עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zxcv12,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התקרה היא סביבות 7000. קודם כל: מסך 19" איכותי, חשבתי על viewsonic vx922. (זה כבר 2000 שקל ) המלצה לפני הכל: לקרוא את המפרט הנוכחי שלי, אני הולך לערבב חלקים ממנו במחשב החדש ולהיפך. פרטים בהמשך. הבסיס לקניה הוא: 6300 או 6400 עם 4mb של cache, יש לי אפשרות להשיג את ה 6400 במחיר של הגירסה עם ה 2mb. האם ה 4mb יתנו לי יתרון כלשהו על ה 2mb ומצדיקים את ההבדל בין ה6300 ל 6400? אם אפשר לדחוף פנימה 6600, מה טוב, יותר OC לוח איכותי, עדיין מתלבט מאוד בין ה P5B ל GB טוב או ABIT. הוצאתי את ה 680i מהרשימה בגלל בעיות BIOS קשות. עוד רעיונות ללוחות ל OC? זכרונות - אם שואלים אותי על DDR אני יודע מעולה סוגי צ'יפים ומבין, ב DDR2 אני חסר ידע לגמרי ???. ראיתי יותר מדי סוגים ויותר…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  3. מחשב למשחקים כבדים, מוזיקה וסרטים. מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 Box ₪4765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQX9650 לוח אם ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP ₪1581 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31240 כונן קשיח Western Digital WD7500AYYS 750GB ₪733 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=7500AYYS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 7-7-7-20 DHX ₪3886 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN3X4096-1600C7DHX כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ₪2742 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44055 צורב Blu-Ray משולב צורב LG GGW-H20L DVD ₪1559 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GGW-H20…

• 52 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by Elior Boaron,

מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? היום מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): פחות רלוונטי האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח או mvme ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: QHD 144Hz האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? NZXT H710 Matte White האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן חשבתי על …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by haviv822,

חבר ביקש מפרט טוב בתקציב של עד 7K , כולל- מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים לא יבוצע OC. בעיקר למשחקים. תודה.

6. Started by sha1823,

Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך סך הכל : 4250 שח

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל. המסך הנוכחי שלי הינו 19" Widescreen של Acer בעל רזולוצייה נטיבית של 1440x900 כרגע, המפרט ללא מסך , ובהמשך אקנה מסך כנראה ברזולוציה של 22" או 24" , FHD. התקציב ללא מסך הוא בסביבות 4K. רציתי לדעת כמו כן, איך המארז? והאם כדאי להשקיע עוד 300-400 שקל על הכ"מ, ולקחת 4870 של 1GB, לביצועים טובים יותר לאחר קניית מסך חדש? או שזה זניח. ה-HD 4870 Toxic Edition 1GB מוצא-חן בעייני, אך הוא עולה כ-300 ש"ח יותר מהנוכחי. אני מתלבט אם להשקיע את ההבדל הזה לצורך ביצועים טובים יותר? ולסיום, איך הספק? כדאי לקחת 550 ליתר ביטחון? תודה! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 A-Data 4GB K…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעסקים עם WIN7, מפאת קוצר הזמן אני מחפש מחשב שמגיע כבר היום עם WIN7 ולא רוצה לשדרג ב"חינם". ראיתי את המחשבים של HP ב KSP שמתאימים לתקציב שלי (בערך 3500 ש"ח). Compaq CQ61-320EJ ,Compaq CQ61-330EJ ‎ ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה "330" מגיע עם מעבד T4300 וכרטיס מסך של NVIDIA ואילו ה "320" מגיע עם מעבד T6600 וכרטיס מסך אינטגרלי של INTEL. המחשב הוא בעיקר לעסקים אך מכיוון שהוא ישמש אותי גם אישית הייתי רוצה שהוא לא יקרטע מבחינת גרפיקה עם משחקים ויציאת ה HDMI קורצת לי. אז לשאלתי, האם בין שני המעבדים הללו יש הבדלים משמעותיים בביצועים המצדיקים את הוויתור על כרטיס מסך חיצוני? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Started by Kurt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, אפשר לחרוג ב5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסק מכני (רק SSD) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב יהיה בחדר שינה, השקט חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

10. Started by Orian015,

HW שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בארצות הברית בתקציב של 1000$ בערך. אני רוצה שהמחשב יתאים למשחקים ולמולטיטסקינג (רצוי 4G ראם). אני לא יודע אפילו איזה חברה אני רוצה לקנות. אני רוצה משהו אמין שיחזיק הרבה זמן ולא יתקלקל, לכן רצוי ציפוי מגנזיום ולא פלסטיק. גודל מסך: 15.4. כ"מ ומעבד כמה שיותר טובים.... בשאר אני לא מבין משהו אז אשמח לייעוץ. קשה לי להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אז אשמח אם תשלחו לי את התגובות למייל(אם אני לא מבקש יותר מדי):orian015@yours.com. ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lirans,

אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

16. Started by itzik951,

כמה שווה מעבד XEON E5540 2.53GHz

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by DS,

מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤470 לוח אם: ASUS M2N ¤480 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤889 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB IDE 7200 RPM - SP2514N ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4582 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנה המפרט הסופי שאני רוצה, מה אתם חושבים?(זו עריכה)

19. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by bobtrt,

המפרט הוא מפרט בתקציב של 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב ייעוד המחשב הוא משחקים, מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX 620 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 399 מארז + ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 זיכרונות : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 299 דיסק קשיח : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 339 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV 906 סה"כ 2970 אני יכול לגלוש עוד קצת אבל רק עד ל 3200 , אז תציעו אם יש לכם דברים קצת יותר יקרים תודה

21. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. 1. תקציב של 8500 שקלים, עם חריגה של עד 500 שקלים. 2. שימוש המחשב הוא לעריכה ועבודה על גרפיקה ואנימציה, ספציפית after effects, premiere pro ו photoshop. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים בסיסיים נוספים. 5. עבודה מרובה בסביבת המחשב, לכן פעילות שקטה של המחשב תהיה בונוס נחמד. 6. אין הגבלה לגודלו הפיזי של המחשב. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. עדיפות להרכבה בחנות, אבל זה לא אולטימטום. 8. אין העדפה לרכישה מחנות מסוימת. 9. קנייה מתוכננת בשבועות הקרובים. 10. יש צורך בחיבור usb 3 11. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ו…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by psyshiko,

אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי שאני יוכל לשחק משחקים עם גרפיקה טובה אז רציתי לדעת מה אתם המומחים אומרים על המחשב הזה.... האם המעבד הזה טוב והלוח אם טוב ? אנ יודע שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש אבל שאר החלקים מה אתם אומרים עליהם? האם היחס fsb בין המעבד ללוח אם הוא טוב ? האם ניתן יהיה לעשות אוברקלוקינג עם הלוח האם הזה ? לי נראה קצת חשוד שהלוח האם בתוך המחשב קצת זול אז אני חייב שתגידו לי אם כדאי לקנות אותו או לא? האם הוא שווה את המחיר? המחשב: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5914[br]פורסם בתאריך: 15.11.2009 בשעה 14:04:52 זה המחשב מה שלמעלה זה הלוח אם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6118

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימיר (עד 4K אבל אני אשתמש בפרוקסי להוריד אותם לגדלים קטנים יותר), אפטר אפקטס, וסאונד באבלטון עם כרטיס קול (עדיפות נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ישמע כמו הליקופטר אבל לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאוור/רים להימנע מאב…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים