ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב?משחקים,CUEBASE,פוטושופ,סרטים,OC וזהו בעיקרון. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול, SLI. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעדיף מרובע ליבות ולא כפול ליבות, כי המחשב מיועד לטווח ארוך(3 שנים). 9. האם חשוב שקט? חשוב מאוד מאוד! 10. האם מתוכנן OC? כן מתוכנן OC משמעותי.. הנה מפרט שחבר שלי הרכיב לי, מה דעתם עליו?(את המארז …
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נתחיל בכך שהתקציב הוא: 4000-5500 בערך כולל מסך 17 crt המחשב מיועד למשחקים doom3 וכו' ולצפייה בסרטים ללא OC (אני עדיין חושש משריפת רכיבים) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) 810 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD 505 1 505 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אחרי דיי הרבה זמן שהמחשב שלי בקושי מצליח להריץ תוכנות חדשות יחסית שלא שוקלות הרבה במיוחד (לדוגמה סדרת CS3 של adobe) החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. עכשיו אני דיי נוב בכל הנושא של חומרה אז אני פשוט אסכם ואגיד שאני רוצה מעבד חזק יותר ממה שיש לי היום, יותר ram ואם צריך לשנות עוד דברים אז לשנות גם אותם כמו שכבר אמרתי התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כאשר אני רוצה את המעבד החזק ביותר עם הכי הרבה ram שאפשר בתחום התקציב שלי מאחר ואני פשוט לא רוצה לחזור למצב הנוכחי של מהירות המחשב בזמן הקרוב. תודה מראש חברה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-69U6 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll מסכים SAMSUNG 793DF 17'' FLAT CRT מחיר כולל הרכבה : 4746 ש"ח מ-KSP (במזומן כמובן). מה דעתכם? יחזיק מעמד עם משחקים. אני עדיין מתלבט עם הכרטיס מסך, כי זה מן הסתם העיקר, אבל אין לי תקציב אינסופ…
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , הכל ( לא היה מחשב נייח מלפני אפילו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן צריף וינדוס , אופיס …
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב פשוט (מעבד אינטל) לאינטרנט כולל מסך הכי פשוט 19 אינצ' (עדיף 4:3) ב1700 ללא חריגות ומחשב למשחקים (מעבד אינטל) בלי שום ציוד הקפי טווח מחירים בין 2500-3000 גם בלי צורב DVD יש מצב לOC תודה מראש. ;D
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב קניתי אותו לפני כמה ימים עכשיו בטעות באמצע ההתקנה של הווינדוס שכחתי בכלל להטעין תסוללה, אז המחשב נכבה וגרם לכשל בהתקנה, עכשיו אי אפשר להתקין בכלל ויסטה יש אפשרות להתקין ווינדוס XP? בלי לשלוח את זה למעבדה חזרה, כי זה ממש יקח זמן עכשיו עד שיחזירו לי אותו תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כללי:מוזיקה קצת משחקים ואינטרנט עדיף חנות מעזור הקריות
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחשב נייד לעבודות משרדיות נטו.....יש אפשרות גם ליד שנייה...[ http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1055781&SalesCatID=6 ] דרישות: wifi צורב דיוידי...שיהיה הכי משתלםלמחיר הנ"ל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 8000 ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות של תוכניות כבדות שדורשות גם זמן קומפילציה ארוך לרוב * גודל המסך? 14 * רצוי מסך מאט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר שילוב, ורצוי שיהיה לפחות SSD. אם יש רק SSD רצוי שיהיה עם לפחות 150GB. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000$ , עדיפות לפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , שימוש כללי, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא באופן חריג 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1173 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤315 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ¤783 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤272 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤66 מחיר סופי: ¤2609 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי עוד 400 ש"ח האם יש מקום לשיפור? ד"א מה ההבדל בין X48T ל X48?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לנטבוק איכותי בסכום המצויין בכותרת... הקריטריון החשוב ביותר הוא זמן סוללה. תודה לעוזרים, שי
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחיר הוא 550 דולר, לעבודה משרדית - אופיס ותכנות כמו -C, C# והנה המפרט שלו: hp amd turion x2 dual core mobile proccser 3he 15 min battery windown vista home preimum 3 gb ddr memory 200 hard drive nvidia geforce go7150m graphics lightscribe disc labeling tech 15.4 hd widescreen
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למטרה ביתית כללית (גלישה, צפייה בסרטים, הורדות, משחקים) התקציב כפי שצוין הוא 4k אם אפשרות לחריגה של עד 4.5k ברשותי מחשב ישן אך עם רכיבים יחסית חדשים שאני מתכוון להעביר ואין לי צורך לרכוש: צורב DVD, כונן DVD, מסך 22"HD, כונן קשיח 320 WD SATA2 כמו כן חשוב לי שהמפרט יהיה בעל אופציה לשדרוג רכיבים עדיתי (כיום ברשותי מחשב בן 8 שנים, מה ששמר עליו הוא שתמיד שידרגתי לו רכיב פה ושם) core i5, 2.8ghz, s1156, 8mb asus P7H55D-M EVO s1156 core i3/i5/i7, intel H55,DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI DDR3 1600 2*2GB G.SKILL ECO edition dual channel WD caviar black 1TB 7200RPM, 64 MB, SATA3 WD1002FAEX Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2*DVI HDMI DP PCI-E מארז COOLERMASTER CM 690 BLACK ס.כח O…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-