עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shaool Levy,

הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש המפרט: תקציב התקציב לרכישת המחשב: 6000 חריגה מקסימלית מהתקציב: 7000 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמ…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  2. מה ההבדל בין המעבדים מסדרת T לסדרת P ומה יותר מומלץ תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. מחשב שמיועד למשחקים עם מסך אשמח אם תוכלו להביא מפרט אחד עם מעבד של אינטל ואחת עם מעבד של AMD 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5.עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה אבל שיכלול …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש - הצרכים שלי הם משחקים, עבודה על המחשב(ממש קלה), אינטרנט - ושלא יקרטע לי. אז ככה, התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 5 אלף, והחריגה מותרת עד 200 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה תוכנות ברקע, ושהביצועים שלו יהיו בהתאם. לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כוננים, מארז, וכנראה שגם ספק. לצורך העניין, יש לי HEC 400W אז אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת החדשה, החלטה שלכם. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel P4 2.4, 6600GT, 1G Ram, 60GB HD, Intel MB D845EBG2. זהו כעקרון, אם להגיד את זה בכנות הוא מחזיק לי ומריץ לי הרבה דברים בלי בעיה, אבל יש לי הזדמנות עכשיו ואני לא ארצה לפספס אותה.. הבעיה היא, שאין לי הרבה מה לעשות עם ה1G RAM, מכיוון שזה גם DDR1 וזאת ת…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by dcoolman,

שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by totopa,

מ- KSP Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 512MB TwinMOS DDR II 533 300 2 600 GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 1 520 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 220 1 220 Total price 3440 ¤ או: מ- SKYPC מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box ¤1,010.00 לוח אם Asus P5B ¤806.00 זכרונות G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 ¤750.00 כרטיס מסך - Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-E ¤522.00 מארז מחשב כולל ספק - HEC 6A21 300W ¤326.00 סך הכל : ¤3,414.00 המחשב מיועד לקצת מהכל, בלי OC

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by bommer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. תקציב : מינימלי דרישות : שיפעיל Access, word, powerpoint וכו', כולל גלישה באינטרנט. ציוד היקפי : עכבר אין העדפה לשום חברה או חלק, רק שיפעיל את הדברים הבסיסיים ושיהיה בתקציב מינימלי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. המחשב לא מתוכנן OC צריך לכלול צורב דיוידי כמובן ואולי התקציב ישתנה אבל בנתיים זה מה יש.... ועכשיו לשאלה שלי: הבנתי שבתחילת 2007 המעבדים מרובעים של אינטל הולכי לצאת ולפי ההגיון שלי המחירים של המעבדים האחרים ירדו.... עדיך לי לקנות עכשיו את המחשב או לחכות עוד חודש חודשיים בשביל שהמחירים אולי ירדו ואז לקנות ולהשקיע עוד קצת בכ.מסך/זיכרון בכסף הזה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  12. מחשב AMD למשחקים בעיקר שיהיה צורב רגיל +סידירום עכבר ומסך..........

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. היי שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה. אני מעוניין לשדרג מחשב קיים (בעיקר להחליף לוח אם זכרונות ומעבד(כולל קירור) . המפרט שלי כיום הוא כזה: intel core 2 duo e8400 3.0 GHZ 6MB cache -s775 gigabyte ep43-ud3l ocz 2x2gb dd2 800 sapphire ati radeon hd 4870 1gb gdd5 pci-e 2.0 wd 500gb 16mb 7200 sata 2 arctic freezer extreme cpu for s939 antec p182 corsair VX 550W אז כמו שאתם רואים יש לי מארז שקט מאוד סוג של מפלצת, וספק כוח חזק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (8-9) המחשב שלי היום מאוד שקט, ככה שאפשר להשקיע קצת בקירור שקט למעבד. המחשב מיועד לא להריץ משחקים כבדים, אלא קלילים + אינרנט וסרטים. OC - עתידי , אפשרות אבל לא קריטי. 8GB זכרון . הרדסיק כרגע לא קריטי להחליף (בהמשך אולי יצטרף איזה SSD ) …

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Majal_Guy,

היי. אני כרגע חושב על לקנות לי מחשב חדש, ולא מזמן התחלתי להבין את התחום של המפרט והחשיבות שלו, אבל לא עד כדי כך שאני מסוגל להכין מפרט בעצמי. בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב חזק, אחד שיחזיק לי למספיק זמן ולא יקרטע. אם השימושים שלי במחשב הם קריטיים, אז- אני משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, אופיס, ומשחקים למיניהם. הבנתי שאסור לי להסתפק במעבד של פחות מCore 2 Quad (תקנו אותי אם אני טועה), אבל אני לא בטוח איזה כדאי. עם הראם שלי אני מתכוון להישאר, אלא אם 2 ג'יגה זה לא מספיק, ואז אני כנראה אוסיף עוד 2 ג'יגה. בקשר לכרטיס מסך- אני לא בטוח איזה כדאי לי לקנות. קראתי את הסקירה של HD4850 של ATI, אבל אם אני לא טועה, בקרוב יצאו כרטיסים מתקדמים בהרבה יותר, ככה שגם בזה אני אצטרך…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום רב!!! ברצוני מיפרט למחשב במחיר 1500-2000 בלי מסך מחשב המחשב לשימוש מישרדי וקצת סרטים ומישחקים האם מספיק מדונה או רצוי גם רמקולים למחשב? לא צריך מקלדת ועכבר ומצלמת רשת יש לי מצלמת רשת ויסטה של קריאטיב(האם היא מספיקה?) אשמח למיפרט מדוייק שאוכל לדרוש אותו בדיוק ולא יעבדו עלי הכבוד רב ארי

17. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=16154&N=4294966502&Name=VAIO+Laptops#/overviewTab מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

אני מרגיש שבזמן האחרון יש בעיה כלשהי במחשב, הצד השמאלי שלו פשוט מתחמם מאוד יחסית לפעם... גם אם המחשב מכוון לשמירת אנרגיה, ואם הוא עומד על מקסימום ביצועים אז הוא בכלל רותח. השאלה היא מה אני יכול לעשות בקשר לזה? איך לטפל בזה? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום אני מועוניין במחשב לגיימינג חזק לתקופה ארוכה ולשידרוג עתידי כל זאת ובנוסף OC אני מועניין רק בחלק מהחלקים, ולכן אשמח לקבל הצעה רק להם יעוד המחשב: OC , גיימינג, עריכה בתלת מימד בתוכנות MAYA , 3DMAX ועוד תוכנות תלת מידמד, צפייה בסרטי HD ועם מערכת קולנועית 7.1 ערוצים מסכים: LG 17 אינץ המחשב מחובר אליו לרוב, טלווזיה 32 אינץ המחשב יחובר אליה רק על מנת לראות סירטי HD החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרונות 3GB, קירור ברמה גבוהה, מארז (אולי) לגבי מארז יש לי מארז של מחשב ישן (לוח אם GIGABYTE 9845 , עם P4) שיפצתי אותו עשיתי דלתות מפלסטיק שקוף והוספתי מאוורירים ולדים עשיתי אחלה מודינג אשמח להשאירו במידה וניתן , תיעצו לי.. גם בנוגע לספק כוח, יש לי ezcool p-1000 500W אני בסך הכל…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by most,

. מה התקציב המקסימלי? 2.6K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.המסך יהיה 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.ללא היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מ…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  22. אהלן. אני מחפש מחשב נייד שאוכל ללמוד בעזרתו מחוץ לבית. תפקידו היחיד של המחשב יהיה להציג מסמכים (וורד, פופאר פויינט, אקרובט רידר וכו) כך שהדרישות שלו צריכות להיות דיי מינימאליות, בעצםם הדרישה היחידה היא מסך גדול שיוכל להציג שניים\שלושה דפים במקביל, המשקל וזמן הסוללה פחות קריטים. אני לא מבין בניידים כך שאין לי ממש תקציב סגור, רק אציין שכבר יש לי נייח מצ'וכלל ומאובזר כך שבנייד אני מעדיף לחסוך. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. השימושים הם בעיקר לעבודות גרפיקה, סרטים ותכנות: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 488.11 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (White) - SATA- RETAIL 223.05 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 3 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Black + 400W PSU 745.50 ש"ח 1 מתאם מתח מולקס ל- SATA 18.00 ש"ח סך הכל לתשלום:…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by lamer4ever,

אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. בכוונה אין צורב, בניתי מפרט בסיסי, אם פספסתי משהו (במיוחד בנוגע ללוח, שסתם בחרתי משהו), תתקנו בבקשה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) 1 590 590 לוחות אם למעבדי AMD ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E 1 435 435 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 דיסקים קשיחים Seagate כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB 1 350 350 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ BTC 16x 2 75 150 מארזים כמות מחיר סה"כ RJA-H272 MIDI 500W Max Black 1 180 180 מקלדות Microsoft כמות מחיר סה"כ Microsoft Internet + Mouse Optical…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.