עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed ועוד שוטרים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. תקציב: 3000-5000 ש"ח לא כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר במה שלא קריטי מבחינת ביצועים.. שימושים: עבודה בגרפיקה + שימוש ביתי + עבודה משרדית, עריכת טקסט + ניהול אתרים + סרטים גרפיקה= עיצוב פרינט, עיצוב ווב (לא משחקים, לא עריכת סרטים, לא תלת מימד) תוכנות: אינדיזיין - לעתים קרובות, אילוסטרייטור- לעתים קרובות, פוטושופ - לעתים מזדמנות, פלאש -לעתים רחוקות. ציוד היקפי: רמקולים באיכות טובה, מקלדת ועכבר יש צורך במערכת הפעלה מתאימה, והרכבת מחשב אזור ירושלים האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - רצוי חשוב שהמחשב יהיה חזק ויאפשר עבודה חלקה ומהירה, אבל לא יותר מהצרכים שלי. מסך - באיכות טובה לגרפיקה, חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים - מתאים לעיצוב לדפוס, אך במחיר משתלם (גג 30…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. 1.. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -לשחק במשחקים אבל הרוב לראות סרטים המחשב יהייה מחובר לטלוויזיה של פיליפס 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב,לא צריך דיסק קשיח יש לי 1T של סמסונג ולא צריך ספק . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.ל…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. הקפצה: שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: antec 300 ספק כח: SeaSonic 500W DVD בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by losarihetze,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Idani26,

היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי, אשמח לעזרתכם. חבר מהעבודה צריך מחשב ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: רזולוציה טבעית: 1680x1050 - גודל 22 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן - מחשב כולל הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by kopidanny,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by natiy4,

שלום אני צריך מפרט למחשב רב תכליתי שימושים מרכזיים : חיבור לטלווזיה (פלזמה 50 ) לצפיית סרטים הרצת תוכנות גרפיות והנדסיות גיימינג בינוני דגשים מרכזיים : כיוון שהוא הולך לשבת אצלי בחדר שקט הוא חיוני יכולת איחסון של לפחות 2T ציוד הקפי מסך רמקולים מקלדת ועכבר אלחוטים אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by yaelle,

. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות אבל שיהיה מסוגל לסחוב משחקים בינונים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1920x1080, אינץ: 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מksp Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4, C2 Stepping) 1,090 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 565 Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 365 כרטיס מסך EVGA GTX660 Ti FTW 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1,490 scythe mugen 3 rev b / 4 150 / 210 SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM 390 Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 130 Thermaltake Chaser A41 case 499 = 6,389 בעקרון אני רוצה לקבל כמה שיותר תמורה למחיר , מה אתם ממליצים לשנות או לשפר? או מה החוות דעת שלכם על הרכיבים שם? כדאי להחליף משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by tepez,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by Brownie,

שלום, אני מעוניין במפרט שיחליף מחשב נוכחי [המחשב הנוכחי יהווה גיבוי, לכן צריך שההמחשב הנוכחי יתפקד בצורה טובה יותר מהקודם], זה המפרט של המחשב הנוכחי:. CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Motherboard Properties Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Memory 2048 MB זה נראה לי מה שרלוונטי. על כל פנים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- פוטושופ בעיקר, משחקים לעיתים רחוקות וגם לא כבדים במיוחד [כמו AC2], נורא חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה כשפוטושופ פתוח עם תוכנות נוספות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. היי,אני מעוניין לקנות לבן דודה שלי מחשב שישמש ללימודים ולמשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לימודים עם המחשב=streaming,משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש כללי כגון: משחקים,סרטי HD,מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080p * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אין כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  22. שיהיה מעבד חזק וטוב(אינטל) - שהכרטיס מסך יהיה כמה שיותר טוב לרינדורים 3D זה הכי חשוב במחשב(באמת שזמן רינדור חשוב לי מאוד) 4 ג'יגה זיכרון שתי כוננים קשיחים גדולים ומהירים קירור אמין ספק ומארז שחור ושקט זהו תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. מעבד - AMD X4 3.0GHZ 64 דיסק קשיח - 500 GB לוח אם - GA-770T-D3L GIGABYTE דיסק - SAMSUNG DVD X22 זכרון - 2G 1333MH2 DDR3 G.SKIL KIT כ.מסך - GEFORCE GT 430 2G HDMI DDR3 128BIT מארז - ATX + ספק מקורי 500W זה המפרט שקיבלתי בחנות בשדרות יצא לי מחיר 2577 כולל מע"מ יש הצעות לשיפור/שימור בטווח מחירים הזה? לגבי שימושים והעדפות - משחקים טובים כמו קול אוף דיוטי 6 ויותר חדשים ושיחזיק לי בקצב העדכונים של השוק לפחות לשנה הקרובה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. LCD ASUS MW221U 22" ---- 1890NIS Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB --- 940NIS ASUS MOTHERBOARD P5B-Plus s775 Core 2 Quad, Intel P965, DDRII 800, PCI-E --- 900NIS RAM 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC --- 540NIS ASUS - 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E --- 785 NIS Creative Audigy SE 7.1 (PCI) --- 135 NIS Western Digital - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II --- 350NIS ASUS - DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA --- 200 NIS TV -- AverMedia DVD EZMaker PCI Deluxe - 345NIS ו.... כן אני אוהב ASUS תודה

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  25. טוב זה מפרט שאני הרכבתי הוא מגיע ככה ל13 אלף זה המחיר שהצלחתי להשיג: מעבד Duel Core intel Xeon processor 5160 לוח אם DSBF-D/SAS ראם crucial 4GB kit DDR2 PC2-3200 CL=3 REGISTERED ECC DDR2-800 1.8V 256Meg x 72 CT2KIT25672AB40ES זיכרון קשיח- Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM ספק כוח HEC500TDTF כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon X1900XTX 512Mb AVIVO PCI-E מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro צורב+ DVD LG GSA-4167B BULK מארז gigabyte aroura אם תוכלו לבדוק תתאימות

• 9 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים