עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תגובות..

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקי מחשב ותכנות בסיסי באסמבלי בעיקר, (יש לי כבר הארד דיסק נוסף בשביל מערכת הפעלה נוספת לדוגמת לינוקס, אז נא לא לכלול בהוצאות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: MARS, Linux וכדומה וכן משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בינתיים המסך הנוכחי הוא CRT 19, אני מתכנן לקנות אחד נוסף בעתיד הקרוב. אשמח אם תתנו כיוונים כשארצה לקנות כגון: מה עדיף? ms או ניגודיות וכו'. * לאיזה סוג…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by tamam,

בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by L1ron,

היי שבוע טוב יש לי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRION 1520 כשאני פותח את המחשב הוא נותן לי את השגיאה הבאה: A disk read error occurred press ctrl+al+del to restart תמונה: http://img34.imageshack.us/i/p1010069j.jpg/ ניסיתי להתקין ווינדוס חדש אבל הוא לא נותן לי..איך שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס הוא עושה RESTART אוטומט.. נירא כי זאת בעיית חומרה. יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by foxil,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש מולטימדיה בינונית במחיר 4500 ש"ח פחות או יותר, עם מערכת הפעלה אובונטו של לינוקס. שיהיה מסך דק עם WIDE 16:9 ראיתי 5MS WIDE ACER בגודל "19 הם טובים? ומה זה MS? האם מסך WIDE 16:9 בסדר או לא מומלץ? (אם ממליצים רגיל אז מסך באורך "17) כרטיס מסך עם 2 יציאות למסך דק ולטלוויזיה חשוב שמערכת הפעלה אובונטו (של לינוקס) ייתמך גם יציאת טלוויזיה כרטיס קול משהו טוב עם 5.1 בלי שכלולים מחיר אינו כלל מקדלת ועכבר. תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by it4chi,

שלום שלום, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי סכום נכבד, אין לי הרבה מה לעשות איתו וגם אין לי עצבים לחסוך כי אני חוסך כל הזמן ואף פעם לא קונה כלום, אז חשבתי לזרוק קצת על מחשב חדש. בעקרון, אני לא זקוק למחשב חדש לגמרי, יש לי כבר: ספק- Enermax 430W מארז- שחור כזה של Enermax כרטיס קול- הרקולס 6.1 דיסק קשיח של WD 80GB 8MB cache אני לא מאמין שיש טעם לשדרג משהו מאלה, אבל מה שאני רוצה להחליף זה: לוח אם- כרגע הלוחות של DFI הכי נראים לי. מעבד- רק AMD64BIT, לא DC כי אין כסף לזה וגם לא SD. הכי ראלי נראה לי יהיה לקחת 3000+ או אפילו 3200+ בגלל המכפלה שלו. זכרון- אין לי מושג, כמובן שמינימום 1GB(2X512( ושיהיה decent בשביל overclocking. כרטיס מסך- חשבתי על 6600GT, אבל הוא חלש באופן משמעות…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש ברשותי מארז full tower שאליו אני יעביר את החומרה. וגם ספק של thermaltake 450W. כרטיס מסך שאני ישתמש בו כרגע עד שיהיה לי אפשרות לשדרג. ויש לי כמה הארדיסיקים שאני יוסיף, אבל אני מעוניין בהארדיסק של SSD למערכת ההפעלה. כרגע אני חושב שיהיה לי בערך 1500-2000 שקל להוציא על לוח אם, מעבד, זיכרון וSSD. אבל נראה לי כרגע אולי אני יוותר על ה SSD ומקיסמום יוסיף יותר מאוחר. השימוש יהיה ללינוקס, VMware, ומערכת ההפעלה WIN7/8 שתהיה מותקנת תהיה מוצפנת(אם זה משנה). מכיוון שזה יהיה גם ל VMware והרצת מערכות הפעלה בו זמנית, אני מבין שיש צורך בזיכרון, אבל בגלל התקציב הדל, אני יוסיף זיכרון נוסף כשיהיה לי אפשרות. תודה..

11. הי חברה, חשבתי על macbook pro עם i7 זיכרון פנימי 8GB וזיכרון חיצוני 0.5TB. השאלות שלי הם: 1. האם המחשב מספיק טוב לעריכה מקצועית (לא סופר מקצועית אלא עורך מוזיקה לחתונות/אירועים וכו'), או האם יש לכם המלצות אחרות? (אני שומר קבצי מקור ולא מקודד ל-MP3 2. האם עיקר הבעייה היא הזיכרון הפנימי ולא מהירות העיבוד ולכן אפשר ללכת על מהירות של 2.3GH ולא של 2.7 ובמקום זה להגדיל את הזיכרון הפנימי ל-16GB (זה המקסימום שלהם) ואולי גם לשדרג ל-750MB שטח איכסון? אשמח לתגובות תודה הלי

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by gallevy,

אני צריך בבקשה מפרט למחשב עד 4000 ש"ח כולל מסך (תקציב גמיש) אז ככה: הכי חשוב ולפני הכל זה שקט וקירור נכון ושקט. הצרכים הם בגדול הורדות וסרטים. וכמובן שיהיה הארד דיסק גדול וחשבתי לעשות מערך של שני כוננים 1 ssdd למערכת הפעלה והשני דיסק קשיח גדול. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 800$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום לכולם. קיבלתי מעבד intel quad extreme qx9770 ואני מנסה להתאים לו מפרט all-around (בעיקר שימוש עבור תוכנות עיבוד קול מקצועי). מה דעתכם על מפרט זה, והאם כדאי או ניתן להוזיל עליות (בלי פגיעה באמינות המערכת). מעבד: qx9770 extreme - 0 nis + קירור של arctic cooling freezer pro 7 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR (P45) - ATX - 673 nis זיכרון: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL7 - 422 nis כרטיס מסך: GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail - 263 nis ספק: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V - 534 nis מארז: ANTEC P193 Advanced Super Mid Tower - 964 nis אני מוגבל בגובה למקס' 55 ס"מ וברוחב למקס' 25 ס"מ דעתכם חשו…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by gaby1992,

טוב תודה מראש לכולם..... אז ככה יש לי מסך 24" אין שום צורך מציוד היקפי לא מתוכנן OC בכלל כמו שאמרתי קודם המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by penny1,

שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. המפרט נמצא בתמונה שצירפתי.. היעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים מכל הסוגים, תודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכו' המחשב לתלמידה בת 17 שרוב הזמן גולשת ומדברת בICQ. אם התקציב לא מספיק וצריך לעשות אותו מעט ע"מ לקבל שיפור משמעותי באמינות החומרה אז אני אשמח למפרטים קצת יותר יקרים. אין צורך במסך אני רוצה צורב DVD דיסק קשיח 80G 512M זיכרון אני לא מחפש תותח אבל אני גם לא רוצה חומרה בשקל תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .

24. Started by o07,

היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.