עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

3. Started by itzik951,

כמה שווה מעבד XEON E5540 2.53GHz

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by DS,

מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤470 לוח אם: ASUS M2N ¤480 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤889 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB IDE 7200 RPM - SP2514N ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4582 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנה המפרט הסופי שאני רוצה, מה אתם חושבים?(זו עריכה)

6. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by bobtrt,

המפרט הוא מפרט בתקציב של 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב ייעוד המחשב הוא משחקים, מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX 620 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 399 מארז + ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 זיכרונות : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 299 דיסק קשיח : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 339 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV 906 סה"כ 2970 אני יכול לגלוש עוד קצת אבל רק עד ל 3200 , אז תציעו אם יש לכם דברים קצת יותר יקרים תודה

8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. 1. תקציב של 8500 שקלים, עם חריגה של עד 500 שקלים. 2. שימוש המחשב הוא לעריכה ועבודה על גרפיקה ואנימציה, ספציפית after effects, premiere pro ו photoshop. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים בסיסיים נוספים. 5. עבודה מרובה בסביבת המחשב, לכן פעילות שקטה של המחשב תהיה בונוס נחמד. 6. אין הגבלה לגודלו הפיזי של המחשב. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. עדיפות להרכבה בחנות, אבל זה לא אולטימטום. 8. אין העדפה לרכישה מחנות מסוימת. 9. קנייה מתוכננת בשבועות הקרובים. 10. יש צורך בחיבור usb 3 11. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ו…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by psyshiko,

אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי שאני יוכל לשחק משחקים עם גרפיקה טובה אז רציתי לדעת מה אתם המומחים אומרים על המחשב הזה.... האם המעבד הזה טוב והלוח אם טוב ? אנ יודע שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש אבל שאר החלקים מה אתם אומרים עליהם? האם היחס fsb בין המעבד ללוח אם הוא טוב ? האם ניתן יהיה לעשות אוברקלוקינג עם הלוח האם הזה ? לי נראה קצת חשוד שהלוח האם בתוך המחשב קצת זול אז אני חייב שתגידו לי אם כדאי לקנות אותו או לא? האם הוא שווה את המחיר? המחשב: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5914[br]פורסם בתאריך: 15.11.2009 בשעה 14:04:52 זה המחשב מה שלמעלה זה הלוח אם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6118

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימיר (עד 4K אבל אני אשתמש בפרוקסי להוריד אותם לגדלים קטנים יותר), אפטר אפקטס, וסאונד באבלטון עם כרטיס קול (עדיפות נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ישמע כמו הליקופטר אבל לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאוור/רים להימנע מאב…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by BloodFist,

אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. אני מתלבט בין 2 מפרטים שבנו לי המחשב בא בעיקרון כמחשב לגיימר שירץ בצורה מקסימאלית משחקים כמו CRYSIS,וכמובן שישרת אותי כמחשב מהיר מאווד(: אשמח לעזרה הראשון: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

אחרי קריאה של כמה מאמרים פה באתר על לוחות אם, רציתי לדעת איזה חומרה כדאי הוסיף למחשב למפרטים המבוססים על לוחות אם ומעבדים. ישנים שני מפרטים, האחד מבוסס: Gigabyte B550 AORUS PRO לוח אם Ryzen 9 3900X מעבד והמפרט השני מבוסס: MPG Z490 GAMING PLUS לוח אם Core i9 10900K מעבד רציתי לקבל דעה לגבי כרטיס מסך, זכרונות, מארז וספק תודה

16. Started by zombie,

יש לי כרגע מארז:NZXT Lexa black kine לוח אם:gigabyte p35-ds3l מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות: Ocz 2gb 800Mhz cl5 כרטיס מסך 8800gtx אני משתמש במסך 24' ספק כח: קרוסייר 520HX הארד דיסק 500G 7200rpm המחשב לא מספק אותי....אני רוצה שיריץ משחקים חלק ככל האפשר ברזולוציה המקסימלית של המסך

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  17. רצוי: מסך 10-12". עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד). שנתיים אחריות. בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען. ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב.. רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש.. בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע? עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד. גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus.. הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. תודה אתה יודע בלי ציוד הקפי חוץ מכוננים בסיסים וזהו תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  20. חברי הקבוצה היקרים. בקרוב אני מתחילה לימודי הנדסאי עיצוב מדיה, על כן אצטרך לרכוש מחשב לגרפיקאים. התוכנות שבהן נשתמש הן בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. נלמד גם עריכת וידאו. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיישרת אותי לטווח הרחוק. אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו \ אורות. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס (הגרסה האחרונה) אופיס (הגרסה האחרונה). אין העדפה לחנות ספציפית. אני גרה באשדוד. הקנייה מתוכנת בחודשים הקרובים. תקציב בסביבות 5,000 ש"ח …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

או שצריך HD מתאים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מטרת המחשב: משחקים בעיקר GTA 4, ושימוש לצפייה בתכני HD והרצת קבצי MKV 1080P ותוכנות ראנדרינג כגון פינאקל סטודיו. המחשב יחובר למסך LCD 37 HDR ברזולוציה 1366 * 768. לא מעוניין ב OC. מערכת הפעלה: חלונות 7 אולטימט האם המפרט שבניתי יעמוד בדרישות הנ"ל? האם יש רכיבים לא "טובים" ? אם כן אשמח לחוות דעת על רכיבים אחרים. המפרט מחנות KSP - האם מומלצת ? מקסימום תקציב 4500 ש"ח (אשמח לפחות). תודה מראש !! המפרט: מעבדי אינטל‏ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1020 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 700 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 1 610 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם! חבר שלי עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לו משחקים של היום ושל השנים הבאות (הוא רוצה 7 שנים הבאות חחחחח...תרכיבו מחשב ככה ל3-2 שנים) התקציב שלו 4K כפי שצוין בכותרת הוא רוצה להריץ את המחקים החדשים ביותר כיום הערות: 1. למחשב לא מתוכנן OC 2.רצוי מעבד 4 ליבות 3. זיכרונות 4 GB 4.תרכיבו מאיזה חנות שאתם רוצים רק שהחלקים שם יהיו גם אצל אייבורי כי שם הוא קונה אם אין אז מקסימום הם בטח יציעו תחלופות ואני יחזור אליכם חחח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. היי חבר'ה אני חדש פה, יש מצב מרכיבים לי מפרט - מחשב למשחקים כולל מסך ורמקולים (creative) ? שאלה : למשחקים מה עדיף יותר intel או amd באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by sgsg,

שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.