ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשבים קטנים הניתנים לתלייה מאחורי מסך פלזמה. המחשב צריך להיות מינימום P3 עם 10 גיגה הרדיסק לפחות, יתרון יהיה במחשב ללא מאוורר או אפילו ללא חלקים נעים בכלל, (אולי מבוסס פלאש דרייב) אשמח לתגובות הצעות והמלצות
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום האם המפרט הזה יכול להספיק לעבודה גראפית מאומצת יחסית( רינדור סירטונים / פוטושופ - גם במקביל )לא למשחקים. אשמח לשידרוגים עד 3500 ש"ח . מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה אחריות לספק הכח (450W) ל-3 שנים מעבד Intel® Core2 Duo E6550 לוח אם אינטל מקורי P35 Dragontail Peak כולל כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כולל כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 320GB SATAII זיכרון פנימי 2048MB MB DDR II 667Mhz צורב LG X 20 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB ASUS תודה אביב
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחצי שנה הקרובה: כרטיס מסך- אני רוצה שזה יהיה HD3870X2 של ATI מעבד- Q6600 (אם יצא אז 9450) מחשב בעיקר למשחקים כבדים סרטים (HD בעיקר) וטיפה מוזיקה... כבר החלטתי איזה כ. קול. 10,000NIS (לא חייבים להתמש בכ. מסך שאמרתי וגם לא במעבד אבל עדיף) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, כמה הערות: 1. אם יש Sonata II, אני אקח אותו (עוד 100 שקל). 2. אני שוקל לחזק את כרטיס המסך, יש משהו מומלץ? עדיף קירור פסיבי. 3. רק TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Thermaltake Silent 775 כמות: 1 - מחיר: ¤124 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤42 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte Nvid…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מודה שכותרת ההודעה שלי לא כזו ברורה אבל לא עלתה בראשי כותרת אחרת.. אני מנסה למצוא מפרט שיתאים לי גם לעכשיו ובעיקר לעתיד. המחשב יהיה בעיקר לשימוש ביתי פשוט צפיה בסרטים דרך מסך LCD גדול (37), משחקים פה ושם שימוש בתוכנת VS 2008 . לגבי תקציב אין בעיה אבל מצד שני אני מעוניין יותר במפרט שיהיה לו את האפשרות לשדרג אותו בעתיד הקרוב וזה אומר למשל לוח אם התומך ב4 ליבות או בDDR3 או 2GIGA זיכרון שכרגע לצורכי הם לא נחוצים לי. אינני עתיד לבצע OC במערכת הזו. דבר נוסף אינני מעוניין בדיסק קשיח 1 גדול אלה מעדיף 2 קטנים שעל כל אחד מהם תרוץ מערכת הפעלה אחרת. תודה לכל הצעה שתבוא.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בכללי הגעתי להחלטה שלא צריך לחכות... הרבה המליצו לי לחכות עם הקנייה של המחשב כיון שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים, כרטיסי מסך וכולי ... קיצר ראיתי שזה לא משתלם כי המחירים יהיו בשמיים... וגם אני סגור על כפול ליבה ולא מרובע אז אל תשכנעו אותי בקשה !!!! צורב לא צריך, ציוד הקפי לא צריך, יש לי כבר 120 GB זיכרון וזה יספיק לי 280 סך הכל אל תנסו לדחוף לי עוד זיכרון תמיד אפשר להוסיף, ואני יקח מהמחשב הזה 1GB-800MHZ אז גם את זה אל תוסיפו לי ... בסך הכל אם המפרטים לא שקטים בגלל איזהשהו מאוורר אז תציאו לי מאותה חנות מאוורר אחר שהוא טוב ושקט... תודה ! לבין
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המחשב הנייד של אבא שלו, מדובר במחשב של ECS עם מעבד VIA C3 Nehemiah עם 1GHz, עם זיכרון של 96 MB RAM. המחשב הזה בקושי זז. הוא ביקש שאני אנסה לבדוק מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של המחשב. כמה רעיונות שרציתי לבדוק איתכם: 1) כרגע מותקן עליו וינדווס XP SP1. האם ירידה למערכת הפעלה ישנה יותר, למשל 2000, תיתן שיפור בביצועים, או שאין בכך צורך? ואם לא, אז האם יש טעם לשדרג ל-XP SP2, או שגם זה לא יתן הרבה? 2) למחשב יש מעט מאוד זיכרון, האם ניתן להקצות זיכרון וירטואלי שיתן שיפור בביצועים? אם כן אז איך עושים זאת? 3) אולי יש SERVICES מיותרים שהווינדווס מריץ שאני יכול לבטל? איך אני יודע איזה מהסרוויסים אני לא צריך? כמו כן, איך אני יודע אם למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי או לא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים שלום, מכרה שלי, סטודנטית, מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך הלימודים וגלישה אקראית בשעות לאחר-מכן. הדרישות שלה הן בעיקרון כך: *שיהיה כמה שיותר קל! *שתהיה לו מצלמת אינטרנט מובנית! *שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט מהמיטה! כלומר, היא צריכה מחשב בסיסי למדי בדגש על משקל קל ובנייה עמידה. ממה שהבנתי זה קצת בעיה למצוא היום מחשב נייד בלי ויסטה והתקציב לא בדיוק יאפשר להריץ Aero על ההגדרות המלאות, כך שאם ניתן למצוא מחשב נייד עם Windows XP, אז עדיף בהחלט. החומרה הפנימית צריכה לעמוד רק במינימום, אין לה כוונה להריץ יישומים גראפיים או משחקים כלשהם על המחשב, רק לעבודה על טקסט וגלישה באינטרנט. תודה מראש על ההצעות, המלצות והארות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.[br]פורסם בתאריך: 11.03.2008 בשעה 07:12:58 סליחה על הפוסט הכפול, אפשר למחוק אחד.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
LG R405 A.C2CDE http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5930&perur=2&t=1&c=322 לעבודה עם תוכנות קלות (אופיס וכו) גלישה באינטרנט ועבודה באופן כללי. מה אתם חושבים עליו? יתרונות מבחנתי: שנתיים אחריות ע'י ח.י שהם אחלה משקל קל יחסית 2.3 קילו מחיר טוב חנות זמינה (באג יש בכל מקום) מה דעתכם? עריכה:תקציב עד 4K
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים : Gigabyte W566U-DC17M http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=Giga 3790 שקל Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2063 http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=dell 3750 שקל LG E500 L.A2BCE http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5759&perur=2&t=1&c=322 3984 שקל תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מגיע לי מזל טוב קניתי מחשב חדש מעבד-Q6600 לוח-GIGABAYT P35 כרטיס מסך- 8800GT זיכרון 2 זיגה קורסר 800 ארדיסק 320 גיגה WD מארז- סופרנו מאוורר למעבד של זלמן צורב דוידי ב4000 שקל
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף לשימוש משרדי: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח GA-MA69VM-S2 או Intel® dual-core E2140 Gigabyte 945GCM-S2 שאר המפרט זהה: דיסק קשיח 160 זיכרון - ג'יגה (קינגסטון) צורב די וידי *20 lg וכו' השאלה שלי היא לגבי הלוח והמעבד, איזה מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נתקלתי במפרט המופיע מטה במספר אתרי קניות במחיר 2300-2500 ש"ח. א. מלבד העובדה שאין מסך או כרטיס מסך משובח האם המפרט והמעבד אכן נחשבים חזקים במיוחד או שקיימות נקודות כשל נסתרות ? ב. האם יציאת המסך שעל לוח האם היא DVI או VGA בלבד ? ג. האם במחיר המדובר עדיף להרכיב מפרט שונה לבד ? להלן המפרט : -------------- מחשב בעל 4 ליבות! מעבד החזק Quad Q6600 מחשב חזק במיוחד - במחיר שאתה קובע! * מעבד Intel® Core 2 Quad בעל זיכרון מטמון 8MB * זיכרון ענק 2048MB מהיר במיוחד DDRII 800MHz * לוח אם אינטל מקורי Intel PearlCreek תומך 1333MHz * דיסק קשיח בנפח 160GB SATA II * צורב DVD/RW SAMSUNG מדגם S-182D המחשב היחיד בארץ עם תו בטיחות - באישור מכון התקנים הישראלי מעבד סוג מעבד: Int…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מחשב נייד ומתלבט בין LENOVO : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000KhmKH0NAb0ElfdCLi7JggHF:12bbi68k5?id=3977394&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 לבין מחשב של DELL אני סטודנט להנדסת מכונות ואני עובד עם תוכנות שרטוט(SOLID WORRKS & PRO ENGINIR) ותוכנות כמו MATLAB אני מכוון על סכום של 5500+- אני דיי לחוץ לקנות לפני תחילת הסמסטר שלי... עוד שאלה: מה הכוונה בכרטיס גרפי שהוא OPEN GL ואיזה סוג כרטיסים הם(זה מה שהוצאתי מהדרישות של התוכנות שרטוט) אני באמת אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!! תודה יוסי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב רצוי : 4GB ראם QUAD CORE ומארז הכי מכוער מצדי העיקר שיהיה קר. אם אפשר שתרכיבו את המפרט ב TMS תודה.
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, עדיין לא מאוחר לבצע שינויים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם ואם כדי לשנות רכיב כלשהו- מעבד: Amd Athlon X2 5000 לוח אם: Asus m2n-VM דיסק קשיח: WD 500AVJS 500G 8mb זיכרון: G.Skill 2 800mhz ck 5-5-5-15 NQ כרטיס גרפי: Gecube ATI Radon HD2600XT Hdmi 512 כרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR 150 צורב: LG GSA-GH20L Sata מארז ללא ספק: Aerocool m-40 ספק כוח: Hec 400 TR-TF מה דעתכם על הארד דיסק? הוא יותר יקר מהדגם של ה 16 מגה באפר, אבל לטענת החנות הוא יותר שקט. מה דעתכם, השקט שלו שווה את העוד 50 שקל וירידה בביצועים כתוצאה מבאפר מוקטן? עוד משהו, המארז הספציפי הזה נלקח כיוון שהכרטיס מסך הוא גדול ורק באותו מארז (בסדרי גודל של מחיר נמוכים) הוא יכנס. תודה!
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה שאני מחפש בנייד: 1. מסך בסביבות ה 12" 2. מעבד כפול ליבה בתדר שעון של לפחות 2.2 3-4.3 ג'יגה זיכרון 4. הארד דיסק בגודל סביר, כלומר סביבות ה 250G אבל אפשר פחות עם המחשב עומד בתנאים האחרים, למטרות שלי אני מניח שצריך 7,200 אבל שוב, אפשר להתתפשר. 5. שיהיה בו כונן פנימי 6. שיבוא עם WinXP Pro וכמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא בין ה 7,000 ל 10,000. האם יש חייה כזו ? כמו כן, בעוד כחודשיים אני אהיה בארה"ב, האם שווה לי לחכות עד אז ולקנות שם ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-