו מספיק סלוטים ובקיצור שיהיה חזק למטרה. ספק: אין לי שמץ של מושג (כרגע יש לי ספק אבל...). דיסק קשיח: בסביבות ה- 200 GB…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב מקסימלי של 7,000 ש"ח, יש צורך במסך, אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים. המחשב מיועד למשחקים "כבדים" ועריכה גרפית, תלת מימד וכו'! ויסטה + עריכה גרפית כבדה == ים של זיכרון לפי דעתי... אצטרך לפי דעתי גם מארז טוב / קירור / ספק כוח חזק, 2 ג'יגה זיכרון לפחות... את השאר תחליטו אתם אני סומך עלייכם! דרך אגב אם אפשר להרכיב את כל המחשב מ- SKYPC.CO.IL אשמח. שי

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by moshe20,

שימוש עיקרי משחקים משני סרטים צפייה.ואינטרנט דגש חשוב אני לא עושה אוברקלוק וצריך שמחשב יכלול ציוד היקפי ומסך

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. היי, מחר אני מזמין מחשב חדש, והמחשב הנוכחי הולך לאבא... יש לי תקציב של כ-4500 ש"ח, וכמובן שעדיף מחשב כמה שיותר טוב... מסך אני לא צריך, וכרטיס קול אני כנראה אקח מהמחשב הישן שלי... (יש לי audigy 1 platiniu 1 והוא נראה לי מספיק לבנתיים... בעתיד אוליי נשדרג תחלק הזה...) בנתיים בניתי משהוא בסגנון של: 1200 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1000 - זיכרון, 2GB DDR2 667MHz. 850 - כ.מסך, Asus redeon X1600 512MB 128bit. 600 - דיסק קשיח, W.D 320GB 16MB 7200RPM עם חיבור S-ATA2. אני לא גיימר מטורף ויותר חשוב לי שהוא יסתדר כמו שצריך עם תוכנות כמו MATLAB ויהיה מסוגר לעשות דברים כמו עיבודים של תמונה וקצת קרפיקה ממחושבת כמו שצריך... בגלל זה לקחתי כרטיס מסך עם המון זיכרון, וממשק קצת איטי יותר (1…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by kikoos,

שלום,רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים שבאים עם כרטיס קול של 5.1,כלומר אם יש יציאה אופטית? כי עדיין לא ראיתי מפרט של מחשב שיש בו סאונד 5.1,ואם כן הייתי רוצה לקבל דוגמאות למחשבים כאלה. תודה!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by SilentD.M,

שלום , אני צריך מפרט מחשב למשחקים ב 3000שח עד 3500 ללא צורב וציוד הקיפי , ואני לא צריך דיסק קשיח גדול!80 גיגה אהיה בסדר :-\ שיריץ פיפא וכו.... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום לכולם :-) אני לא מבקש מפרט לפי תקציב, אלא לפי הדרישות. מקווה שזה לא יהיה יקר. אם זה יהיה יקר מאוד אתייעץ אתכם איפה כדאי להתפשר. אלה הדרישות הצנועות שלי ממנו: - הרצה מהירה וקלילה של תוכנות עריכת וידאו כמו premiere, vegas וכ' - הרצה מהירה של תוכנות Adobe creative suite CS4 כגון indesign, photoshop ו-iilustrator (במקביל) - הרצה מהירה של יישמי אופיס במקביל - הרצה מהירה של תוכנות עבור אדריכלות ותכנון. בינהם autocad ו- 3d studio max - כרטיס מסך שיתמוך בשני מסכים עבור עריכת וידאו - כרטיס מסך הכולל כניסת ויציאת וידאו (VIVO) או כרטיס טלוויזיה נפרד ממנו. (מה עדיף? המטרה: לראות טלוויזיה במחשב וללכוד בפורמט איכותי) (עדיף כרטיס שיתממשק עם הממיר של YES - תוכנה תשלוט על הממיר של YE…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by eitanha,

קיבלתי הצעה לקניית מחשב ללא אפשרות החלפת רכיבים אבקש לדעת האם המפרט טוב יחסית למחיר מעבד intel 4300 לוח אם asus p5n-e sli זיכרון g.skill 800 ddr 2 2 gb כרטיס מסך sapphir 1950 pro 256 מארז nzxt trinty ספק hec 400 tr דיסק קשיח wd 250 sata 2 סה"כ 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם רכישת נייד חדש עם הדרישות מטה: * מטרות המחשב? המחשב מיועד לעריכות סרטים בעיקר, עם יכולות רינדור טובות. אפשר גם למשחקים (ARMA3 ו-BF4 על גרפיקה בינונית עד גבוהה). * גודל המסך? 15.6-17" רצוי מט. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה NUMPAD. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב זמן העבודה יהיה בבית ממילא עם חיבור לחשמל, לא נדרש הרבה זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? אפשר, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB. * כונן אופטי? אפשר, לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום אני צריך מחשב למשחקים דיי כבדים ב 3000 שקל בלי מארז חשוב לי מאוד מעבד טוב וכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,בן דוד שלי קונה מחשב חדש והתקציב שלו הוא כ5K הוא צריך לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך הארד דיסק מארז וספק,ניסיתי לבנות לו משהו מה אתם אומרים המפרט הוא כעקרון למשחקים.. ? מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 270.00 ¤ 1 270 ¤ 1 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1330.00 ¤ 1 1330 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.00 ¤ 1 560 ¤ 4 6811 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 660.00 ¤ 1 660 ¤ 5 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 310.00 ¤ 2 620 ¤ 6 5499 Enermax 420W EG…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.