עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 9000 ש"ח ככה אז בבקשה אם מישהו מוכן לעזור לי במפרט... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Numi1989,

אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים בעיקר...(אני לא יודע אם מותר לשאול על ניידים בפורום זה אז מצטער אם אסור). אני לא כל כך יודע מה טוב ומה לא טוב בשוק בניידים מה כדאי ומה לא. אני מעדיף לא כבד מידי ולא איטי מידי חשבתי על משו בסביבות ה 2 או 2.5 קילו. אבא שהוא לא מבין גדול המליץ על Lenovo כי קרא בעיטון משו לא באמת משנה לא של מי. מחשב בסביבות 5000 ש"ח ומעלה יכול לגלוש ל 6200 ש"ח. חשבתי על ה ThinkPad R61 שהוא גם מהיר וגם די קל ולא הכי יקר שיש מה אתם חושבים תודה לכולם...?! ושוב מצטער אם אסור לשאול על ניידים בפורום הזה...?!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. Started by matan.btl,

שלום רב! אבקש את עזרת חברי הפורום לגבי התלבטויות שיש לי בבחירת רכבים למחשב. במקום שבו מצוין 2 רכיבים, ההתלבטות היא בניהן , בגדול זה המפרט שהייתי מעוניין בו. כמובן שאפשר להציע חלופות ואני פתוח לחוות דעת. המחשב ישמש הן להקרנת סרטים על הטלויזית LED והן על הרצת משחקים ועבודות ביתיות. תודה רבה לעוזרים! מעבד אינטלIntel core i7-4770k Haswell Box 3.5GHz - לוח אם – Gigabyte GA-H87HD3 כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 4GB GDDR5 זיכרון - F3-12800CL9Q-8GBXL K.SKILL – 8GB Kit (2x4GB) – DDR3 1600MHz ספק כח - Seasonic Platinum 660W Active PFC, 80PLUS Platinum …

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by yosh co.,

* מטרות המחשב? לטובת הרצת\הדגמת תוכנות שאני כותב ב C++ עם opengl * גודל המסך? מסך HD (טאצ'?) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאות נורמאליות (לא מיני-VGA) או מתאמי רשת ל USB מוזרים. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) SSD או היברידי אבל לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חושב, ייתכן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. מעונין לרכוש מחשב נייד 14 אינץ עדיף טווח מחיר : סביב ה4000 בעל 3ראם עדיף יציאת hdmi חובה זיכרון 250 עדיפות ללנובו . אשמח מאודלתגובות אני סטודנט ושימושי העיקריים ה לימודים ,סרטים , מוזיקה, משחקים בקטנה ואינטרנט

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. חשוב שיהיה מארז גדול,נוח,מאוורר ובעל מקום לתוספת דיסקים עתידית. דיסק קשיח - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים כנראה - Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB לוח אם - חשבתי על Asus P5Q או GIGABYTE GA-EP43-DS3L מה דעתכם ? ומה ההבדל בינהם ? מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 צורב -SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - מבקש המלצה עד 1300 ש"ח כרטיס מסך - מבקש המלצות לא סגור על כל נושא המארז,ספק כח, מאוורים - איך משיגים מחשב שקט ? (מוכן להתפשר גם על חלק מרכיבי המחשב במידת הצורך) אין צורך במקלדת ,עכבר ורמקולים. במידה ובלוח האם יש כרטיס קול מובנה הוא יספק אותי. כאמור בכותרת אין שימוש ב- OC . מבחינת התקציב 6000 כולל מסך זה הגבול ואין לי לצער…

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום. יש לי נטבוק 1001px. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ קשה לתאר כמה הוא איטי. יש לו 1 גיגה בייט זכרון פנימי, וממש הרגע הזמנתי סטיק של 2 גיגה בייט, בתקווה שהמצב ישתפר מעט. א-ב-ל, האם כדאי להעדיף את XP במקום ה 7 starter שמותקן עליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. היי אני מעוניין לרכוש לוח עם תושבת: 1155. עבור Gaming & OC הלוחות שעומדות בתקציב שלי הם : MSI - Z77A-G45-Thunderbolt OR Gigabyte - GA-Z77X-UD4H עם זיכרונות . G.Skill 16GB DDR3 1333MHz G.Skill 16GB DDR3 1600MHz השמח על המלצות לגבי הלוחות (בעל ניסיון עדיף) או לוח תואם ברמה ובעלות. לגבי הזכרון ההפרש הוא כ 200 ש"ח האם זה משמעותי בביצועים או חבל על הכסף? האם הלוחות אם באופן כללי יכולים להפעיל זיכרונות עם וולט גבוהה יותר מ 1.5V (המוצהר ע"י היצרן הלוח) ? או שחייב לתאים וולט במדויק? תודה מראש חברה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של 250gb. אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

חג שמח !! אני זקוק למפרט בתקציב של 4500 ש"ח פחות או יותר, לחבר. לא צריך שום ציוד הקפי. המחשב הוא למשחקים כבדים. רק E6300. הוא קונה את זה מקרובים שלו שיכולים לתת לו הנחה מסוימת, זתומרת אם המפרט יחרוג קצת אז לא נורא. תודה לעוזרים !! שנה טובה. :yelclap:

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. זה מפרט שאני בניתי עכשיו, לפי דעתי יצא לי נחמד אבל אני לא מבין גדול בעניין אפילו אחרי שחרשתי את הפורום הזה קשות מה דעתכם ? מה אפשר לשפר ? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח אם תסבירו גם ביחס למפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6320T ¤ 939 לוחות אם Abit IL9 Pro IL9P ¤ 434 1 קירור למעבד Thermaltake Silent 775 ¤ 136 1 מארזים Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2x120mm V-Tube NO PSU ¤ 168 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 206 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 293 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk ¤ 752 1 מחיר : ¤ 2928 מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. היי! אני ממש מתלבט אם לקנטות מחשב עכשיו, כי כבר אין לי סבלנות, אבל מצד שני - האם בקיץ המחירים יירדו בצורה דרסטית? האם הטכנולוגיות יהיו שונות מהותית כך שלוח אם שאני אקנה עכשיו כבר לא יתאים למעבדים שייצאו בקיץ? האם ה DDR2 עדיין יהיה טוב?(או שייצא DDR3 אוט משהו כזה)? והנה המפרט עליו חשבתי: AMD 3800 X2 ASUS M2 N-E (יש לוח שעדיף ?) LD/PQI 1GB 800MHZ DDR2 (גם כאן - איך החברה LD , האם יש חברות טובוןת יותר)? GEFORCE 7100/7300GS (אח"כ אני אשדרג למשהו כר DX10) מארז +ספק 400 גנריים(אני לא בהולך לעשות OC מטורף אז אני מניח שיספיק) - 150 ש"ח למארז + הספק מה אתם אומרים? והאם כדאי במקום ללכת ה ה 9XX D של INTEL?? תודה !!@! תקציב 200ש"ח

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by guyluz11,

שלום שמי גיא אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש ואשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לצרכים שלי. אני עוסק בעיקר במוזיקה ומשתמש בתוכנות כגון cubase, ableton , offic. 500gb יספיק לי למחשב, מערכת הפעלה של windows אני אתקין בנפרד. התקציב שיש בבעלותי הוא עד 2500 מומלץ 2000. תודה מראש גיא

17. היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. חבר שלי מעוניין לקנות עמדת עריכת ווידאו מ-PCpower בהרצליה שמתמחים בנושא. http://www.pcpower.co.il/index.php?cPath=131_148 ישנו מחשב (השני ברשימה) שאותו הוא רוצה לקנות. נשאלת השאלה אם כדי לו להרכיב את המחשב במקום אחר כדי שיצא זול יותר. המחשב לא כולל מסך ואביזרים נלווים אך ישנו שירות ותמיכה תכנית לכל החיים. כמו כן נשאלת השאלה האם הפריטים שהם מציעים באמת מתאימים לעריכת ווידאו באוויד או שמדובר בציוד מוגזם מדי או לא מספק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by SaintSoul,

שלום, ביום ראשון אני צריך למסור למישהו את המחשב שאני רוצה לקנות מחול. מצאתי מחשב שאמרו לי שהוא ממש טוב ויכול להחזיק את המשחקים החדשים ראיתי REVIEW והכל. אבל רציתי לשאול עוד ליתר ביטחון אז המחשב הוא זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 מה אתם אומרים עליו? אפשר הסברים עליו? יש מחשב אחר יותר טוב במחיר הזה? זה דיי דחוף תודה רבה לכם יום טוב http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~nf518||24393030202d202431313939&list=y&nrp=15&sc=abComputerSP&…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. שימוש 3 חודשים.. עדיין יש אחריות על הרכיבים להלן הרכיבים שנאמר לי שיש במחשב: AMD 3200 FBS 400 (יש למישהו מושג מה זה FBS 400?) ABIT NF7 (לא מצאתי על זה מידע בשום מקום) 1024 MB MEMORY WD 160 GB 8M BUFFER GFORCE 6800 128M (שאין לו האצת חומרה לחומר עם המקודד H264.. זה נורא?! כי אני מריץ עכשיו הרבה סרטיH264!) PSU HEC 300 W NEC 3220 DVD-R SILVERSTONE LC 17S Hauppauge PVR-150 קירור למעבד של טרמלטק, וכל חוטי החשמל עטופים בזה.. 2500 שקל.. שווה? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by skuki1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, תכנות לתואר (לא תכנות כבד) * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא היי, אני מעוניין להביא מחשב נייד מארה"ב 14 אינץ'. כמה שיותר קל יותר טוב (אם יש אולטרה בוק זה אדיר). תקציב - באזור ה1300 דולר. תודה רבה!

23. Started by london22,

שלום, אני מעצב גרפי לאינטרנט שמשתמש הרבה בפטושופ\פלאש\אילוסטריטור. אני צריך נייד בגלל אופי העבודה שלי ולא יכול לעבוד עם נייח, אבל כן יהיה לי חיבור למסך ומקלדת. התקציב שלי הוא באזור 8000 ש"ח. מה שחשוב לי זה יכולת לעבוד עם הרבה קבצים ותוכנות (8 ג'גה ראם לפחות) מהירות עיבוד תצוגה - רזולוציה גבוהה וצבעים טובים. הציעו לי גם לחשוב על טאבלט למטרה הזו. יש לדומה את Dell XPS 12 שיכול אולי להתאים. אשמח להמלצות!

24. Started by Old Cat,

לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Shak83,

-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.