עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tulip42,

המפרט הינו מעבר עד ל 22/7 ( שבו אמורים מחירי המעבדי 4 ליבות יורדים ) מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 ¤452 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 זיכרון TwinMOS DDR2 4X1024B 800Mhz CL5 ¤232X4 מארז ללא ספק Thermaltake Aguila ¤743 ספק כח HEC ACE480 480W ¤369 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3118¤ - כרטיס מסך 8600GTS כול הערה שדרוג תתקבל בברכה - אם יש אי תאימויות חומרה אנא העירו - אם יש שדרוג למארז ( יותר שקט ) אודה מראש. אני קונה ביום ראשון או שני. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by amir69,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-2700 גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודה משרדית(icq אינטרנט שירים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך מקלדת עכבר(אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה הצעה על כרטיס טלוויזיה בלי קשר לתקציב 150-300 שיעבוד בלי ממיר(אנלוגי ודיגיטלי) וכרטיס רשת שיספיק לחדר שמפריד בין הראוטר למחשב קיר רגיל(בתקציב) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחש…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום לכולם. נתבקשתי לעזור לחבר טוב להרכיב מפרט. אין צורך בציוד היקפי נוסף או מסך. השימושים הם משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו') ובמקסימום משחקי פלאש ברשת. הרכבתי מפרט יחסית טוב(נראה לי) אבל יצא לדעתי טיפה יקר מדי(לא רציתי לשים טכנולוגיות ישנות כגון intel pentium או משהו בסגנון). אשמח לחוות דעת והצעות נוספות: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪384 כמות: 1 ]/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX'>/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪294 כמות: 1 /product.asp?pid=950733'>/product.asp?pid=950733]/product.asp?pid=950733'>/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪191 כמות: 1 /product.asp?pid=HD502HJ'>/product.asp?p…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום! אני מחפש מחשב נייד לצורכי אינטרנט, סרטים ועבודות אופיס למיניהם. חשוב לי במחשב נייד שיהיה במשקל שבין 2-2.5 קילו עם סוללה. חשוב לי בנוסף חיי סוללה ארוכים של כ-3 שעות עבודה רציפה. בנוסף חשוב לי שיהיה לי קורא ביומטרי לאבטחת המחשב. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים שמתאימים לדרשותיי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by GodLike,

אחרי שההארדיסק שלי התחיל להשמיע קליקים מוזרים, החלטתי לקנות מחשב חדש. המפרט שנראה לי כרגע הכי טוב הוא כזה : AMD 64 3000 OEM 1090 ש"ח Epox N force 3 - EP-8KDA3J מחיר 655 ש"ח GeiL 1GB ( 512x2) GE1G3200BDC DDR 400 Value Dual Channel מחיר 1227 ש"ח עכשיו החלקים שאני מתלבט לגביהם זה ה דיסק הקשיח, כונן DVD , צורב, וקירור איכותי למעבד. אין לי מושג מה לבחור או מה איכותי מספיק. צורב אני מוכן להשקיע עד 200 שקל. DVD גם אתו טווח טיפה יותר. דיסק קשיח בערך 500 שקל גג. וקירור אני הולך על קירור שקט בטווח של ה 200 אפשר לחרוג קצת. אם יש לכם לוח אם יותר טוב בערך באותו מחיר או זכרונות יותר טובים אשמח לקבל מידע לגביהם. תודה !!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by Brandon Roy,

שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…

10. Started by roei_b,

שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט ב4.5 אלף מטרות המחשב: גיימינג בעיקר, סרטים ואינטרנט המחשב אמור להיות ללא ציוד היקפי וללא צורב יש העדפה לאינטל כי מתוכנן OC קטן של בערך 10%+- דרך אגב אני יכול להמתין חודש אך האם מחיר המחשב יירד כך שיהיה משתלם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. מדובר על מחשב משרדי בשבילי (למשרד עו"ד), שצריך להריץ OUTLOOK, WORD, PPT, וכו'. רצוי שיריץ גם כל מיני משחקים לא חדשים, לשעות ההתרגעות... המתמחים שלנו הציעו: Core 2 Duo E7500 ASUS MOBO P5QPL-AM DDR II 800 2*2GB Patriot Signature 320GB Hitachi Deskstar 7200 16MB SATA II Gigabyte 4350 521MB Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin) Win 7 Pro. שנאתי את ויסטה, ואני לא אוהב את אופיס 2007, אבל אף אחד לא מוכן למכור עם XP... האם וינדוס 7 יתחבב עלי? האם המחשב הזה יריץ הכל בצורה קלילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. שלום, אני כבר שנים רוצה לקנות מחשב אבל תמיד מוצא את עצמי מתעכב על זה מלא ובסוף לא קונה, ולכן אני רוצה להראות לכם מפרט ומבקש דעות וגם תיקונים והמלצות לגביו. אני עוד מעט מתגייס והמחשב לא ימצא ביותר מדי שימוש. אני לא גיימר , מחפש מחשב עמיד כי אני לא מתכוון כל 3 שנים לקנות או לשדרג יותר מדי. הוא יהיה לשימוש רגיל של אינטרנט, אני גם מתכנת אז רוצה להפעיל סביבות עבודה בצורה נוחה(פחות קריטי). אני גם בונה על לחבר טלוויזיה או מסך וכרטיס טלוויזיה(גם על זה בקשה תגיבו מה עדיף והמלצות) וגם להוריד ולראות סרטים פה ושם על המחשב. פרט חשוב שאני אוסיף זה שיש לי מחשב אחד כרגע באמצע הבית בן 8 נראה לי , עם וודוו 3 ופנטיום 3 והוא עדיין חי אצלי ונושם, מעצבן אבל שורד. זכרון פנימי הרחבתי לו ל384(הב…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Lirux,

אני זקוק למפרט עבור חבר עד 5000 ש"ח המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים באיכות גבוהה. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר וכו' המפרט צריך להיות מורכב מksp סניף ירושלים. תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. מעוניין במחשב נייד מארה"ב שיהיה לו לפחות core I3 סוללה 6 תאים מסך מט מסך 13.3-14.1 צורב DVD ובעדיפות לפד מולטי טאצ' ויציאת HDMI שיהיה דק ככל הניתן עד 1000$. כמו כן האם ישנם אתרים ששולחים לארץ או חברות שמתעסקות עם שליחה של מחשבים לארץ דרך כתובת בארה"ב? מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Icy+White/9705355.p?id=1218154377521&skuId=9705355

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by igal_nazar,

שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by HTL,

סבבה תודה אני אבחר אחת משתי המפרטים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by tdzm,

שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Pentium D 930 Intel 1230 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 745ש"ח זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

• 14 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by dodihob,

מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…

23. Started by LironMat,

שלום=] חיפשתי קצת ומצאתי מפרט שלדעתי עם קצת שידרוגים יהיה מצוין ובמחיר נמוך משאר ההצעות. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3189931 כמובן אני ישדרג ללוח אם של ASUS, יעלה זיכרון ל2GB במהירות 800 ויקנה כרטיס גרפי מתאים(עד 400 שקל) אבל הסה"כ יוצא זול משמעותית משאר המחשבים ואם אני מבינה נכון הוא גם מתאים להרצת משחקים בעלי דרישות גבוהות לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני מתלבט בשאלה האם לשדרג את המחשב הקיים או לקנות חדש. המפרט הקיים: מעבד : pentium D 2.66 לוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222-080) זיכרון: 1GB (2*512 הארד דיסק: 120 GB של WD כל שאר הרכיבים גנריים. (המחשב מIVORY לפני כמה שנים). אני משתמש בעיקר בתוכנות מתמטיות כדון MATLAB ו- MATHEMATICA. והשאלה - האם כדאי להחליף כמה רכיבים (לוח אם + זיכרון ואולי גם מעבד) או להשקיע בקניית מחשב חדש. :s05: אני חושב שאוכל להשקיע במחשב חדש 2500-3000 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by ArielN,

אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. בכל מקרה, המחשב שלי הוא: AMD Athlon 2500+ ABIT NF-7 Twinmos 512DDR 3200PC (1 stick) WD 120GB 7200RPM 8MB Radeon 9700 128mb not pro PS: HEC 300AR-T מארז מעפן עם מאורר אחד בדלת שלו וקירור של THERMALTAKE VOLCANO 7, והמאורר שעל הלוח אם לא עובד.. בכל מקרה, זהו המפרט שלי, ויש לי אותו כבר יותר משנה ואני רוצה לשפר אותו.. מה לדעתכם כדי לי לקנות כדי לקבל באמת הרגשה בשינוי הביצועים של המחשב?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.