ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני כמה זמן (חודשים) ביקשתי כאן מפרט, לא הבנתי אז כלום. מה שאני מבקש עכשיו זה מפרט מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי בכלל (רק הקופסא ומה שיש בפנים)... אפשר לחרוג טיפה מהמחיר (רק טיפה). שזה יכלול הרכבה. חשבתי על לקנות מזיגזאג אז אני מבקש שהמפרט יהיה משם או שיהיה מחנות אמינה וטובה (לא KSP!) אני לא מתכוון לעשות OC בעתיד בכלל, אז אני מבקש חלקים לא לאוברקלוק. אז מה אני צריך? ג'יגה ראם, GT,ו-AMD. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת חרגתי מהתקציב..את המחשב אני רוצה לקנות ב TMS הנה המפרטהמחשב למסך 19")ולמערכת הפעלה WIN XP מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כונן קשיח: WD 160GB SATA II AAJS כרטיס מסך Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retai מה אתם חושבים? http://tms.co.il/
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה קורה אנשים?, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות. הוא אמור לשמש אותי לעבודת היום יום שכוללת בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים לכן אני לא צריך איזה סופר מחשב נייד אלא רק מחשב נייד שישמש אותי בביצוע המטלות האלו. לכן הציעו לי את המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 תנו את דעתכם עליו ואשמח לדעת אם יש מחשבים יותר אמינים או יותר חזקים סביב המחיר הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב על פי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 . משקל לא קר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך עדיפות ל-DELL 4.עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור פתח תקווה 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כונן ssd 120gb מה שרלוונטי ציינתי למעלה, חשוב השקט, מארז וספק איכותיים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם קיים משו כזה? מה הכי טוב לתקציב נ"ל?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים!!!! אני חדש כאן ואני עומד לרכוש מחשב חדש התקציב הוא באזור ה 4500 שקל {ללא מסך} המחשב הזה אמור להיות מחשב הקלטות באולפן איך נראית לכם ההצעה הבאה: מעבד: INTEL P IV 3.0GHZ 512KB HT FSB 800 לוח אם INTEL BONNANZA [i875P]+?SB+?LAN +S-ATA זיכרון פנימי MICRON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X2 כונן 1.44 MITSUMI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE DDR 128MB[X8]+TV+DV צורב MITSUMI COMBO CD-RW+DVD 52X24X52X16 דיסק קשיח WD 160GB 7200RPM 8MB כמו כן אם מישהו יהיה כאן נחמד ויעזור לי להרכיב מחשב דומה או שעולה על זה של AMD אני אודה לו מאד
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות רשמתי פה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קורס אמרו לי להתקין מחדש - התקנתי - לא עזר ניסיתי גם לפרמט את המחשב לפני כמה ימים והבעיה חזרה. יש מצב שהכרטיס מסך דפוק? אם יש רעיונות נוספים לסידור הבעיה אשמח לשמוע, ממש אין לי חשק עכשיו להביא את המחשב למעבדה שלהם והיות בלי מחשב שבוע :-\ תודה מראש. חשוב לציין שהדבר קורה רק כאשר אני מפעיל סרטים או מוזיקה במדיה פלייר את תוכנות דומות (ויינאמפ וכ"ו) כנראה כשיש מאמץ
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין בקניינת מחשב נייד. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). מחשב לעבודה שישמש כתחליף למחשב נייח. גודל המסך: בין 15.6 ל 17 אינץ'. משקל רצוי: לא משנה כל כך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. לא נדרך סוללה לטווח ארוך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. יש צורך ב HDMI. גודל מינימלי לכונן קשיח 250GB ומעלה יספיקו. בעיקרון הוא מצא שני מחשבים ורצה לשאול מה עדיף: :Toshiba L675D מעבד: AMD Athlon™ II Dual-Core Mobile Processor P320 מערכת הפעלה: Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)* מנוע גרפי: ATI® Mobility Radeon™ HD 4250 זכרון גרפי: 256MB-1405MB dynamically allocated shared graphics memory RAM: 4GB כונן קשיח: 5400RPM עם 500GB מחיר: 1700 ש"ח ללא אח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד i7 בתקציב עד 6,000 ש"ח. אמרו לי שאני צריך לוח אם תומך X58 כדי שיהיו ביצועים טובים, האם זה הכרחי? המסך שלי הוא LG FLATRON L1960TR בגודל 19'
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, התקציב כרגע הוא בלתי מוגבל. בואו נגיד שאחרי שאני אראה מפרט משתלם, אני אדע כבר מה לעשות. בעקרון יש לי כבר רעיון כללי לגבי המחשב. דבר ראשון, חשוב לי הלוח אם. אני רוצה לוח אם למעבד של amd, שיתמוך בכרטיסי מסך בצורה האפקטיבית ביותר - מקסימום ביצועים. אז בקטע של לוח האם, אני רוצה להשקיע. עכשיו, כמו שהזכרתי, מעבד של amd athlon 64 זכרונות החל מ 512MB, בעלי זכרון DDR כמובן. צורב DVD סביר. כונן פלופי. כרטיס קול אני לא צריך, יש לי Audigy 2 Platinum eX כרטיס מסך, מעדיף את ה X800Pro. הארד דיסק של WD, של לפחות 160 GB. ספק כח שיחזיק את כל מה שאמרתי. מארז פשוט. אני מקווה שהבנתם את הרעיון הכללי של המחשב. הוא מיועד למשחקים, ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר זמן בתור…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים המחשב הביתי שבק חיים (P4), וכעת אני נאלץ לקנות מחשב חדש. מעיון בדפי הפורום הרכבתי מפרט מחשב שקצת חרג מהתקציב המתוכנן. מתחת המפרט. אשמח לדעתכם. האם קירור למעבד ומאוורר נוסף הכרחים? במה ניתן לצמצם עלות כדי להתכנס למסגרת התקציב? ואגב - מה דעתכם על IVORY? 408 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD1137 407 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 31542 359 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2 364 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 170 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 283 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 300W 6A19 34 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB S144S 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 P…
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב שאמור לשמש אותי גם למשחקים שיצאו במהלך השנה כגון starcraft2 DIablo 3 אבל בעיקר לעבודה (הרצת מספר מכונות VMWARE) OC אני מתכוון לבצע בעתיד כרגע לא יודע עדיין תדירות וכדומה, שקט שיהיה דיי שקט -8. קודם כל רציתי לדעת אם באופן כללי יש הצעות לשינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע. בנוסף יש לי שאלה בקשר למארז האם הוא שקט והאם הספק מספיק חזק להחזיק את המחשב בהנחה שבעתיד אני יעשה OC? מעבד Intel Core i5-750 Box -מחיר 1026 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר 615 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD - מחיר 131 קרור למעבד Scythe Reeven - מחיר 139 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe - מחיר 948 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W - מחיר 584 כונן קשיח Westren Digital…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD כן HDD לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MID TOWER ATX 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס לא הרכבה כן 8. האם…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שיתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ומשחקי פייסבוק ושימוש בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב שלי נשרף ואני צריך לקנות מחשב חדש אז זה המפרט שלי ואני לא רוצה לעבור את המחיר הזה זה כולל משלוח והכל אבל אני רוצה לדעת אם אפשר אוליי איכשהו להוריד במחיר עם דברים יותר טובים ואם המפרט הזה סבבה בערך וגם אני התכנן לשדרג את המעבד
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky521~88~0.htm מה אומרים ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-