ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 4 וחצי אלף לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות רגילות כמו office, יוטורנט וכאלה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות למפרט תחת ההגבלות הבאות: אין צורך בציוד היקפי. לא יבוצע אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה 1280X1024, והרצת מספר רב של אפליקציות במקביל כולל מערכות וירטואליות. שקט נחוץ. תקציב 3500 ש"ח. לוח אם - ASUS\GIGABYTE צ'יפסט - Intel H55 מעבד - Intel Core I5 כרטיס מסך - ATI HD5750 GIGABYTE\ASUS ספק כוח - 550W מחברה מוכרת ואיכותית. זיכרון - 4GB DDR3 מחברה מוכרת ואיכותית. הארד דיסק - 500GB WD קירור - מאוורר אחורי וקידמי מחברה מוכרת ואיכותית. מארז - Mini atx\כמה שיותר קטן. מיועד לשבת על שולחן. צורב דיוידי - LG\SAMSUNG. כונן פלופי. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים מחפש מפרט, למישהי (בת דודה יקרה) גג 4000 ש"ח לאינטרנט ואופיס בעיקר למוזיקה וסרטים (לא "קולנוע ביתי" אבל פשוט שלא יקרטע בניגון של DVD למשל) צריך לכלול מסך דק (17 אם אפשר) וציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מדפסת, ובינתיים בלי רמקולים) אני מתאר לעצמי שמדפסת זה די בעייתי להכליל אז בואו נגיד 3500-3700 למחשב בלי מדפסת, ועל מדפסת כבר אני אחליט לה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט ואופיס בלבד. הלוח אם שכלול במחשב הוא p8m2 של Msi.(ציפסט של via) כמו כן,הוצע לי להוסיף 190 ש"ח ללוח 865g msi ( ציפסט של אינטל). האם משתלם להוסיף 190 ש"ח ולרכוש את הלוח של ה865 ? או שההשקעה לא שווה... תחסכו בבקשה להציע לי מפרטים אחרים או חברות אחרות.... תודה מראש, דודו.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. ( תודה רבה מראש..) זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? הסכום שלי שאני יכול להשקיע הוא…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב אני חושב שבסביבות ה5000 שקל +- יעוד המחשב: עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות כמו Photoshop;Flash;Maya ועוד... הורדות (הרבה הורדות של סרטים סדרות ככה שצריך הארדיסק יחסית גדול,אני מעדיף 2 ככה שאחד יהיה לכל ההורדות והשני לwindows) אבל מהירים!!! גלישה באינטרנט משחקים - קצת אני רוצה כרטיס מסך שנחשב יחסית טוב . טלוויזיה - צריך כרטיס טלוויזיה או אם הוא מובנה בכרטיס מסך זה לא משנה לי ממש אני לא יודע מה ההבדל. מעבר לכך: צורב DVD הכי מהיר שיש היום (מתקדם) הרבה זיכרון ומעבד חזק במיוחד כל שאר הדברים כמו: מסך (גדול כמה שאפשר במחיר סביר) + מקלדת + עכבר ושאר ירקות אם אפשר לתת את זה בנפרד כאילו לאחר סיכום של המחשב להוסיף את זה בסיכום שונה.כדי שיהיה יותר קל. תודה רבה …
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ OEM Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Glacialtech 5060L Light 775 24dba (קירור למעבד, המעבד OEM בלי קירור) NZXT APOLLO ENERMAX LIBERTY 400W מאוורר 120 מ"מ CORSAIR 1024X2 DDR2 667MHZ WD 250GB SATAII 16MB AAKS Sparkle 8800GTS 640MB LG H62NK הכל יצא 5800 בלי אוברקלוק (זכרונות 667) האם כדאי להוסיף עוד 30-50 ש"ח בערך לזכרון 800MHZ למרות שאני לא עושה OC לשום רכיב במחשב? יש לי מסך 19" אבל אני לוקח את ה 640MB בשביל המשחקים של העתיד... אני לא רוצה שזה מה שיגביל אותי האם אני יכול לקחת את ה NZXT APOLLO גם בלי עוד מאוורר 120 מ"מ? האם מעבד בגרסאת OEM מגיע בלי קירור של INTEL?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מי מכיר חנות כמו וואלה ואלה שמוכרים מחשבים בנורא זול אני צריך מחשב הכולל מעבד לוח אם (שיהיה כרטיס רשת) זכרון הארד דיסק סידירום כרטיס מסך (עדיף שיהיה עם הלוח אם) ומארז אם יש משהו מוואלה או מחנות אחרת כמה שיותר זול יש את המציאון בKSP של חלקים ישנים וזולים אם אפשרי להרכיב משם משהו אז תודה וחשוב מאוד זול התקציב הוא עד 1000 הכי מקסימום זה 1500 אבל חשוב להזכיר שהמחשב צריך את החלקים הכי זולים שאפשר להשיג לא חשובים שיהיו טובים שיהיה פשוט מחשב אם אתם שואלים למה? אז ככה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף או יש לכם אחד יותר עדיף עד 47000 שקל... * מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? לא משנה אבל כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כן אבל לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ייודע שיהיה אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן אבל לא קריטי מחשב יותר חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS-DELL ASUS N73SV-TZ227V Model Name N73SV-TZ227V CPU Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB Memory 6GB DDR3 1066MH…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
למטרה ביתית כללית (גלישה, צפייה בסרטים, הורדות, משחקים) התקציב כפי שצוין הוא 4k אם אפשרות לחריגה של עד 4.5k ברשותי מחשב ישן אך עם רכיבים יחסית חדשים שאני מתכוון להעביר ואין לי צורך לרכוש: צורב DVD, כונן DVD, מסך 22"HD, כונן קשיח 320 WD SATA2 כמו כן חשוב לי שהמפרט יהיה בעל אופציה לשדרוג רכיבים עדיתי (כיום ברשותי מחשב בן 8 שנים, מה ששמר עליו הוא שתמיד שידרגתי לו רכיב פה ושם) core i5, 2.8ghz, s1156, 8mb asus P7H55D-M EVO s1156 core i3/i5/i7, intel H55,DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI DDR3 1600 2*2GB G.SKILL ECO edition dual channel WD caviar black 1TB 7200RPM, 64 MB, SATA3 WD1002FAEX Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2*DVI HDMI DP PCI-E מארז COOLERMASTER CM 690 BLACK ס.כח O…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אני מעדיף שהמחירים ילקחו מ KSP כי משם אני קונה את המחשב.. למרות שזה לא יהיה השימוש העיקרי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים לכן אני יצתרך כרטיס מסך סוס... אני יצתרך הרבה זיכרון במחשב ומעבד חזק לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו וסאונד.. לא ממש משנה לי AMD או INTEL.. עוד דבר שחשוב לי זה המראה של המארז.. אני לא רוצה מארז במחיר גבוה יותר מדיי אבל שיהיה מארז יפה... מסך וציוד היקפי אני לא צריך, וגם אין צורך בכונן קשיח... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט לרכש מחשב HTPC בתקציב של 4000 ש"ח ( ניתן לחרוג עד כ 500-1000 אך רצוי שלא, אלא אם כן יש סיבה טובה ) הייעוד העיקרי הוא לצפייה בסרטי FULL HD בחיבור HDMI למסך LCD 42 היטאצ'. אני מעוניין גם בכרטיס הקלטה להפיכת המחשב ל PVR. ( יש ממיר HOT לצורך העניין, אם זה רלוונטי ) כמו כן, הייתי מאוד רוצה שהוא יהיה גם מחשב למשחקים ( רק אם זה נכנס לתקציב ) אין צורך בעכבר-מקלדת, אך יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי. ומיותר לציין שהוא צריך להיראות מתאים לסלון ושיהיה שקט. כמו-כן, אני מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA. תודות מראש לעוזרים מנו
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אחרי שחקרתי קצת ואחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט הבא (כבר שאלתי את דעתכם על מפרט קודם הוספתי קצת כסף למפרט הזה) מחשב למשחקים כבדים ואפשרות ל OC מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1747 לוח אם ASUS STRIKER EXTREME 1931 זכרונות G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 1500 כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL 2954 מארז THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW 751 ספק כח ?ToughPower W0103 600W PFC 560 קירור למעבד Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System 600 צורב DVD ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE 261 דיסק קשיח WD 500GB 16…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח אם חדשים, כנראה המעבד יהיה AMD 940, לOC קל בערך 3.6-3.8. קירור שקט. להרכיב מSKYPC. לא צריך Crossfire בכלל. רזו 1680x1050 שאר המפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בנייד לצרכים כללים (אינטרנט ואופיס) מסך '13 משקל 2-2.5 ק"ג מעבד אינטל מסדרת i עדיף צורב DVD תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל חברי הטוב "דל התקציב" ^ ^ לפני כן הוא רצה לקנות מחשב נייד למשחקים, כמו שכתבתי כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243594.0 אבל שכנעתי אותו שאין כזה דבר בכל מקרה, אני צריך הצעה למפרט עד 4K כולל מסך (LCD לבקשתו) ללא ציוד הקפי, ללא צורך ב OC ושיוכול להריץ משחקים בצורה סבירה. במילים אחרות שיוכל להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר שהתקציב מאפשר...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני כבר חודשיים מחוץ לתחום החומרה , ואני חושב שהשתנו כמה דברים . אז אני צריך את העזרה שלכם לבניית מחשב : תקציב - 6,000 שקל . בבקשה לא לחרוג ( מקסימום 50-60 שקל חריגה ) מטרות : אינטרנט , ומשחקים כבדים (יחסית) . חובה שהמחשב יכלול : הרכבה, מסך 17 אינץ' LCD , עכבר+מקלדת , רמקולים . עדיפויות : שהכל יהיה מחנות אחת ( באיזור המרכז ) , 160GB ( זה חשוב מאוד , אבל אם אין כסף אפשר לוותר ) תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-