ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה לאלו שינסו לעזור לי. אני גר באיזור מודיעין אבל עובד בתל אביב כך שאני יכול לקנות את המחשב גם באיזור גוש דן וגם באיזור ירושלים. המחשב שלי מת אתמול ואישתי אישרה לי תקציב של עד 2500 שח . יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 9500 כן אני יודע זה לא משהו אבל אני מתכוון לשדרג אותו בעתיד הקרוב ל geforce 9800 gts או דומה. כרגע זה לא בתקציב אבל אני צריך שהמחשב יוכל לתמוך בו הבנתי שצריך ספק מיוחד שנותן 30 מיליאמפר ב12 וולט. אז כרטיס מסך אני לא צריך עכשיו. בעתיד כמו שאמרתי ישתנה ראיתי מיפרט שפירסם האתרץ מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםASUS P5KPL-CM305 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL17…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני צריך מפרט למחשב שכולל ציוד היקפי (עדיפות למסך 21 LCD) לא כולל מערכת הפעלה המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף עד 200 ש"ח אם זה מאוד קריטי, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים (BF4, GTA V בעתיד וכו'). אני מתכנן לקנות בעתיד גם מחשב נייד, ככה שהמחשב הזה צריך להחזיק לי לעוד שנים רבות כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הא…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, קודם תודה על העבודה המבורכת שלכם... אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כונני דיסקים המטרה: משחקי מחשב שיעבדו בצורה סבירה לשנתיים הקרובות. לא חשוב השקט של המחשב, מצידי שיהיה רועש כמו אופנוע. תודה , יוגי.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי חברים, מה נשמע? אז המחשב הנוכחי הלך לעולמו. ועכשיו אני עם הפנים למחשב חדש. תכלס, מה שחשוב זה שיהיה שקט, ולא יתקע בPREMIERE ו-PHOTOSHOP. השימוש בעריכת וידאו יחסית בקטנה בלי הרבה אפקטים. חוץ מזה, זה מחשב של חנות שמשתמשים בו לשימוש שוטף WORD\OFFICE\וכו'... אשמח לשמוע מה דעתכם מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ב-PREMIERE ללא הרבה אפקטים, אבל HD. גם PHOTOSHOP. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מפרט שהמליצו לי עליו רציתי דיעות עליו ואם יש משהו לשנות? השימוש הוא לא למשחקים רציניים וכבדים אלא ליותר פשוטים לדוגמא PRO EVOLUTION ועוד דבר איך אני יודע אם אני צריך להוסיף כרטיס רשת? כי משום מה אני ירצה גם אינטרנט (יכול להיות שזה כבר בא ביחד עם אחד החלקים האחרים?) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חובה זכרונות DDR2 800 הבנתי שזה יהיה באיזור ה 750 800 שקל... המעבד הוא c2d 6300 בערך 1000 שקל מה שאני צריך זה המלצות על: - מארז זול ויפה (לא משהו חללי פשוט שלא יראה זול מידי או מארז של מחשב מ2 דורות קודם) - ספק כוח - אני ממש לא מבין בקטע הזה רק שיהיה אמין לא נראה לי שאני יצטרך יותר מידי מתח אני בטוח לא הולך לעשות SLI או CS.... אם מישהו יוכל להסביר לי ככה על הדרך כמה בערך הספק אני צריך כלומר איך אני יודע אם אני צריך ספק של 400W או 600W... - האם כדאי לקחת לוח אחר במקום הP5B בגלל שאין לו כרטיס גרפי או שעדיף לשים עוד 200 שקל על כרטיס מסך זול? - איזה זכרונות ממומלצים בטווח מחירים של עד 800 שקל? חובה DC, אם יש משהו שבה גם עם קרור אז בכלל על הכיף כיפאק
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל עוקב אחריו הרבה- מצאתי בו הרבה עצות מועילות. הנה מפרט שהציעו לי, בלי מארז וספק שאני לא בחרתי עדיין, האם הוא טוב? , יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 Arctic Cooling Silencer 64 TC, יחידות 1 ₪45 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3514 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6192 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ₪235 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4500 Gigabyte GA-MA74G…
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מפרט מחשב למשחקים כולל הכל חוץ ממסך... מה אפשר להציע לו הכי טוב למחיר הזה כי אני לא מבין ממש במחירים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לעונים שלום רב ותודה! אני מעוניין שתמליצו על מחשב נייד בשביל אחותי. אין הגבלה לדגם/חברה והמחיר אמור להיות בסביבות 3000 ש"ח המחשב מיועד לעבודות על תוכנות בעיקר. מכיוון היא לומדת אדריכלות היא תצטרך להיעזר בתוכנות שדורשות כח עיבוד וזיכרון גדולים אני מביא כרע את דרישות המינימום בשביל התוכנות: זה בשביל :google sketchup Recommended hardware * 2+ GHz processor. * 2+ GB RAM. * 500 MB of available hard-disk space. * 3D class Video Card with 512+ MB of memory or higher. Please ensure that the video card driver is 100% OpenGL compliant and up to date. ועכשיו בשביל autocad: * Intel Pentium 4 processor or AMD Athlon, 3.0 GHz or greater or Intel or AMD Dual Core proc…
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי מחשב למשחקים FIFA ', call of dute מוסיקה סרטים ועבודה משרדית וכו וכו איך המפרט הבא : מה כדאי לשנות או לא לשנות תודה מראש ואיך המחיר לפמרט המוצע מעבד: E7300 Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX לוח אם: GA-EP43- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 DS3L זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח : WD3200AAKS WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כונן DVD SH-S223F SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA כרטיס מסך 9800GT Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E מארז 6A19B-NPS COMPUCASE 6A19B Black No PSU ספק 340 3 שנים 1 TOP-EZ 500W TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ Modular 180 3 שנים 1 FULL INSTALL
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אמ..לא אכפת לי amd או אינטל עדיף שיורכב מ tms כי הם עושים שם oc בחינם...(אז גם שהמפרט יהיה כמה שיותר מותאם לoc) אמ...בעיקר לאינטרנט פוטושופ וסימס 2... תקציב לא מעל 3000-3100 ש"ח תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בשביל חבר למשחקים עד 3200 שקל בלי חריגה , כולל מסך LCD 19 אינץ ללא OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לרכוש מחשב וכבר יש לו ציוד עזר טוב מאוד כמו מסך 20 של DELL וכל הציוד עזר הנלווה דגש על מעבד חזק (דוגמאת הE7XX) כי אני רוצה לעשות לו אובר וגם שיהיה בסטנדרנט חזק,זיכרון 2GB אם אפשרי עם קירור אז מה טוב (גם לאובר אז 800 כנראה), הארדיסק 250GB יספיק אך אם נכנס יותר סבבה,כ.מסך שיהיה עם קירור נורמלי גם לאובר קליל ואם אפשרי DX10,ומארז איכותי ומאורר טוב(אם אפשר להוסיף עוד מאוורר או 2 אודה לכם),והכי חשוב קירור למעבד (כמו SCYNTH NINJA או דומיו כי אני רוצה להוסיף עליו מאוורר או 2 נוספים). אודה להמלצות ואם אפשרי כל החומרה מSKYPC כי זה די קרוב אליי ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב מקסימום עוד 100-150 שקל. תודה לעונים ויום ראשון אני רוכש אותו אז אודה לכם אם תגיבו
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את הרוב מה שאנ צריך זה יותר לוח חדש ומעבד כולל כרטיס זיכרון שיתאים למשחקים וגרפיקה ו OC אפשר לכלול גם גוף קרור למעבד
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לכל העוזרים. זקוק לעזרתכם בבניית מפרט (אני כבר לא בעניינים ) עד 3500 כולל lcd . המחשב יהיה בנוי בעיקר לעבודה שוטפת (אינטרנט תוכנות פשוטות וכו...) כרטיס גרפי-ברמת גיימר מתחיל מעבד כפול ליבה זיכרון מספיק לעבודה חלקה עם ויסטה. כונן קשיח 160 gb מספיק!! לוח אם שיתמוך במעל 1gb זיכרון . כל שאר הדברים אני משאיר לשיפוטכם
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-