ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤475 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 כפול 2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600Pro Super 512MB PCIe ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28262 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤379 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים b]3008¤ המפרט הורכב באתר url]http://skypc.co.il איך המחשב הזה , אני צריך מחשב 4 ליבות שיהיה עד 3K ללא דיסקים קשיחים וללא צורב או סידירום , ללא ציוד הקפי . אני יכול להביא חלקים מכמה חנויות כך שיצא יותר זול ,
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים (כרגע ברזולוציה 1280*960 אבל ייתכן שדרוג בעתיד), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס ותיכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. יש צורך גם בעכבר ומקלדת (אני דווקא אוהב את העכבר הלבן הפשוט של מיקרוסופט, אז אם אין סיבה מיוחדת אני אקנה אותו). תקציב גמיש בסביבות 3K-3.5K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. חשוב שיהיה עמיד, את המחשב הנוכחי הצלחתי להחזיק כמעט 9 שנים בלי להחליף חלקים. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה להמלצתכם בבניית מפרט למחשב רב שימושי 1 התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח,בסביבות שונות, מוצרי Office, משחקים , עריכת ווידאו א) התוכנות העיקריות. VS, RAILS, מוצרי ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1980X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? עתירי גרפיקה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000. חריגה של 200 לגיטימית אם זה משתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנטרנט, סרטים. התקציב יפה כי אני רוצה מחשב גם מהיר וגם אמין אני לא כ"כ גיימר אבל רוצה להריץ את GTA5 שיצא בהגדרות סבירות בנוסף שהספק כוח יהיה overkill. לא רוצה לקחת צ'אנס (היה לי ניסיון רע בעבר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פלופי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חבר"ה מה אתם אומרים? סבבה? 1 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 565.82 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח 1 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח 1 GIGABYTE - aluminum case Triton - SILVER 337.34 ש"ח 1 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 390.51 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 485.10 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,653.13 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,513.53 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב וזה נראה לי המקום שבו אני אקבל את התשובות לשאלות שלי. התקציב שלי עומד על סביבות ה10000 אבל אם המפרט ידרוש יותר אני מוכן לעלות יותר בכמה אלפים בודדים , אם הוא ירד מהסכום הזה אני אשמח מאוד אני מחפש מחשב שחוץ מהשימוש האישי שלי(שהוא מאסיבי ולכן המחשב צריך להיות מהיר בלי קשר) , ישמש אותי לעריכת גרפיקה ומשחקים(אני מחפש שני כרטיסי מסך ביחד לא רק אחד אז קחו את זה בחשבון) , ואפשרות לעריכת סאונד(לכן כרטיס קול טוב חשבתי על הX-FI הזה של קרייאטיב אבל אתם תדעו יותר טוב) כמו כן אני מתכוון לאכסן הרבה מידע לכן אני מינימום כונן של טרה(אם זה טרה אחד או שניים של 500 אתם תדעו) , ואם התקציב ירשה אפילו טרה וחצי. מן הסתם שקירור חיוני פה מאוד…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין משמעות רבה מידי לתוספת, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, וירטואליציה, עריכת וידאו, פוטשופ וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו (כבד), netbeans (כבד), virualbox (תדיר), פוטושופ + אפטר אפקסט(מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד gta iv, minecraft, fifa 13, pes, left4dead, call of duty, the wicher, borderlands. -מהי הרזולוצ…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500-2700 מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים (לא כבדים מדי כמו fifa או NBA live ) , אינטרנט מסך - מסך שלי הוא viewsonic vp930 רזולוציה אני חושב - 1.280X1.024 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אשמח לרמקולים נחמדים , אני שומע מוזיקה וסרטים מהמחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם, וינדווס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים- רחו…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, פעם אחרונה שקניתי מחשב נייח הייתה לפני 7 שנים אולי, לכן פונה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו, עבודה משרדית, ריבוי תוכנות, תכני HD (הקרנה לטלוויזיה), גיימינג בעדיפות נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 1650X1080 מסך 22", יחובר גם לטלוויזית LED 32". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בקניית מחשב בשבוע הקרוב והייתי רוצה לקבל ממכם עצה טובה לבחירת מחשב טוב אני מעוניין ב INTEL המחשב יהיה מיועד בעיכר לתוכנות וסרטי HD וקצת גם למשחקים הסכום שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 2,300 שקל. השמח לקבל מפרט טוב במחיר הזה תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. תקציב - עד 3500 שח מקסימום (כמה שפחות עדיף). 2. מטרות המחשב - שימוש ביתי, צפייה בסרטים באיכות HD , חיבור המחשב לטלוויזיה HD , קצת תוכנות ( Office , photoshop ) משחקים פחות חשוב. 3. ציוד היקפי - מסך טוב (מינימום 19 אינצ ) , רמקולים - טובים כולל סאבוופר. 4. יש צורך בכל המרכיבים הרגילים. 6. עדיפות לשקט - 8 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפה לחנות מסויימת , תל אביב. 10. מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה, הארד דיסק גדול ומהיר ( מינימום 500 גיגה ) , כרטיס רשת אלחוטי. 11. לא מתוכנן שידרוג כרגע 12.חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 3K 2. שימושים צפויים: רב תכליתי - אינטרנט, אופיס,פוטושופ, משחקים(לא ברמה של גיימר). 3. כולל ציוד היקפי (מסך 22'). 4. מדד שקט - בינוני. 5. לא מתוכננן אוברקלוק. 6. ללא מערכת הפעלה ותוכנות נוספות. 9. המחשב יירכש בבאר שבע (אייבורי או KSP ככל הנראה). אני יודע שברמת המחירים הזו משתלם מחשב מבוסס AMD אבל הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט גם של אינטל וגם של AMD.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני יביא אותו ביולי אחרי שה hasewell ייצא ויהיה לו stepping חדש שפותר את הבאג שזה ייצא איתו בהתחלה חודש אחרי, עד שהוא והלוח אם ייצאו , אולי החלקים פה יהיו יותר זולים זה מפרט סבבה? אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות מבלי להתפשר יותר מידי על האיכות צריך לשנות פה משהו? יש לי 3 הארדיסקים של טרה שאני רוצה לחבר לזה מהמחשב הישן זה מתחבר לטלוויזיה בחדר מעל המיטה יש לי כבר מקלדת עכבר ופד של RAZER ורמקולים/אוזניות שאני מחבר מהמחשב הישן המפרט: Intel haswell CPU i7-4770K overclocked 1600? MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4) 1000? Corsair dominator platinum DDR3 16gb CL9 ram(1600mhz, 2x8 ,xmp,overclocked) 725 256GB 2.5-inch SSD Samsung 840 PRO 1190 Zotac GTX660 Ti AMP Edition…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-