עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט למשחקים כבדים ולשימוש כללי של אינטרנט וסרטים עם מסך רחב 22 אינץ' לפחות.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  2. אהלן אחרי סקר ארוך ומקיף אני מוצא את עצמי יותר מבולבל מאשר עם תשובות, אשמח לקבל את עזרתכם. הדרישות מהמחשב: - תקציב - עד 4,500 ש"ח. - שימושיים כלליים - צפיה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס [לא משחקים] - גודל - 13" או 14" בלבד - מסך מט - חיי סוללה של 3 שעות ומעלה - דרייברים ל-XP אלו דרישות קריטיות עבורי, בשאר הנושאים אני גמיש. האם יש חיה כזו, בתקציב הזה? רוב תודות

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. Started by ArielN,

אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. בכל מקרה, המחשב שלי הוא: AMD Athlon 2500+ ABIT NF-7 Twinmos 512DDR 3200PC (1 stick) WD 120GB 7200RPM 8MB Radeon 9700 128mb not pro PS: HEC 300AR-T מארז מעפן עם מאורר אחד בדלת שלו וקירור של THERMALTAKE VOLCANO 7, והמאורר שעל הלוח אם לא עובד.. בכל מקרה, זהו המפרט שלי, ויש לי אותו כבר יותר משנה ואני רוצה לשפר אותו.. מה לדעתכם כדי לי לקנות כדי לקבל באמת הרגשה בשינוי הביצועים של המחשב?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H 353₪ כרטיס מסך: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp 1249₪ כונן קשיח 1: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 397₪ כונן קשיח 2: SAMSUN…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. התחלתי להתעניין בקניית מחשב נייד פרטי בשבילי, יד שנייה, כי המחשב של הבית מלא בזבל של כל תושבי הבית. קראתי את המדריך שמפורסם באתר והוא הבהיר לי כמה נקודות, אבל הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והאפשרויות שיש. השימושים שלי בסיסיים מאוד: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, הורדת קבצים דרך האימיול שמיעת מוזיקה וכו'... אבל הייתי רוצה שיהיה בנוי לקצת יותר מזה אני גם מתכנן לצפות פה ושם בסרטים, קצת משחקים, עריכה של תמונות ולעיתים שימושים יותר אינטנסיביים במחשב. חשוב לי שהביצועים שלו יהיו טובים ועם זה שיהיה אמין. עדיפות למסך גדול-לא ענק אבל גם לא בינוני. משקל לא כל כך משנה כי הוא הולך להיות רוב היום בבית מחובר למטען. התקציב לא בשמיים בסביבות ה-2000 ש"ח +-. אני יודע שיכול להיות שאני מבקש הרבה י…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. שלום אני רוצה לרכיב מחשב חדש אבל חלקים רבים כבר יש לי ולכן אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני הייתי גם שמח אם תסבירו לי כמה דברים שאני אשאל בהמשך. תכלית המחשב היא מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה חזק לאינטרנט ולעבודות וכו'. התקציב שלי הוא: 3000 המחשב צריך להכיל: מעבד חדש: עכשיו השאלה העיקרית היא מה ההבדל בין פנטיום ל AMD. מה עדיף מה הקטע של ה -1 MG ו 2 MG וכל שאר השטויות שיש שם... לוח אם: רצוי שהלוח אם יכיל כבר כרטיס קול פשוט (האם אני אוכל לשים כרטיס קול אחר בהמשך שהמחשב ישתמש רק בו?). שיהיה בלוח אם כרטיס רשת טוב. הלוח אם יהיה טוב ויחזיק מעמד הרבה זמן שיהיו בו מספיק סלוטים ובקיצור שיהיה חזק למטרה. ספק: אין לי שמץ של מושג (כרגע יש לי ספק אבל...). דיסק קשיח: בסביבות ה- 200 GB…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Cahiml,

שלום, האם קיימים באתר מפרטים מומלצים למערכות Corei5/i7 ??

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by yaniv69,

אני מתבלט בין שני מחשבי HP PAVILON שראיתי בחנות המחשבים באג. אחד מהם הוא עם מסך 14.1 1GB ו 1.60GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3026&scat=320&tcat= והשני הוא מסך 15.4 1GB 1.83GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אני אישית הייתי מעדיף את ההוא עם המסך הקטן.. אבל עצם העובדה שהGHZ שלו הוא 1.60 קצת מלחיצה אותי.. האם יש הבדל משמעותי בין שני המחשבים? ואני מוכרח לציין שאני מתכוון להשתמש במחשב בשביל הורדות שירים סרטים מאינטרנט להשתמש באופיס וכמובן מסנג'ר ומשחקים.. האם אני יוכל לעבוד עם המחשב הקטן בצורה טובה ללא בעיות אפילו אם הוא 1.60 GHZ ולא 1.83 ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, לפני 6 שנים עזרתם לי מאוד להרכיב מפרט גיימינג די נהדר, למחשב נייח שהיה בשימוש עד לפני שנתיים בערך, לפני שנאלצתי להיפרד ממנו לתקופה. המפרט הוא כפי שנכתב כאן: בהבדלים קטנים: זיכרון של kingston וכרטיס מסך אחר בגלל בעיית תאימות: GIGABYTE GeForce GTX 460 (Fermi) DirectX 11 GV-N460OC-1GI 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card בגלל מעבר לחו"ל ומעבר חזרה לארץ, פירקתי את המחשב וחזרתי בלי המארז, רק עם חלקים ספציפיים: לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כח: SEASONIC S12II 520W BRONZE מעבד: AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W קירור: COOLERMAST…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. התקציב זה 5500 שקל, המחשב בעיקר למשחקים, ודברים דומים כאלו. אין צורך בציוד הקפי, ז"א מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - אין צורך... הדרישות תנסו לשים כרטיס DX10 וE6300. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Yuvalst,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים שירוצו בהגדרות גבוהות באופן חלק ובfps גבוה. משחקי fps, אסטרטגיה, הכל. ושיוכל להריץ משחקים גם שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. אני מחפש מחשב שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט, מדי פעם להכנס ליוטיוב או משו ולעבוד עם אופיס. אם אפשר שהמחשב יכלול גם כונן דיסקטים (1.44) וצורב DVD. אני גם מחפש מסך עם המחשב, עדיף 19 אינטצ' שלא יעייף יותר מדי את העניים בעבודה ממושכת עליו (אני אעבוד מולו כמעט כל היום). סתם זרקתי מספר בתקציב, באמת שאין צורך לנצל את כולו אם אפשר למצוא משהו זול יותר שיתאים לצרכים שלי. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by pitex,

שלום, אני מחפשת לפטופ עד תקציב 4000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט). חשוב לי שיהיה: א. מסך 15 " ב. מעבד חזק. ג. סוללה שתספיק להרבה זמן. הערה: המחשב לא יתנייד לעיתים תכופות ולכן נושא המשקל פחות חשוב. תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, אליה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by maorizio,

שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by SlowMo,

המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום חבר'ה, אתחיל בלהודות מראש על כל עזרה שתתקבל. אני מעוניין לקנות מחשב PC שישמשני למשחקים, עבודה על Photoshop cs4 ותוכנות עריכת וידאו (אני מניח שגג Premiere, אך אשמח אם המחשב יהיה מסוגל גם להריץ Avid). המפרט והצעת המחיר שקיבלתי הם כאלה: (המחירים הפרטניים אינם כוללים מע"מ) מארז (620 ש"ח): HEC 6A19 ATX plus PS=650 watt מעבד (1340 ש"ח): CPU Intel Core i7 920 2.66 8M 1333 לוח אם (983 ש"ח): Mother Board Inter Smackover ATX R + LAN Inter 1k NON PS/2 DX58SO: ATX, CPU i7 1366, 8xSATA3 raid, 1xPCI, Audio Intel, VGA 2xPCI express 16, LAN 10/100/1000, NON PS/2 4xDDR3 1600/1333/1066 triple זיכרון פנימי (381 ש"ח): Kingston DDR3 1333 CL9 1024MB x3 (total 3gb, in 3 slots/channe…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by YonatanWiz,

הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים כאשר המחשב מחובר לטלויזיה, וכן קצת משחקים לא כבדים במיוחד מחשב נייד HP Pavilion G6-2060ej מפרט טכני: מעבד: Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.5GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED-Backlit זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeom HD 7670 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth מימדים: 37.6x24.4x3.63 ס"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.48 ק"ג מקלדת מלאה כולל לוח מספרים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים ע"י HP ישראל ₪3,159 נראה טוב לא ? הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3100

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by Conroe,

השימוש שאעשה במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (לא כל כך כבדים כמו FSX) אלא ל FS9 ועוד כמה... ד"א מישהו יודע איך BF2 ירוץ על המחשב? Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4MB Cache ASUS EN8600 SILENT 256MB PCI-E x16 OCZ Gold 2GB DDR2 800Mhz CL5 OCZ2G8002GK ASUS P5N-E SLI 650i LGA775 WD2500KS + WD800JD NZXT Apollo Arctic Cooling Freezer 7 Pro + Akasa AMBER Series 120MM Case Fan AK-183-L2B LG GSA-H42N FSP 400W PN סה"כ 5150 בלי משלוח.

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by wilken,

שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי שיהיה גם לגיימינג (משחקים כמו fallout 4 ו-GTA V) ללא OC החומרה שלי : [TABLE=width: 495] [TR] [TD]Seagate [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]450W - 80 Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6 2 pin PCIe connectors [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail [/TD]…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אני רציך מפרט הכי טוב שקיים למחשב שיריץ משחקים כבדים כולל מסךך ובלי מקלדת ועכבר..תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by ychig,

משחק על מסך 32' 1080P תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים