עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב לא ממש ידוע, כי המחשב אמור לשמש את אחותי ואין לה שמץ של מושג מה האינדיקציה למחירים ואיפה בערך היא עומדת, המחשב ישמש לאנטרנט והרבה עבודה עם אקסל וורד כמובן שיהיה מסך טוב, משקל סביר ואורך חיי בטרייה טובים ושאר ירקות. מה אתם חושבים לאיזה כיוון ללכת ? אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי ולא בא לי שאיזה מנהל חנות מסריח ידפוק אותנו עם חרא מוצא אני רוצה לבוא עם מפרט מוגמר. תודה ! ואם בבקשה אפשר תהיו ספציפיים מאוד ביצרן המחשב, וכל פרט רלוונטי אחר.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by alex542,

שלום, רציתי לדעת אם המעבד AMD athlon 2 x4 640 + כרטיס המסך ATI Radeon hd 5400 series יכולים להריץ משחק כמו battlefield 3? ואם לא כל כך על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. Started by moshon,

אני עומד לרכוש מחשב חדש ועומדים בפני שתי מפרטים- פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 6,729 או פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם GA965PDS3 Gigabyte 1 800 כרטיס מסך ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 1 1100 זיכרונות זכרוןוDDR2 2048MB 667MHZ CL3 G.Skill 1 1312 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז 6A19 Compucase 1 213 ספק כוח ELT400AWT Enermax…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

5. Started by mtnm,

היי, מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ₪999 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ₪462 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ₪430 ספק כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪239 זיכרון G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ₪286 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ₪796 מה דעתכם על המפרט? מיועד למשחקים בעיקר ומתוכן להחזיק כ3 שנים. המחירים הם של TMS אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב או זול אז תגידו. נ.ב. מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף עצמאית מTMS? תודה, מתן

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. Started by kfirxxx,

שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים בעיקר בתקציב עד 6000 שקל רק כולל מסך מקלדת וצורב DVD בניתי מפרט אחד ואני רוצה לברר אם יש משהו שכדאי להחליף או שזה סתם בזבוז כי אני לא מומחה.. תודה לעוזרים עיצוב לא חשוב כל כך אבל קירור טוב לכרטיס מסך די חשוב אני רוצה את הכרטיס הספציפי הזה או אם קיים יותר טוב בטווח של הכמה שקלים אז ניתן להחלפה, עדיף מחשב שקט ולא מתוכנן OC יש אפשרות לחריגה עד 200 ש''ח בערך.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤958 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים שיהיה עד 2000 ש"ח ושיהיה מבוסס על הדרישות הבאות--- *ללא כרטיס מסך. [יש לי GF7600GT XfX Extreme Edition, לא מתכוון להחליף אותו] *ללא ספק כוח [יש thermaltake toughpower מחכה בבית, אין צורך ב300וואט ג'נרי] דרוש שהלוח והמארז יהיו Matx, לא גודל מלא עדיפות שעל הלוח יהיה dvi-o או אפילו hdmi, לא חובה. במידת האפשר - שהמארז יהיה כולו שחור. אין צורך בחלונות צדדיים וכדומה חובה שהמערכת תהיה מבוססת C2D, לא אכפת לי של איזה חברה הצ'יפסט מודה מראש לכל מי שיהיה לו כח לעמוד מול המפלצת הזאת =)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by Sygnus,

אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לגרפיקה, ללימוד תקשורת חזיתות באונ'. נדמה לי שיעבדו בכל התוכנות הכבדות 3DMaxStudio, Photoshop' Dreamweaver וכל השאר.. תקציב בסביבות ה 7000 כולל מסך 19' (מסך שטוח רגיל, לא דק), מן הסתם מעבד חזק עדיף של אינטל, כרטיס מסך זיכרון וכ'. הייתי מעדיף אם תוכלו להציע מפרטים מהחנות של לוג'יק. תודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. המפרט צריך להיות כזה: מעבד I5 או I7 16GB זכרון עם אפשרות להרחבה ל32 הכי מהיר שיכול להיות כרטיס מסך בינוני שלוש הארד דיסקים: 1 - 15K RPM 300-500GB 2 - 500-1000GB תומכים בRAID 1 לא יתבצע OC. המחשב מיועד לעבודה כבדה עם תוכנות (לא משהו מוכר) שקט לא חשוב לא מיועד בכלל למשחקים אין צורך לכלול מערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אני מעדיף AMD וכרטיס מסך ATI... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by chenc,

שלום אני חן לאחרונה קיבלתי במזומן 2000 ש"ח ואני מעוניין להוסיף מחשב לשימוש שוטף + עריכת סאונד. צורב - יש, ציוד היקפי - יש. רק מארז ותכולתו. אני משער לעצמי שרבים מכם אומרים "מה סאונד ו2000 ש"ח פחחחחח" אבל תתפלאו גם (הנוכחי שלי היום) P4 2.6G יכול להספיק לפעמים ולבצע עבודה טובה. אבל בכל מקרה מה שאני מחפש - זה להשתפר. אז המחשב החדש גם ישמש לשוטף (גלישה) וגם לסאונד ולכן אני מאוד מאוד מעדיף 2 GB זכרון. עוד העדפה מסוימת - כרטיס מסך נפרד, כמו 8400GS (חשוב שיהיה שקט) שעולה 270, כך שאין צורך בלוח עם כרטיס מסך מובנה... אז אשמח לשמוע / לראות כמה מפרטים מוצעים בנוסף דפדפתי פה בשבועות האחרונים ויש לי כמה שאלות על המפרטים שהציעו: למה לא לקנות זכרון של 800MHZ וCL נמוך? (אם אפשר…

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום לכולם ! אני די חדש פה ואמרו לי שזה אחלה פורום . יש לי בקשה אחת שתעזרו לי לפתור בעיה שאני כבר מיואש ממנה. יש לי מחשב נייד MSI m662 שקניתי לפני שנתיים, רציתי להשתדרג והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולא טרחתי לבדוק אם הוא תואם את מערכת ההפעלה. (לאחר המקרה הסתבר שהוא לא תואם) במהלך ההתקנה הוא ביצע ריסטארט ולאחר מכן הכל תקוע על מסך הלוגו של שלוח אם ואין אפשרות לעשות כלום - אפילו לא להיכנס לביוס ! הנה תמונה : מה לעשות ?!?!

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by NightC,

אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by eshtul,

אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  17. אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אז התקציב הוא לא גדול, בכלל לא, כ- 2500 ש"ח לבניית מחשב(אני קונה רק את החלקים בKSP ומרכיב את המחשב לבד) בתקציב צריך להיות כלול מערכת הפעלה חלונות 7 Home premium באנגלית כמובן. וכרטיס מסך שיסיפיק למשחקים, לא הכי כבדים, עדיך כרטיס מסך של NVIDIA. מעבד אני מעוניין בINTEL ודיסק קשיח לא יותר מ500GB, אבל מהיר SATA3 תודה רמה לכל המבינים!

19. ועד כמה יהיה הבדל במיוחד בצ'אטים. תודה!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. אהלן חברים. מחפש מחשב בייסיק להריץ CS GO וקצת עבודה מהבית. יש את האופציה הזאת בוואלה שופס על מחשב מחודש. https://www.wallashops.co.il/m93p-geforce1030-2gb-i5%2F16gb%2F240ssd-1tb%2Fwin10/7FUF407C8A.html דיל טוב לדעתכם?

21. Started by ofir667,

שלום, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים לשאלה.. מה אתם אומרים על לקנות את רכיבי המחשב בנפרד בחו"ל? מישהו אמר לי שיכולה להיות בעיה והם לא יפעלו יחד בצורה המקסימלית ויכולות להיווצר בעיות.. חוץ מזה, מה אתם אומרים על לקנות מחשב שלם בhp או dell זה שווה את זה? ובכלל לגבי האחריות? תודה..

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אהלן, המחשב שלי התנוון וסגר כבר 3 שנים, והחלטתי להתפנק ולקנות מחשב חדש שישרת אותי נאמנה למשך שנים. ביום שישי ביקשתי המלצות, וסוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב והוא לקראת הזמנה. המפרט יצא קצת יקר, אך אוכל לעמוד בו ואשמח לשמוע את דעתכם לשיפורים שעוד צריך לבצע בו. המחשב ישמש אותי להמון גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה(והרבה) מהמחשב, משחקי רשת וצפייה בסרטים. המפרט הורכב בTMS, למעט 2 החלקים האחרונים שנמצאים בSkypc וpandas (בהתאמה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 4…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by aviv_lev,

צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by oneworld21,

תקציב: אין הגבלה אך להשתדל לא לעבור את ה 25 אלף ש"ח לכל אחד לא משנה INTEL או AMD מה שיותר עדיף מבחינת עלות מול תועלת מיועדים לרשת של כ55 מחשבים 2 שרתי קבצים שעליהם ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות עבודה סה"כ נפח אחסון בכל שרת 1TB הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על הכוננים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמתעות UPS הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות טייפ גיבוי. תודה לכל העונים הערה: פורום מקצועי וטוב! כן יירבו....מאוד עוזר לאנשים...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.