ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, אשמח לעזרה מהמומחים כאן אני מחפש מפרט למחשב נייח חזק שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הקרובות מתלבט אם לקנות מחשב מותג מוכן כמו Dell XPS Desktop או לבחור את החלקים בנפרד המחשב הישן שלי שרד מעל 10 שנים (עם שדרוגים אחת לכמה שנים) ובזמן האחרון מאותת שהגיע זמנו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7k ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, עריכה גרפית (After Effects, Blender, PS וכו') ופתיחת טאבים ותוכנות מרובות בצורה חלקה ומדי פעם למשחקים ( Split Second, GTA 5 ודומיהם) - שירוץ ברמה סבירה ובלי תקיעות. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הציעו לי מחשב Dell latitude D420 הכולל מעבד CORE 2 DUO U2500 1.2GHZ 2M SMART L2 CACHE זיכרון 1.5 גיגה כרטיס מסך INTEL 950 הרדיסק 60 גיגה סוללה 9 תאים יש הכנה למודם סלולרי, בלוטוס ויי-פיי צורב חיצוני מקורי של דל מסך 12.1 אינץ עמדת עגינה עם כרטיס מסך עצמאי (לא ממש הבנתי מזה אומר) ואני מקבל תיק מקורי של המחשב כמה שאלות: 1. רציתי לשאול כמה מחשב כזה חדש עולה בארץ? 2. אני רוצה לשים עליו וינדוס 7 יהיה לי בעיה? 3. אני רוצה לעשות החלפה לקחת את המחשב הנ"ל ולתת בתמורה ARCHOS 70 עם 250 גיגה האם כדאי? 4. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על המחשב הזה? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח בשביל ההורים שלי. כמו שכבר ניחתשם, מדובר על מחשב לזוג מבוגר יחסים בסביבות החמישים. לא גיימיג וכדומה. מחשב שיעבוד ולא ייתקע מכל שטות. מה אומרים? Cooler Master ELITE 342 טאוור מיני מארז 80320-101-20 1 HUNTKEY 350W (אמיתי) כח ספק PS1002 2 Gigabyte GA-H81M-S1 אם לוח GH81MS1 3 Intel i3-4160 3.6Ghz Ahswell 3M LGA1150 I3-4160 4 KINGSTON DDR III 1600 MHZ 4GB זיכרון RMKS1600 4GB 5 TOSHIBA 1 T.B 7200 SATA קשיח דיסק DTO1ACA100 6 LITEON DVD צורב DVDLITE ON 7 (293.00 ח"ש 293.000 'יח 1.00 KINGSTON V300 SSD 120 G.B SATA III 2.5" SV300S37A/120G 8) 1,773.00 כולל מחיר 319.13 (18.00%) מ"מע סה"כ מחיר 2,092.10 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לפטופ שישמש אותי גם ללימודים, וגם בבית. כך שהוא יהיה למעשה בשימוש תמידי. בבית יש לי מסך 1920x1200 [!], ולמרות שאני לא מבצע שימושים כבדים, רציתי לשאול אם הנייד בעל המעבד דנן [Core i3-2367M ULV 1.4GHz] בעל הליבה המובנית HD3000, חזק מספיק "להניע" את המסך בעל הרזלוציה שלי. ביצועי במהלך היום: סרט מנגן ברקע כמעט תמיד (לא HD, אבל אם כן?), וגלישה בו זמנית. זה בערך הכל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שבק חיים, וגם ככה כבר מיושן מאוד (אצלי בשימוש כ 5 שנים) השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים, אבל לפעמים גם משחקים(לא כבדים). התקציב שעומד לרשותי הוא 2000 שקלים ואני צריך מחשב עם מסך LCD רצוי מפרט מ KSP אבל אם יש חנויות טובות יותר אני אשמח לקבל מפרט גם מהן. נ.ב אני יכול לשלם בתשלומים (+-10) אם זה ישנה משהו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לארצות הברית ומכיוון שחלק מהמחשבים משמעותית יותר זולים שם רציתי לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאוכל לממש בארץ.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לחבר , הוא רוצה משהו "שיתן לו 100FPS בCS" שילוש קדוש + כרטיס מסך נורמלי. + הרכבה על המארז שלו. אני חשבתי על זה... CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 337.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory [ ¤ 275.18 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 32.45 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 MyVIVO 64MB DDR Video Card [ ¤ 290.75 ] 1 תגידו מה דעתכם ומה עוד אפשר לשפר, בתודה מראש, גיא stingeR
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש: מעבד E6700 זכרונות 2GB HD 300GB צריך: לוח אם - אין צורך בדברים מיוחדים כמו RAID ,SLI וכו' רצוי צ'יפסט P35. קירור מעבד -אולי AC7 ?לא מתוכנן OC. מארז+ ספק -שום דבר מפואר או מיוחד. שיחזיק את המערכת ולא יהיה רועש מדי. מקלדת+עכבר כל סט פשוט ונורמלי (אין צורך באלחוטי) אולי של MICROSOFT כרטיס מסך שיחזיק משחקים בצורה נורמלית 30+ FPS על מסך ברזולוציה של 1920x1080 . (משחקי יריות ,אסטרטגיה וכו') תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -עבודה משרדית וגיימינג כבד(BF3 GTA V AC3 וכדומה) * גודל המסך? - 15.6" * משקל רצוי? -לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? -כן * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא ממש רק לא HP
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק HEC 6C60 ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C60-NPS ספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W ¤220 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיף לחזור אחריי הרבה זמן.. לעניינינו, בנושא המעבד שיש לי בלפטופ Intel Core 2 DUE T5450 Merom M0האם כדאי לשדרגו? השימושים שלי הם בעיקר Matlab ,PRO/E 4.0 + PRO/E CAL-TOOLS ,Adobe CS3, SolidWorks תודה לכל העוזרים. ברק.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המיפרט הוא : asrock 775dual-vsta, מעבד e6300, 7900gs האמת יש רשת מחשבים גדולה ששמה מתחיל באות k [glow=red,2,300] (מופנה למנהל הפורום:ככול הידוע לי לאף חברה בארץ או בעולם אין סימן מיסחרי רשום ומונופול על האלף בית האנגלי ולכן מותר על פי חוקי הפורום לציין את האות הראשונה שמרכיבה את שמה ) [/glow]עם סניפים בכל הארץ והיא הכי זולה ,אבל אם קונים שם חלקים בלי לשלם עבור ההרכבה מקבלים את תנאי האחריות הגרועים ביותר בשוק ,משום שהם נותנים שנת אחריות אחת בלבד ללוח האם (הסטנדרט הוא 3 שנים ) ורק 3 שנים למעבד(הסטנדרט המקובל הוא 3 שנים). מכאן שאין שום הגיון לקנות חלקים כאלו מהם,ועדיף להוסיף עוד מיספר שקלים מועטים ,לקנות בחנויות רשת אחרות ,לקבל אחריות מורחבת ולישון בשקט. אישית הכי זול שמצא…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אבקש שתבנו לי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולסרטים אותם אני רוצה להריץ על טלויזיה 32 שהיא HD READY. (שאני אשחק ואראה סטים זה יהיה על המסך טלויזיה וזה עיקר היעוד של המחשב). התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 עדיף בלי חריגה. כמו-כן אני אשמח בנוסף אם תמליצו לי על רמקולים שאיתם אני אשמע את הסרטים (ושיחוברו למחשב) בתקציב נוסף של 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תגידו בבקשה בערך מה מחירו של מחשב כזה: Toshiba Intel Dual-Core T3400 2.16GHz זכרון פנימי 4 ג'יגה דיסק קשיח 320 ג'יגה כרטיס מסך Intel GMA X4500 Up to 1340MB צורב דיוידי מצלמה + מיקרופון מובנים מסך 15.4 אינץ Windows XP Professional עברית תיק + עכבר למחשב נייד Toshiba הרחבת אחריות שנה נוספת סה"כ שנתיים אחריות
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ONBOARD שהוא לא NVIDIA ולא ATI ויש צירוף מקשים שאני לא זוכר שצריך להקיש וזה מתחבר ישר שמחברים את הכבל מהמחשב לטלויזיה בלי שום הגדרות מיוחדות מישו אולי יודע מה לוחצים?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי כולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חשבתי על ASUS כי הבנתי שהם אמורים להיות יותר טובים מהאחרים? שקלתי גם משהו יד שניה בחצי מחיר - אבל מפחדת מבעיות שאולי לא יהיו אם אקנה מחשב חדש לגמרי. פתוחה להמלצות גם למחשבים ניידים טובים של חברות אחרות במחירים זולים! לא ממש מבינה במחשבים - כל עזרה מבורכת! תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ראיתי ש THINKPAD E580 (דור 8) זמין כבר בחו"ל - למשל https://www3.lenovo.com/sg/en/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E580/p/20KSCTO1WWENSG1/customize? (כן, ראיתי שזו הזמנה לעוד שבועיים) מישהו יכול להעריך תוך כמה זמן זה צפוי להמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם מסך 12-13 אינצ מעבד C2D עם צריכת חשמל נמוכה תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-