עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בלי שום משחקים, ככה שביצועי הכרטיס גרפי (המשולב) ממש לא חשובים המקסימום שידרש מהמחשב זה צפיה ווידאו (לא HD) , או הפעלה של כמה חלונות פיירפוקס.אקספלורר במקביל+שמיעת מוזיקה. מערכת הפעלה תהיה XP (לא צריך לכלול במחיר), לא צריך לסחוב וויסטה (אולי אחרישדרוג נוסף בעתיד) לא כולל מסך מקלדת ועזרים אחרים. בחיפוש בזאפ ניתן ליצוא דברים באזור 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by LaLa_LooP,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום! אני צריך מפרט לHTPC לחבר! 1. הוא ביקש מארז שוכב ולא עומד 2. הוא יקודד ווידאו, לא באופן מאסיבי, אבל מידי פעם. והוא גם רוצה להקליט מYES למחשב. 3. צריך כרטיס לכידה/טלוויזיה/עריכה(זה מה שהוא אמר לי ומכייוון שאני לא מבין בכל הכרטיסים האלה אז כתבתי, יכול ליהיות שכרטיס אחד עונה על הכל) 4. שיהיה כלול: מקלדת ועכבר אלוחיטיים, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני(חשבתי על הMIMO של EDIMAX) 5. אפשרי שיהיה OC! אם זה נחוץ לקידוד.(כי שמעתי שאינטל טוב יותר לקידוד) תקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by atomic rooster,

אהלן, עדיפות ללנובו\דל, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להכניס בתקציב הזה מעבד core2duo, מאה שישים ג'יגה ו2 ג'יגה ראם, או לפחות 2 מתוך השלושה שימושים-משרדיים (סטודנט), אבל החבר פשוט רוצה "מכונה חזקה". אין לי שום בעיה לקבל אותו עם xp/freedos במקום ויסטה אם זה יעלה פחות. תודה מראש לעונים ושבת שלום.

6. Started by Mordeth,

לא מזמן קניתי מסך חדש LG W2220P והגיע הזמן להתאים לו מחשב. התקציב עומד על 4000 ש"ח, מה דעתכם? מעבד Intel Core i5-750 Tray מחיר: ₪934 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מחיר: ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר: ₪544 מארז : Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included מחיר: ₪310 ספק כוח : SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V מחיר: ₪305 זיכרון : A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24 מחיר: ₪568 כונן קשיח : Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 מחיר: ₪259 כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail מחיר: ₪868 כונן אופטי LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מחיר: ₪111 סה"כ: ₪3967

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ykg,

היי, יש לי את הנייד מהדגם הנ"ל. יש בו מאוחר מקום להכנסת דיסק SSD קטן שמיועד ל-Express Cache. הציעו לי פה (וראיתי שזה נפוץ ברשת) לשים שם SSD קצת יותר גדול ולהתקין עליו מערכת הפעלה, כלומר שישמש ככונן קשיח לכל דבר. להרגיש עם SSD אבל להיות בלי. עשיתי. עבד נהדר שנתיים. http://www.tomshardware.com/reviews/msata-ssd-review,3286-4.html - זה הכונן. יום בהיר אחד אני חוטף BSOD. עושה REBOOT והמחשב נתקע עוד לפני הBIOS!! כן כן פשוט מסך אפור ואי אפש לעשות כלום. הבאתי את המחשב לתמיכה של LENOVO הם אמרו (וצדקו) שההבעיה נובעת מהטריק שעשיתי ולא אמורים לשים מערכת הפעלה על הכונן הזה (למרות שבכל מקום אומרים שזה בסדר). הם ביצעו לי עדכון BIOS והמחשב חזר לעבוד (כשהמערכת הפעלה על ה-mSata), אבל הם ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by z0n3r,

שלום חברים, אשמח לקבל את דעתכם הכנה על המפרט הבא: מעבד - Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרון‏ DDR3 1800Mhz - 2x2GB Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel CL8-8-8-24 כרטיסי מסך - Gigabyte HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח -‏ Samsung 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI מארז - Antec Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case ספק כוח - Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU בנוסף מצורף השאלון להמלצה על מפרט חדש, כך שאם יש לכם המלצות לשיפורים אשמח לשמוע אותן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצי…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by dorbi4,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים למשחקים בעיקר. במחשב שאני עכשיו איתו כמעט כל המשחקים לא עובדים או שעובדים ממש לאט. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים כאלה, במחיר הזול ביותר. תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by tgolin,

לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. שלום לכולם בקרוב, סבי עומד לרכוש מחשב חדש, הוא כנראה ישחק מדי פעם במשחקי מחשב עדכניים ויגלוש באינטרנט,יכתוב עבודות בWORD ויצפה בסרטים (גם על מסך הטלויזיה) לדעתי לא מתוכנן OC (זה הסבא שלי למען השם), ושדרוג עתידי אולי עוד זיכרון וכרטיס SLI. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט שבניתי: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤457 לוח אם: GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤468 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤537 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤322 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤213 זי…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך R9 280x 3gb כרגע יש לי GTX660, אני פשוט רוצה להריץ משחקים יותר טוב אז זה הסיבה העיקרית להחלפה, המפרט שלי הוא כזה : i5 4570 3.2ghz 6mb L3 Asus B85M-E LGA1150 2x4 GB DDR3 SeaSonic 500W active PFC אשמח לדעת האם שווה לי בכלל לקנות אותו (האם הוא ישפר לי את המשחקים בהרבה?) ואם לא יווצר לי צוואר בקבוק.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  16. * מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות כגון מאטלאב, orcad. חישובים מהירים. * גודל המסך? 13~14 אינץ' * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין, שיהיה HD. * משקל רצוי? אפשרי ultrabook אבל לא על חשבון המהירות. עדיפות ראשונה זו המהירות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DB9-serial port. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128GB * כונן אופטי? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלא יהיה מסך מגע. בתכלס, מה שחשוב לי זה מהירות המחשב. שיהיה cache memory גדול. תודה לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. בניתי לעצמי מפרט אבל אני מעוניין לשמוע גם את דעתכם עליו! המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אבל כן מיועד למשחקים והרבה וגם לעבודה ממושכת! אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי להרבה זמן ויעבוד מהר וכמו שצריך. המפרט: * AMD Athlon 64 +3200 (939pin) * Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 * Some Brand - 512MBX2 DDR400 PC3200 (Dual Channel) * Some Brand - Radeon X800XL or GeForce 6800GT * Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA * Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 * Antec or ThermalTake Power supply (400Watt) * Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan אגב שכחתי לציין..אין צורך בציוד הקפי. ואיפה שכתוב "Some Brand" זה פשוט כי אני לא…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Bearzor,

שלום! אני צריך מפרט סביר עם כרטיס מסך בינוני מבוסס GeForce, לפחות 512 DDR, עדיף מבוסס AMD - כי אז יכנס יותר צריך מחשב שלם (כולל הכל - עכבר, מקלדת, CD, וכד')... תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by mo_ster,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה שנכנסתם לעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מחובר בHD לרסיבר והשימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים 5.1, מוזיקה באיכות גבוהה ועריכת והקלטה מוזיקה בסיסית בPRO TOOLS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PRO TOOLS, תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Sheirf,

ח'ברה אני צריך שתארגנו לי מפרט למטרות משחקים בעיקר , מוסיקה אינטרנט וזה... תנסו לארגן מפרט הכי משתלם והכי טוב לתקציב הזה בבקשה , ללא מסך , וציוד הקיפי תודה ח'ברה עריכה: שיהיה מחנות מאיזור הקריות וחיפה =]

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. חוות דעת לגבי המחשב הזמנתי אותו אבל לא שלם עם זה! איך הוא בהכל? תודה לעוזרים. http://www.getit.co.il/Prod/62881/

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שווה לקנות אותו? מה כדאי לשנות בו? איך זה שהמאוורים עולים רק 50? כמה מאוורים צריכים לעלות כדי שהמחשב יהיה שקט לגמרי? איך אני מזהה בAMD כמה מגה הרץ זה כל מעבד? למה המארז שמציון כזה מעאפן? מה אתם אומרים על המארז בפנדה השחור?(נראה לי סופרנוס), הוא כולל ספק כוח בתוכו? תגובות ושינוייים לחבילה בבקשה-מחשב AMD למשחקים ב-5000 ש"ח בלי מסך ובלי מערכת הפעלה.... מה אתם אומרים על המערכת שיניר המליץ(תודה)... 1 x Thermaltake SOPRANO BLACK +Dual 12mm FAN +400W TT PSU 657.80 ¤ מארז+ספק 1 x AMD Athlon 64bit 3000+ 512KB 1800Mhz S939, Tray + TT TR2 FAN 846.45 ¤ מעבד+מאוורר 1 x GA-K8NF-9 S939 4DualDDR SATA 3PCI PCI-E S+L+1394 616.40 ¤ לוח אם 1 x GEIL 1GB (2x512MB) DDR 400Mhz Value Seri…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Yarden_2y,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לעבודה משרדית.(מיילים אופיס וכאלה) הסתכלתי על הדגם הבא: DELL INSPIRON 5579 15.6 2 IN 1 FHD TOUCH/I5-8250U/INTEL HD/8GB/SSD256/WIN10 HOME/LKB/3C/3Y/GRAY אשמח לשמוע חוות דעת עליו. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.