ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. שמי אורי, אני מעוניין לקנות מחשב חזק בהתמקדות בעיקר ל-תלת מימד. משמע, מעבד זכרון וכרטיס מסך מאוד חשובים לעניין. זה מחשב עבודה, לכן התקציב גבוה. אני מחפש מפרט באמת חזק להשתמש בכסף כמה שיותר בחוכמה. לא כולל מסך. אני נוטה לכוון ה- AMD מסדרת ה- Opteron. כרטיס מסך מאוד חזק, מעדיף nvidia איזה quadro מאוד חזק. וכדומה, עוד דבר שחשוב זה מארז ברמה,מאלומיניום, איוור רציני, גדול, מקום למספר הארד דיסקים וגם יפה חיפשתי גם קצת pre-configured מצאתי דברים מעניים של Boxx ה- R4.1 שלהם נראה לא מצוין, אבל אני לא יודע כמה זה היה עולה בלי שם המותג שלהם.. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה ה-BOXX המדובר : http://www.boxxtech.com/asp/cf_step2.asp?ModelInstanceID=281
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב חדש.. ללא ציוד היקפי תקציב בין 9-10 K אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לשכנע אותו שישים את ה7800GTX של אנוידיה הוא רוצה רק כרטיס ATI אז שימו לו ... התלהב ממהם יותר מדי לא יודע למה חשוב לו כרטיס מסך חזק,מעבד חזק,זכרונות טובים.. שימו לו מארז משהו יפה שישמור לו גם על המחשב וספק חזק תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, זה פשוט הולך להיות בעיקר מחשב ללימודים ככה שהדרישות שלי ממנו בעיקר שיהיה כמה שיותר קומפקטי ואמין. לגבי גרפיקה וכאלה זה לא חשוב לי, העיקר שיעבוד כמה שיותר מהר בתקציב הזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 3k אבל לנסות לחסוך. ולמרות שהנטייה במפרטים שאתם נותנים היא מעבדים של amd הייתי מעדיף מעבד של אינטל. בלי ציוד הקפי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך L1953TR 19'' LCD 2ms DVI מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לנסות את חלונות 7 על ה E6400 שלי... היכן אני יכול למצוא לו דרייברים? האם אלו אותם דרייברים שאני משתמש בהם ע"ג ויסטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לילד בן 8 עם מסך 19 LCD. תודה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המפרט הקיים שלי הוא amd Phenom 9550 Quad-core Processor Msi K9n SLi V2 Field Value System Memory 1024 MB Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) שני הכרטיסים, שעובדים בSLI די ישנים ולא מעלים לי את המשחקים החדשים הכבדים לאחרונה החלפתי את המעבד ולוח האם וספק כוח ליותר חדש למה שמוזכר למעלה בגלל תקלה מה אני צריך לשפר במחשב כדי שיריץ לי משחקים כבדים באיכות גרפית מצויינת ושיהיה אפשרות ל0C חזק וכמה זה יעלה ? בטוח אני צריך להחליף את הכרטיסי מסך אבל לאיזה דגמים אני יכול שיתאימו ללוח אם? אשמח לתשבות
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לאיזה לפטופ עדיף לי לקנות. התקציב שלי הוא במקס' עד 6800 אני אשתמש בלפטופ בעיקר למשחקים וכו' .. נכנסתי לכמה אתרים ובהתחלה ממש כיוונתי לalienwere m11x אבל אז הבנתי שאני יכול לקנות מחשב DELL עם ביצועים יותר טובים מן הAlienwere. בעקרון דגם הלפטופ שראיתי הוא : Dell XPS L701x XPS17-7404NW7 יש כאלה שמכנים אותו בשם dell xps 17 (?) מפרט : CPU Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 750GB (7200 Rpm) Display 17.3in HD+ WLED TRUE-LIFE (1600x900) GPU NVIDIA GeForce GT 445M, (3GB Dedicated) Optical Device 8X DVD+/-RW Drive …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 Bit לאיזה ביצועים לצפות מהכרטיס מסך ? כמה חזק המעבד ? בהשוואה למחשב נייח ? העם יש בעיות לדגם הזה שאני צריך לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי בעזרת המפרטים המומלצים באתר, מה דעתכם? הפירוט לצרכי המחשב מופיע בסוף הפוסט. כמה שאלות\הערות: 1. לא בחרתי זיכרונות של 2400MHZ כי הלוח אם הנ"ל לא תומך בהם אז לא רואה צורך להחליף אותם ואת הלוח, אלא אם אתם חושבים אחרת.. 2. אין לי מושג אם הSSD וה-HDD שבחרתי נחשבים טובים. 3. אני ממש בור בכל הקשור לבחירת מארזים, אז אם נראה לכם שאפשר לחסוך שם אני אשמח להצעה חלופית... תשומת לב שהלוח אם MICRO ATX, לא יודע איך זה אמור להשפיע על המארז תודה על העזרה! מעבד אינטל Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=intl-i5-7600-tray מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4K המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים יש כמה רכיבים שאני צריך: מעבד Intel core 2 duo E6600 דיסק קשיח Western Digital WD5000KS זיכרון Kingston DDR 2 1024MB 667MHZ CL5 צורב DVD Asus DRW1814BLT X18
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אניח מחפש נייד בתקציב של 1500$ +- , חשוב שיהיה C2D , 667G 2GB , מסך 15.4" , מעל ל 60GB ב 7200RPM . תודה לכם . ביי
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-