עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomerA,

אני מחפש מחשב לעבודת משרדים ולהרצת משחקים בינוניים. מצאתי את הדגם HP Pavilion DV4-2155DX כמה שאלות שיש לי: 1. האם כוננים קשיחים של 7200RPM חמים יותר בצורה משמעותית מאשר כוננים במהירות 5400RPM? 2. האם הכרטיס מסך יכול לסחוב משחקים בצורה טובה? (למשל COD4) 3. לאלה שהתנסו עם ייבוא מחו"ל. לפי מה קובעים את המע"מ שלוקחים על הקנייה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by skuki1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, תכנות לתואר (לא תכנות כבד) * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא היי, אני מעוניין להביא מחשב נייד מארה"ב 14 אינץ'. כמה שיותר קל יותר טוב (אם יש אולטרה בוק זה אדיר). תקציב - באזור ה1300 דולר. תודה רבה!

3. Started by Armageddon1,

Thermaltake VM1000C Xaser III Romeo Midi Tower Case AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigaybyte GA-K8NS-939 nForce3 Socket 939 Motherboard Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 Zalman CNPS7000-Cu 3233 שקל +יש לי כבר כרטיס radeon 9800 dvd cdrw מסך וכ'ו

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by גודו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k ואם צריך מאד, גם 3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, לא על חשבון ביצועים ומהירות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + גלישה באינטרנט + איחסון תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור + אקרובט. יש קבצים גדולים, אך לא ענקיים מאד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מפרט ללא ציוד הקפי, אך כנראה שארצה להחליף את המסך+מקלדת+עכבר תלוי במחיר. אז אשמח למפרט שנ…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. הנה הוא: מארז-Raidmax Samurai Yellow מעבד-AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box לוח אם-MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כונן קשיח-WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM זיכרון-OCZ EL DDR 512MB PC-3200 Dual Channel 2x256MB 2-3-2-6 פלופי-Mitsumi floppy 1.44 כרטיס מסך-Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D ספק כוח-Antec TruePower 430 Watt ועוד לפני בערך חודש קניתי מסך-ProView HDD 772 LCD TFT 17" נו מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. מחשב בעיקר לעבודה עם סרטים ומוזיקה ולאינטרנט כמובן. עבודות עם WORD וכו' גם. ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון , מצלמת אינטרנט, מסך 17 שטוח ודק , צורב DVD ,וCDROM תודה .

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by super4life,

the comp is for gaming only so i wanna 1 of the dx11 like 5850 plz build me 1 with ati hd 5850

12. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Xian,

שלום, בעקרון ראיתי את המפרטים המומלצים אבל יש שם כמה רכיבים שלא ראיתי בשום חנות... אני מחפש מפרט לעבודה משרדית בלבד (לא למשחקים, עריכה, סרטים). המפרט אינו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. תודה מראש. אגב, חשבתי על המפרט הבא: http://www.v0ltage.net/upload/skypc_co_il%20-%20Cart%20-%2009-06-2007%20143915.htm מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי את המחשב הקיים שלי שמחובר למסך 15 אינץ של סמסונג די ישן בחדר אחד והמטרה של המחשב הזה היא גלישה באינטרנט והורדות כמעט ובלבד! כמה דברים קטנים-המחשב לא נכבה כמעט בחיים, לא צריץ להריץ אפילו סוליטר. מפרט המחשב-2 גיגה זכרון ב4 סטיקים של 512-800 מה"צ, D920, P5WD2-E, 7600GT כל אלה יושבים בתוך מארז אורורה. עכשיו יש לי LCD בחדר שלי ולה אני רוצה מחשב רק בשביל סרטים וקצת אינטרנט, חשוב מאוד סרטי בלו-ריי!! ויציאת HDMI, כלומר כרטיס מסך יותר חזק מהבסיסים כמו ה2400 וכו', אין צורך בשום דבר שקשור למשחקים. אפשר לשחק לקחת דברים מהמחשב הקיים ולהרכיב איתו את החדש ולהיפך! חשוב מאוד מחשב חרישי, שקט לגמרי לא רוצה לשמוע אותו. מוכן לשמוע גם על מסך שיתאים למחשב שמטרתו רק לגלישה כאשר …

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by igal_nazar,

שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שלום, מבקש השוואה בין 2 הדגמים: DELL Inspiron 580 i3-530 GMA HD DELL Inspiron 580 IN-RD33-3988 ההשוואה בין המפרטים בלינק הבא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,15533,14862 אני סטודנט והצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. ההבדל הוא 900 ש"ח ביניהם, השאלה העיקרית היא האם הפרש בתשלום שווה את התפוקה שנותן המעבד i5 עם 4 GB זכרון לעומת i3 עם 6 GB. ואיך ההתאמה לצרכים שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by alfa100,

היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by HTL,

סבבה תודה אני אבחר אחת משתי המפרטים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by aTsury,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחרי כל הסקר שעשיתי נשארתי עם 3 דגמים אפשריים. תחילה אני רוצה לציין כי אני מעוניין במחשב gaming. התקציב שלי הוא 7000-8000 שקל (עד כדי 300 - 400 שקל סטייה). בתיאור המפרטים אני אתייחס רק למעבד/כרטיס מסך/ זיכרון/דיסק קשיח משום ששאר הפרטים בערך זהים עבור כל המחשבים. מפרט ראשון: Dell Inspiron, לא זוכר איזה דגם בדיוק, מעבד Intel Core Duo T2500 2.0Ghz, זיכרון 1024 מגה, כרטיס מסך ati x1400 256mb ודיסק קשיח 80גיגה. מפרט שני: hp DV8371EA, מעבד intel T2400, גיגה זיכרון, כרטיס מסך geforce go 7800 256mb, דיסק קשיח 160 גיגה מפרט שלישי: Acer 5672WLMi, מעבד intel T2300, זיכרון 2 גיגה, כרטיס מסך x1400 512mb, דיסק קשיח 80גיגה... אני לא יכול להחליט, אבל אני…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by dodihob,

מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…

24. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …

• 6 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים