עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה לשפר וכו???? בבקשה תגובות בונות ורציניות זה חשוב לי מאוד אני הולך עוד שבוע ליקנות את המחשב שתגידו לי רק להדגיש זיכרון לקחתי פעמים [4GB+4GB=8GB] ולתגובתו של יותם אז תשובה אני הולך להריץ ויסטה 64 ביט + משחקים כבדים אז אני בכוונת תחילה לקחתי 8 GB ואתה יודע מה גם לשימושים עתידים שיהיה : ] אשמח לתגובות עריכה:[מידע] : יש לי 1000 דולר 4200 ש"ח לקחתי מפרט יותר יקר כי אני משלם במזומן יורידו לי מחיר....... ממ מטרות מהמחשב הכול פשוט משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)[הכול למי שלא הבין] אין צורך בציוד הקפי היופי לא חשוב לי העיקר מחשב טוב ללא מערכת הפעלה זה מה שאני הרכבתי רציתי לדעת איך זה ומה לשפר תודה מראש מעבד - Intel Core 2 Duo E84…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אני הולך לקנות את מחשב זה מה אתם אומרים על זה? לוח אם ASUS P7H55-M-PRO (H55) - mATX מעבד Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX זיכרון Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC DIMM (Kit of 2) - CL9 מארז Thermaltake Wing MA - mATX כרטיס מסך ASUS EAH3650 SILENT MAGIC דיסק קשיח 160G שווה את זה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. שלום לכולם! אני חדש בפורום אך פחות או יותר מבין בחומרה כך שאין שום סיבה לדאוג אם אבין אתכם או לא ;D בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב, בין 1000 ל-1200 ש"ח (כפי שכתוב בכותרת). אשמח אם לא תהיה חריגה מ-1200, כמובן שאם ייצא זול יותר זה יהיה מעולה. הצרכים שלי הם כך: צפייה בסרטי Full-HD (אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסדרות וסרטים ב-HD) וכיוצא בכך, אני גם רוצה לחבר את המחשב לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית 5.1) באמצעות כבל אופטי עדיף... גלישה באינטרנט ו...זהו, למעשה. אני מחפש שיהיה שקט ושהמארז יהיה קטן ככל האפשר. כפי שכבר הבנתם הצרכים שלי הם לא בשמים וזהים לזה של אדם המחפש HTPC, חוץ מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אני לא רואה שימוש נוסף למחשב הזה. תודה רבה רב…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לציין שהמחשב לצורכי עבודה משרדית , משחקים ברמה בסיסית, בעיקר אינטרנט ושיתוף קבצים,קצת סרטים. אז איך המחשב שאני רוצה להזמין ? מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 435 1 435 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 470 1 470 זכרונות‏ DDR II 533 Price Units Total 1GB TwinMOS 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 1 320 צורבים‏ Pioneer Price Units Total DVR-112D DVD±RW Black 215 1 215 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-688 HTPC 400W Black 265 1 265

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום, פתחתי כאן לא מעט דיונים על בניית מפרט למחשב חדש, אבל כל פעם מחדש הסתבר שאין כסף לקנות את המחשב, אני שואל עכשיו שוב בתקווה שזו הפעם האחרונה. הנה המפרט שסגרתי עליו בסוף הדיון הקודם; Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray הגיע למלאי Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3 Palit GeForce GTX570 1280MB HDMI GDDR5 ברכישת מחשב חדש צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black NZXT Tempest 210 USB3 Black שחור ללא ספק SeaSonic SS-600ET 600Watt 80Plus Bronze מקלדת גיימרים Razer Keyboard Lycosa black מוארת - עברית מ…

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. זאת הצעת המפרט שקיבלתי בא א מחשבים ברצוני לשאול האם יש מקום לשיפור במסגרת התקציב שהוא 2000? מה דעתכם על לוח האם? האם במסגקרת התקציב קיים לוח מומלץ יותר? Athlon 64 4400 Dual Core Socket AM2 ¤360 Gigabyte GA-M61SME-S2L ¤242 Western Digital 250G 16MB SATA II ¤320 Foxconn S-808 Black ¤150 Gigabyte Geforce 8500GT 512Mb ¤362 NEC DVDRW 7200A IDE X20 BLACK ¤134 2* /KINGSTON 1Gb DDR2 800 Original ¤212 1780סה"כ

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לHTCP וקצת לאופיס\אינטרנט. המחשב צריך להיות בעל יציאת HDMI. המחשב צריך להתחבר לסט רמקולים 5.1 ערוצים Z5500 מבית LOGITECH. אני רוצה לחבר אותו בעזרת יציאה דיגיטלית אופטית או קוקסיאלית. מבחינת האיכות יש הבדל בין אפטית\קוקסיאלית\SPDF ? המחשב צריך להריץ FHD 1080P בצורה חלקה. התקציב הוא +- 4000 ש"ח. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא קריטי. אם אני לא ימצא נייד כזה אני יצתרך לקנות HTCP יעודי + NETBOOK אבל אני מעדייף נייד אחד לשני השימושים. בברכה דני.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Triple-z,

שלום, יש לי חבר שעומד לקנות מחשב למשחקים ואינטרנט, התקציב הוא 4000 ומכיוון שאני לא מעודכן אני אשמח לקבל מפרטים מומלצים לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וסידירום. צורב DVD לבד בהחלט מספיק. אני יודע שצפוייה ירידת מחירים, אני לא ממש בטוח שהוא ירצה לחכות.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by Emms12,

היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים וסרטים * גודל המסך? 15" (14"?? אני מאוד לא אוהב לעבוד על מסכים קטנים, אז 14" אפשרי רק אם המסך באיכות גבוהה זה משתלם מבחינת משקל) * משקל רצוי? נמוך - לטובת התניידות לקמפוס וחזרה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות של גלישה עם Wifi. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אם יש אפשרות להכניס e-SATA זה טוב, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750/1TB (אולי יותר משתלם לקנות ואז לשדרג?) * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם ב…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by Ofir Grinshtein,

אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?

12. Started by KOBRA69,

ירדתי מהנושא

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Riddler,

תקציב: כ-4000, גמיש. אין צורך לנצל את כולו אבל לא להרחיב היכן שאין באמת צורך. המטרה היא מפרט איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים. שימושים: אינטרנט, מיילים, מוזיקה. בעתיד ישמש ללימודים (שום דבר תובעני). יותקן על המחשב ווינדוס 7. AMD/אינטל - אני מאמין שמפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה ביחס לכסף, וגם תאימות עתידית מבחינת socket מעבד, אבל לא משנה לי מי משתיהן. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. אני מקציב למסך בערך 1K מתוך התקציב. פתחתי שרשור נפרד בפורום מסכים על המסך (לא 2209WA, משהו בטווח 19-21 אינץ'). שקט - באמצע. לא קריטי, גם לא רוצה טרקטור. OC - לא. חנות מועדפת - ירכש בצפון לכן פנדה, נעה, TMS, Skypc. בבקשה לא חנויות במרכז. בשום מצב לא אייבורי/KSP. בקשות מיוחדות - מארז סולידי, …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by alextav,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. האם השלט שמגיע לדוגמה עם דגמים כמו DV5-1060EJ וגם DV5-1160EJ, זה שלט שניתן להשתמש בו רק בתוך תוכנה WINDOWS MEDIIA CENTER? או שאני יכול להנמיך ולהגביה את הווליום איתו גם בתוכנות רגילות כמו BSPLAYER או KMPLAYER? להנמיך ולהגביה את הווליום הכללי של המחשב? ועוד שאלה - מה טווח הפעילות של שלט? לכמה זמן מספיקה הסוללה? ובאיזו סוללה משתמשים? מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. מה שכתוב בכותרת מחשב למטרות משחק + מסך LCD ב6000-7000 ש"ח תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by any1,

אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by predator_008,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם

20. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6500 +/- + מסך 22" לצרכי משחקים סרטים ואינטרנט. ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. המסך יהיה מחובר למסך 32" לצורך סרטים בעיקר.

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by hatul,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבור משחקים ואינטרנט. לא מדובר על גיימרים רציניים (בסך הכל אחים שלי) אבל צריך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית. התקציב הוא בערך 3000 ₪ אפשר פחות ואם צריך אפשר גם קצת יותר. מסך כבר יש אז התקציב אינו כולל מסך. גם מערכת ההפעלה תירכש בנפרד. מוכר מחשבים שפניתי אליו הציע לי את המפרט הבא (אני יודע שהוא לא מספיק מפורט, אבל זה בינתיים מה שהוא נתן): מארז איכותי עם כניסות USB קידמי לוח INTEL G41 מעבד:E5300\5500 דיסק קשיח:320G זכרון פנימי: 4G צורב DVD LG*22 כרטיס מסך G.F 9400 מחיר: 2000 ₪ זה לא נשמע לי מספיק, אבל זו בכלל נקודת פתיחה טובה לשדרוגים? תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של asus g551 cn347h ואני רוצה לקנות לו משטח או אם יש משהו אחר שיקרר אותו.המחשב מיועד ספציפית למשחקים אך עדיין מתחמם לי כאשר אני משחק לכן אני רוצה שיהיה לו משטח קירור חזקמישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? חשוב משהו טוב

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by Drazick,

שלום, יש לי מחשב מבוסס i860 כיום ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מעדיף לבצע רכישה יד שנייה או ממישהו כאן שיש לו גישה לרכיבים בזול. יש לי 16GB של זכרון DD3 שהייתי מעוניין להשתמש ולכן כל מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד להתקין במארז במקום מה שיש לי. האם יש מקום לחפש דברים ומבצעים כאלה בישראל? תודה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by WildNight,

מעבד: Q6600 ספק: Corsair VX450W לוח אם: Gigabyte P35C-DS3 זכרונות: Kingston 1333MHz DDR3 4GB x 2 CL9 (כמה חודשים בשימוש) הארדיסקים: WD 250GB 7200RPM ו Seagate 500GB 7200RPM מארז: Thermaltake Soprano DX כרטיס מסך: Twintech 9800 GT XT OC Edition

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.