ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! :] אוטוטו אני קונה את המחשב ואני צריך הצעות אחרונות אחרונות. המפרט: 0 5922 Foxconn TLA436SB USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ 1 249 ¤ 1 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319.00 ¤ 1 319 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 5 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ 6 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ …
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במבצע עם 3 שנים אחריות קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= שמתי לב ששהמחשב מגיע עם 1 ג'יגה בסלוט אחד ולכן ההרחבה ל- 2 גיגה זולה יחסית המעבד הוא מסדרה 5200 כלומר כפול ליבה . לגבי הכרטיס זכרון הדיעות חלוקות לגבי הצורך שלו ויתכן שבאמת הוא מיותר ( עובדים עם קבצים של RAW ו TIFF) הוא מגיע עם ויסטה פרמים אני מניח שנעביר אותו ל-XP התלבטתי בינו לבין הדגם של DELL עם המעבד 7200 בסוף החלטנו שהשירות של IBM מכריע את הכף . התקשרתי ל- 2 המעבדות IBM היו קלים להשגה ונכונים לעזור נקודה נוספת היא שכנראה עקב ויסטה הניידים יצטרכו מעבדים וכרטיסי זכרון חזקים יותר והחברות מנסות להיפטר מהמחשבים הנוכחיים במבצעים שהם מריצים ולכן יתכן שכדאי לחכות כמה חודשים…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * משחקים קלים מאוד * צפיה בסרטים * חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'. בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו. בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא מש…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה שאלה מאוד חשובה, כל פעם שאני מוריד משהו דרך תוכנה BITCOMET אז זה מוריד אצלי על 90 (חיבור של 750KBS) אבל כל פרק מן מסוים פתאום המהירות יורדת ל10 ואפילו 5 אבל אז עולה עוד הפעם חזרה ל-80-90 וזה קורה במשך כל זמן הורדה!אני מדבר על הורדה בצורה אלחוטית! המודם של בזק בינלאומי מחבור גם לראוטר של 3COM.... הבעיה היא לא עם המחשב הנייד מפני שניסיתי הורדה עם שני ניידים שונים של HP ובשניהם זה אותו דבר! מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת לוג'יטק דלוקס עבור הלפטופ שלי. בקופסא הייתה אזהרה מפורשת לגבי התקנת התוכנה לפני חיבור פיזי של המצלמה . שהתוכנה בקשה לחבר את המצלמה לUSB כך עשיתי ובשלבי זיהוי המצלמה ע"י המחשב (זיהוי מצלמה, קומופוזיט , מיקרופון זה מהזיכרון) נעלם לו האינטרנט האלחוטי. הכל נראה תקין לכאורה אבל חיפוש רשתות לדוגמה מניב חיפוש זריז במיוחד שאומר ששום רשת לא נמצאה. ההגדרה הכי מתאימה - הכל כאילו בסדר אבל בניוטרל. ניטרול הויירלס והדלקתו מחדש לא נותן כלום רק RESTORE לנק' זמן קודמת מחזיר את הויירלס לתקינות. מיותר לציין שאחרי שהויירלס מתעופף המצלמה עובדת אבל אין מה לעשות איתה כי אין רשת אנא הושיעוני
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.5 MHZ ולוח אם תומך AGP*4 רציתי לדעת אם אני יוכל לשים כרטיס מסך של AGP*8 ואם כן אז איזה הכי משתלם למחיר 400 והאם הכרטיס יוכל לנצל את עצמו עם המערכת שלי עד 100% ואם לא אז כמה מהניצול? תודה לכל העוזרים זה דחוף לי
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחשב לא בעיקר מחשקים אגא גם לדברים אחרים. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 ש"ח ללא אפשרות חריגה לא לנצל את כולו אלא בדיוק ההיפך אם ניתן להוריד יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty, תורת המתנקש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש לקנת מחשב נוסף, מה אתם ממליצים? הנה השאלון, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט, משחקים לא כבדים כגון משחקי פייסבוק אולי טיפה יותר מזה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. סקייפ, מדיה פלאייר, וינדואוס 7, אופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא , שימוש ביתי... ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא למשחקים רזולוציה 1024 * 768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה משרדית, משקל לא חשוב גם לא זמן סוללה, מחיר עדיף כמה שנמוך כמובן. מצאתי את זה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 בו שאהבתי בו דבר אחד זה דול קור 2 של אינטל גיגה זכרון וכרטיס לא של אינטל (יש לי נסיון לא טוב איתם). חשבתי איפה אני יכול להוזיל את העלות (מבחינת דרישות) ויש לי כמה שאלות: 1) האם גיגה זכרון זה תנאי הכרחי או שאפשר להסתפק ב512? 2) איך הכרטיס הגרפי של אינטל? והאם זה המפתח להורדת העלות המחשב? 3) איך המעבדים של AMD TURION כפולי הליבה כי הניידים המבוססים עליהם די זולים יחסית לכפולי הליבה של אינטל? בחיפוש שעשיתי הרבה מציינים שהם איטיhם. האם הם האיטיות שלהם פוגעת בעבודה שוטפת (אופיס ,גלישה)?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר הרבה דעות פה בפורום הגעתי למפרט הסופי המפרט יקנה מהחנות KSP עד 3000 שקל מפרט לסרטים ועבודה משרדית כולל הכל ! מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 390 1 390 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 235 1 235 צורבים Sony Optiarc Price Units Total AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Generic Price Units Total CPU Cooler For AM2/AM3 42 1 42 מארזים P…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש..הסכום כמו שציינתי כבר הוא 5000 שקל לציוד הבא : מעבד, לוח, זיכרון, הרדיסק, כרטיס מסך, ספק (אין צורך במארז, סידירוממים, מסך וכל זה) בקשר לזיכרון הוא רוצה שיהיה 2 ג'יגה .. אני יודע שזה יבוא על חשבון החומרה האחרת שיש לו אבל מה לעשות ככה הוא רוצה את זה
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיד שנייה: רציתי לשאול שאלה ספציפית: האם T23 במחיר 1500 ש"ח זו עסקה משתלמת? ושלא הכללית: כמה כדאי להשקיע בנייד P3? כמה כדאי להשקיע בנייד P4? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עדיפות לtms בתל אביב, אם אפשר. אין צורך להריץ את המשחקים החדשים והכבדים ביותר. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין במחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: תקציב - 3800 ש"ח שימושים: תוכנות אופיס, סרטים, תוכנות מסרים, מולטי טסקינג, הורדות, משחקים קלים. גודל מסך 15 אינטש מסך מבריק משקל - סביבות 3 kg אני נמצא בסלובקיה, ומצאתי בחנות מסויימת דגם מחשב מסוג טושיבה בהבדל מחירי מאוד גדול. לינק למחשב - http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=25474 3100 ש"ח TOSHIBA A -300 1LT 1)הייתי רוצה לדעת האם מחשב זה מספק את צרכיי. 2)האם יש מחשבים מומלצים אחרים בתקציב שלי. הרכישה תתבצע בימים הקרובים . תודה רבה מראש לכל העוזרים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב שאמור לשמש אותי לשנים הקרובות, כך שחשוב להשאיר את המעבד. המחשב ישמש למשחקים אבל גם מולטי טסקינג, ומתוכנן OC. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב Philips SPD2514BM Black X…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-