עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xbuka,

היי אני צריך קצת עזרה במפרט, מתכנן להרכיב מחשב תקציבי (2K+-) , שיחליף מחשב ישן היעוד העיקרי זה אינטרנט ופוטושופ, ככה שנושא הזכרון חשוב מאוד. הבסיס יהיה core 2 dou, זכרון 1 או 2 גיגה ודיסק כנראה 160G (יש לי הרד דיסק חיצוני+80G ישן ככה ש160 יספיק לי) ראיתי באתר של גולד טופ אפשרות להרכיב מפרט http://www.goldtop.co.il/buildComp.asp?type=INTEL2 נראה לי נחמד העסק שם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או דרך אתר אחר לחילופין) במיוחד בכל המסביב ,מארז\לוח\ספק וכו' שאני לא ממש מבין בזה הרבה . אין שום חשיבות ליופי מארז ושאר השטויות, וגם צורב מקלדת עכבר ומערכת הפעלה לא צריך (יש כבר) תודה לכל העוזרים! ;D

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Avishay115,

אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. צריך במפרט הארד דיסק 250 GB, 2 GB זכרון ראם, מארז עם מאווררים שקטים, צורב DVD (ואת הדברים הרגילים-כל מה שמחשב צריך כדי לפעול טוב) לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים, ומסך תודה מראש

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Classify,

זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  6. בתקציב שציינתי לא כללתי מסך (אני בכל מקרה מתכוון לקחת '22 כי נוח לי יותר לעבוד איתו) כמו כן לעיתים קרובות אני צריך בזמן עבודה כמה סביבות פתוחות במקביל ועבודה עם כמה דפדפנים באותו זמן (חוץ מתוכנות שגרה אחרות שרצות ברקע) בשלב זה אשמח לשמוע מה המינימום שצריך לעבודה רצופה שוטפת ונוחה תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by manenbu,

מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות: - משחקים - יש לי מסך 22". אני לא הולך לשחק בו 24/7, אבל כשאני משחק אני רוצה שדברים ירוצו חלק. - דגש על שקט - נמאס לי מהמחשב הישן עם המאווררים המרעישים. ורצוי שיהיה קריר, אבל לא חובה (לא מתוכנן OC). - הארדיסק 1 טרה - חובה. - אין צורך בציוד היקפי. - חייב להיות מחנות באזור חיפה. הנה מה שגיבשתי על סמך ת'רדים אחרים פה, אשמח להערות: מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤719 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים Antec Sonata III 500W Midi ATX Case ¤734 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD10…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אהלן אני יודע שAMD 64 הם המעבדים הכי טובים היום למשחקים וזה אבל שמעתי שהסנטרינו לקח את FX55 עם OC אז האם כדאי לחכות לצ'יפסט של הסנטרינו או לקנות AMD64?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by jenia1,

אז ככה זה המפרט שלי מ TMS למרות שחסרים להם הרמקולים שאני רוצה - EACAN 510 http://tms.co.il/preview/spec/6smr9nlw/1 אני מחפש מפרט או מ TMS או מנועה מחשבים או מ GIBOR או כל מקום אחר שקרוב לחיפה\קריות ואתם ממליצים עליו הבעיה העיקרית זה שאני עוד לא יודע איזה כרטיס עדיף ה 4850 וה 9800 GTX+ ושאר הבעיות הן שבחצי חנויות אין חצי חלקים שאני רוצה וזה ממש ממש מטריף =\ איך לעזעזל אפשר לקנות ככה משהו? כשבחנות הראשונה חסר חלק כזה ובחנות שניה חסר חלק אחר \: בעיקרון אני לא מתפשר על מסך ורמקולים והתקציב הוא 5500-5600עדיף מן הסתם כמות מקסימאלית של רכיבים מחנות אחת אם זה אפשרי כי אחרת זה כאב ראש^^ אשמח לעזרה כי אני ממש מממממש מבולבל כבר

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by RuThLeSs,

רק את המחשב עצמו, שיכלול צורב DVD וספק ENEMARX 400W. מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי תודה

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by siddhartha,

מהחנות www.skypc.co.il 220 220 1 מארז ללא ספק HEC 6A19B 6A19B-NPS 1,101 1,101 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 433 433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 172 172 1 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD PDVR112D 428 428 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 50 50 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 9563 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 713 713 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 39209 608 608 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 1,761 1,761 1 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe BFG2 10 פריטים 5,565 ¤ סכום כולל מע``מ אשמח לכל הערה במסגרת התקציב, חריג…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, הרבה זמן לא התייעצתי.. אם תסתכלו בצד, המפרט שלי כיום הוא לא רע - אך יש בעיה קטנה, הלך לי הלוח אם, וכבר נגמרה האחריות. ברוח השדרוג, החלטתי להחליף את החלקים שאני באמת חייב+להתפנק על מארז חדש, פשוט כי שלי עושה מלא רעש, וקצת קשה לישון ככה.. אז ככה, אמרתי לעצמי שמארז זו השקעה לטווח ארוך, והחלטתי להשקיע ב-Antec P182 (לא SE, לא אהבתי את הכרום); הבנתי שהמארז הזה הוא בין הטובים ביותר שניתן למצוא כיום... המארז עולה בסביבות 850 ש"ח, מה שמשאיר די והותר לשילוש... אני אשמח למעבד Quad, פשוט כי אני מריץ לפעמים VMWare על המחשב, ואני גם מעבד קבצי וידאו לעתים דיי קרובות.. אם אפשר במסגרת התקציב לקבל לוח שיש לו גם יציאת eSata וגם בקר RAID זה יהיה נחמד במחשבה לעתיד. חשבתי ע…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 9000 ש"ח ככה אז בבקשה אם מישהו מוכן לעזור לי במפרט... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום אני בודק אופציות להחלפת המחשב..הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה קטנה: השימושים זה משחקים מכל הסוגים סרטים באיכות HD וגלישה, הכל על מסך 22" האם יש משהו לשפר או להחליף ? אגב אם אפשר לרדת ל-2500 או פחות ולהישאר פחות או יותר עם אותם ביצועים- תציעו גם, אני מתגייס בקרוב אז כסף זה לא משהו שיזרום אליי בכמויות כך שאני מעדיף להוציא פחות תודה מראש. עריכה: עשיתי קצת שינויים כדי להוריד מחיר ויצא זה: כמה שאלות: הלוח מספיק טוב ל-OC בשביל המעבד ? הספק יחזיק את המערכת ? עד כמה גדולים ההבדלים בין המעבדים מבחינת נטו ביצועים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by wzeedan,

שלום תביעו דעתכם על המחשב הנ"ל-לא למטרת משחקים. בכלל באחת החנויות (חנות פרטית) המליצו לא לקנות AMD כי המוצרים שלהם מתקלקלים מהר. יש אמת בדברים? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1606817 תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אז אם זה לא קשור לפה תעבירו.... המפרט: +AMD Athlon 64 3200 Asus A8N-SLI Kingston 2X1GB קירור למעבד של CM לא יודע איזה דגם מנחושת מלאה WD Caviar 250GB Gigabyte 8600GT 512MB Thermaltake 600W Litepower Radimax Eclipse תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. אני מתכנן לסלון HTPC שיוכל לנגן סרטי 720P ו-1080P אבל ארצה גם שיוכל להריץ משחקי ספורט עכשוויים (pro 11 NBA2k11) ועתידיים. אם אפשר בתקציב הנוכחי ארצה גם להוסיף מקלדת מיני מומלצת ורמקולים 5.1 שאפשר יהיה לשמוע בהם גם מוזיקה ללא עיוותים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by alexg1987,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, אפשר לחרוג במעט, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברזולוציית 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בשלב ראשון, בהמשך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by Tzahi_o,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2500-4000 ₪ חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי : משחקים לגרפיקה גבוהה ותוכנות כמו cubase וPhotoshop (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? ואשמח לקבל בדיקה בחינם או בסכום עד 50 ש'ח ₪ ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המסך שיתחבר למחשב? LCD 19 יש לי ~ ואולי אקנה מסך מלבן בניפרד האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלהלמחשב החדש? מחבר מערכת רגילה ! מערכת הפעלה : איזהסוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? VISTA או WIN 7 64bit win7 אני יתקין ! חנות : האם יש חנות ספציפית שהקונה מעונייןלקנות ממנה ? : צפון איפה אתה גר? עפולה צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): יש לציין כי …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. אני מרכיב לקרובי משפחה שלי מחשב. התקציב שלהם הוא 3500 שקל על מחשב כולל מסך וכולל ציוד היקפי. בינתיים המפרט הכי טוב שבניתי ושאני חושב שאני כנראה אלך עליו, זה המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤575 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤477 מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ¤1083 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤168 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤306 מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU ¤190 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤173 רמקולים ואוזניות: WINNER HN21 2800W 2.1 ¤58 מחיר סופי (…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כמו שאמרתי בכותרת, מחשב לאינטרנט, משחקים ועבודה משרדית. לדוד שלי הציעו איזה מחשב באייבורי ונתנו לו פרטים מינימליים שלא הבנתי מהם בכלל איזה מחשב הרכיבו לו. רב הסיכויים שהוא יקנה מהם למרות שידוע שהם לא הכי הכי. הוא מעוניין שהמחשב יחזיק לכמה שנים, ושבמפרט תהיה כלולה מערכת הפעלה XP. ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם ממש יש צורך. המשחקים שציינתי שם לא יהיו כבדים, אלא בינוניים ומטה. (Counter Strike Source ומטה) תודה רבה מראש! :]

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  24. אני צריך לשדרג/לקנות מחשב חדש לאבא של אשתי שחובב משחקים ויש לו גם זמן לשחק אותם עדיין לא משחקי פעולה לרוב RPG ואסטרטגיה . המפרט המקורי בן כ 5 שנים והוא עבר תיקון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293575.0 החלקים שהתחלפו הם הספק - לא יודע מה KSP דחפו לו (הוא סיפר לי על חנות מחשבים בצומת בילו שתיקנה וגיליתי מי הם) , הכרטיס מסך התחלף מ1950GT לHD5670 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק) , הDVD התקלקל אז צריך חדש בכל מקרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 צריך לשאול תנו הצאה ונשאל את מי שמשלם אפשר עדיין להתפרע קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. תקציב ~4200 מתלבט בין שני דגמים של HP. אחד - dv6625 - עם T5250 1.5GHz ו- 2GB (עם חסרון נוסף שאין BT אבל זה לא מעניין אותי) השני - dv6630 - עם T5450 1.66GHz ו- 1GB. שני המכשירים באותו מחיר, השאלה היא מה עדיף לקחת (בהנחה שאני מריץ ויסטה פרימיום). לדעתי עדיף את ה- 2G על חשבון 166MHz. מה אתם אומרים ? המחשב מיועד לעבודה משרדית. תודה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.