עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XoZivviZoX,

אוקיי לא הייתי פה כמה חודשים.. התקציב כאמור הוא 6000 ש"ח כולל מסך, ציוד היקפי. מה שאני כן רוצה שהמפרט יכלול זה: 250 ג'יגה.. כרטיס מסך חזק. אגב האם יהיו שינוים משמעותיים בחודש הבא לגבי הרכיבים ? אולי עדיף לקנות בחודש הבא? ועוד שאלה אחת... אם אני מזמין באינטרנט אז הכי שווה להזמין מKSP או נועה מחשבים?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  2. רק גרפיקה בלי משחקים בכלל פוטושופ פיירוורקס פלאש כולל הרצת פילטרים כבדים על תמונות האם כדאי לקנות מחשב מותג או שזה סתם לזרוק כסף? תקציב ללא מסך 5000 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. אז ככה, אני כנראה הולך על המפרט הבא: AMD Athlon64 3000+ Albarton K8NF4X nVidia nForce 4-4x socket939 Twinmos 512mb 400mhz x2 160GB Sata-II Samsung NEC 3540A DVD-RW השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך עדיף? x800GT 256mb או 6600GT 256MB (וגם איפה אני מוצא את הכרטיס הזה? באתרים שהסתכלתי מצאתי רק 128MB)? ועוד שאלה, איזה קירור אתם ממליצים לשים למעבד במפרט הזה? אני בעיקרון מתלבט בין ה ZALMAN CNPS9500 לבין הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro. הראשון בעיקרון אמור להיות טוב יותר, אבל הוא גם עולה כמעט פי2 יותר, אז האם עדיף להתפשר על הזול יותר? אנלא מתכנן לעשות OC או מודים למינהם, אז זה אמור להספיק לא? ואם לא אחד מהם, אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אין ספק שאין ממש הגבלה על מחר כשמדובר במחשבים לי יש כמה דרישות בסיס זכרון- חשוב שיהיה כמה שיותר(כולל שדרוג) והרי המחשב שאני מעוניין לרכוש אמור להיות לתוכנות CAD ויש לי 2 כאלו מסך- הכי גדול שניתן על ניידים- ואם זה לא מק אז ב פי.סי רגיל 17" אם אפשר חדשנות- שיהי בו את כל השכלולים האחרונים לחיבור אל חותי לאינטרנט , כרטיס גרפי חזק, איוורור טוב, וחיי בטריה כמה שיותר ארוכים ושוב תודה לכל מי שעוזר אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לחנויות הטובות ביותר אני תושב המרכז ודיי לחוץ על לרכוש את המחשב בשבוע הקרוב

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. היי, מחר אני מזמין מחשב חדש, והמחשב הנוכחי הולך לאבא... יש לי תקציב של כ-4500 ש"ח, וכמובן שעדיף מחשב כמה שיותר טוב... מסך אני לא צריך, וכרטיס קול אני כנראה אקח מהמחשב הישן שלי... (יש לי audigy 1 platiniu 1 והוא נראה לי מספיק לבנתיים... בעתיד אוליי נשדרג תחלק הזה...) בנתיים בניתי משהוא בסגנון של: 1200 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1000 - זיכרון, 2GB DDR2 667MHz. 850 - כ.מסך, Asus redeon X1600 512MB 128bit. 600 - דיסק קשיח, W.D 320GB 16MB 7200RPM עם חיבור S-ATA2. אני לא גיימר מטורף ויותר חשוב לי שהוא יסתדר כמו שצריך עם תוכנות כמו MATLAB ויהיה מסוגר לעשות דברים כמו עיבודים של תמונה וקצת קרפיקה ממחושבת כמו שצריך... בגלל זה לקחתי כרטיס מסך עם המון זיכרון, וממשק קצת איטי יותר (1…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. אהלן אנשים, צריך מפרט ב-4000ש"ח למשחקים (או יותר נכון סימולטורים בלבד), לא צריך מסך, ציוד הקפי וכוננים אופטיים (צורב, DVD וכו'...) תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by KOBRA CHOPER,

היי. חיכיתי להורדת המחירים של AMD כדאי לקנות מחשב והירידה הגיעה ואני רוצה כבר להזמין את המחשב עוד כמה ימים ללא זיות הקפי

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by technionst,

שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב שישלב בין ניידות לביצועים לא רעים. אני ממש מתלבט בין : http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2672 לבין: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=576 LG: ה-LG תומך בFINGERPRINT, יש לו כרטיס מסך לא רע, וגם מקלדת שכוללת את כפתורי הNUM. מצד שני יש לו רק 512 RAM, מסך WIDE GLARE (לא מתאים למישהו שיושב רוב היום מול המסך), אני לא יודע מהם זמני הסוללה שלו והם בטח לא משהו. HP: 1GB RAM , WIN XP PRO , זמן סוללה של כ 4.5 שעות... אז הוא די מושלם בשבילי חוץ מכרטיס מסך גרוע (רק חשוב לי להפעיל WARCRAFT וHEROES V) תוכלו בבקשה להכריע בשבילי או להציע עוד משהו. נ.ב כל מי שלא ACER IBM HP LG FUJITSU נפסל כי הוא או יקר מדי (SONY ASUS ) או אני לא סומך …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. חשבתי על השילוב הזה: ASUS A8N-E - 939 ש"ח 629 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3115 X1900GT ש"ח 1744 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=4393 סה"כ: 2373 ש"ח יש גם לוח דומה של DFI שעולה כמה שקלים פחות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBDFINF4U&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1748 אבל לא הצלחתי להבין למה יש לו שני סלוטים של PCI-E וגשר SLI אם הצ'יפסט שלו לא תומך בזה... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אני צריך את המפרט הנ"ל ללא ציוד היקפי אבל כולל מסך דק

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Sp0ck,

אני הרכבתי איך?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מה הדברים העיקריים שאני צריך לבדוק ברכיבים הנ"ל ואיך אני בודק תאימות של כל פריט לפריט השני. למשל, ראיתי לוח אם כלשהו-ליד הדגם יהיו עוד מלא אותיות ומספרים שלא מובנים. על מה אני צריך להתסכל ואיך?, (כלומר מה טוב ומה לא...) וכעת אחרי שבחרתי לוח אם, אני רוצה להתאים לו מעבד - שוב פעם אותו עיקרון - איך אני יודע שהם מתאימים, מה הכי חשוב לבדוק בו? וכנ"ל לגבי הזכרון. אני מודה מראש לכל מי שיוכל להסביר לי זאת בצורה הכי פשוטה וברורה. השימוש למחשב לשלי - אינטרנט, עבודה, הורדת סרטים, עריכת סרטים. ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by sagi_10,

חבר שלי רוצה ליקנות מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי רק מיקלדת ועכבר המחשב צריך לכלול: כרטיס מסך טוב למשחקים צורב דיוידי כונן פלופי מיקלדת ועכבר מעבד amd 1 גיגה זכרון 80 גיגה hd

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by status,

הוא צריך מחשב בנתיים להרצה של IE ICQ וWINAMP5 ביחד.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת הוא יקנה כרטיס מסך נורמלי ויתחיל גם לשחק.. פשוט הלך לו המחשב והוא מתכנן הרבה זמן על מחשב חדש.. אם כבר אז כבר... http://icygoo.com/forum_heb/igooteam/thedude/mifrat.jpg זה מה שחשבתי להציע לו.. הוא לא מתכנן לפתוח את המארז.. ובטח שלא אוברקלוק.. הוא לא איש כזה אה כן.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת.. הוא גם יחליף את הHSF למעבד.. אז מה אתם אומרים? זה ישרת אותו למטרות שלמעלה לעוד איזה חודש-חדשיים? תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם סוף סוף גמרתי תמשחב שלי סה''כ עלה לי 7000 אלף שקל עגול! מה אתם חושבים עליו???? AMD64 Atlon +3200 @ SP708B3 KestrelKing II Epox 8KDA3J (A-DATA PC3200 1024 mb (2x512 Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb@VGA Silencer R.3 Tt LanFire Black wd 80 gb 8mb buffer ide lito on dvd black Tt Butterfly 480W APFC mx510 mag "17" 786 nec flopy tt round ide cables subman cold catoda blue סה''כ 7 אלף איך המחשב ?????

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אני צריך לקנות 3 מחשבים שכל מה שהם יעשו זה: 1. יקליטו טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל בשלושת הערוצים ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא יפנה למחשב הרלוונטי, ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. תצורת העבודה הכי נוחה (לפי הבנתי, אני אשמח לרעיונות לשיפור): עבודה מול מקלדת אחת ועכבר אחד (חיבור ל-SWITCH שמאפשר מעבר פשוט בין המחשבים, ע"י לחיצה על DBL-CTRL במקלדת או משהו כזה). עבודה מול 3 מסכים: א. אני חושב שכדאי קטנים כי קשה לראות 3 גדולים בבת אחת. ב. אני חושב שעדיף לא LCD מכיוון שכשמסתכלים מהצד האיכות נפגעת. איזה כרטיס וידאו ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? אני צריך HD בגודל …

17. Started by oraned,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Mipmip52,

שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by wilken,

שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי שיהיה גם לגיימינג (משחקים כמו fallout 4 ו-GTA V) ללא OC החומרה שלי : [TABLE=width: 495] [TR] [TD]Seagate [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]450W - 80 Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6 2 pin PCIe connectors [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail [/TD]…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. קו המחשבים והמסכים המעודכן של היצרנית הטאיוואנית אשר מוצג ב-CES 2016 אפוף בתקן התקשורת החדש והזריז אייסר הייתה אחת מהחברות הראשונות שהציגו את קו המוצרים החדש שלהן במסגרת תערוכת CES לשנת 2016 (למעשה, היא עשתה את זה לפני שזו החלה רשמית), ונכון לעכשיו נראה שהמוטיב הבולט של מרבית המוצרים שלה הוא חיבורי ה-USB Type C הקומפקטיים והסימטריים, אשר כבר עכשיו מאיימים להפוך לאחד החידושים הכי פופולריים בעולם הטכנולוגיה בשנת 2016 באופן כללי. הדגם הראשון והמעניין ביותר של החברה הוא כנראה ה-Aspire Switch 12S, אשר מהווה עוד נייד-טאבלט היברידי שינסה לטעום קצת מההצלחה של מכשירי ה-Surface Pro ודומיהם. באייסר החליטו לבחור במעבדי ה-Core M החסכוניים יותר (מדור הסקיילייק, כמובן) והעוצמת…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by IdanGoor,

שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. היי אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד איכותי שיענה על הצרכים שלי 1. קל - פחות מ 1.3 קילו 2. יציאת HDMI 3. מספיק חזק כדי שיוכל להריץ photoshop לעיתים רחוקות 4.שהמחיר לא יעבור את ה 6000 ש"ח 5. עם צורב DVD - (אני עדיין מתבלט אם אוכל להסתדר עם חיצוני אז אשמח לשמוע גם על כאלו בלי) תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. הצעה שקיבלתי: מה חוות דעתכם על המפרט, המחשב מיועד בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, אני מביא מהמחשב הישן את ההארדיסקים ואת הכרטיס מסך GFORCE 256 PCI EXPRESS מגה בייט (כרטיס בן 4). (האם שווה להביא מהמחשב הישן את הספק והמארז?)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.