עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים שלום. אני רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים על המחשב הנייד הזה של HP : Processor: Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) בקשר למעבד , אמרו לי שזה : Intel Quad Core i7-720QM מה זה אומר ? שזה מעבד I7 או שזה מעבד Quad Core Memory: 4GB Graphics card: 1GB Nvidia GeForce GT 230M Display: 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Hard disk: 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart כמה שווה מחשב שכזה לפי דעתכם, והאם אתם חושבים שהמפרט הוא בסדר ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. מעוניין במפרט עבור מחשב - למחשקים מבוסס INTEL. בעל מעבד ‏Core 2 Duo. כ. מסך קיים - ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של GIGABYTE. לוח אם של ASUS / GIGABYTE בעל TOOL ל OVERCLOCKING זכרון 2GB הרדיסק 250 GB DVD צורב (שששקקקטטט...!!! לא ממריא) מארז + ספק. תודה

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט, העלתי לכאן את המפרט לראות אם זה יתאים לו.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. אהלן, אני בונה מחשב I7 ואת חלקיו אני קונה ברובם בארה"ב. -ללא מסך- שימושים עיקריים - עריכת וידאו, תלת מימד (וכמובן שימושי יום-יום של סטודנט - אופיס WEB וכו...) חלקים שהוזמנו כבר: I7-920 - 290$ Seagate Barracuda 1.5TB - 130$ זיכרון: אני כבר די סגור על OCZ יעודי לCORE I7 שתומך בXMP עם תיזמונים 7-7-7-20 3 מודלים של 2 ג'יגה כ"א - סה"כ 6 120$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227375 כרטיס מסך - אני שוקל בעיקר את ה HD4830 במיוחד לאור מה שקראתי עליו פה באתר (כמו שאמרתי - אני מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים) 105$ לוח אם: אני מתכנן OC קל - אם בכלל אבל חשוב לי שהלוח יהיה טוב. שקלתי את הX58Pro של MSI, אבל ראיתי דעות מעורבות עליו, כולל כל מיני בעיות בזיהוי ז…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K כרגע יש מעבד 2600x שאר הרכיבים בהתאם לכרטיס מסך שאבחר

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by geigera,

שלום אני מחפש מחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל, אבל מסך בגודל סביר, מה שאומר כנראה 13.3. בנוסף, חשוב לי שיהיה גימור טוב, שיחזיק מעמד כשהוא חוטף מכות (כמו IBM thinkpad שיש לי עכשיו). אני לא צריך ביצועים חזקים, לא משתמש בתוכנות כבדות. רוצה גם אחריות לפחות שלוש שנים ומחשב איכותי מבחינת הרכיבים. מעדיף מסך מט. קיבלתי הצעה ל hp 4330 probook מעבד M2330. איך הוא? ואיך אותה סדרה עם מעבד 2310 או 2410? איך הוא לעומת הסדרה dell vostro או asus 31? האם 2 ק"ג זה לא כבד למחשב עם מסך 13.3 (זה המשקל של ה hp)? האם זה בגלל הגימור החזק יותר? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by mordin999,

אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדגש מבחינתה הוא על נידות, כלומר מחשב קל ודק אני מאמין שהם נקראים ULTRABOOKS. הקניה תתבצע בארה"ב, אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה וטובה מהMACBOOK AIR, אשר תתמך בארץ עלידי היצרן. תודה. נערך

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by mkx,

המחשב ישמש בעיקר להורדות, ולצפייה בסרטים וסדרות. יש מצב שיהיו משחקים אבל לא הרבה, ואני לא גיימר. הצורך הוא במחשב שישרוד כמה שנים טובות בלי שדרוגים ואוברקלוק. (כולל: צורב דיוידי, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ומסך) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום אנשים יקרים מחפש מפרט, למישהי (בת דודה יקרה) גג 4000 ש"ח לאינטרנט ואופיס בעיקר למוזיקה וסרטים (לא "קולנוע ביתי" אבל פשוט שלא יקרטע בניגון של DVD למשל) צריך לכלול מסך דק (17 אם אפשר) וציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מדפסת, ובינתיים בלי רמקולים) אני מתאר לעצמי שמדפסת זה די בעייתי להכליל אז בואו נגיד 3500-3700 למחשב בלי מדפסת, ועל מדפסת כבר אני אחליט לה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. דרישות מסך קטן פחות מ 16.. דיסק קשיח יותר מ 160 GB (או דיסק קישח של 160 GB + דיסק קשיח חיצוני) זיכרון של 2 GB עדיף יותר כרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים תודה רבה\

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by Eraserhead,

שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. דגש על משחקים+ המפרט צריך לכלול מסך 22" רחב- כך שצריך להיות כ.מסך בהתאם, ואני לא יודע אם קראתי נכון אבל 8800GT לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות? זה נכון?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by shai888,

אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1173 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤315 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ¤783 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤272 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤66 מחיר סופי: ¤2609 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי עוד 400 ש"ח האם יש מקום לשיפור? ד"א מה ההבדל בין X48T ל X48?

20. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. הי הילד שלי רוצה מחשב. מתוכנן O.C ....אין לי ניסיון עם המעבד E5200 קירור סטוק ולוח P31 ....אני מניח שאין בעיה BUS 266 ואולי קצת יותר. מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB DDR3 PCIe ¤500 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Xstyle,

אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by yanivos,

אני צריך את החלקים הבאים: לוח אם שיתאים לE2160 זיכרונות ספק כרטיס מסך וקירור נחמד למעבד תקציב הגג הוא 1.5K אבל עדיף כמה שפחות

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. היי, אני מתכוון לקנות מחשב במחיר של חו"ל מאבא של חבר.. כך שאני לא יכול להתייחס למחירים שיש בארץ. תכננתי על משהו בסגנן של AMD64 X2 , GF7800GTX, 2GB RAM אבל אני לא מבין בכל הקטע של המעבד והזכרון, יש כל מיני תזמונים בזיכרון, ובמעבד PIN וכל מיני דברים כאלה שאני לא מבין ובמיוחד לא בלוחות של AMD64.. אז בשביל זה אני צריך אתכם שתעזרו לי לבנות מפרט. אם אתם הולכים לפי מחירים בארץ אז זה בסביבות ה-20 אלף ש"ח נראה לי .. לא צריך מסך, ולא ציוד היקפי ואני מעדיף שיהיה קירור מים. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by The-Magician,

כשאני קונה מחשב נייד מהאינטרנט מה זה כלול? כלומר מה בא עם המחשב ? יש כבלים ? מתאמים? איך זה הולך?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים