עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udist,

ברשותי נייד hp pavilion DV6620 המגיע עם 1GB זכרון. כמובן שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה, אשר לא עובדת כ"כ טוב בלשון המעטה... ראיתי שמחירי זיכרונות הם לא יקרים ולכן חשבתי לשדרג ל4GB זכרון (אני יודע שהמערכת תוכל לנצל רק 3 ומשהו) והשאלה שלי היא האם החלפת הזכרונות באופן עצמאי פוגעת באחריות על המחשב?? (הרחבתי את האחריות ל3 שנים וקצת חבל שהיא תלך...) האם יהיה שיפור נראה לעין או שיש משהו אחרי שפוגע בביצועים? יש צורך ב4GB או שפחות גם יהיה מספיק? ובנוסף, אילו זיכרונות מתאימים למחשב הזה?? אשמח להמלצות מחנות כלשהי, במידה והאחריות לא נפגעת...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by yoeleli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by yik,

שלום, אני מנסה לחבר נייד של לנובו לטלווזיית LCD באמצעות חיבור HDMI. יש לי שתי בעיות: 1. אני שומע את הקול דרך הנייד במקום מה LCD. 2. התמונה נחתכת במעט בכל 4 הקצוות של המסך (כאילו המסך קטן מידי). אשמח לעזרה, בתודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שלום. מה שאני מבקש שיהיה במפרט: חובה - HD4870X2 אחד. לוח אם וזכרונות שלא יגבילו אותי לאוברקלוק של 20%... קירור טוב למעבד + כרטיס מסך. במעבד בבקשה תבחרו מעבד טוב שקל לעשות איתו אוברקלוק. ואחרון חביב מסך 22"+. תודה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by omert,

אני רוצה לקנות מ-TMS מפרט ב2000 ש"ח למשחקים כאשר אני עובד עם מסך 17 אינץ'. כמו כן ברצוני לדעת כמה הבדל יהיה אם אני אגדיל את התקציב ל3000 ש"ח? האם זה יהיה שווה את ההגדלה???

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by meytar,

ראיתי פעם כתבה שאין על חשיבה קבוצתית.. חשבתי לנצל אתכם רציתי לקנות מחשב נייח ביתי..(רק לוח אם,לא משהו שצריך לתמוך בGTA או משהו מטורף..סתם מחשב ביתי. מסך מקלדת והשאר כבר קיימים). רציתי לשאול אם המחיר טוב או יקר אם יש את אותו מפרט ביברה אחרת בזול יותר או אם המפרט לא עונה על דרישותיי.. מפרט מחשב נייח: מעבד dual core 6330 HG זיכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח ספק 460 W מארז + מערכת קירור כרטיס מסך גרפי וצורב וכל הדברים האלה.. 1650 ש"ח... אם כתתבתי משהו לא מובן,לא נכון,יקר זול הכל.. תגידו ואתקן. זה יגזול שתי שניות מזמנכם אבל ישנה לי במחיר... תוה רבה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב4000 שיהיה AMD ציוד הקפי: בלי מסך מקלדת ועכבר. שיהיה מחנות אחת. תודה.

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by OferS16,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף אץ המחשב שלי(pentium dual core e2180 , 2 gigs 667MHz.) ואני מ חפש מפרט נחמד ב1500 שקל, יש לי כבר כרטיס מסך ספק מארז , רק חסר לי מעבד לוח אם ראם והארד דיסק. מה שחשבתי עליו זה ככה: מעבד: Intel Quad Core i5 2300 2.8G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 2400 3.1G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 760 2.8G 8Mb 1156 Tray לוח אם : biostar H61MH+ B3 Intel H61 Chipset for 1155 או Intel H55PJ socket 1156 אני יודע ששניהם גרועים והכל אבל זה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב שלי. ראם: kingston 1333MHz DDR3 הארד דיסק: western digital 750GB sata II 64 MB caviar green סך הכל יוצא בסביבות ה1500 אולי קצת פחות. חשבתי אולי ללכת על AMD ולקחת phenom II x4 955BE עם GigaB…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אז בזמן שכתבה בערוץ 2 מציינת שמחשבים ניידים בעלי צגים בגודל 17" המצויידים במעבדים גרפיים מתקדמים יכולים להגיע לסדר עלויות של 13,000 ש"ח וזאת רק כדי לסחוט קריאת התפעלות מהדיוטות, הנה בדיוק מה שיוכיח שאפשר אחרת... המחשב הנ"ל מתהדר במפרט הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8651167&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1195599780039#productdetail ונמכר רק ב-Best Buy תמורת 1350 דולר. כדי לסבר את האוזן, המחשב נמכר לפני שבועיים לערך תמורת 1200 דולר עם קופון של 50 דולר; למי שאינו מעודכן בשער הדולר, מדובר ב-4,300 ש"ח בלבד, למחשב desktop replacement עתיר פיצ'רים. למען האמת, רק המעבד שלו לא on par עם המקובל, אבל אנחנו הרי יודעים ומבינים…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום, אשמח מאד לקבל המלצה לרכישת מחשב נייד, לפי הצרכים הבאים: המחשב יהיה שייך לחברה ויהיה בשימוש עובדים. צריך להיות מותקן עליו Win 7 PRO. השימושים העיקריים - אופיס (הרבה), AutoCAD viewer, אינטרנט, גישה מרחוק למחשבים אחרים ברשת. חשוב שהמחשב יהיה יחסית "מוקשח", כי לעיתים סביבת השימוש כוללת אבק וחול (אם כי משתדלים שלא). כמו-כן, חשוב מאד שתהיה מקלדת מלאה עם מספרים גודל המסך הרצוי לפחות 15". משקל רצוי פחות מ 3 ק"ג. רצוי זמן סוללה של 6 שעות, אם יש דברים כאלה. בנוסף, שהוסללה לא תתבלה מהר בשימוש תכוף. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, העבודה נשמרת בשרת מרוחק. אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות' נחמד אבל לא הכרחי, כונן CD נחמד אבל לא הכרחי, blueray לא נדרש. אין צורך באחריות בינ…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. אוקי , אז אחרי המון זמן (6שנים) אני יכולה לפנק את עצמי במחשב דנדש... מרפרופים בפורום תצוגה הבנתי שהמסך EIZO FlexScan S1931SH מעולה בכל הפרמטרים ולכן עליו אני מוכנה להתפשר מה שנותן לנו תקציב עד 5 אלף (אם זה מצדיק עוד כמה מאות שקלים אז נזרום...) , סה"כ חשוב לי שהמחשב יתן לי מענה טוב בכל הפרמטרים גם בשנים הבאות ולכן חשוב לי לקחת חלקים איכותיים של חברות איכותיות. הן לישומי גרפיקה(פוטושופ וכו) ואולי גם עריכה (שכרגע איני עוסקת בו אבל אי אפשר לדעת.) הן למשחקים (איני גימרית כבדה אבל אולי אני אהפוך לכזאת...) והן להפעלת הרבה תוכנות+ גלישה באינטרנט בו זמנית ושהמחשב ירוץ... לגבי הארד דיסק מנימום 250 גיגה מהיר ואמין ולגבי זכרון מנימום גיגה (אולי 2 ?) של חברה טובה, כונן צורב די…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by sufgi123,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. אני רוצה שהמחשב ידע לנגן כל סרט של HD 1080P ללא גימגומים (יתכן שעם ירידת המחירים , אני אוסיף לו כונן BRY). כמו כן בעתיד אני מתכוון לשים לו כרטיס לווין (לא כלול במחיר בניית המחשב) לצפייה בשידורי לויין SD ו HD . במידת הצורך אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב . בינתיים חיפשתי מארזים מתאימים ו antec nsk2480 נראה לי מתאים (עולה כ 570 ש"ח כולל ספק) , מה שמשאיר לי כ 2000 ש"ח לשאר המערכת (ללא דיסק קשיח - יש לי כבר) . תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by קורלאונה,

מעוניין למפרט שמיועד למשחקים די כבדים לא מתכנן oc מחובר לטלויזיה 37 תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by 11to,er2,

* מטרות המחשב? לימודים סרטים פלאש ותוכנות כמו אייטונס * גודל המסך?של מיני נייד רגיל * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך )?הכי ארוך שאפשר מינימים 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga usd וכרטיס זיכרון * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250+ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין תקציב: עד 2000-2100 ש"ח תודה לעוזרים תומר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. Started by ofirs1,

שלום אני מעוניין במפרט של מחשב ללא ציוד היקפי בסכום של עד 2200 שח". את המחשב אני צריך בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים אשמח לראות פה מפרטים שאתם מציעים לקנות בסכום זה. אם אפשר אני מעדיף מ TMS. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by dany_my,

איזה מבין המפרטים הבאים נותן יחס של תועלת מול מחיר יותר טוב? השימושים שלי הם: תכני HD, משחקים(דוגמת מנג'ר 2010), אינטרנט ומוזיקה, עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית, בדיקה של תוכנות בתחום הווידאו,תלת מימד ומוזיקה( אני מפתח במחשב אחר ובודק עליו כיוון שרק עליו יהיה WIN7) מפרט 1: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שלום, מקבל מחשב P4-3GHz ASUS P5S800-VM 512Mb ציפסט צפוני/דרומי SIS 661FX SIS 964GX VGA מבוסס SIS Real 256E Graphics ! AGP תומך עד 1.5V יש סיכוי (מעבר למחשב בסיסי אינרטנט/אופיס) לשדרג (בתקציב סטודנט'לי) למחשב משחקים בסיסי!? תודה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום לכולם, הרכבתי את המפרט דרך האתר של פלונטר - אשמח לייעוץ לפני קנייה. יש לי כרטיס מסך ASUS RTX 2060 שאני מתכוון להרכיב לתוך המפרט, האם יכולה להיות עם זה בעיה? https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD - AM4 AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - 65W TDP - Tray without Fan שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 745/730 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 - mATX TUF-B450M-PLUS-GAMING-II - ASUS-V 2.0 AM4 - B450 - 4x DDR4 4400MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1…

21. שלום, התייעצתי כאן לפני כמה ימים בנוגע למפרט מחשב עבור אחותי ומאז גם התייעצתי עם התמיכה הטכנית של סקיי פיסי והרכבתי מפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. ראשית אציין שהמחשב אמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש בphotoshop שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. המפרט שהורכב: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪279 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/produc…

22. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by idanhauz,

שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ וכו'

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by majestix,

מחשב למשחקים כבדים ואפשרות פתוחה לOC בעתיד(לא גדול) בתקציב עד 13,000 שקל. אני צריך מסך אבל לא שמתי כי אני מלבט מה לקחת-אני רוצה lcd בגלל העיניים אבל אז אין רזולוציות גבוהות אז אני לא יודע איזה מסך לקחת. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ BOX 2465 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 G.Skill DDR 550MHZ EXTREME PC4400 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLC 1650 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 640 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 490 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 Logitech Media Keyboard 170 ¤ 1 Logitech® mx 518 Optical Mouse 280 ¤ 1 Logitech x-530 610 ¤ 1 T…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים