עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by emilio,

AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tepez,

אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום מה אתם חושבים על המפרט הבא? Price list updated 06-06-2005 מעבד ?AMD? Athlon64 3000+ (S-939 לוח אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD צורב? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז? Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 690 1 690 Total price 3375 ¤ בנוסף יש המלצות לכרטיס מסך בטווח של 500-600 ש"ח ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה... לא מיועד ל-OC אבל אולי בעתיד אני ארצה לחטט בעניין. שימושים: לא למשחקים אבל כל השאר כן (משרדי, אינטרנט, עריכת תמונות ווידאו ברמה חובבנית, חיבור המחשב לטלוויזיה וכו') להלן המפרט שהרכבתי מ- IQPC: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1689 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤558 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by ben-zone,

מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן

9. טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by elan22,

אני מנסה לבנות מחשב חדש לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים ומשחקים מדי פעם (כשיוצא GTA חדש). בניתי את המפרט הבא ורציתי לראות מה דעתכם עליו. כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 720 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 606 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 930 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 425 ש"ח 1 LEADTEK nVIDIA GeForce PX7600GT TDH 256MB PCIe 765 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  11. וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by חצרוני,

שלום רב, אבקש המלצה להרכבת מחשב קטן ושקט לחלוטין. תקציב ככל שיידרש. המעבד הוא אינטל I3. הרכיבים שאני מבקש הם: מארז. ספק כח. לוח אם. קירור פסיבי למעבד. אציין כי המארז המבוקש לא אמור להכיל כרטיס מסך כי הוא גלום במעבד, וגם לא כרטיס קול. אני מתכוון להתקין 2 דיסקים קשיחים. כאמור, המערכת חייבת להיות שקטה וקטנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…

14. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤475 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 כפול 2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600Pro Super 512MB PCIe ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28262 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤379 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים b]3008¤ המפרט הורכב באתר url]http://skypc.co.il איך המחשב הזה , אני צריך מחשב 4 ליבות שיהיה עד 3K ללא דיסקים קשיחים וללא צורב או סידירום , ללא ציוד הקפי . אני יכול להביא חלקים מכמה חנויות כך שיצא יותר זול ,

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים (כרגע ברזולוציה 1280*960 אבל ייתכן שדרוג בעתיד), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס ותיכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. יש צורך גם בעכבר ומקלדת (אני דווקא אוהב את העכבר הלבן הפשוט של מיקרוסופט, אז אם אין סיבה מיוחדת אני אקנה אותו). תקציב גמיש בסביבות 3K-3.5K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. חשוב שיהיה עמיד, את המחשב הנוכחי הצלחתי להחזיק כמעט 9 שנים בלי להחליף חלקים. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by moniav,

שלום לכולם אודה להמלצתכם בבניית מפרט למחשב רב שימושי 1 התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח,בסביבות שונות, מוצרי Office, משחקים , עריכת ווידאו א) התוכנות העיקריות. VS, RAILS, מוצרי ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1980X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? עתירי גרפיקה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eliyahoo2,

היי <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000. חריגה של 200 לגיטימית אם זה משתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנטרנט, סרטים. התקציב יפה כי אני רוצה מחשב גם מהיר וגם אמין אני לא כ"כ גיימר אבל רוצה להריץ את GTA5 שיצא בהגדרות סבירות בנוסף שהספק כוח יהיה overkill. לא רוצה לקחת צ'אנס (היה לי ניסיון רע בעבר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פלופי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by ilansery,

חבר"ה מה אתם אומרים? סבבה? 1 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 565.82 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח 1 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח 1 GIGABYTE - aluminum case Triton - SILVER 337.34 ש"ח 1 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 390.51 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 485.10 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,653.13 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,513.53 ש"ח

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב וזה נראה לי המקום שבו אני אקבל את התשובות לשאלות שלי. התקציב שלי עומד על סביבות ה10000 אבל אם המפרט ידרוש יותר אני מוכן לעלות יותר בכמה אלפים בודדים , אם הוא ירד מהסכום הזה אני אשמח מאוד אני מחפש מחשב שחוץ מהשימוש האישי שלי(שהוא מאסיבי ולכן המחשב צריך להיות מהיר בלי קשר) , ישמש אותי לעריכת גרפיקה ומשחקים(אני מחפש שני כרטיסי מסך ביחד לא רק אחד אז קחו את זה בחשבון) , ואפשרות לעריכת סאונד(לכן כרטיס קול טוב חשבתי על הX-FI הזה של קרייאטיב אבל אתם תדעו יותר טוב) כמו כן אני מתכוון לאכסן הרבה מידע לכן אני מינימום כונן של טרה(אם זה טרה אחד או שניים של 500 אתם תדעו) , ואם התקציב ירשה אפילו טרה וחצי. מן הסתם שקירור חיוני פה מאוד…

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין משמעות רבה מידי לתוספת, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, וירטואליציה, עריכת וידאו, פוטשופ וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו (כבד), netbeans (כבד), virualbox (תדיר), פוטושופ + אפטר אפקסט(מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד gta iv, minecraft, fifa 13, pes, left4dead, call of duty, the wicher, borderlands. -מהי הרזולוצ…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים