ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. בזמנו מישהו פה המליץ לי על מפרט, שעלה 3560 ש"ח בדקתי עם חבר שיש לו קצת קומבינות, והוא הציע לי את המפרט כולל הרכבה ב3250 ש"ח לפני שאני סוגר איתו אני רוצה להיות בטוח שזה באמת יספיק לי בשביל מה שאני צריך... אני משתמש במחשב בעיקר בשביל תוכנות מסרים וגלישה באינטרנט בנוסף, אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל לערוך קליפים קצרים בפרמייר (לא תוכנה כבדה במיוחד.. אני עובד איתה יחסית בסדר עם מחשב בן 5 שנים) ובנוסף לזה, אני רוצה שמשחקים בסגנון של פיפא יעבדו עליו נורמלי (אני לא גיימר שמה שחשוב לו זה רק המשחקים, אבל פה ושם להתקין משחק אחד או שניים, צריך שהם יעבדו כמו שצריך) המפרט: מעבדי AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, …
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי FPS ואסטרטגיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?FPS ואסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צור…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי כולם, קודם כול הנה המחשב שחשבתי עליו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1127&CatCode=315 עכשיו, לדעתכם, הוא יצליח להריץ משחקים כבדים? נגיד COD4? או CRYSIS? ותכלס.. הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מעבד: core i5 -750 (דרך חבר) לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 במידה וארצה לעשות OC ואז אולי להעדיף זכרונות של 2000 כמו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5761 קירור למעבד: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 מארז: עדיין לא החלטתי אם כדאי CM HAF 922 או להשקיע קצת יותר ולקנות CM SNIPER 495 שקל לעומת 680 שקל בהתאמה. זכרונות: G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 הבעייה העיקרית שלי היא שאיני יודע אם לא …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחיר שאני יכול להשיג הוא 3800.. אני רוצה לדעת אם יש מתחרים באותו תווך מחירים שהם יותר טובים? ולמי שיש ניסיון עם הסדרה של המחשבים הזאת מה הוא אומר והאם ממליץ? תודה לכם http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=S400CA-CA111H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המפרט נמצא למטה בקישור הזה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 ¤5 הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח +אוברקלוק חינם מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5453 תודה ענקית שוב לXtract וזהו זה המפרט הסופי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
My hard disk in the HP laptop overheats. It takes 15-30 min for it to reach the prohibited temp of 57C (max is 65C) to shut down the computer. What should i do? Should i open the HD area and and maybe just clean the fan? someone told me that there is no separate fan and i need to replace the HD altogether since the cooling system is part of the HD. What would you say? My model: HP Pavilion dv9000t CTO NB thanks, BTW:sorry i dont have a hebrew key
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש... חכיתי לרגע שירדו המחירים של ה8800GT והמחירים של המעבדים של אינטל. והנה הגיע הזמן המחירים התחילו לרדת. אני רוצה לקנות מחשב במקסימום 4500 בלי חריגה של כלום אני מעדיף אפילו שיהיה כמה שפחות... למשחקים כבדים כמו CRYSIS שיפעל על HIGH אפילו VERY HIGH יש לי מסך של 17 אינץ' זה בסדר.... מחשב שיתאים לOC. 2GB זיכרון לפחות איכותיים ומהירים. על המארז והספק אני לא מתפשר. Enermax Chakara + Enermax Liberty 400W בנוסף המפרט לדוגמא שבניתי ללא מאווררים, אני קונה מחנות אחרת מאווררים בנפרד של AC. אנא תנו לי חוות דעת. והאם אפשר לשפר במסגרת אותו מחיר. אגב אני מסכים לקנות רק בחלקים , ללא הרכבה והכל BOX. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤984 כמ…
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב אמא שלי צריכה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים קטנים בסגון jewels שפשוט יעבוד לה חלק כי כרגע זה עובד באיטיות וזה דיי מעצבן.. כל החומרה החיצונית יש צריך רק מחשב נטו. תקציב המחשב זה מקסימום 2000 שקל ולפי דעתי אפשר להוציא משהו דיי טוב יחסית לצרכים. תודה. אם צריך עוד פרטים אני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
משחקים סרטים אינטרנט ואימיול אז ככה מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד : Freezer 7 Pro (LGA775 לוח אם : EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך : 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 לא מתכוון להשקיע יותר מ500 על הכרטיס מסך אולי קצת אם זה שווה תהוספה דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז : NZXT HUSH - HU001 (No PSU) קירור למארז : Arctic Cooling 12L 120mm ספק כח : Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin כל זה יוצא משהו כמו 3k ש"ח איך המפרט, יש הצעות שיפור?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ניסיתי באופיס דיפו ויש להם בקושי דגם אחד, מישהו מכיר חנות במרכז הארץ שבה ניתן לראות את המחשבים בתצוגה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיצור סבא שלי רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו זה 3000 ש"ח להכל... השאלה מה אפשר להוציא מזה? הוא צריך אינטרנט בשביל לדבר במצלמה עם דוד שלי מארה"ב, שמירת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, וגלישה רגילה. יש לכם רעיונות למפרטים? אני חושב שמסך שטוח זה חשוב.. רק שזה גומר חצי תקציב...אז כנראה שאת המסך צריך לשים רגע בצד.. ??? (ז"א 3000 לא כולל מסך..) אני הצעתי לו לקחת את המחשב הישן שלי. P4 1.7+גיפה 2 64 דדר+640 אסדירם+(לא זוכר איזה לוח אם )+WD 60+הרגילים. (כמה המחשב הזה שווה בכלל?) מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המפרט הוא רק לפריטים בכותרת .. אם אפשר להוריד דגש כמה שניתן בנוגע להארד דיסק
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, סבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עם מסך 15.4". התקציב הוא בערך 3K. שימושים: אינטרנט,סרטים,אופיס (שימושיים ביתיים) חשוב שזמן הסוללה יהיה יחסית ארוך. ראיתי בינתיים את אלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2096&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 http://skypc.co.il/pl_product~70573~14~0.htm מי הכי מומלץ מביניהם? האם יש לכם המלצות נוספות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-