עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …

2. אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Mr.positive,

לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by alias,

אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Gal1992y,

*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. הקישור הנ"ל לא עושה למישהו כאן דה ז'אבו ?! http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4335&catcode=4&shataf=

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Shoko,

המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by cbga,

שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב נחמד לי ולאשתי שישמש בעיקר למטרות לימודים - אינטרנט ואופיס. התקציב כמו בכותרת עד 3500 ש"ח. המחשב יקנה בארץ ולא דרושה אחריות בחו"ל. אין לי העדפות לחברה / חנות אבל חשובה לי אחריות מלאה לכמה שיותר זמן. הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: גודל מסך סטנדרטי, דגש על משקל נמוך ואורך חיי סוללה ארוך, 2GB זיכרון לפחות (אני מעדיף ויסטה), הארד דיסק 250GB לפחות, כרטיס רשת אלחוטי למרות שהמחשב לא מתוכנן למשחקים יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ עליו משחקים קלילים/ישנים במידה והתקציב מאפשר, ואיזה סרט פה ושם. נראה לי שזהו. תודה מראש לכל העוזרים!

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם התקציב שניתן מוגזם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , adobe Lightroom וכו', שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש בתקציב 7,000 ש"ח כולל הכל חוץ מצורב (כיוון שהוא מקבל מתנה צורב 52/24/52 של SONY מנטויזיון). הצרכים שלו הם: משחקים כבדים, עבדות, אינטרנט, קולנוע ביתי לחדר והכי חשוב המחשב ממש לא ל- OC לכן הוא לא צריך שום גוף קירור או מאוורר או כל מה שיכול להיות קשור ל- OC. המפרט למחשב שאני חשבתי עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם:ABIT NF7 v2.0 nForce2 זיכרון:Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CL2.5 ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך:Powercolor Radeon 9700 128MB DDR כרטיס קול:Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים:TEAC 1.44MB 3,5" כונן דיוידי:TOSHIBA DVD-ROM 16/48 מסך:17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by tomegozi12,

האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + עריכת אודיו לא כבדה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA-V, Battlefield4, Batman Arkhamn Knight, Simcity, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.

16. מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. לאחר סקירה מהירה של האינטרנט עלו מספר דגמים: 1. acer 5620 הכולל מעבד t5550, 2gb, 120gb, 2.8kg, 1y 2. hp 6720s, t5450, 1gb, 160gb, 2.5kg, 1y 3. hp 6720s, t7250, 1gb, 160gb, 2.5kg, 1y 4. lg r405 t2370, 2gb, 200gb, 2.37kg, 2y 5. fujitsu t5520, 2gb, 2.7kg, 2y 6. thinkpad r61, t2330, 2gb, 160gb, quadro, 15" 1680X1050, 1y המטרה מחשב המתאפיין במשקל הנע בין 2.37 קג לבין משקל 2.8 קג. 2.8 קג התקבל בתנאי שהמפרט בעל מעבד core2duo. השימושים תיכנות. לא קונה דל, גיגהבייט וטושיבה. להלן סקירה מצומצמת של שאלות 1. האם lg r405 , בהשוואה ל HP, מתחמם פחות והמאורר שקט. 2. מהי האמינות של fujitsu ו acer. 3. האם מישהו התנסה עם אחד המחשבים של HP שציינתי לעיל. 4. האם ישנה חברה/חנות המחליפה את המחשב…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. שלום אני מחפש לחברה שלי מחשב, כרגע היא גרה לבד אז הוא ישמש אותה גם כמחשבה הראשי, בבית הוא יהיה מחובר למסך ומקלדת, בעתיד היא תלמד וחשוב שהמחשב גם יתאים ללימודים. חשבתי על מחשב עם מסך בגודל של 15.5", הבעייה שאיני מעודכן כ"כ בחומרה ולא יודע מי מציע את התמורה מול מחיר הטובים ביותר. רצוי כמובן שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק בהתאם למחיר אך שיבוא מחשב מבית טוב ועם שירות ואחריות נאותים. כמוכן התקציב הוא עד 3500 ש"ח אבל פחות זה גם טוב! השימושים העיקריים זה, אינטרנט, אופיס וקצת מולטימדיה, סרטים וכו'. אני יודע שבשביל זה לא צריך מחשב הכי תותך אבל רוצה משהו שיחזיק כל התואר, תודה מראש לעוזרים אופיר

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט מחשב. הצרכים הם בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים וכו', אך אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים (אין צורך בכרטיס מסך יוצא דופן, משהו בינוני לדעתי יספק את הצרכים). המפרט לא כולל מסך, אך צריך לכלול גם הרכבה. אודה אם תכללו גם צורב DVD טוב כחלק מהמפרט. אין לי העדפות בין אינטל לAMD, אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר לדעתכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by Satya4bs,

שלום רציתי לברר בנוגע לעניין האם הזכרון ראם בנטבוקים הינו זהה לזכרון בניידים הסטנדרטים כלומר אם מרחיבים אתו קונים את אותו הזכרון. כמובן בתנאי שהתדרים זהים (533 או 667). ועוד שאלה על כרטיס המסך של ה אסוס 1000h . intel UMA ראיתי בחלק מהתארים כתוב במקום intel uma שזה x3100 שזה לא נראה לי הגיוני. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11217 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by erashel,

שלום, צריך מפרט עד 3.5K ללא חריגה עדיפות לחנות במרכז כמו פלונטר, עדיף שלא KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K גג בלי חריגה, עדיף לכיוון ה3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ozwrx,

CELERON M 380 או M 410

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. מבקש את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי מפרט בתקציב סביבות ה5K נבנה למטרות משחק גיימינג כבדים בעקרון כל הערה, דעה וביקורת מבורכת תודה רבה לעוזרים דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 13 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX 1 כונני SSD: Intel 60G…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב קל, דק ובעל סוללה חזקה לסטודנטית להנדסת חומרים. בגדול השימוש במחשב יהיה ממוצע והיא לא הולכת להריץ תוכנות כבדות במיוחד. מה שכן חשוב, זה הגודל, המשקל והסוללה החזקה כי הוא הולך להיות עליה 24/7. המחשב צריך לבוא עם מערכת הפעלה. תודה רבה, MODY.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by ColdFire03,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב נייד קטן משהו בסגנון ה10-11 אינץ' חשבתי על ה MSI WIND מה דעתכם עליו? בכל אופן אני לא רוצה לעבור את ה 2000 שקל ואני רוצה לקנות או מפה www.ivory.co.il או www.ksp.co.il השימושים שלי הם מיילים אופיס ואינטרנט בנוסף מה זה בדיוק המעבד הזה אינטל אטום הוא ליבה כפולה יחידה? מה הסיפור איתו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.