ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל עוקב אחריו הרבה- מצאתי בו הרבה עצות מועילות. הנה מפרט שהציעו לי, בלי מארז וספק שאני לא בחרתי עדיין, האם הוא טוב? , יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 Arctic Cooling Silencer 64 TC, יחידות 1 ₪45 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3514 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6192 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ₪235 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4500 Gigabyte GA-MA74G…
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מפרט מחשב למשחקים כולל הכל חוץ ממסך... מה אפשר להציע לו הכי טוב למחיר הזה כי אני לא מבין ממש במחירים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לעונים שלום רב ותודה! אני מעוניין שתמליצו על מחשב נייד בשביל אחותי. אין הגבלה לדגם/חברה והמחיר אמור להיות בסביבות 3000 ש"ח המחשב מיועד לעבודות על תוכנות בעיקר. מכיוון היא לומדת אדריכלות היא תצטרך להיעזר בתוכנות שדורשות כח עיבוד וזיכרון גדולים אני מביא כרע את דרישות המינימום בשביל התוכנות: זה בשביל :google sketchup Recommended hardware * 2+ GHz processor. * 2+ GB RAM. * 500 MB of available hard-disk space. * 3D class Video Card with 512+ MB of memory or higher. Please ensure that the video card driver is 100% OpenGL compliant and up to date. ועכשיו בשביל autocad: * Intel Pentium 4 processor or AMD Athlon, 3.0 GHz or greater or Intel or AMD Dual Core proc…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי מחשב למשחקים FIFA ', call of dute מוסיקה סרטים ועבודה משרדית וכו וכו איך המפרט הבא : מה כדאי לשנות או לא לשנות תודה מראש ואיך המחיר לפמרט המוצע מעבד: E7300 Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX לוח אם: GA-EP43- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 DS3L זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח : WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כונן DVD SH-S223F SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA כרטיס מסך 9800GT Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E מארז 6A19B-NPS COMPUCASE 6A19B Black No PSU ספק 340 3 שנים 1 TOP-EZ 500W TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ Modular 180 3 שנים 1 FULL INSTALL
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אמ..לא אכפת לי amd או אינטל עדיף שיורכב מ tms כי הם עושים שם oc בחינם...(אז גם שהמפרט יהיה כמה שיותר מותאם לoc) אמ...בעיקר לאינטרנט פוטושופ וסימס 2... תקציב לא מעל 3000-3100 ש"ח תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בשביל חבר למשחקים עד 3200 שקל בלי חריגה , כולל מסך LCD 19 אינץ ללא OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לרכוש מחשב וכבר יש לו ציוד עזר טוב מאוד כמו מסך 20 של DELL וכל הציוד עזר הנלווה דגש על מעבד חזק (דוגמאת הE7XX) כי אני רוצה לעשות לו אובר וגם שיהיה בסטנדרנט חזק,זיכרון 2GB אם אפשרי עם קירור אז מה טוב (גם לאובר אז 800 כנראה), הארדיסק 250GB יספיק אך אם נכנס יותר סבבה,כ.מסך שיהיה עם קירור נורמלי גם לאובר קליל ואם אפשרי DX10,ומארז איכותי ומאורר טוב(אם אפשר להוסיף עוד מאוורר או 2 אודה לכם),והכי חשוב קירור למעבד (כמו SCYNTH NINJA או דומיו כי אני רוצה להוסיף עליו מאוורר או 2 נוספים). אודה להמלצות ואם אפשרי כל החומרה מSKYPC כי זה די קרוב אליי ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב מקסימום עוד 100-150 שקל. תודה לעונים ויום ראשון אני רוכש אותו אז אודה לכם אם תגיבו
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את הרוב מה שאנ צריך זה יותר לוח חדש ומעבד כולל כרטיס זיכרון שיתאים למשחקים וגרפיקה ו OC אפשר לכלול גם גוף קרור למעבד
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לכל העוזרים. זקוק לעזרתכם בבניית מפרט (אני כבר לא בעניינים ) עד 3500 כולל lcd . המחשב יהיה בנוי בעיקר לעבודה שוטפת (אינטרנט תוכנות פשוטות וכו...) כרטיס גרפי-ברמת גיימר מתחיל מעבד כפול ליבה זיכרון מספיק לעבודה חלקה עם ויסטה. כונן קשיח 160 gb מספיק!! לוח אם שיתמוך במעל 1gb זיכרון . כל שאר הדברים אני משאיר לשיפוטכם
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אממ אם אתם יכולים לבנות את המפרט מהאתר www.TMS.co.il חשוב שהמחשב יהיה דיי שקט .. כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר (Logitech ex 110) נראלי סבבה .. המחשב מיועד לשימוש משרדי בעיקר אבל גם למשחקים כמו פיפא ..
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט מומלץ למחשב בשביל אינטרנט,תכנות וגם משחקים, כולל מסך עד 3500 ש"ח. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 23:23:40 Intel® Core2 QUAD Q-6600 כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-35/RAID/1333MHZ כולל זיכרון בנפח 2GB במהירות1066MHZ!!! FX 8600GT/1024MB/HDTV-X2 DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTVזיכרון 1GBמלא על הכרטיס!-לגרפיקה עוצר…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל כולל מערכת הפעלה,ללא ציוד מסביב ,אין לי בקשות מיוחדות,הכי חשוב לי הכרטיס משחק,אני משחק אולי ב-2 משחקים גדולים לדוגמא פרו 2012,בפעם הבאה שאקנה מחשב זה יהיה לפחות בעוד 4-5 שנים אז גם בעתיד שלא יקרוס לי,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב.תודה רבההה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני כרגע עובד עם מחשב מאוד ישן , P4 2.0 ו גי פורס 2 . הגיע הזמן להשתדרג 1.יש לי תקציב ל 3600. 2.אני גר באזור המרכז לכן עדיפות לחנויות באזור המרכז , או חנויות שאפשר להזמין באינטרנט במספר רב של תשלומים (שיהיו אמינות ). 3.אני מתעקש על מעבד של אינטל כי אני יודע ש amd לא פחות טובים , אבל עדיין אינטל זה אינטל. 4.אני לא מעוניין במסך,התקציב הוא נטו למחשב+מקלדת ועכבר. אם יש אפשרות להכניס רמקולים זה יהיה נחמד. 5.חבר שלי הכין לי מפרט אני לא מבין כל כך בזה לכן רציתי להראות אותו פה תגידו לי מה אתם חושבים , מה לשנות מה להוריד וכו'. תודה רבה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט למחשב.. שיהיה חזק (אני לא גיימר אבל בכל זאת כרטיס מסך ברמה בינונית למשחקים כמו nba 2007 וכל אלה..) אני רוצה שיהיה מעבד e6300 conroe ולוח אם טוב יותר מאינטל 965...(אוברקלוקינג בעתיד) תודה למי שיעזור.. אופיר.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מקווה שעכשיו זה לפי התקנון.. בכל אופן אני מחפש מפרט למחשב התקציב: בין 2.5K ל3K המטרה:ALL AROUND,משחקים בסיסיים,גלישה,סרטים אין צורך בחיית ביצועים עם איזה כרטיס מסך מפלצתי. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. אין אוברקלוק מתוכנן לא חשוב שקט ושוב המפרט המבוקש *מעבד סביר שהוא לא סלרון *לוח אם asus/gigabyte/msi *כרטיס מסך לא onboard *זיכרון מעל 1024 (אין לי מושג אם שווה 800 או 667 אתם תחליטו) *HD בעל זיכרון רחב ככל הניתן עדיפות לתקציב נמוך ככל הניתן,ואין צורך כפי שאמרתי בחיית ביצועים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר אבל עם אופציה למשחקים ללא OC, לא חשוב עיצוב המארז ולא חשוב השקט. כולל: מסך 19 LCD צורב DVD הרכבה ללא: מע' הפעלה מקלדת עכבר רמקולים עדיפות לחנות מאיזור אשדוד (IQPC ?) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים, אך זהו לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב. עדיפות ל-AMD.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-