עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by BuNKeR,

אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IG,

שפשוט יהייה כמה שיותר חזק, בתקציב. ושיהייה אמין! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by Nparker,

הנה האשכול הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396568.0 נתתם לי כמה הערות ועשיתי שינויים הנה המפרט הסופי Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X2 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 LG GSA-GH22NP40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK GIGABYTE Geforce 8400GS 256MB DDR2 PCI-E ANTEC NSK6580 430W סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3965 אני עדיין לא סגור אם לקחת את ה1TB או 500 GB נראה... כפי שאתם יכולים לראות חסכתי עוד ברטיס מסך וזכרונות כי הבנתי ממכם שמעצבות לא צריכות יותר מזה... עכשיו השאלה שלי אם הספק שבא עם המארז של ANTEK מספיק לי? תודה רבה ואני קונה את המחשב מנועה כי אני קומה מהם גם את המחשב משחקים ב7000

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by brighi,

ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by aracer,

שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

16. ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי פה מהשו שאני מעוניין אני לא יודע עם זה טוב!!! תעזרו לי מי שמבין!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG הוא שעם יש לכם איזה מקום לקנות מחשבים ניידים טובים מאינטרנט תשלחו לי

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by yo-c24,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצרכים כמו סרטים/סדרות מוזיקה אינטרנט, וגם משחקים,בקשר למשחקים אני לא גיימר מטורף ככה שלא איכפת לי לשחק לא על רזלוציה high במשחקים וכאלה... והייתי בsky pc והציעו לי את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB …

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by dex954,

שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Mamba-Gamba,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד; יש את שני המחשבים האלה שאני מתלבט לגביהם הראשון של DELL http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7102&lang=heb&cart=1446889654313315673 וASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T מה שאותי די מרתיע מאסוס הוא השירות שלהם בארץ שהבנתי וקראתי תגובות, גם בעמוד הפייסבוק שלהם על תלונות חוזרות של הלקוחות. המלצות למישהו? תודה.

23. Started by Ronaldinho,

תעזרו לי.... אחותי נרשמה לקורס במנטור וביקשה ממני למצוא לה מחשב שיתאים... עכשיו אני לא רוצה סתם לקנות לה מחשב .. אני רוצה לקנות לה מחשב שיתאים לדרישות של התוכנות שהיא תעבוד איתם שהם: PHOTOSHOP 7 או 8 FREEHAND 10 אז תנו לא בבקשה איזה מפרט שיתאים... עד 3500 שקל... תודה.. אורי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by nimrod5,

1.מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בסדר גם לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל בבקשה לא לחרוג אבל באלף ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battlefield, max pane ,mass efect וכל המשחקים הכבדים והכי חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך בבקשה אני רוצה…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Greave,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 516.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 207.68 ] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse [ ¤ 306.43 ] 1 Speakers : Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers [ ¤ 578.91 ] 1 Cases : Supertalent (Chief…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים