עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה שתתנו לי מפרט למארז טוב בתקציב 2500-3500 לצורך גיימינג... ותודה..

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. אורח Roman S.
    Started by אורח Roman S.,

צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב נייד ישן של טושיבה שקיבלתי מחבר SATELLITE A60-302 . יש בעיה במחשב,הוא לא מעלה דיסקים צרובים אלא רק מקוריים. מישהי יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by Double_N,

שלום, מחפש המלצה למפרט / קישור למחשב מוכן עבור מחשב לסבא שלי שימוש בסיסי - גלישה באינטרנט, זום, תמונות, וואטסאפ... המחשב הנוכחי שלו עובד מאוד לאט והגיע הזמן מבחינתו להתחדש. תקציב - סביבות 3000

5. Started by shai888,

אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  6. שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by yardenp4,

מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by yanivos,

אני צריך את החלקים הבאים: לוח אם שיתאים לE2160 זיכרונות ספק כרטיס מסך וקירור נחמד למעבד תקציב הגג הוא 1.5K אבל עדיף כמה שפחות

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by rafi_h,

שלום, רציתי לדעת מתי יצאו הסדרות dv5 ו-dv6 של HP ומה ההבדל בינהם מלבד מפרטים ספציפיים של כל דגם. האם תחת הסדרות הספיקו לצאת דגמים מעודכנים יותר שכללו עדכונים ושיפורים? תודה,

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום, יש לאחותי נייד כבר כמה שנים של MSI [לא ממש משנה הדגם] הנייד הזה http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=4444&type=manual הבעיה היא כזו, לא מזמן נסיתי לשדרג לה את הזכון [תסכימו איתי, זה פשוט ביותר] פתחתי את הברגים מאחור כמו שצריך, הורדתי את חתיכת הזכרון האחת שהיתה לה שם, מתוך 2, ושמתי אחת אחרת גדולה יותר, כן שתיהן מאותו סוג... ומאז שעשיתי זאת, כולל החלפה והחזרה למצב מקורי, המחשב נתקע! מה זאת אומרת נתקע? כשהווינדווס עולה, הוא נתקע במצב הLOADING שלו... אפילו נסיתי להתקין לה ווינדווס חדש, עם BOOTABLE, פשוט לדרוס את הקיים, וגם הוא נתקע בשלב העתקת קבצים [אם אני זוכר נכון] אני אנסה שוב, אבל החשש שלי הוא שמשהו חומרתי נדפק?!?!?! ולא יודע למה, כי ה…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. מחשב אחד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 מחשב שני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010&CatCode=315 ההבדל במחיר לא קריטי.. גם ההבדל בקיבולת של הכוננים הקשיחים.. (גם 120 ג'יגה יהיה יותר ממספיק בשביל במחשב נייד).. מה לדעתכם יותר כדאי? בנוגע לBT אין לי יותר מידי תוכניות בנושא אבל אני אוכל להשתמש בזה..

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. שלום לכולם! אני זקוק לעזרתכם בקביעת מפרט למחשב ביתי בסיסי וטוב בתקציב מאד נמוך. עיינתי במפרטים הקיימים למחשב המשרדי הזול ביותר באתר אך גם הוא היה במחיר גבוה מהתקציב שלי. ??? http://hwzone.co.il/specslist/view/52/#; שימושים: מער' הפעלה XP,אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (Low Definition) ומשחקים בסיסיים (לא עטורי גרפיקה). מחיר: מתחת ל-1,000 שח מזומן המחשב יכיל: מעבד ולוח אם המתאים לדרישות וללא צורך בשידרוג משמעותי ל-3 שנים (העדפה לאינטל אך תלוי מחיר\ביצועים). לוח האם צריך לתמוך בחיבור IDE אחד (כדי לחבר דיסק קשיח קיים) ו-SATA II. זיכרון 1G DDR II צורב DVD RW SATA II , רצוי כרטיס רשת מובנה בלוח, כרטיס קול בסיסי מובנה וכרטיס מסך מובנה (יציאות DVI). מארז וספק שקט בהספק מתאי…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  13. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם הצעה למפרט מחשב, לשימושים רגילים ובעיקר - הורדות, צפיה בסרטים (צריך TV OUT), עריכה בסיסית עם פוטושופ, ולפעמים גם משחקים (זה אפילו לפי סדר החשיבות פחות או יותר). כמובן עדיף כמה שיותר זול - אבל חוזק המחשב גם הוא - חשוב עד מאוד. אני גם מאוד רוצה את מארז הSOPRANO של ThermalTake... לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה. עניין נוסף שאני פחות מבין הוא ההבדלים בין AM2 לC2D של אינטל. מה משמעות כל אחד מ…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. טוב זה המפרט הסופי של המחשב שלי שיגיע השבוע יום שני או שלישי...עכשיו הייתה בעיה לקחת מעבד 3000 סוקט 939 כי הלוח אם הזה לא התאים והדרישות שלו זה 3500 ומעלה אז לקחתי 3500 ...אם אתם חושבים לשנות משו תגידו לי למה נראה לי אני יכול לשנות אותו עד למחר... מארז- antec 1080B amg ספק- antec truepower 430w(לא קניתי עוד אחד זה מגיע עם המארז) מעבד- amd athlon64 3500+ s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye זיכרונות- GeIL value 512MB 400DDR (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- Leadtek 6800 400-TDH 128mb 256bit כונן תקליטורים 1.44 צורב דיוידי- LG GSA4160B X16 זה המפרט... עכשיו אני לא יודע איזה תוכנת הגנה להגיד להם להתקין לי אז אם תוכ…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אז ככה אני די לא מבין כלום אני לא יודע מה זה oc וכל זה... אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים, סרטים ואינטרנט. אני מעוניין שהמחשב יחזיק 3 שנים מינימום ושיריץ משחקים על מקסימום לפחות ב חצי שנה - שנה הקרובה. אני לא צריך יותר מ 150 גיגה Hd. אם יש אפשרות להכניס מסך לכל העניין פה אז אני אשמח. תודה

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…

18. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמטרתו לשימוש במסחר בבורסה. המחשב אמור לתמוך בשמונה מסכים במקביל, עליו להציג גרפים רבים בו זמנית המתעדכנים בזמן אמת ולבצע חישובים רבים של משיכת DATA והצגתה. המחשב ירוץ על XP אני מעוניין במעבד חזק אשר יהיה טוב יותר ל-2D מאשר ל-3D לכן חשבתי על I7 920 זיכרון 3 גיגה מאחר וXP לא יודע לתמוך ביותר מכך. כרטיסי מסך : אני מבין שאין אפשרות להריץ יותר משני מסכים פר כרטיס מסך אלא אם כן אני ארכוש NVS450 אשר תומך בארבעה מסכים. השאלה היא האם ניתן לרכוש כרטיס מסך NVS450 ולשלב עם ATI3450 ואז תהיה לי יכולת לצפות בשישה. אני לא בטוח ולכן אני שואל. בשלב הבא אקנה עוד NVS450 ואז אהיה מסוגל לראות שמונה. לגבי לוח אם, אין לי מושג מה לרכוש אבל עליו לתמוך בשילוב של…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by Wildatack,

שלום לכם חברים יקרים המון זמן שלא הייתי פה וגם שהייתי פה לא הייתי ממש פה אני בקרוב מביא לחדרי פטיפון עם רסיבר , ורמקולים וינטאג'ים לאיכות סאונד ובנוסף אני מביא טלוויזיה שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולרסיבר ואת המחשב לחבר לרסיבר , בנוסף אני רוצה לעשות עם המחשב את השימושים העיקרים שלי שזה האזנה למוסיקה , פייסבוק , מיילים ואופיס למיניהם ושימוש בתוכנה לכתיבת מוסיקה שנקראת פינלה Finale אני מצרף בנוסף גם את דרישות המערכת של התוכנה אני מחבר בנוסף למחשב מקלדת שליטה ( פסנתר חשמלי ) USB אז חשוב שגם יהיה כרטיס קול שיוכל להחזיק את הדברים הללו תודה רבה * XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible). * DVD-ROM drive. * 800x600 minimum monitor resolution. * Minimum 512MB RAM (1GB or mo…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. שלום, מה דעתכם על המפרט המופיע בדיל הבא עבור שימוש משרדי בסיסי? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1801 המפרט כולל: Windows 7 Home Premium Intel E6600 זיכרון קינגסטון 2GB DDR3 1333MHz לוח אם עם ציפסט G41 דיסק קשיח 320GB 1300 ש"ח. יש פה באמת דיל או שכדאי ללכת על משהו מהמפרטים באתר?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by manevra,

AMD3000 754 Socket 64BIT AOC LCD 17" 16ms LM729+DVI כ.מסך FX5700/LE128M+DVI SATA 80GB 8K chach samsung HD MSI 754PIN NEO/V AMD Motherboard DVDRW+- BENQ dual + 16 layer DDR 400MHZ 256MB שני סטיקים כרטיס רשת 10/100 CREATIVE WIRELEES DESKTOP מקלדת+עכבר מארז TOWER 1.44 CD-ROM 52 כרטיס קול 6.1 2רמקולים כולל סאב מה השווי של המערכת?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. תיאור כללי. * מחשב אישי ( PC \ DESKTOP) * לוח - אני לא מבין הרבה בלוחות, חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין ז"א האמין מבין הזולים. * מבחינת מעבד - רצוי AMD בגלל מחיר זול יותר ממה שידוע לי, אלא אם כן אתם חושבים שזה לא קשור ואפשר גם שיהיה מעבד INTEL בטווח המחירים הרצוי. ושיהיה שווה ערך ל CORE2DOU כלשהו ( או CORE2DOU). * ספק כח - לדעתי לא פחות מ 400W רצוי לא? * מארז - מבחינת מארז חשוב לי שיהיה לו איוורור טוב וחשוב לי שיהיה בו מקום לדיסקים , נגיד 5 דיסקים ככה אם יש דבר כזה. * כרטיס מסך - אני לא צריך כרטיס מסך רציני ... רק שיוכל לנגן HD בצורה סבירה וזהו אין צורך משהו למשחקים. * זכרון RAM - לא סגור על משהו ספציפי נראה לי 2 מספיק. * מבחינת HD אני סגור על דיסק 1 מדגם - Western Dig…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by OpenCan,

רציתי לברר כמה יעלה באופן הכי זול מחשב שיכול לצרוב 4 דיסקים של DVD במקביל במהירות נורמלית באופן הכי מינימלי. אין צורך בכרטיס מסך שלא אונבורד, כרטיס קול, כרטיס רשת (יש לי אקסטרה בכל מקרה), מספר יציאות USB או כל דבר אחר. מעבד שיכול לספק את העניין ולהפעיל מערכת הפעלה (עדיין בלבטים אם XP או משהו של לינוקס) אבל לא צריך מעבר. צריך כמובן 4 צורבי DVD, מינימום (סטנדרטיים, מהירות X16). אופציה ליותר, מבורכת ביותר. אפשרות לחיצוניים, אך עדיפות לפנימיים. מארז בגודל נורמלי עדיף, אם כי לא קריטי. יש המלצה לאיזה מפרט שיתאים לדרישה במחיר של עד 2500? מה המחיר המינימלי שאפשר להוציא איתו מחשב כזה? אפשר לקבל קצת פרטים לגבי איך לחבר מספר רב של צורבי DVD ביחד ללוח אם? איך ניתן לחבר את הכמות הגבוה…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום! יש ברשותי את המחשב נייד הזה: Fujitsu Siemens AMILO D-7830 הבעיה איתו שהוא פשוט מכבה את עצמו. זה יכול לקרות כעבור כמה שניות לאחר הפעלתו ובמקרה הטוב אחרי שהוינדוס עולה ומשתמשים בו קצת. פתחתי את המכסה מלמטה ושמתי לב שאחרי בערך 5 שניות מהרגע שהפעלתי אותו המאוורר פשוט נכבה (לא שינה את המהירות לנמוכה יותר אלא פשוט נכבה - לא מסתובב). האם הבעיה היא במאוורר? ואם לא, מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים