ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שלהרכיב מחשב. תכלס הוא צריך מחשב הכי פשוט שיש, רק לאינטרנט ואופיס ואולי לראות סרט פה ושם. תקציב מצומצם אבל נראה לי שיספיק כי הדרישות לא גבוהות במיוחד. צריך מסך 22 אינץ כי אין לו טלויזיה והוא אולי יראה סרטים לפעמים דרך המחשב. 1. מה התקציב? עד 2200 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בלי משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך 22 אינץ', מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? …
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מפרט למחשב משרדי ב 1900 ש"ח שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה בבקשה יש לי פרוייקט טכנאים ואני צריך מחשב לפי המפרט הבא: תקציב 1900 ש"ח המחשב ישמש למטרות משרדיות בלבד (אופיס ואינטרנט) אבל שיהיו לו איזשהם יכולות שדרוג עתידיות: לוח אם SOCKET 775 לא משנה איזה ועדיף שיהיה הכול ONBOARD כדי שיצא זול(כי המחשב צריך כרטיס קול פשוט וכרטיס רשת פשוט) חובה שיהיה עליו PCI EXPRESS לא משנה איזה המחשב יכלול מסך (לא משנה איזה) כל שאר הרכיבים (זכרונות,הארד דיסק, מקלדת,עכבר,מארז) לא משנה איזה העיקר שלא יעבור את התקציב אני יודע שלי זה נשמע פשוט בלתי אפשרי ואני מחפש המון זמן אני ישמח אם אני יקבל תשובה.. ואם לדעתכם זה לא אפשרי אני ישמח לפחות אם תתנו לי שם של לוח אם זול (פחות מ 400 שקל) שיש עליו PCI…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בתקציב שציינתי לא כללתי מסך (אני בכל מקרה מתכוון לקחת '22 כי נוח לי יותר לעבוד איתו) כמו כן לעיתים קרובות אני צריך בזמן עבודה כמה סביבות פתוחות במקביל ועבודה עם כמה דפדפנים באותו זמן (חוץ מתוכנות שגרה אחרות שרצות ברקע) בשלב זה אשמח לשמוע מה המינימום שצריך לעבודה רצופה שוטפת ונוחה תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה המפרט, אשמח אם תתנו חוות דעת. תודה. שימושים: עבודה משרדית, שוטפת וכו' וגיימינג קל-בינוני. *עדיפות למעבד 4 ליבות, לכן לקחתי אותו. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX, יחידות 1 ¤1120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1661 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 AData DDR2 4069MB 800MHZ Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤235 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1933 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1650 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Ma…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכמה דגמים בסיסיים ביותר של מחשבים, לשימוש ביתי אשמח מאוד לקבל אפשרויות לדגמים, עבור גודלי מסכים שונים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיחזיק בכבוד 3-4 שנים לפחות התקציב הוא עד 4000 ש"ח והוא צריך לכלול מסך. ראיתי בפורום את המפרט הבא (שלא כולל מסך): מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 …
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהוא יוכל להריץ את הפייבוריטים הבאים עלינו לטובה - Starcraft 2, Fallout 3 ו- Diablo 3. אין לי מושג באילו הגדרות או רזולוציה אני מתכוון להשתמש במשחקים אלו. הטובים ביותר שניתן להשיג במחיר הנקוב (חמש וחצי אלף ש"ח, להזכירכם). בנוסף, אני אשמח אם המחשב יצליח להתמודד עם משחקים חדשים שיצאו לשוק בשנה הקרובה (וכמובן, הלאה ככל הניתן, אם אפשר) אני לא צריך לרכוש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). עם זאת, אני כן רוצה שיכלל במחיר הכולל מסך דק אשר אני אהנה לראות עליו את המשחקים. לא צריך משהו מטורף, אבל משהו סביר. אני לא מתכוון לבצע במחשב אובר-קלוק. אני כן אשמח אם יהיה פתח לשיפור כשיבוא הצורך (לא שאני מבין בזה, אבל אני מ…
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אשמח לקבל עצה ועזרה ממי שמבין. אז ככה קניתי מחשב נייד של HP המפרט והכל בלינק הבא... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02748900&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he&lc=he&os=4063&product=5062619&sw_lang= אז מה אני רוצה לדעת, יש במחשב זיכרון 3GB את המחשב קניתי מKSP וכתוב שם שהתדר הוא 1066. שידרגתי את הזיכרון ל4GB ז"א הוספתי עוד כרטיס של 2GB כמובן תדר 1066 עכשיו הבעיה היא שכשהורדתי תוכנות כמו CPUZ וPCWIZARD הם זיהו לי שהתדר הוא בעצם 1333 ולא 1066 אתם ממליצים לי להחליף לאותו תדר או שזה לא משנה? ודבר נוסף חשוב ביותר, אם תסתכלו בקישור על המפרט כתוב שם שאפשר לשדרג עד 4GB גם באתר של KSP כתוב שם את זה, אבל כשבדקתי בPCWIZARD רשום לי …
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תודה לחבר'ה שעזרו לי עם השאלה הראשונה, יש לי עוד שאלה. איזה מבין המפרטים הכי כדאי ומשתלם? KSP: Athlon 64 3000+ (S-754) 512MB A-DATA WD 80GB SATA LG X16HEC HEC Compucase CI-6A19 זיגזג: EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Pointofview- Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAI סה"כ: 2120+3272=5329 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- Pandas: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 695 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 HEC 475VD-T 2 fan 355 LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 1266 KSP: Athlon 64 3000+ (S-939) 940 512MB A-DATA 2 …
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
¤774 מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤971 לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P ¤1,186 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1,019 מסך מחשב Samsung 22" T220 2ms LCD ¤154 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤326 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤108 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤692 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤359 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ סה"כ 5589 אני לא בטוח בזיכרון ובספק צריך אזרה עים זה? מתכוון לעשות O.C ובהמשך השנה לעשותCF המחשב בעיקר למשחקים כבדים,דברים בסיסים כמו לגלוש ברשת מוזיקה צפיה בסרטים יש אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט... התקציב למפרט הוא 4K גג!!!! המפרט לא יכלול כרטיס מסך שאותו כבר יש לי 7800 GT .... לא יכולל מסך ושאר הציוד ההקיפי רצוי זכרון פנימי של 1G תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
תקציב בכותרת שימושי המחשב: אנטרנט בעיקר. אני לא גיימר אבל מעוניין בהרצה סבירה של משחקים לא רצחניים (GTA) יש לי תקציב יפה כי אני רוצה מחשב טוב ובעיקר אמין, וגם שישאר כזה 5 שנים קדימה מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1040 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מחיר: ₪434 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black כמות: 1 - מחיר: ₪284 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extre…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המחשב שהרכבתי יש לי מסך 19' אינץ ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ללא OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Box 620¤ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=777 לוח אם: 450 שקל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E giga byte זיכרון: 337 שקל OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Vista Gold D.Channel http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=121 כרטיס מסך: 910 שקל PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=545 כונן קשיח: 280 שקל WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=845 מארז: 372 שקל NZXT Hush Black http:/…
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-