ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב - aspire 5738zg , זה חשוב לי מבחינת אחוזי הסוללה שנותרו, וכן אם זה מעיד על בעיית חומרה כלשהי. [windows 7] תודה מראש דוד.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ כותרת ] ! בעיקר לגראפיקה מקצועית ממש ! הכרטיס יספק אותי ? איך המעבד? מספיק חזק? זה בא עם 1GB זכרון, אך אני משדרג ל 2GB בתוספת תשלום. חבר'ה , זה ממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש,לא יקר שיהיה טוב למשחקים קלים,אינטרנט ושימוש בסיסי מה דעתכם על מפרט זה ומה הייתם משנים: מעבד:intel dual core E5500 Tray קרור מעבד:glacialtech icehut 5059L לוח אם:Gigabyte GA-G41M-ES2L כונן קשיח:Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB צורב: sony optiarc AD-7240S x24 SATA DVD זיכרון:kingston ddr2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 מארז כולל ספק magnetics סה"כ 1400 ש"ח תודה שי
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בחיפוש מחשב נייד לגיימרים משהו כמו המפרט של המחשב הנייד Toshiba Qosmio G50 -12I מעבד : Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה : Vista Home Premium מסך : Toshiba TruBrite "18.4 Full Hd 1930X 1080 זיכרון : 4 GB דיסק קשיח : 400GB כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 9700 GTS supporting TurboCache technology , 512 MB ddeicated VRAM כונן : DVD super multi תקשורת אלחוטית : Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) ,Bluetooth 2.1 מחיר שמופיע בקטלוג אפריל של באג : 9888 ש"ח במידה ויש למישהו חוות דעה על המפרט שצירפתי אשמח ויעדכן אתי בתודה מראש :s05:
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי אינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בסקייפ (בעיקר וידאו). התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (מזומן). אני צריך צורב כמובן, וללא ציוד היקפי (יש לי מקלדת, עכבר ורמקולים). אני יודע שהצרכים הם למחשב די חלש אך מצד שני, המחשב צריך להחזיק בסביבות השנתיים שלוש, אז אני לא רוצה שהוא יהיה חלש מדי. יש לי העדפה למעבד של אינטל. אני לא צריך מערכת הפעלה אבל אני כן צריך שירכיבו לי את המחשב. אני אשמח אם תמליצו לי על מפרט מתאים
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תהיתי איך המפרט הזה יחזיק מעמד עם שימוש בתוכנת מאיה(למטרות תרגול ואז בעתיד להתקדם לאינטנסיבי יותר), ורב תכליתי. מעבד Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאוורר וגוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם GIGABYTE 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL זכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסק קשיח Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ספקי כוח Enermax Tomahawk 500W Active PFC 12cm
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד , חשוב לי שכרטיס המסך שלו יהיה שווה +- לכרטיס שיש למחשב HP PAVILION שיש לו כרטיס 9200 , ראיתי שהוא יכול להפעיל SIMS3 טוב , יש לכם המלצה למחשב כזה עד סכום של 4K? בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי IBM R51 אני רוצה להוציא שמע 5.1 למערכת. בזאפ ראיתי רק אחד בסביבות 700 ש"ח. אין משהו יוצר זול שעושה את העבודה? (לא חיצוני)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, מאיה, אפטראפקט וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל, כל מה שיצא, מעדיף שיריץ הכל 60FPS על HIGH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 הציעו לי את Dell P2414H, אשמח אם תציעו לי משהו אחר, אמרו לי שהוא תומך 4K בגלל זה אני רוצה אותו,…
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המחשב הכי חזק שאתם יכולים להרכיב בתקציב הזה.. ראיתי את המפרט שיש במפרטים המומלצים..ואני חושב שאפשר להרכיב מחשב יותר חזק מזה שמומלץ ד"א לא צריך צורב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מNEWEGG... יש לי דוד שבא לארץ משם... AMD Athlon 64 2800+ Newcastle IntegratedSocket 754 Processor EPoX EP-8KDA3I Socket 754 NVIDIA nForce3 250 SAPPHIRE RADEON 9600XT 128M Radeon 9600XT 128MB DDR BUFFALO 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) x2 (1024 total) SAMSUNG SpinPoint P Series SP0812C 80GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive Fuji PLUS FP-768 2-Tone 17" 12ms LCD Monitor LG Beige IDE CD Burner Model GCE-8527BB LITE-ON Beige IDE DVD-ROM Drive Model SOHD-16P9S NEC Beige 1.44MB 3.5" Floppy Drive עצות לייעול ושיפור יתקבלו בברכה... רק לא לחרוג מהתקציב הזה (3000 שקל זה יוצא)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤763 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤710 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים.: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling סה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 125 מארזים CoolerMaster סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 180 ספקי כוח Chieftec סה"כ 550…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב לצרכי תכנות (לא גרפי), אני מתכוון להעביר מסכים, מקלדת, כונן קשיח, DVD וכרטיס מסך (אם יהיה צריך) מהמחשב הישן. שאני אומר "תכנות" אני מתכוון למספר תוכנות זוללות זכרון במקביל וחיבור ל 2 מסכים... כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב אני רוצה להתייעץ עם הקהילה המעודכנת שפה. הצלחתי לבנות את המפרט הבא ב KSP בקצת יותר מ 3700 שקל. הגבול העליון הוא 4000 אבל אם אין שיפורים רציניים אין סיבה. כונן ה SSD שבחרתי הוא בגדר חובה - למרות שאני ממליץ להסתכל במחירים הצונחים של הSSD בחו"ל - ssdtracker.com. מבחינת לוח אם הייתי מעדיף משהו עם יציאת אודיו טובה, אבל אני לא מבין בזה בכלל. הייתי רוצה לשמור לי את האופציה לשדרג את המחשב עם רמקולים טובים בעתיד ולכן ארצה לשמור את …
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיבן שמאק עולה הרבה כסף, חשבתי לקנות את המחשב הבא שלי במפרט של מאק טוב ולחסוך כסף + את הגישה לווינדואוס למקרה שאני אסתבך... המטרה שלי היא להתקין OS/X בפחות חיפושים אחר DRIVERS ואם אפשרי אז בכלל בלי. אודה לתשובות, מוש. 8)
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-